Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μεταφορική Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη

Βρες την Καλύτερη Μεταφορική για Μεταφορές σε Ιωάννινα & Θεσσαλονίκη!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

100+ Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα & θα λάβεις προσφορές εντελώς δωρεάν από αξιολογημένες μεταφορικές εταιρίες
Εξυπηρετούμε μόνο τις περιοχές που εμφανίζονται στη λίστα.
π.χ.: Αθήνα
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Πάτρα
 • Κρήτη
 • Ήπειρο
 • Θράκη
π.χ.: Μεταφορά, Συσκευασία και μεταφορά
 • Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
 • Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
 • Συσκευασια αντικειμενων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
π.χ.: 2-4 αντικείμενα
 • 2 - 4 αντικείμενα
 • 5 - 10 αντικείμενα
 • Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν ξέρω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 1-3 μέρες
 • Μέσα στις επόμενες 1-3 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019

Μεταφορική Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη: Βρες την καλύτερη εταιρεία για μετακόμιση!

Χρειάζεσαι μια αξιόπιστη μεταφορική για Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη, για να μεταφέρεις αντικείμενα και εμπορεύματα ή για να αναλάβει τη μετακόμισή σου; Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις έμπειρη μεταφορική στη Θεσσαλονίκη, για να αναλάβει τη μεταφορά που χρειάζεσαι, άμεσα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Όλες οι μεταφορικές μας απασχολούν έμπειρους μεταφορείς, οι οποίοι έχουν αναλάβει πολυάριθμες μεταφορές στα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη. Είναι πιστοποιημένες για την ικανότητά τους να αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εργασίες από αρμόδιους φορείς και χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό, για την ασφαλή παράδοση φορτίων και δεμάτων.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνει συχνά η μεταφορική Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη της πλατφόρμας μας;

Οι μεταφορικές μας σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα αναλαμβάνουν, από ολόκληρες μετακομίσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ως μεταφορές εμπορευμάτων και εξοπλισμών. Για κάθε είδους μεταφορά που θέλεις να πραγματοποιήσεις οι συνεργάτες μας προσφέρουν την ανάλογη υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, οι μεταφορικές μας προσφέρουν συχνά τις εξής υπηρεσίες:

 • Μετακομίσεις σπιτιών

 • Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

 • Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

 • Φοιτητικές μετακομίσεις

 • Μεταφορές με χρήση ανυψωτικού

 • Αμπαλάζ προσωπικών αντικειμένων

 • Μεταφορές εμπορευμάτων & εξοπλισμού

 • Αποθηκεύσεις οικοσκευών

 • Μεταφορές πολύτιμων αντικειμένων

 • Αποσυναρμολόγηση επίπλων και οικοσκευών

 • Επανασυναρμολόγηση στο χώρο παράδοσης

Στόχος των μεταφορικών μας για Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη, είναι να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σου. Μπορούν να κάνουν τη μεταφορά αντικειμένων πολύ εύκολη υπόθεση για σένα, χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις τους.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για μεταφορές σε Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη;

Μια μεταφορική μας για Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη μπορεί να σου προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες για μετακομίσεις και μεταφορές κάθε είδους. Οι βασικοί λόγοι, για τους οποίους οι πελάτες μας εμπιστεύονται τις μεταφορικές μας, είναι οι εξής:

1. Εμπειρία ετών & εξειδίκευση

Κάθε μεταφορική μας σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη αξιολογείται διαρκώς για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, έτσι ώστε να γνωρίζεις πως μπορείς να της εμπιστευτείς τις μεταφορές σου. Επίσης, στα χρόνια εμπειρίας τους έχουν εξελίξει τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, για να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων προτύπων με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν.

2. Μεγάλο εύρος προσφερόμενων υπηρεσιών

Οι μεταφορικές σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη στοχεύουν στην πλήρη εξυπηρέτησή σου, για κάθε είδος μετακόμισης και μεταφοράς που σχεδιάζεις. Μπορούν να αναλάβουν το αμπαλάζ των οικοσκευών σου και των επίπλων σου, την αποθήκευσή τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και την παράδοση στην τοποθεσία της επιλογής σου. Ταυτόχρονα, φροντίζουν για τις μεταφορικές ανάγκες επαγγελματικών χώρων και επιχειρήσεων.

3. Ασφάλιση για μεταφερόμενα αντικείμενα

Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με μεταφορική μας για Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη, ώστε να ασφαλίσετε τα αντικείμενα που θέλεις να μεταφέρεις. Χάρη στην ασφαλιστική κάλυψη που παρέχουν οι μεταφορικές μας, ο κίνδυνος για ζημιές στις μετακομίσεις ελαχιστοποιείται.

4. Προσαρμοσμένα πακέτα προσφορών

Το κόστος μεταφορών για Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη προσαρμόζεται, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Κάθε μεταφορική μας στη Θεσσαλονίκη μπορεί να σου προσφέρει διαφόρων ειδών υπηρεσίες μετακόμισης, αλλά το τι πραγματικά χρειάζεσαι θα καθορίσει την τελική τιμή. Για παράδειγμα, αν χρειάζεσαι ανυψωτικό μηχάνημα ή αμπαλάζ οικοσκευών, η μεταφορά θα κοστίσει περισσότερο, σε σχέση με μια απλή μεταφορά αντικειμένων με φορτηγό.

5. Ευελιξία στην τοποθεσία μεταφοράς

Ανάλογα με το είδος μεταφορών που επιλέγεις, χρειάζεσαι και συγκεκριμένο τρόπο παράδοσης. Αν μετακομίζεις σε νέο σπίτι στη Θεσσαλονίκη ή τα Ιωάννινα, θέλεις να γίνει μεταφορά αντικειμένων στην πόρτα σου. Αντιθέτως, στη μεταφορά εμπορευμάτων και εξοπλισμού, πιθανώς χρειάζεσαι εξυπηρέτηση σε διαφορετικούς προορισμούς. Οι μεταφορικές μας είναι έτοιμες να σε εξυπηρετήσουν, αρκεί να υπάρχει πρόσβαση για τα φορτηγά.

Αν θέλεις να αναθέσεις τη μετακόμισή σου σε μια αξιόπιστη μεταφορική για Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για μεταφορές!

Δημοφιλείς υπηρεσίες για μεταφορές σε Ιωάννινα & Θεσσαλονίκη!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογες εταιρείες μετακόμισης στην περιοχή σου!

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Κ.
152 αξιολογήσεις

εξαιρετικη συνεννοηση, αψογη και αμεση εξυπηρετηση, πολυ υψηλο επιπεδο επαγγελματισμου, συνεπεια, υπευθυνοτητα, μηδενικη ταλαιπωρια και χρο…

φωτογραφία επαγγελματία
Μεταφορική Β.
148 αξιολογήσεις

Συνεπείς και συνεργάσιμος.

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Κ.
75 αξιολογήσεις

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Όλοι ήταν άψογοι στην δουλειά τους. Πολύ καλό αμπαλάζ στα έπιπλα, προσεκτικοί και επαγγελματίες. Συνεπείς στην ώρ…

φωτογραφία επαγγελματία
ΚΩΣΤΑΣ Κ.
74 αξιολογήσεις

Ήταν συνεπέστατος, πρόθυμος και προσεκτικός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Αντώνης Π.
66 αξιολογήσεις

Πολύ φιλικός στο τηλέφωνο. Παρέλαβε την τηλεοραση απο Αθηνα κ μου την Θεσσαλονίκη τθς ημερες που ειπαμε χωρις καμια καθυστερηση. Τον συνιστ…

φωτογραφία επαγγελματία
Θανάσης Α.
59 αξιολογήσεις

Υπέροχοι άνθρωποι, ευγενικοί, πρόσεξαν πολύ τα πράγματα, τα μετέφεραν γρήγορα και είναι η πρώτη μου μετακόμιση που τα πράγματά μου δν είχαν…

Σχετικά άρθρα

Μετακόμιση; Oργάνωσε τη αποτελεσματικά!

Μετακομίζεις και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Μήπως ανήκεις κι’ εσύ σε εκείνους που πιστεύουν ότι η διαδικασία

Περισσότερα
Λίστα για μετακόμιση: 8 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις!

Η λίστα για μετακόμιση είναι ένα απαραίτητο εργαλείο, όταν οργανώνεις τη δική σου μετακόμιση σε νέο σπίτι. Μια

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη

Μάθε περισσότερα και επίλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει

Νίκος Κ.

Μεταφορική Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη - Αχαρνές
62 αξιολογήσεις

Εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και κατασκευή καγκέλων για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μπορούμε να τοποθετήσουμε για εσάς ξύλινα κάγκελα μπαλκονιού, προτείνοντάς σας τις καλύτερες ιδέες για το χώρο σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε κάγκελα που αντέχουν στο χρόνο και δε χαλάει η αισθητική τους. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε!

Μεταφορική Λ.

Μεταφορική Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
14 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία 15 ετών στο χώρο των μεταφορών για Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη. Στα χρόνια εμπειρίας μας, έχουμε φέρει εις πέρας κάθε είδους μετακομίσεις και μεταφορές, για τις ανάγκες οικιών, αλλά και επαγγελματικών χώρων. Μπορούμε να αναλάβουμε την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας, από τη συσκευασία οικοσκευών και την αποθήκευσή τους σε ειδικούς χώρους, έως την ασφάλιση των αντικειμένων σας και τη συνεπή μεταφορά τους σε προορισμό της επιλογής σας. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας για μεταφορές, άμεσα και αξιόπιστα!

ΝΙΚΗ Α.

Μεταφορική Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα
22 αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει μετακομίσεις σε κάθε πόλη της Ελλάδας, αλλά και μεταφορές εμπορευμάτων, εξοπλισμών, οικοσκευών και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Με εμπειρία στο σχετικό κλάδο από το 1981, έχουμε φέρει εις πέρας πολυάριθμες δύσκολες περιπτώσεις, με συνέπεια και ασφάλεια. Φροντίζουμε και για την αποθήκευση οικοσκευών σε ειδικές αποθήκες, εφόσον χρειάζεται. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε είδος μεταφορών που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οικονομικά και υπεύθυνα!

Δημήτρης Μ.

Μεταφορική Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη - Δήμος Ρεθύμνης
6 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 50 χρόνια, η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει κάθε είδους μετακομίσεις και μεταφορές σε όλη την Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε τις μεταφορές για σπίτια, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα με συνέπεια και ασφάλεια, έτσι ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας. Προτιμήστε μας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!

Ιάκωβος Κ.

Μεταφορική Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη - Μοσχάτο
2 αξιολογήσεις

Με εμπειρία 25 ετών στις μεταφορές και μετακομίσεις, η εταιρεία μας αναλαμβάνει μεταφορές κάθε είδους σε όλη την Ελλάδα, φροντίζοντας για την πλήρη εξυπηρέτησή σας, με εξειδικευμένο εξοπλισμό και ειδικά φορτηγά. Μεταφέρουμε οικοσκευές και οικιακά αντικείμενα, αλλά και εμπορεύματα και ειδικά φορτία, σε προορισμό της επιλογής σας. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για κάθε μεταφορά και μετακόμιση που σκοπεύετε να κάνετε!

Σχετικές υπηρεσίες