Μετακομίσεις Ηλιούπολη & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια είναι τα βήματα για μία εύκολη μετακόμιση;

Θες να σχεδιάσεις την μετακόμισή σου; Εάν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία από την μετακόμιση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, τότε χρειάζεσαι καθοδήγηση από επαγγελματίες μεταφορείς. Οι μετακομίσεις, δεν είναι μία εύκολη διαδικασία εάν αποφασίσεις να τις κάνεις μόνος. Είναι πολύ πιθανό αντί να έχεις μία φθηνή μετακόμιση, να καταλήξεις να διπλασιάσεις το κόστος αγοράζοντας ακατάλληλα υλικά για αμπαλάζ ή πληρώνοντας για την αποκατάσταση των φθορών σε έπιπλα και συσκευές.

Οι μεταφορικές μας, έχοντας την πείρα σε μετακομίσεις παντός τύπου (ανυψωτική μετακόμιση, φοιτητική, επαγγελματική και ειδικές μεταφορές ), μπορούν να σου προτείνουν ένα οργανόγραμμα ώστε να πραγματοποιήσεις μεγάλο μέρος της μετακόμισης μόνος σου και να επιλέξεις εταιρεία μετακομίσεων μόνο για την τελική φόρτωση και εκφόρτωση των προσωπικών σου αντικειμένων. Δες, κάποια εύκολα βήματα για να οργανώσεις άμεσα και αποτελεσματικά την μετακόμιση του σπιτιού:

Φτιάξε λίστα με τις δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Είτε έχεις μικρό σπίτι είτε μεγάλο, είναι βέβαιο ότι οι εργασίες που έχεις να κάνεις για την μετακόμιση είναι πολλές. Το πακετάρισμα, ο διαχωρισμός των εύθραυστων αντικειμένων, τα λευκά είδη, τα ρούχα, τα προσωπικά αντικείμενα, η αποσύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών είναι μερικές μόνο από τις δουλειές που πρέπει να γίνουν. Μία λίστα με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις γρήγορα την μετακόμισή σου και να αφήσεις για την μεταφορική την φόρτωση στο φορτηγό και την εκφόρτωση και τοποθέτηση των αντικειμένων στο νέο σπίτι.

Προμηθεύσου κούτες όλων των μεγεθών.

Οι κούτες, είναι σημαντικό εργαλείο στις μετακομίσεις. Είναι καλό να έχεις διαφορετικά μεγέθη ώστε τα μικρά αντικείμενα να τοποθετούνται σε μικρές κούτες και τα μεγαλύτερα σε μεγάλες κούτες. Έτσι, μειώνονται οι πιθανότητες να σπάσει κάποιο από τα προσωπικά σου αντικείμενα. Ακόμη, οι κούτες βοηθούν να βάλεις τα πράγματά σου σε μία τάξη ώστε όταν πας στο νέο σου σπίτι να μπορείς να τοποθετήσεις το περιεχόμενο της κάθε κούτας στο δωμάτιο που επιθυμείς. Με έναν μαρκαδόρο, μπορείς να σημειώνεις πάνω στην κούτα το περιεχόμενό της και φυσικά να μην ξεχνάς να σφραγίζεις πολύ καλά τις κούτες με ειδική ταινία ώστε να μην υπάρχει η πιθανότητα να ανοίξουν.

Ξεκίνα με το πακετάρισμα μικρών αντικειμένων.

Υπάρχουν κάποια μικροαντικείμενα όπως διακοσμητικά για τραπέζια, κορνίζες , μαξιλάρια, μικροί πίνακες και ρολόγια που αν τα πακετάρεις από την αρχή, η μετακόμιση έπειτα θα είναι πολύ εύκολη. Άδειασε τις επιφάνειες στα έπιπλα του σπιτιού σου και διευκόλυνε τους μεταφορείς ώστε να κάνουν γρήγορά την δουλειά τους.

Προμηθεύσου ειδική μεμβράνη για το αμπαλάζ των επίπλων.

Στο εμπόριο μπορείς να προμηθευτείς ειδικές μεμβράνες που χρησιμοποιούνται στις μετακομίσεις σπιτιών για την κάλυψη και προστασία των επίπλων από φθορές. Κάλυψέ τα δύο φορές με μεμβράνη για να είσαι ακόμη πιο σίγουρος για την προστασία τους. Εάν κάποιο έπιπλο είναι μεγάλης αξίας, είναι καλύτερο να εμπιστευτείς την μεταφορική για το αμπαλάζ και να το ασφαλίσεις για τυχόν φθορές.

Οι παραπάνω εργασίες για την μετακόμιση του σπιτιού θα σε βοηθήσουν να ελαττώσεις το κόστος της μετακόμισης, όμως σίγουρα θα χρειαστείς μία αξιόπιστη μεταφορική για να σου προσφέρει μία από τις παρακάτω μεταφορικές υπηρεσίες:

  • Ανυψωτικό Μηχάνημα
  • Αποθήκευση Οικοσκευών
  • Φόρτωση & Εκφόρτωση
  • Σύνδεση & Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
  • Μεταφορά έργων τέχνης
  • Μεταφορά μουσικών οργάνων
  • Ασφάλιση Φορτίου

Οι μεταφορικές μας εταιρείες που εξυπηρετούν την Ηλιούπολη, μπορούν να εγγυηθούν ότι θα σου προσφέρουν μία φθηνή μετακόμιση σπιτιού, με ποιοτικές υπηρεσίες και με χρονοδιάγραμμα που θα ορίσεις εσύ ο ίδιος με την βοήθεια και του εκτιμητή. Οι μεταφορικές μας, πέρα από τις μετακομίσεις σπιτιών, αναλαμβάνουν και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων και εξασφαλίζουν την άμεση και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σου.

Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου για μετακόμιση σπιτιού και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές από αξιόπιστες και εξειδικευμένες μεταφορικές στην περιοχή σου!

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Δημήτριος Τ.
363 αξιολογήσεις
Βαθμολογώ με 5 αστέρια, διότι ο κος Τσιριβάκος και ο συνάδελφός του που με εξυπηρέτησαν ήταν άκρως επαγγελματίες, πολύ εξυπηρετικοί, με ε...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ Μ.
164 αξιολογήσεις
Συνεπής στο ραντεβού, γρήγοροι και προσεχτικοί με τα αντικείμενα που μεταφέρθηκαν.
DIRTY JOBS Β.
145 αξιολογήσεις
Παρά πλ ευγενικός κύριος! Πολύ καλές τιμές! Εξυπηρετικότατος και συνεννοησιμος! Τον συνιστώ σε όλους!
Μεταφορική Β.
134 αξιολογήσεις
Από την πρώτη στιγμή που με κάλεσε ο κύριος Βέρρας μου κέρδισε την εμπιστοσύνη!!! Τον επέλεξα γιατί ήταν η καλύτερη προσφορά και ο τρόπος...
Αλέξανδρος Κ.
100 αξιολογήσεις
Ο κ. Κορώνης Αλέξανδρος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, καθώς ήταν πολύ βοηθητικός σε όλα τα στάδια της μετακόμισης( παρασκευή κουτιών, ...
Σπυρίδων Μ.
88 αξιολογήσεις
Ο κύριος Σπύρος είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Όλα τα πράγματα τα πρόσεξε και τα τύλιξε με ειδική ταινία, ξεμοντάρανε το κρεβάτι και τ...
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει