Μετακομίσεις Ηλιούπολη & Μεταφορές

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία ενημέρωσης: 22/5/2019

Πώς μπορείς να πραγματοποιήσεις την μετακόμισή σου άμεσα και εύκολα;

Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές, με τις σωστές συμβουλές και τον απαραίτητο σχεδιασμό, μπορούν να πραγματοποιούνται και να ολοκληρώνονται άμεσα και εύκολα.

Οι μετακομίσεις που δεν αφορούν το εξωτερικό αλλά πραγματοποιούνται στο εσωτερικό της χώρας, θεωρούνται πιο άμεσες και λιγότερο απαιτητικές.

Ο βασικός λόγος είναι ότι μειώνονται οι αποστάσεις και ο κίνδυνος μίας κακοτυχίας κατά την διαδικασία της μεταφοράς του φορτίου.

Ακόμη, υπάρχει πλήθος μεταφορικών εταιρειών για να επιλέξεις, οι οποίες προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες και οι τιμές τους ποικίλουν.

Πως οργανώνεται άμεσα μία μετακόμιση;

Η αρχή της οργάνωσης μίας μετακόμισης, είναι πάντα δύσκολη. Η επαγγελματική βοήθεια, από έμπειρες εταιρείες μετακομίσεων, αποτελεί μονόδρομο και μπορεί να σου λύσει τα χέρια και να σε απαλλάξει από αυτό το βάρος.

Η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις, που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις, θα είναι δύσκολη διαδικασία.

Στην πλατφόρμας μας, μπορείς να βρεις την κατάλληλη εταιρεία για εσένα, χωρίς να παιδευτείς.

Η αξιοπιστία της μεταφορικής εταιρείας αλλά και οι κριτικές από πελάτες από προηγούμενες μεταφορές και μετακομίσεις είναι το ‘‘Α’’ και το ‘‘Ω’’.

Μία αξιόπιστη εταιρείας μετακόμισης με πολύχρονη δραστηριότητα στον χώρο των μεταφορών, μπορεί να σου εξασφαλίσει μια εύκολη και γρήγορη μετακόμιση χωρίς άγχος και κούραση.

6 κριτήρια που πρέπει να πληρεί μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία!

Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί, μία αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων ή ένα εξειδικευμένο πρακτορείο μεταφορών ώστε να την εμπιστευθείς για την δική σου μετακόμιση;

Τι είναι αυτό που θα διασφαλίσει την προστασία του φορτίου σου και των προσωπικών σου αντικειμένων;

 • Η μεταφορική εταιρεία που θα διαλέξεις πρέπει να διαθέτει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.
 • Θα σου εκδώσει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
 • Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στη προσεκτική συσκευασία και μεταφορά των πραγμάτων.
 • Μπορεί να παρέχει επιπρόσθετες υπηρεσίες που πιθανόν να χρειαστείς όπως έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο για τη σωστή αποσύνδεση και σύνδεση των οικιακών συσκευών σου.
 • Διαθέτει κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα για την μετακόμιση σου.
 • Μια σωστή οργανωμένη μεταφορική εταιρεία θα σου δώσει μια λίστα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό κόστους, πριν ξεκινήσετε την συνεργασία σας.

Οι μεταφορές-μετακομίσεις που πραγματοποιούνται εντός της χώρας, μπορούν να εκτελεστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό τυλίγματος και μεταφοράς.

Ο εγγυημένος και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός για το τύλιγμα και την μεταφορά του φορτίου θα εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά από τον χώρο παραλαβής στον χώρο παράδοσης.

Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές συνήθως αφορούν χώρους όπως:

 • Μετακόμιση για Δυάρι
 • Μετακόμιση για Τριάρι
 • Μετακόμιση για Γκαρσονιέρα
 • Μετακόμιση για Εταιρεία

 

 

 

Στις περιπτώσεις που χρειάζεται μετακόμιση με την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος ή υπηρεσίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών, οι επαγγελματίες στις μεταφορές και μετακομίσεις της πλατφόρμας μας, μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και οικονομικά.

Ποιες υπηρεσίες μπορεί να σου προσφέρει μία μεταφορική εταιρεία;

Οι μετακομίσεις που πραγματοποιούνται από τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ενώ διαθέτουν επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως:

 • Σύνδεση των οικιακών συσκευών
 • Απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών
 • Ασφάλιση των αντικειμένων
 • Ανυψωτική Μετακόμιση
 • Λύσιμο και συναρμολόγηση επίπλων, γραφείων και εξοπλισμού για επαγγελματικούς χώρους
 • Συσκευασία υπολογιστή
 • Αποθήκευση Οικοσκευών
 • Ειδικές Μεταφορές 
 • Μεταφορά Πιάνου
 • Αμπαλάζ

Οι μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, είναι στην διάθεσή σου για φθηνή μετακόμιση και μεταφορά των φορτίων σου. Ακόμη, οι μεταφορικές μας αναλαμβάνουν επαγγελματικές μεταφορές εμπορευμάτων για εταιρείες και ιδιώτες, μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων και διεθνείς μεταφορές, καλύπτοντας κάθε υπηρεσία μετακόμισης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Πάτρα και εξασφαλίζοντας την άμεση και ασφαλή παράδοση των φορτίων.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Δημήτριος Τ.
409 αξιολογήσεις

Άψογη εξυπηρέτηση! Συνέπεια, ευγένεια και αξιοπιστία.

Κ. Μεταφορική
165 αξιολογήσεις

Εξαιρετικοί και πολύ ευχάριστοι άνθρωποι. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

DIRTY JOBS Β.
151 αξιολογήσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Μεταφορική Β.
134 αξιολογήσεις

Πολύ συνεννοήσιμοι, ευγενέστατοι, πρόθυμοι, επαγγελματίες, σωστή τιμή.

Αλέξανδρος Κ.
108 αξιολογήσεις

Έμπειρο συνεργείο, που δουλεύει γρήγορα με συνέπεια, οργάνωση και ευελιξία ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια ήρεμη και χωρίς άγχος ατμόσφαιρα...

Σπυρίδων Μ.
90 αξιολογήσεις

Πολύ καλός στη δουλεία του, μεταφέρθηκε ένα ολόκληρο σπίτι με μόνο δύο μικροζημιές. Η μοναδική μου ένσταση είναι ότι μου άλλαξε την τιμή ...

Μεταφορικές Υπηρεσίες

Σχετικά άρθρα

Πώς θα κάνεις σωστό πακετάρισμα στη μετακόμιση σου;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα

Περισσότερα
Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερες Μεταφορικές Εταιρείες

Επίλεξε την μεταφορική εταιρεία που σου ταιριάζει στην περιοχή Ηλιούπολη

Δημήτριος Κ. Μετακομίσεις Ηλιούπολη | Μεταφορική - Μεταφορές - Δήμος Αρριανών
73 αξιολογήσεις
Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την άμεση παράδοση των αντικειμένων τους στην Αθήνα, σε όλο το νόμο Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με μικρό κόστος. Μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε και μετακομίσεις εντός του νομού. Η εταιρία μας σας δίνει πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διατηρούμε τις τιμές μας σε λογικά επίπεδα και διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα. Θα χαρούμε πολύ να ολοκληρώσουμε και την δικιά σας μεταφορά!
Αλέξανδρος Κ. Μετακομίσεις Ηλιούπολη | Μεταφορική - Μεταφορές - Αρτέμιδα(Λούτσα)
108 αξιολογήσεις
Έχοντας αναλάβει πληθώρα εργασιών στον κλάδο των μετακομίσεων είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών που αφορούν τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, με ασφάλεια και ποιοτική εργασία. Η εταιρία μας αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την άμεση αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση σας, μέσα από την παροχή μιας ολοκληρωμένης εργασίας μετακόμισης, και εντός του νομού Αττικής. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι!
Δημήτρης Β. Μετακομίσεις Ηλιούπολη | Μεταφορική - Μεταφορές - Περιστέρι
33 αξιολογήσεις
Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει λειτουργικές προτάσεις για τις διεθνείς μεταφορές, που επιθυμείτε να εκτελέσετε. Έχουμε πολύχρονη εμπειρία 15 ετών και στόχος μας είναι η παροχή αποτελέσματος του καλύτερου μείγματος ποιότητας - τιμής για τον πελάτη. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα φορτηγά, καθώς και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας και την πιο δύσκολη μετακόμιση εξωτερικού. Μας διακρίνει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και δίνουμε έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η εντιμότητα, η συνέπεια, η ευγένεια, η εμπειρία, η ταχύτητα και η φιλικότητα είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τη μεταφορική μας και θα συνεχίζουμε να τις υπηρετούμε προς όφελος σας για τις μεταφορές εξωτερικού!
Ηλίας Κ. Μετακομίσεις Ηλιούπολη | Μεταφορική - Μεταφορές - Πάτρα
11 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των μεταφορών και δραστηριοποιούμαστε στην Πάτρα εδώ και 25 χρόνια, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να δώσει λύση σε κάθε μεταφορική σας ανάγκη, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.
Οι υπηρεσίες που διαθέτουμε, περιλαμβάνουν:
-Δωρεάν κιβώτια
-Συσκευασία υψηλών προδιαγραφών
-Αποσυσκευασία
-Σεβασμός στον χώρο σας
-Αποσύνδεση & Επανασύνδεση επίπλων και ηλ. συσκευών
Οι τιμές μας, είναι προσαρμοσμένες στις δυσκολίες της εποχής. Στόχος μας, είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας.
Κώστας Ζ. Μετακομίσεις Ηλιούπολη | Μεταφορική - Μεταφορές - Πάτρα
0 αξιολογήσεις
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών.
Διαθέτουμε 10ετή εμπειρία στον τομέα μας που μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα, οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, αφορούν:
-Μετακομίσεις / Μεταφορές
-Μετακόμιση από/προς Πάτρα
-Μετακόμιση εντός Πάτρας
-Μετακόμιση επαγγελματικού χώρου
-Μεταφορές εμπορευμάτων
Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα και ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές μετακομίσεις και μεταφορές. Η ταχύτητα και η αξιοπιστία, αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Οι τιμές μας, δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει