Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Καβάλα

Βρες την Καλύτερη Μεταφορική για Μεταφορές Θεσσαλονίκη - Καβάλα!

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

100+ Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα & θα λάβεις προσφορές εντελώς δωρεάν από αξιολογημένες μεταφορικές εταιρίες
Εξυπηρετούμε μόνο τις περιοχές που εμφανίζονται στη λίστα.
π.χ.: Αθήνα
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Πάτρα
 • Κρήτη
 • Ήπειρο
 • Θράκη
π.χ.: Μεταφορά, Συσκευασία και μεταφορά
 • Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
 • Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
 • Συσκευασια αντικειμενων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
π.χ.: 2-4 αντικείμενα
 • 2 - 4 αντικείμενα
 • 5 - 10 αντικείμενα
 • Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν ξέρω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 1-3 μέρες
 • Μέσα στις επόμενες 1-3 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019

Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Καβάλα: Βρες την καλύτερη εταιρεία για μετακόμιση!

Χρειάζεσαι μια αξιόπιστη μεταφορική για Θεσσαλονίκη - Καβάλα, για να μεταφέρεις αντικείμενα και εμπορεύματα ή για να αναλάβει τη μετακόμισή σου; Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις έμπειρη μεταφορική για Καβάλα, για να αναλάβει τη μεταφορά που χρειάζεσαι, άμεσα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι μεταφορικές μας εταιρείες αναλαμβάνουν παντός είδους μεταφορές από και προς την Θεσσαλονίκη και είναι πιστοποιημένες για την ικανότητά τους να αναλάβουν τέτοιου είδους εργασίες. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει για σένα τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρουν οι μεταφορικές μας για Θεσσαλονίκη - Καβάλα.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνει συχνά η μεταφορική Θεσσαλονίκη - Καβάλα της πλατφόρμας μας;

Είτε για μεταφορές εμπορευμάτων και εξοπλισμού, είτε για ολόκληρες μετακομίσεις, μια μεταφορική της πλατφόρμας μας για Θεσσαλονίκη - Καβάλα  και Καβάλα - Θεσσαλονίκη μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών.

Συγκεκριμένα, οι μεταφορικές μας προσφέρουν συχνά τις εξής υπηρεσίες:

 • Μεταφορές εμπορευμάτων & εξοπλισμού

 • Μετακομίσεις σπιτιών

 • Φοιτητικές μετακομίσεις

 • Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

 • Αποθηκεύσεις οικοσκευών

 • Μεταφορές πολύτιμων αντικειμένων

 • Μεταφορές με χρήση ανυψωτικού

 • Αποσυναρμολόγηση επίπλων και οικοσκευών

 • Επανασυναρμολόγηση στο χώρο παράδοσης

 • Αμπαλάζ προσωπικών αντικειμένων

Στόχος των μεταφορικών μας για Θεσσαλονίκη - Καβάλα, είναι να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σου. Χάρη στην εμπειρία τους, μπορούν να προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις που θα κάνουν τη μετακόμιση και μεταφορά αντικειμένων πιο εύκολη.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για μεταφορές σε Θεσσαλονίκη - Καβάλα;

Οι μεταφορικές που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών τους, χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία χρόνων, που τους επιτρέπει να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ακολουθούν οι πιο σημαντικοί λόγοι για να επιλέξεις μεταφορική μας για μεταφορές σε Θεσσαλονίκη - Καβάλα:

1. Σημαντική εμπειρία & εξειδίκευση

Οι μεταφορικές μας για Θεσσαλονίκη - Καβάλα αξιολογούνται για το επίπεδο εξυπηρέτησής τους, έτσι ώστε να ξέρεις πάντα με σιγουριά, ότι πρόκειται για επαγγελματίες με εμπειρία στο σχετικό τομέα. Κάθε μεταφορική μας διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και προσωπικό με εμπειρία στις μετακομίσεις για Καβάλα και Θεσσαλονίκη.

2. Ποικιλία προσφερόμενων υπηρεσιών

Όπως αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν πάρα πολλές υπηρεσίες που εξυπηρετούν οι μεταφορικές μας, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σου για μεταφορές σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα. Βρίσκονται δίπλα σου σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από τη συσκευασία των αντικειμένων που θέλεις να μεταφέρεις, ως την επανατοποθέτησή τους, στο χώρο παράδοσης.

3. Προσαρμοσμένα πακέτα προσφορών

Οι τελικές τιμές για μεταφορές σε Θεσσαλονίκη - Καβάλα δεν είναι σταθερές, αλλά προσαρμόζονται, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Έτσι, μπορείς να έχεις πιο χαμηλό κόστος μεταφορών, αν η μεταφορική μας απλώς μεταφέρει τα αντικείμενα που θέλεις σε έναν προορισμό. Αντιθέτως, το κόστος θα αυξηθεί, αν θέλεις να αναλάβει η μεταφορική το αμπαλάζ ή αν χρειάζεσαι ανυψωτικό μηχάνημα.

4. Ασφάλιση των μεταφερόμενων αντικειμένων

Σε περίπτωση που ανησυχείς για την ασφάλεια των προσωπικών σου αντικειμένων, έχουμε τη λύση. Η μεταφορική μας για Θεσσαλονίκη - Καβάλα μπορεί να αναλάβει την ασφάλιση των αντικειμένων, κατόπιν συνεννόησης. Έτσι, ο κίνδυνος ζημίας ελαχιστοποιείται και μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για τη μεταφορά.

