Μετακομίσεις Ίλιον & Μεταφορές

Πάρε προσφορές από τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του χώρου και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν μετακομίσεις!

Η μετακόμιση, είναι μία διαδικασία που απαιτεί αρκετή οργάνωση και αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία στον τομέα, τότε η επαγγελματική βοήθεια είναι απαραίτητη ώστε να ολοκληρώσεις με επιτυχία και στον χρόνο που επιθυμείς τις εργασίες. Δεν είναι μόνο το αμπαλάζ των επίπλων και το πακετάρισμα των προσωπικών σου αντικειμένων αλλά και η ασφάλειά τους κατά την μεταφορά και η αποθήκευσή τους σε περίπτωση που η μεταφορά αφορά μεγάλες αποστάσεις.

Οι εξειδικευμένες μεταφορικές μας, έχουν αναλάβει εκατοντάδες εργασίες μετακόμισης σπιτιών, επαγγελματικών χώρων καθώς και διεθνείς μεταφορές και φοιτητικές μετακομίσεις. Οι απαιτήσεις στο κάθε είδος μετακόμισης διαφέρουν καθώς και οι μεταφορικές υπηρεσίες που απαιτούνται. Γι αυτό και υπάρχει ποικιλία στα πακέτα μετακομίσεων ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πελάτες με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους. Εάν βρίσκεσαι στην διαδικασία να μετακομίσεις υπάρχουν 3 πράγματα που πρέπει να έχεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου:

Την χρονική περίοδο που θέλεις να μετακομίσεις.

Είναι σημαντικό, να έχεις ξεκαθαρίσει το πότε θέλεις να αρχίσει η μεταφορική τις εργασίες για την μετακόμιση του σπιτιού. Καλό θα ήταν να έχεις περιθώριο ενός μήνα από την ημερομηνία που θες να εγκατασταθείς στο νέο σου σπίτι. Οι μεταφορικές τηρούν μία συγκεκριμένη διαδικασία σε κάθε μετακόμιση που περιλαμβάνει εκτίμηση των εργασιών και του εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για την μετακόμιση του σπιτιού. Εάν πρόκειται για μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων, είναι καλό να υπάρχει περιθώριο σε περίπτωση που υπάρξουν απρόοπτα όπως απεργίες σε λιμάνια, κλειστά οδικά δίκτυα κ.α.

Την ασφάλιση των αντικειμένων σου.

Τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές, είναι αντικείμενα αξίας και το κόστος αντικατάστασης μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο. Οι αξιόπιστες μεταφορικές ασφαλίζουν τα μεταφερόμενα φορτία των πελατών τους. Παρότι υπάρχει έξτρα κόστος για την ασφάλιση των αντικειμένων, κερδίζεις την σιγουριά ότι σε περίπτωση φθορών θα αποζημιωθείς. Αυτή την μικρή επιβάρυνση θα ήταν καλό να την εντάξει στον αρχική προϋπολογισμό της μετακόμισης.

Τις υπηρεσίες που θα χρειαστείς από τη μεταφορική.

Η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, η αποθήκευση των οικοσκευών σου και το αμπαλάζ, σίγουρα ανεβάζουν τις τιμές στα πακέτα μετακομίσεων. Πολλές εργασίες που πραγματοποιούν οι εταιρείες μετακομίσεων, μπορείς να τις κάνεις κι εσύ και να γλιτώσεις ένα μέρος από το κόστος της μετακόμισης. Μία φθηνή μετακόμιση, συνεπάγεται ότι θα συσκευάσεις μόνος σου τα ρούχα, τα διακοσμητικά στοιχεία του σπιτιού καθώς και τα λευκά είδη. Με λίγη βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα, μπορείς να αφήσεις για την μεταφορική την φόρτωση και την εκφόρτωση των αντικειμένων σου .

Οι μεταφορικές μας, ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά τους και εξυπηρετούν το Ίλιον καθώς και τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας. Με ελάχιστα κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία για την μετακόμιση του σπιτιού σου και να λάβεις προσφορές για τιμές στις μετακομίσεις από τις πιο αξιόλογες εταιρείες.

Ακόμη, οι μεταφορικές μας εταιρείες αναλαμβάνουν μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων, διεθνές μετακομίσεις, μεταφορές εμπορευμάτων και φοιτητικές μετακομίσεις και εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά και παράδοση των φορτίων σου.

Μεταφορικές Υπηρεσίες
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Αριστείδης Κόττος
7 αξιολογήσεις
Πολύ καλή επιλογή!
Γεώργιος Τσιάνος
2 αξιολογήσεις
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Θα συστήσω σίγουρα τον κ. Τσιάνο και σε άλλους!
Χρήστος Ζώης
11 αξιολογήσεις
Απόλυτα ικανοποιημένος. Ήταν ευγενικότατος και πάρα πολύ γρήγορος!
Δημήτρης Βασιλάκης
15 αξιολογήσεις
Άψογος!!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Χριστόφορος Μάζης - HELLAS MOVERS
46 αξιολογήσεις
Ήταν πολύ καλοί στη δουλειά τους, πολύ καλές τιμές και συνέπεια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!
Γιάννης Φραγκογιάννης
6 αξιολογήσεις
Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη, πολύ καλός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει