Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μεταφορική για Κύπρο

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες στην κατηγορία Μεταφορική για Κύπρο

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

100+ Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019

Μεταφορική για Κύπρο: Τι υπηρεσίες προσφέρει;

Οι μεταφορές από Ελλάδα για Κύπρο, μπορούν να γίνουν με πολύ απλά βήματα, εάν επιλέξεις να δεχθείς επαγγελματική βοήθεια από εξειδικευμένες εταιρείες μεταφορών. Η μεταφορά εμπορευμάτων αλλά και προσωπικών αντικειμένων από την μία χώρα στην άλλη μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, μόνο εφόσον επιλέξεις μία έμπειρη μεταφορική για Κύπρο, η οποία διαθέτει αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών που διασφαλίζει την συνεπή και άμεση παράδοση του φορτίου σου.

Ειδικά, εάν σκοπεύεις να μετακομίσεις και αναζητάς μεταφορική για Κύπρο, είναι καλύτερα να εμπιστευτείς τις μεταφορές σου σε έναν επαγγελματία και να είσαι σίγουρος ότι τα προσωπικά σου αντικείμενα θα φτάσουν στον προορισμό τους. Παρακάτω, θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να πραγματοποιήσεις μια ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σου, άμεσα και αξιόπιστα.

Ποια διαδικασία ακολουθείται στις μεταφορές για Κύπρο;

Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες στις μεταφορές για Κύπρο, που μπορούν να εκτιμήσουν τις ανάγκες σου και να οργανώσουν το πακέτο μεταφοράς που θα σε εξυπηρετήσει. Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες μας στις διεθνείς μεταφορές, μας ενημέρωσαν για την διαδικασία που ακολουθούν στις μεταφορές από Ελλάδα για Κύπρο:

1. Συνάντηση και εκτίμηση της μεταφοράς από έμπειρο σύμβουλο μεταφορών: Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της μεταφορικής, ελέγχει τα είδη που επιθυμείς να μεταφέρεις και κάνει εκτίμηση του όγκου τους.

2. Ορισμός των κατάλληλων μέσων για την μεταφορά του φορτίου: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πραγματοποιηθούν οι μεταφορές από Ελλάδα για Κύπρο. Η μεταφορική εταιρεία, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εναέρια μεταφορά ή φόρτωση σε φορτηγό διεθνών μεταφορών ή εμπορευματοκιβώτιο και θαλάσσια μεταφορά.

3. Επιλογή του τρόπου μεταφοράς: Η επιλογή της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί σε μία μεταφορά από την Ελλάδα για την Κύπρο, εξαρτάται κυρίως με το είδος και τον όγκο του φορτίου και την επιλογή του ίδιου του πελάτη.

4. Υλικά για την συσκευασία των φορτίων: Έπειτα, από την εκτίμηση που πραγματοποιείται από έναν εμπειρογνώμονα, εξετάζεται ο τρόπος που θα εξασφαλιστεί η προστασία του μεταφερόμενου φορτίου. Ανάλογα με το είδος των φορτίων επιλέγεται και η ιδανική συσκευασία για αμπαλάζ.

5. Ενημέρωση για την παράδοση: Συμφωνία για τον τόπο παράδοσης και για την τοποθέτηση του φορτίου στον χώρο που επιθυμείς, εφόσον χρειάζεται.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι η διαδικασία μίας διεθνούς μεταφοράς είναι περίπλοκη και μόνο με την εξειδίκευση μίας εταιρείας μεταφορών, μπορεί να γίνει απλά και γρήγορα.

Μεταφορική για Κύπρο: Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται στις μεταφορές για Κύπρο;

Οι μεταφορικές εταιρείες μπορούν να καλύψουν τόσο ιδιωτικές όσο και επαγγελματικές ανάγκες για μεταφορές από Ελλάδα προς Κύπρο. Ακόμη, οι εταιρείες μεταφορών της πλατφόρμας μας, διαθέτουν μία ευρεία γκάμα μεταφορικών υπηρεσιών που εξασφαλίζει την ομαλή και δίχως κόπο μεταφορά δεμάτων και φορτίων. Παρακάτω, ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλής μεταφορικές υπηρεσίες που παρέχουν οι μεταφορικές μας στις διεθνείς μεταφορές:

  • Ανυψωτικό Μηχάνημα

  • Αμπαλάζ, Συσκευασία & Αποθήκευση

  • Μεταφορές εμπορευμάτων

  • Μεταφορές έργων τέχνης

  • Ειδικές Συσκευασίες

  • Εναέριες, Οδικές & Θαλάσσιες Μεταφορές

  • Εκτελωνισμό

  • Door to Door

  • Ασφαλιστικά Προγράμματα

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Τ.
465 αξιολογήσεις

Πολλη ευχαριστημενη ευχαριστω!!!

φωτογραφία επαγγελματία
Κ. Μεταφορική
185 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά. Οι υπάλληλοι ήταν ευγενικοί και επαγγελματίες

φωτογραφία επαγγελματία
DIRTY JOBS Β.
158 αξιολογήσεις

Απόλυτα συνεπής στο ραντεβού, ευγενίκα παιδιά, προσεκτικά στη δουλειά τους.

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Κ.
150 αξιολογήσεις

άψογος επαγγελματίας, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα , έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος ...................

φωτογραφία επαγγελματία
Μεταφορική Β.
147 αξιολογήσεις

Στην ωρα του και στην τιμη που ειχαμε κλεισει απο το τηλεφωνο

Douleutaras.gr λογότυπο
Σπυρίδων Μ.
91 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Οι μεταφορείς που έφερε ήταν άριστοι, πρόσεξαν τα αντικείμενα και γενικά δεν χρειά...

Σχετικά άρθρα

6+1 Συμβουλές για μετακόμιση!

Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι είναι, μεταξύ άλλων, μια ιδιαίτερα κουραστική διαδικασία, που αν δεν γίνει με το σωστό τρόπο

Περισσότερα
Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτερες Μεταφορικές για την κατηγορία Μεταφορική για Κύπρο

Μάθε περισσότερα και επίλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει

Δημήτριος Κ.

Μεταφορική για Κύπρο - Δήμος Αρριανών
75 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στις μεταφορές για Κύπρο. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς είτε πρόκειται για εμπορεύματα, είτε για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Στοχεύουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα, στις καλύτερες τιμές. Αν ψάχνετε για μια έμπειρη και εξειδικευμένη μεταφορική για Κύπρο, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να αναλάβουμε την εργασία σας, αξιόπιστα και με ασφάλεια. 

Αλέξανδρος Κ.

Μεταφορική για Κύπρο - Αρτέμιδα(Λούτσα)
150 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις μεταφορές για Κύπρο. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε το πακετάρισμα, την αποθήκευση και τη μεταφορά των αντικειμένων σας για το μέρος που επιθυμείτε. Εργαζόμαστε με σεβασμό προς τον πελάτη και τις απαιτήσεις του και τηρούμε τα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα παράδοσης. Προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο υπηρεσιών, προσιτές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση!

Κωσταντίνος Ι.

Μεταφορική για Κύπρο - Αθήνα
35 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στις μεταφορές, αναλαμβάνει την μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων, μηχανημάτων ή εμπορευμάτων προς Κύπρο. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που μπορεί να αναλάβει άμεσα και υπεύθυνα τη μεταφορά, με ιδιαίτερη προσοχή και ασφάλεια. Στοχεύουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας, σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε και οι τιμές μας είναι απολύτως προσιτές. 

Δημήτρης Β.

Μεταφορική για Κύπρο - Περιστέρι
33 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών, εδώ και 15 έτη. Βασικός μας στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και ασφάλειας στις μεταφορές για Κύπρο. Έχουμε στην κατοχή μας ολόκληρο στόλο με φορτηγά, εξειδικευμένα μηχανήματα και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την ταχύτητα της μεταφοράς στην Κύπρο. Παραμένουμε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε τη μεταφορά σας σας, σε οικονομικές τιμές! 

Δημήτριος Λ.

Μεταφορική για Κύπρο - Θεσσαλονίκη
65 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορές για Κύπρο, άμεσα και αξιόπιστα. Η ομάδα μας διακρίνεται για τη συνέπεια και την αξιοπιστία σε όλες τις μεταφορές που αναλαμβάνει. Λειτουργούμε βάση χρονοδιαγράμματος και είμαστε σε θέση να ορίσουμε ακριβώς τους χρόνους παράδοσης των εμπορευμάτων ή των αντικειμένων σας. Σε περίπτωση που ψάχνετε μια έμπειρη μεταφορική για Κύπρο, απευθυνθείτε σε εμάς! 

Σχετικές υπηρεσίες

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική για Κύπρο από το Douleutaras.gr;

Μπορείς να εμπιστευτείς μία από τις αξιόπιστες και έμπειρες μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, στις μεταφορές για Κύπρο. Μια έμπειρη μεταφορική για Κύπρο, θα συμβάλλει στην ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων ή των προσωπικών σου αντικειμένων και θα αναλάβει τη διευθέτηση της μεταφοράς σύμφωνα με τους κανόνες διεθνούς δικαίου. Οι εταιρείες μεταφορών μας, γνωρίζουν όλα τα ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις με τον νόμο στις μεταφορές προς Κύπρο και θα σε προφυλάξουν από οποιοδήποτε πρόβλημα.

Το Douleutaras.gr δεν εξυπηρετεί μόνο την Αθήνα. Είτε αναζητάς μεταφορική για Κύπρο από Θεσσαλονίκη, είτε από άλλες πόλεις της Ελλάδας, στην πλατφόρμα μας θα βρεις την καλύτερη προσφορά. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και βρες έμπειρες και εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες που εξυπηρετούν μεταφορές, όχι μόνο από Ελλάδα για Κύπρο, αλλά διεθνώς, άμεσα και αξιόπιστα!