5. Ευελιξία στην τοποθεσία μεταφοράς

Αν θέλεις να μετακομίσεις σε Θεσσαλονίκη ή Καβάλα, πιθανώς θέλεις να μεταφερθούν τα προσωπικά σου αντικείμενα στην πόρτα σου. Αντιθέτως, αν μεταφέρεις εμπορεύματα και εξοπλισμό, ίσως είναι πιο βολικός κάποιος άλλος προορισμός. Εφόσον τα φορτηγά της μεταφορικής μας έχουν πρόσβαση στο χώρο που επιθυμείς, σού προσφέρουν μεγάλη ευελιξία για την τοποθεσία παράδοσης.

Αν θέλεις να αναθέσεις τη μετακόμισή σου σε μια αξιόπιστη μεταφορική για Θεσσαλονίκη - Καβάλα, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για μεταφορές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογες εταιρείες μετακόμισης στην περιοχή σου!

φωτογραφία επαγγελματία
Μεταφορική Β.
147 reviews

Συνεπείς και συνεργάσιμος.

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Κ.
143 reviews

Ο κ. Αλεξανδρος ηταν αψογος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Ηταν αρχικα αμεσος στην απαντηση του, σαφεστατος και διευκρινιστικος στη συννενοηση μας. Μας ε...

Douleutaras.gr λογότυπο

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Όλοι ήταν άψογοι στην δουλειά τους. Πολύ καλό αμπαλάζ στα έπιπλα, προσεκτικοί και επαγγελματίες. Συνεπείς στην ...

φωτογραφία επαγγελματία

Ήταν συνεπέστατος, πρόθυμος και προσεκτικός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ εξυπηρετικος, επαγγελματίας, πολύ καλές τιμες και όλα τα αντικείμενα μεταφέρθηκαν και συσκευαστηκαν με προσοχή. Τον συνιστώ.

φωτογραφία επαγγελματία

Είναι πάρα πολύ καλός και άψογος επαγγελματίας ... Όπως είχαμε συνεννοηθεί έτσι έγιναν... Συστήνω ανεπιφύλακτα είναι αψογος επαγγελματίας...

Σχετικά άρθρα

Εύκολη μετακόμιση σε 5 έξυπνα βήματα!

Οργανώνεις τη μετακόμιση σου και αρχίζεις να αγχώνεσαι για τις διαδικασίες; Μην ανησυχείς, είναι πολύ λογικό να σου

Περισσότερα
Πώς συσκευάζουμε σε μία μετακόμιση; Συμβουλές που θα σε Σώσουν!

Πιστεύεις ότι η συσκευασία των επίπλων και των οικοσκευών σου είναι εύκολη υπόθεση; Γνωρίζεις τα υλικά που θα

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για Θεσσαλονίκη - Καβάλα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει

Μεταφορική Λ.

Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Θεσσαλονίκη
13 reviews

Εδώ και 15 χρόνια, η εταιρεία μας αποτελεί μια αξιόπιστη μεταφορική για Θεσσαλονίκη - Καβάλα, έχοντας αναλάβει πολυάριθμες εργασίες για μετακομίσεις και μεταφορές παντός είδους. Αναλαμβάνουμε την αποθήκευση οικοσκευών, τις μετακομίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, τις αποσυναρμολογήσεις και συναρμολογήσεις επίπλων και ασφαλίζουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες μεταφορικές υπηρεσίες, έτσι ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!

ΝΙΚΗ Α.

Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Αθήνα
18 reviews

Η μεταφορική εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1981, έχοντας φέρει εις πέρας κάθε είδους μεταφορές εμπορευμάτων, εξοπλισμών, αλλά και προσωπικών αντικειμένων για μετακομίσεις. Αναλαμβάνουμε και την αποθήκευση των αντικειμένων που σας ενδιαφέρουν, σε ειδικές αποθήκες. Προσφέρουμε ειδικές τιμές και πακέτα για φοιτητές και είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για τη μετακόμισή σας, για να γίνει πιο εύκολη!

Δημήτρης Μ.

Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Δήμος Ρεθύμνης
6 reviews

Η επιχείρησή μας διαθέτει εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακομίσεις για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, μεταφέρουμε αντικείμενα της επιλογής σας, στην τοποθεσία που επιθυμείτε. Αν θέλετε αξιόπιστες υπηρεσίες από έμπειρη μεταφορική, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ-R

Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Ρόδος
1 review

Με εμπειρία από το 1991, η μεταφορική μας εταιρεία απασχολεί εξειδικευμένους μεταφορείς, οι οποίοι φροντίζουν για κάθε είδους μεταφορές. Φροντίζουμε για την ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων και εξοπλισμών για επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά και για μετακομίσεις οικιών.

Ιάκωβος Κ.

Μεταφορική Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Μοσχάτο
2 reviews

Εδώ και 25 χρόνια, η μεταφορική μας αναλαμβάνει μεταφορές για Θεσσαλονίκη - Καβάλα, χρησιμοποιώντας σύγχρονα φορτηγά και μηχανήματα. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με πλήρη ασφάλεια για τα αντικείμενα που θέλετε να μεταφέρετε. Αναλαμβάνουμε ακόμη εμπορεύματα και ειδικά φορτία και βρισκόμαστε δίπλα σας, όποτε μας χρειαστείτε.

Σχετικές υπηρεσίες