Μεταφορά Πιάνου

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες στην κατηγορία Μεταφορά Πιάνου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πώς γίνεται η μεταφορά του πιάνου;

Η μεταφορά του πιάνου σε μία μετακόμιση, αποτελεί μία ξεχωριστή κατηγορία από μόνη της καθώς οι ενέργειες που απαιτούνται για την ασφαλή μεταφορά και επανατοποθέτησή του στον χώρο παράδοσης, απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό.

Το πιάνο, αποτελεί αντικείμενο αξίας τόσο οικονομικής όσο και χρηματικής για τους περισσότερους, η μεταφορά του απαιτεί επαγγελματικό χειρισμό και στην πλατφόρμα μας θα βρεις μεταφορικές που έχουν αναλάβει εκατοντάδες μετακομίσεις πιάνου και μπορούν να εγγυηθούν για την ασφάλειά του.

Ρωτήσαμε τις μεταφορικές της πλατφόρμας μας, για τα βασικά βήματα που ακολουθούν όταν πραγματοποιούν μεταφορές πιάνων. Η παρακάτω λίστα, θα σου δώσει μία ιδέα για την διαδικασία που ακολουθείται και πιθανότατα θα σε καθησυχάσει για την ασφάλεια του πιάνου σου.

  • Αφαίρεση των μερών του πιάνου που αποσπώνται.
  • Αμπαλάζ πιάνου με ειδικά υλικά που το προστατεύουν από χτυπήματα κατά την μεταφορά.
  • Δέσιμο του πιάνου με ειδικούς ιμάντες ώστε να μεταφερθεί.
  • Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για την μετακίνηση του πιάνου από το διαμέρισμα στο φορτηγό μετακόμισης.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, διασφαλίζει κατά ένα μεγάλο βαθμό το πιάνο, όμως εφόσον θες να είσαι ακόμη πιο σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα, μπορείς να ζητήσεις την συμβουλή της πιανομεταφορικής της πλατφόρμας μας και να ασφαλίσεις το πολύτιμο αυτό αντικείμενο.

Γιατί πρέπει να επιλέξεις επαγγελματίες για την μεταφορά;

Για την μετακίνηση του πιάνου, πέρα από τον εξοπλισμό είναι εξίσου σημαντική η γνώση και η εμπειρία των επαγγελματιών. Το πιάνο μπορεί να ξεπερνάει τα 200 κιλά, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την μεταφορά του. Συνήθως, απαιτείται η συμβολή πέντε τουλάχιστον ατόμων ώστε να ολοκληρωθεί η μετακόμιση.

Εάν αναλάβει ένας ερασιτέχνης μεταφορέας την μετακόμιση είναι πιθανό να προκληθούν ζημιές στο πιάνο. Οι φθορές σε ένα τόσο μοναδικό είδος, μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να αποκατασταθούν και εφόσον υπάρχει το σίγουρο είναι ότι θα είναι κοστοβόρες. Μία εξειδικευμένη μεταφορική εταιρεία, μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του πιάνου και να σε ενημερώσει για όλα τα μέτρα προστασίας που μπορεί να εφαρμόσει.

Πόσο κοστίζει η μεταφορά του πιάνου;

Οι τιμές στην μεταφορά του πιάνου, είναι σίγουρο ότι θα σου προβληματίσουν. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, στις μεταφορές και τις μετακομίσεις, μάς ενημέρωσαν ότι τα πακέτα για ειδικές μεταφορές όπως είναι η μεταφορά πιάνου, διαφέρουν ανάλογα με τη εταιρεία μετακόμισης που θα επιλέξεις. Ακόμη, η απόσταση μεταξύ του σημείου παραλαβής και του σημείου παράδοσης, σίγουρα θα επηρεάσει το τελικό κόστος όπως και ο όγκος του πιάνου. Όπως, προαναφέρθηκε το βάρος του πιάνου διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο, έτσι μπορεί για μία μετακόμιση να χρειαστούν πέντε επαγγελματίες και ένα ανυψωτικό μηχάνημα αλλά μπορεί και οι δύο επαγγελματίες και το ανυψωτικό να επαρκούν.

Με τις πιανομεταφορικές της πλατφόρμας μας, η αμφιβολία για την τιμή της μεταφοράς του πιάνου αντιμετωπίζεται, αφού αρχικά πραγματοποιούν εκτίμηση του κόστους και έπειτα ο πελάτης αποφασίζει εάν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί τους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, για να απαλλαγείς από το βάρος της μεταφοράς του πιάνου σου, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα του Douleutaras.gr και σε λίγα λεπτά θα λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές από τις καλύτερες πιανομεταφορικές στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογες μεταφορικές στην περιοχή σου

Δημήτριος Κόκκας
65 αξιολογήσεις
Καλή προσφορά! Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική παρόλο που αποφασίσαμε να κάνουμε τη μετακόμιση ημέρα που χιόνιζε!
Γιάννης Φραγκογιάννης
3 αξιολογήσεις
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, πολύ καλός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει