Μετακομίσεις Πειραιάς & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πώς να επιλέξεις μεταφορική;

Ψάχνεις για μεταφορική στο Πειραιά; Το να βρεις μία αξιόπιστη και εξειδικευμένη μεταφορική μπορεί να σε δυσκολέψει, όμως υπάρχει τρόπος για να κάνεις την επιλογή εύκολα και γρήγορα και να πραγματοποιήσεις τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σου άμεσα.

Υπάρχουν κάποια κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες ώστε να μπορούν να καλύψουν τις μεταφορικές σου ανάγκες και να σου μεταφέρουν τα φορτία σου με ασφάλεια. Είτε θες την μεταφορική για να αναλάβει την μετακόμιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου είτε για εξειδικευμένες μεταφορές όπως ( μεταφορά έργων τέχνης, εμπορευμάτων, πιάνου, ογκωδών αντικειμένων), πρέπει να εστιάσεις στα παρακάτω κριτήρια.

Κριτήρια Επιλογής Μεταφορικής Εταιρείας

  • Να μπορεί να σου προσφέρει τις μεταφορικές υπηρεσίες που χρειάζεσαι (ανυψώσεις, ειδικά φορτηγά, διεθνείς μεταφορές, αποθηκεύσεις, αμπαλάζ, αποσυναρμολόγηση - συναρμολόγηση) ώστε να είσαι σίγουρος ότι όλα τα αντικείμενα θα μετακινηθούν άμεσα και με ασφάλεια.
  • Να συνεργάζεται με επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να είσαι βέβαιος ότι σε περίπτωση που κάτι δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα έχεις κάποιον συνεργάτη της να απευθυνθείς.
  • Να μπορεί να σου ετοιμάσει έναν προϋπολογισμό του κόστους της μετακόμισης, με βάση τις ανάγκες και τις υπηρεσίες που έχεις επιλέξει.
  • Να εκδίδει τιμολόγιο εφόσον το επιθυμείς.
  • Να κατέχει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.
  • Να ασφαλίζει τα αντικείμενα και τα φορτία. Ειδικά σε περιπτώσεις επαγγελματικών μεταφορών, είναι σημαντικό το εμπόρευμα ή ο εξοπλισμός να ασφαλίζεται, εξαιτίας της μεγάλης του αντικειμενικής αξίας.

Αφού διαπιστώσεις ότι η εταιρεία μετακόμισης ανταποκρίνεται στα παραπάνω κριτήρια, τότε μπορείς να προχωρήσεις την συνεργασία σας και να είσαι βέβαιος για τις υπηρεσίες που θα απολαύσεις. Έπειτα, πρέπει να λύσεις το θέμα τις επιλογής των μεταφορικών υπηρεσιών που χρειάζεσαι ώστε να διαμορφώσεις ένα οικονομικό πακέτο μετακόμισης ή μεταφοράς.

Το ζήτημα των τιμών στις μετακομίσεις και τις μεταφορές σίγουρα θα σε απασχολήσει. Παρακάτω, μπορείς να ενημερωθείς για υπηρεσίες που μπορείς να τις πραγματοποιήσεις και μόνος και να μειώσεις το συνολικό κόστος. Ποιες είναι αυτές;

Αμπαλάζ φορτίων: Το αμπαλάζ των επίπλων, των οικοσκευών και του επαγγελματικού σου εξοπλισμού, μπορείς να το πραγματοποιήσεις μόνος σου. Προμηθεύσου τα κατάλληλα προστατευτικά υλικά, κούτες και ζελατίνες και τύλιξε με προσοχή τα προσωπικά σου αντικείμενα ή το εμπόρευμά σου.

Αποσύνδεση των Οικοσκευών: Σε πολλές μεταφορικές εταιρείες, παρέχεται αυτή η υπηρεσία, όμως η αλήθεια είναι ότι μπορείς να την ολοκληρώσεις μόνος σου. Αποσύνδεσε τις οικιακές σου συσκευές μία μέρα πριν την μετακόμιση και θα είναι έτοιμες για μεταφορά.

Φόρτωση των μικρών αντικειμένων: Με την βοήθεια των γνωστών σου, μπορείς να φορτώσεις τα μικρά αντικείμενα και να μειώσεις τον αριθμό των εργαζομένων που θα χρειαστεί για την μετακόμιση ή την μεταφορά και άρα το συνολικό κόστος.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις έμπειρες και οικονομικές μεταφορές, που εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες του Πειραιά και μπορούν να σου προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα μετακομίσεων και μεταφορών και να εξασφαλίσουν  την άμεση παραλαβή και παράδοσή τους.

Τα πρακτορεία μεταφορών μας, πέρα από τον Πειραιά εξυπηρετούν τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Πάτρα), προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Δημήτριος Τ.
380 αξιολογήσεις
Ήρθε στην ώρα του και ολοκλήρωσε την εργασία χωρίς κάποιο πρόβλημα!
Κ. Μεταφορική
164 αξιολογήσεις
Υπηρεσία ανάλογη των προσδοκιών
DIRTY JOBS Β.
150 αξιολογήσεις
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Μεταφορική Β.
134 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Το συνεργείο μετέφερε ολα τα πράγματα μας με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Αλέξανδρος Κ.
102 αξιολογήσεις
O κ.Αλέξανδρος Κορώνης είναι ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ επαγγελματίας. Είναι συνεπής, ευγενικός και ταχύτατος στην δουλειά του. Αρχικά μου έδωσε τη...
Σπυρίδων Μ.
88 αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά εαν είχα οικονομικη άνεση θα του έδινα τα διπλά χρήματα Άψογη όλοι
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει