Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μεταφορά Πιάνου

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για Μεταφορά Πιάνου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 26/6/2019

Όσα θέλεις να ξέρεις για τη μετακόμιση & μεταφορά πιάνου

Η μεταφορά πιάνου σε μια μετακόμιση, αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνη της. Οι ενέργειες που απαιτούνται για την ασφαλή μεταφορά και επανατοποθέτησή του στο χώρο παράδοσης, απαιτούν εξειδικευμένο προσωπικό.

Το πιάνο αποτελεί αντικείμενο μεγάλης χρηματικής και συναισθηματικής αξίας, η μεταφορά του απαιτεί επαγγελματικό χειρισμό και στην πλατφόρμα μας θα βρεις πιανομεταφορικές που έχουν αναλάβει εκατοντάδες μετακομίσεις πιάνου και μπορούν να εγγυηθούν για την ασφάλειά του.

Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι διαδικασίες για μεταφορά πιάνου, κατά τη μετακόμιση σε νέο σπίτι; Συγκεντρώσαμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που είναι καλό να γνωρίζεις, πριν επιλέξεις πιανομεταφορική.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται στη μεταφορά πιάνων;

Ρωτήσαμε τις μεταφορικές της πλατφόρμας μας, για τα βασικά βήματα που ακολουθούν, όταν πραγματοποιούν μεταφορά πιάνων. Η παρακάτω λίστα, θα σου δώσει μία ιδέα για τη διαδικασία που ακολουθείται και πιθανότατα θα σε καθησυχάσει για την ασφάλεια του πιάνου σου.

  • Αφαίρεση των μερών του πιάνου που αποσπώνται. Η μεταφορική πιάνου ξεκινά τη διαδικασία, αφαιρώντας όσα μέρη μπορούν να αφαιρεθούν, ώστε η μεταφορά πιάνου να γίνει με μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και πιο εύκολα.

  • Αμπαλάζ πιάνου με ειδικά υλικά που το προστατεύουν από χτυπήματα κατά τη μεταφορά. Εφόσον το πιάνο είναι ένα όργανο μεγάλης αξίας, δε θα μπορούσε να μεταφερθεί, χωρίς να υποστεί το ανάλογο πακετάρισμα.

  • Δέσιμο του πιάνου με ειδικούς ιμάντες ώστε να μεταφερθεί. Η μεταφορά πιάνου με γερανό απαιτεί την ανύψωση του οργάνου, οπότε πρέπει να δεθεί γερά από τους μεταφορείς, με τη χρήση ειδικών ιμάντων.

  • Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για τη μετακίνηση του πιάνου από το διαμέρισμα στο φορτηγό μετακόμισης. Αφού δεθεί το πιάνο, μεταφέρεται με γερανό, ή άλλο ανυψωτικό μηχάνημα, στο φορτηγό μετακόμισης.

  • Μετακόμιση στο επιλεγμένο σημείο και επανασυναρμολόγηση. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά πιάνων, η πιανομεταφορική μπορεί να αναλάβει και την επανατοποθέτηση και συναρμολόγηση του πιάνου σου, στο σημείο που το θέλεις.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, διασφαλίζει κατά ένα μεγάλο βαθμό το πιάνο, όμως εφόσον θέλεις να είσαι ακόμη πιο σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα, μπορείς να ζητήσεις τη συμβουλή της πιανομεταφορικής της πλατφόρμας μας και να ασφαλίσεις το μουσικό όργανο.

Τι πρέπει να προσέξεις για την ασφαλή μεταφορά πιάνου;

 

  • Για τη μετακίνηση του πιάνου, πέρα από τον απαραίτητο εξοπλισμό, είναι εξίσου σημαντική η γνώση και η εμπειρία των επαγγελματιών. Το πιάνο μπορεί να ξεπερνάει τα 200 κιλά σε βάρος, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη τη μεταφορά του.

  • Αν και το κόστος για μεταφορά πιάνου είναι σχετικά υψηλό, δε σου συστήνουμε να ολοκληρώσεις τη μεταφορά χωρίς επαγγελματίες. Ταυτόχρονα, δε σου συστήνουμε να αναθέσεις την εργασία σε γενική μεταφορική, όπου δεν υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό στη μεταφορά πιάνων.

  • Συνήθως, απαιτείται η συμβολή πέντε, τουλάχιστον, ατόμων ώστε να ολοκληρωθεί η μετακόμιση πιάνων. Εάν αναλάβει ένας ερασιτέχνης μεταφορέας τη μετακόμιση, είναι πιθανό να προκληθούν ζημιές στο πιάνο. Οι φθορές σε ένα τόσο μοναδικό είδος, μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να αποκατασταθούν και εφόσον υπάρχει, το σίγουρο είναι ότι θα έχουν μεγάλο κόστος.

  • Μια εξειδικευμένη μεταφορική πιάνων, μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του πιάνου και να σε ενημερώσει για όλα τα μέτρα προστασίας που μπορεί να εφαρμόσει. Είναι η μόνη λύση, για να μεταφέρεις το πιάνο σου στο νέο σου σπίτι, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πόσο κοστίζει η μεταφορά πιάνου;

Το κόστος για μεταφορά πιάνου, είναι πιθανό να σε προβληματίσει, πριν διαλέξεις πιανομεταφορική. Οι επαγγελματίες μεταφορείς πιάνων της πλατφόρμας μας, μάς ενημέρωσαν ότι τα πακέτα για ειδικές μεταφορές όπως είναι η μεταφορά πιάνου, διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία μετακόμισης που θα επιλέξεις.

Ακόμη, η απόσταση μεταξύ του σημείου παραλαβής και του σημείου παράδοσης, σίγουρα θα επηρεάσει το τελικό κόστος, όπως και ο όγκος του πιάνου. Το βάρος του πιάνου διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, έτσι μπορεί για μία μετακόμιση να χρειαστούν πέντε επαγγελματίες και ένα ανυψωτικό μηχάνημα, αλλά μπορεί και οι δύο επαγγελματίες και το ανυψωτικό να επαρκούν για άλλες περιπτώσεις.

Γιατί να επιλέξεις πιανομεταφορική του Douleutaras.gr;

 

Με τις πιανομεταφορικές της πλατφόρμας μας, η αμφιβολία για το κόστος μεταφοράς του πιάνου αντιμετωπίζεται, αφού αρχικά πραγματοποιούν εκτίμηση του κόστους και έπειτα ο πελάτης αποφασίζει εάν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί τους.

Αυτό σημαίνει, ότι μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με την πιανομεταφορική της επιλογής σου και να μάθεις τι κόστος υπάρχει για το δικό σου πιάνο, πριν καταλήξεις σε μεταφορική. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των μεταφορέων θα είναι η εγγύηση για την ασφαλή μετακόμιση του πιάνου σου.

Αν ψάχνεις άμεσα για μεταφορά πιάνου, σε τοποθεσία της επιλογής σου, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε προσφορές για τη μεταφορά πιάνων, στο πιο προσιτό κόστος.

Σχετικά άρθρα

Πώς θα κάνεις σωστό πακετάρισμα στη μετακόμιση σου;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα

Περισσότερα
Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για μεταφορά πιάνου

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Τ.
469 αξιολογήσεις

ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

φωτογραφία επαγγελματία
Κ. Μεταφορική
185 αξιολογήσεις

Τα παιδιά ειναι απίστευτα, το απόγευμα έβαλα την αγγελεία το επομενο πρωί τα χαράματα είχα μεταφέρει ολλα τα πραγματά στο καινουργιο μου σπ…

φωτογραφία επαγγελματία
DIRTY JOBS Β.
158 αξιολογήσεις

Ωραίος ο Βασίλης και τα παιδιά που ήρθαν γρήγορα κ υπομονετικά.

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Κ.
152 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας.

φωτογραφία επαγγελματία
Μεταφορική Β.
148 αξιολογήσεις

Όλα πήγαν κατ'ευχήν! Από την ιδιαίτερα ευγενική κυρία στο τηλεφωνικό κέντρο μέχρι το συνεργείο μεταφοράς και τον ίδιο τον κο Βέρρα, η γραμμ…

φωτογραφία επαγγελματία
Περικλής Π.
103 αξιολογήσεις

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Οι Καλύτερες Μεταφορικές για την κατηγορία Μεταφορά Πιάνου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει

Μεταφορική Β.

Μεταφορά Πιάνου - Ίλιον
148 αξιολογήσεις

Είμαστε πρώτη επιλογή στον τομέα της μεταφοράς πιάνων. Αναλαμβάνουμε το αμπαλάζ, την μετακίνησή του από οποιονδήποτε όροφο βρίσκεται το διαμέρισμά σας και την φόρτωση σε ειδικά φορτηγά. Συνδυάζουμε συνέπεια με αξιοπιστία και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Αναγνωρίζουμε την αξία του συγκεκριμένου αντικειμένου και υποσχόμαστε ότι θα σας το παραδώσουμε με ασφάλεια στον χώρο μετεγκατάστασης.

Δημήτριος Τ.

Μεταφορά Πιάνου - Νίκαια
469 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στις μεταφορές- μετακομίσεις πιάνων και άλλων μουσικών οργάνων. Έχοντας εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Παρέχουμε υπηρεσίες αμπαλάζ, φόρτωσης και εκφόρτωσης μέσω ειδικού ανυψωτικού μηχανήματος και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Χαρακτηριζόμαστε για την προσοχή που δείχνουμε στην λεπτομέρεια και τον σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και ασφαλή μεταφορά του πιάνου σας!

Δημήτριος Λ.

Μεταφορά Πιάνου - Θεσσαλονίκη
65 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών πιάνου. Με πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας η πολύ έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά φορτηγά, συσκευασίες για αμπαλάζ μουσικών οργάνων και αναλαμβάνουμε την φόρτωση και εκφόρτωσή τους στον χώρο παράδοση. Επιθυμούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Βρισκόμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

Κωνσταντίνος Μ.

Μεταφορά Πιάνου - Αγρίνιο
48 αξιολογήσεις

Είμαστε εξειδικευμένοι στις πιανομεταφορές και εγγυόμαστε την ασφαλή παραλαβή και παράδοση του πιάνου σας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα μας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογία που πραγματοποιεί ασφαλείς ανυψώσεις με ειδικά μηχανήματα. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Είμαστε έτοιμοι, να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και υπεύθυνα!

Ιωάννης Τ.

Μεταφορά Πιάνου - Βύρωνας
18 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο των μεταφορών πιάνων, με συνεχώς ανοδική πορεία και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες.Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε τμηματικά ή εξ ολοκλήρου είναι: ανυψωτικές μετακομίσεις πιάνων, αμπαλάζ, φόρτωση σε ειδικά φορτηγά και μεταφορά στο σημείο παράδοσης. Συνδυάζουμε πείρα με αξιοπιστία και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Είμαστε στην διάθεσή σας, να σας προσφέρουμε υπεύθυνη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση!

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σχετικές υπηρεσίες