Μετακομίσεις Γλυφάδα & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μετακόμιση: Πώς να την οργανώσεις εύκολα;

Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές είναι μία διαδικασία που μπορεί να σου προξενήσει άγχος και στρες καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και συνήθως ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος. Η οργάνωση μίας εύκολης μετακόμισης, μπορεί να γίνει εφόσον ακολουθήσεις κάποια βασικά βήματα. Οι μεταφορικές μας, διαθέτουν την εμπειρία να σου προτείνουν τον καταλληλότερο για εσένα τρόπο για την άμεση παραλαβή και παράδοση των φορτίων σου.

Συγκεντρώσαμε για εσένα κάποιες βασικές οδηγίες προετοιμασίας μίας μετακόμισης και εγγυόμαστε ότι εάν τα ακολουθήσεις, θα πραγματοποιήσεις άμεσα και εύκολα την μετακόμισή σου. Ποιες είναι αυτές;

Χώρισε τα πράγματά σου σε κούτες.

Οργανώνοντας τα υπάρχοντά σου σε κούτες, θα γλιτώσεις σημαντικό χρόνο και θα διευκολύνεις και τους μεταφορείς. Το καλύτερο είναι να χωρίσεις τα ρούχα και τα σερβίτσια σε διαφορετικές κούτες και να τοποθετήσεις ετικέτες ώστε να γνωρίζεις τι υπάρχει στο εσωτερικό της κάθε κούτας.

Σκέψου τί είδους μεταφορικές υπηρεσίες χρειάζεσαι.

Για κάθε είδος μετακόμιση θα χρειαστείς διαφορετικές υπηρεσίες. Για παράδειγμα εάν είσαι σε διαδικασία μετακόμισης επαγγελματικού χώρου μπορεί να χρειαστείς ανυψωτικά μηχανήματα για να μεταφέρεις τα μηχανήματά σου, αμπαλάζ και αποσυναρμολόγηση επίπλων. Στις απλές μετακομίσεις σπιτιών, θα χρειαστείς αμπαλάζ επίπλων και οικοσκευών, ειδικά φορτηγά μεταφοράς και εάν η απόσταση που θα διανύσουν τα φορτηγά είναι μεγάλη, μπορεί να χρειαστείς και υπηρεσία αποθήκευσης των οικοσκευών.

Ενημέρωσε την μεταφορική για τον τύπο της μετακόμισης που θα πραγματοποιήσεις.

Υπάρχουν πολλά είδη μετακομίσεων και μεταφορών. Καλό είναι να ενημερώσεις την μεταφορική σου για το είδος που θες να πραγματοποιήσεις καθώς θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου προτείνει κάποιο ειδικό και οικονομικό πακέτα μετακόμισης. Τα πιο δημοφιλή είδη μετακομίσεων είναι οι μετακομίσεις σπιτιών, μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, ανυψωτικές μετακομίσεις και φοιτητικές μετακομίσεις. Στις μεταφορές οι διεθνείς μεταφορές, οι μεταφορές εμπορευμάτων, η μεταφορά πιάνου και οι ειδικές μεταφορές, είναι μερικά από τα είδη με την μεγαλύτερη απήχηση.

Ασφάλισε τα προσωπικά σου αντικείμενα ή το εμπόρευμά σου.

Η ασφάλεια είναι ίσως το βασικότερο στις μετακομίσεις και τις μεταφορές. Μία αξιόπιστη μεταφορική, θα σου συστήσει να προχωρήσεις στην ασφάλιση των φορτίων σου ώστε είτε καθυστερήσει η παράδοσή τους είτε φθαρούν στην πορεία, να μπορείς να αποζημιωθείς για την ταλαιπωρία ή την αντικειμενική τους αξία εφόσον υποστούν ανεπανόρθωτη φθορά.

Επίλεξε μία πιστοποιημένη μεταφορική εταιρεία.

Η μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξεις για να πραγματοποιήσεις τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σου, πρέπει να διαθέτει πιστοποίηση από το Υπουργείο Μεταφορών και να έχει έδρα και εγκαταστάσεις. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την μεταφορά των πραγμάτων σου, πρέπει να έχεις την δυνατότητα να απευθυνθείς στην μεταφορική σου.

Οι μεταφορικές και τα πρακτορεία μεταφορών μας, εξυπηρετούν μετακομίσεις και μεταφορές σε όλη την Γλυφάδα και ολοκληρώνουν με επιτυχία κάθε εργασία που αναλαμβάνουν και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Οι τιμές στις μετακομίσεις, διαφέρουν ανά εταιρεία αλλά στο Douleutaras.gr, θα βρεις την πιο αξιόπιστη επιλογή για εσένα στις μετακομίσεις. Οι επαγγελματίες μας εξυπηρετούν όλες τις μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα όπως την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Δημήτρης Β.
15 αξιολογήσεις
είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον κύριο Βασιλάκη
Χριστόφορος Μ.
52 αξιολογήσεις
Συνεπείς, γρήγοροι, επικοινωνιακοί με τον κατάλληλο επαγγελματισμό.
Γιάννης Φ.
6 αξιολογήσεις
Γεια σας.Μετά από μισή ώρα που ανήρτησα την αγγελία μου είχα ανταπόκριση.Απλά δέχτηκα μόνο μία προσφορά.Θα 'θελα παρ' όλα αυτά να σας ευχ...
Αναστάσιος Τ.
7 αξιολογήσεις
Ηταν εξαιρετικός στην δουλειά του αλλα δεν μας εδωσε απόδειξη.
Δημήτρης Σ.
77 αξιολογήσεις
ολα ηρθαν καλα πακεταρισμενα . δεν εσπασε τιποτα
Δημήτρης Β.
33 αξιολογήσεις
Το ραντεβού κανονίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι υπηρεσίες ήταν πολύ καλές.
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει