Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για να αναλάβουν μετακομίσεις από Ξάνθη για Θεσσαλονίκη!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

100+ Αξιολογημένες Μεταφορικές Εταιρίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα & θα λάβεις προσφορές εντελώς δωρεάν από αξιολογημένες μεταφορικές εταιρίες
Εξυπηρετούμε μόνο τις περιοχές που εμφανίζονται στη λίστα.
π.χ.: Αθήνα
 • Αθήνα
 • Θεσσαλονίκη
 • Πάτρα
 • Κρήτη
 • Ήπειρο
 • Θράκη
π.χ.: Μεταφορά, Συσκευασία και μεταφορά
 • Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
 • Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
 • Συσκευασια αντικειμενων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
π.χ.: 2-4 αντικείμενα
 • 2 - 4 αντικείμενα
 • 5 - 10 αντικείμενα
 • Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν ξέρω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 1-3 μέρες
 • Μέσα στις επόμενες 1-3 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019

Μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη: Βρες την καλύτερη εταιρεία, για κάθε είδος μετακόμισης!

Για κάθε μεταφορά αντικειμένων ή μετακόμιση που σχεδιάζεις, το πιο σημαντικό είναι να βρεις μια έμπειρη και αξιόπιστη μεταφορική σε Ξάνθη - Θεσσαλονίκη, για να αναλάβει τη διαδικασία με ασφάλεια. Οι μεταφορείς θα πρέπει να είναι εξειδικευμένοι στον κλάδο των μετακομίσεων, έτσι ώστε να σου προσφέρουν σιγουριά για κάθε είδους μεταφορές στον προορισμό της επιλογής σου.

Οι μεταφορικές που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αναλαμβάνουν πολύ συχνά δρομολόγια Ξάνθη - Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη - Ξάνθη, έχοντας φέρει εις πέρας πολυάριθμες δύσκολες περιπτώσεις. Μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια έπιπλα, οικοσκευές και λοιπά προσωπικά αντικείμενα, αλλά και εμπορεύματα, εξοπλισμούς και φορτία για επαγγελματικές ανάγκες.

Τι είδους υπηρεσίες αναλαμβάνει συχνά μια μεταφορική μας για Ξάνθη - Θεσσαλονίκη;

Καθημερινά, οι μεταφορικές Ξάνθη - Θεσσαλονίκη φροντίζουν για την ασφαλή μεταφορά αντικειμένων, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Μετακομίσεις από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη

 • Μετακομίσεις από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη

 • Αμπαλάζ επίπλων και οικοσκευών

 • Αμπαλάζ επίπλων και οικοσκευών

 • Φοιτητικές μετακομίσεις

 • Μεταφορές πολύτιμων αντικειμένων

 • Μεταφορές επαγγελματικών χώρων

 • Μεταφορές εμπορευμάτων

 • Αποθήκευση οικοσκευών σε ειδικές αποθήκες

 • Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για μεταφορές

Για όλες αυτές τις υπηρεσίες, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις εξειδικευμένη μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη, σε πολύ προσιτά πακέτα προσφορών. Οι τιμές των μεταφορικών ξεκινούν από 30€, για πολύ απλές μεταφορές, χωρίς πρόσθετες υπηρεσίες συσκευασίας, χρήσης ανυψωτικού και άλλων υπηρεσιών, που αυξάνουν το κόστος.

Γιατί να επιλέξεις μεταφορική του Douleutaras.gr για μεταφορές Ξάνθη - Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις την καλύτερη μεταφορική για Ξάνθη - Θεσσαλονίκη, για να αναλάβει τη μετακόμιση ή τη μεταφορά αντικειμένων που σε ενδιαφέρει. Παρακάτω ακολουθούν μερικοί σημαντικοί λόγοι, για τους οποίους οι πελάτες μας εμπιστεύονται τις μεταφορικές μας:

1. Εξασφαλισμένη εμπειρία & εξειδίκευση

Όλες οι μεταφορικές μας αξιολογούνται για το επίπεδο εργασιών και εξυπηρέτησης που παρέχουν, έτσι ώστε να νιώθεις σιγουριά για την εξειδίκευσή τους. Η μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη που θα αναλάβει την εργασία σου θα διαθέτει έμπειρους μεταφορείς, οι οποίοι έχουν αναλάβει πλήθος μεταφορών στο παρελθόν, για οικιακές ή και επαγγελματικές ανάγκες.

2. Σύγχρονος εξοπλισμός

Όλα τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούν οι μεταφορικές μας είναι εξειδικευμένα και σύγχρονα. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στις μεταφορές, οι επαγγελματίες μας γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο σωστός εξοπλισμός, για να φροντίσουν για τις ασφαλείς μεταφορές. Από τα φορτηγά που χρησιμοποιούν, έως τον ανυψωτικό εξοπλισμό και κάθε τι άλλο που θα χρειαστείς, είναι βέβαιο πως θα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου.

3. Προσαρμοσμένα πακέτα προσφορών

Η μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη της πλατφόρμας μας μπορεί να προσαρμόσει το κόστος για τις μεταφορές που πραγματοποιείς, ανάλογα με τις ανάγκες σου για συγκεκριμένες υπηρεσίες. Η τιμή θα καθοριστεί, ανάλογα με τον όγκο των αντικειμένων, αλλά και το είδος τους (αν είναι πολύτιμα και χρειάζονται ειδική μεταχείριση), πόσα άτομα θα χρειαστούν για την εξυπηρέτησή σου και τι είδους ειδικές υπηρεσίες θέλεις.

4. Πλήθος προσφερόμενων υπηρεσιών

Οι επαγγελματίες μας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για κάθε είδους μεταφορά και μετακόμιση σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη. Αν το επιθυμείς, μπορούν να αναλάβουν για σένα το αμπαλάζ οικοσκευών, τη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων, ακόμα και την αποθήκευση σε ειδικούς χώρους, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όπως είναι φυσικό, οι πρόσθετες υπηρεσίες θα αυξήσουν το κόστος, αλλά θα κάνουν τη μετακόμιση πιο εύκολη και γρήγορη.

5. Ευελιξία στον προορισμό παράδοσης

Χρειάζεσαι μεταφορές από Ξάνθη προς Θεσσαλονίκη ή από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη; Μια μεταφορική της πλατφόρμας μας μπορεί να αναλάβει τη μετακόμισή σου για ποικίλες τοποθεσίες στην Ελλάδα, σε πολύ προσιτό κόστος. Κατόπιν συνεννόησης και εφόσον ο δρόμος είναι κατάλληλος για να περάσει φορτηγό μετακόμισης, οι επαγγελματίες μας παραδίδουν τα αντικείμενα εκεί που θέλεις, όταν το θέλεις!

Αν ψάχνεις αξιόπιστη μεταφορική για Ξάνθη - Θεσσαλονίκη, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρες μεταφορικές!

Δημοφιλείς υπηρεσίες που προσφέρει η μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογες εταιρείες μετακόμισης στην περιοχή σου!

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Κ.
151 αξιολογήσεις

εξαιρετικη συνεννοηση, αψογη και αμεση εξυπηρετηση, πολυ υψηλο επιπεδο επαγγελματισμου, συνεπεια, υπευθυνοτητα, μηδενικη ταλαιπωρια και χρο…

φωτογραφία επαγγελματία
Μεταφορική Β.
148 αξιολογήσεις

Συνεπείς και συνεργάσιμος.

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Κ.
75 αξιολογήσεις

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Όλοι ήταν άψογοι στην δουλειά τους. Πολύ καλό αμπαλάζ στα έπιπλα, προσεκτικοί και επαγγελματίες. Συνεπείς στην ώρ…

φωτογραφία επαγγελματία
ΚΩΣΤΑΣ Κ.
74 αξιολογήσεις

Ήταν συνεπέστατος, πρόθυμος και προσεκτικός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Αντώνης Π.
66 αξιολογήσεις

Πολύ φιλικός στο τηλέφωνο. Παρέλαβε την τηλεοραση απο Αθηνα κ μου την Θεσσαλονίκη τθς ημερες που ειπαμε χωρις καμια καθυστερηση. Τον συνιστ…

φωτογραφία επαγγελματία
Θανάσης Α.
59 αξιολογήσεις

Υπέροχοι άνθρωποι, ευγενικοί, πρόσεξαν πολύ τα πράγματα, τα μετέφεραν γρήγορα και είναι η πρώτη μου μετακόμιση που τα πράγματά μου δν είχαν…

Σχετικά άρθρα

Μετακόμιση; Oργάνωσε τη αποτελεσματικά!

Μετακομίζεις και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Μήπως ανήκεις κι’ εσύ σε εκείνους που πιστεύουν ότι η διαδικασία

Περισσότερα
Λίστα για μετακόμιση: 8 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις!

Η λίστα για μετακόμιση είναι ένα απαραίτητο εργαλείο, όταν οργανώνεις τη δική σου μετακόμιση σε νέο σπίτι. Μια

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για Ξάνθη - Θεσσαλονίκη

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τη μεταφορική που σου ταιριάζει

Μεταφορική Λ.

Μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
14 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 15 χρόνια, η εταιρεία μας αποτελεί μια απολύτως αξιόπιστη μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη, η οποία αναλαμβάνει παντός είδους μετακομίσεις και μεταφορές για οικιακές και επαγγελματικές ανάγκες. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια και επαγγελματισμό για κάθε εργασία που χρειάζεστε, όπως αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, ασφάλιση μεταφερόμενων αντικειμένων, αποθηκεύσεις οικοσκευών. Είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε την καλύτερη προσφορά!

ΝΙΚΗ Α.

Μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη - Αθήνα
22 αξιολογήσεις

Η μεταφορική εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις μετακομίσεις για όλη την Ελλάδα, από το 1981. Στα χρόνια εμπειρίας μας, έχουμε φέρει εις πέρας πολυάριθμες δύσκολες περιπτώσεις για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς τη συσκευασία οικοσκευών και επίπλων, την αποθήκευση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τις μεταφορές με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση κόστους στο χώρο σας, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο κόστους. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!

Δημήτρης Μ.

Μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη - Δήμος Ρεθύμνης
6 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει 50 χρόνια εμπειρίας ως μεταφορική για Ξάνθη και Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις και μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, με βασικό μέλημα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις μεταφορές σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προτιμήστε μας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, άμεσα και οικονομικά!

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μ-R

Μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη - Ρόδος
1 αξιολόγηση

Με εμπειρία από το 1991, η μεταφορική μας εταιρεία απασχολεί εξειδικευμένους μεταφορείς, οι οποίοι φροντίζουν για κάθε είδους μεταφορές. Φροντίζουμε για την ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων και εξοπλισμών για επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά και για μετακομίσεις οικιών. Αν χρειάζεστε έμπειρη μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη, προτιμήστε μας για να σας προσφέρουμε άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

Ιάκωβος Κ.

Μεταφορική Ξάνθη - Θεσσαλονίκη - Μοσχάτο
2 αξιολογήσεις

Εδώ και 25 χρόνια, η μεταφορική μας αναλαμβάνει παντός είδους μεταφορές σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη, παρέχοντας υπηρεσίες για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε ακόμα και μεγάλα φορτία και εμπορεύματα, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια και αξιοπιστία και είμαστε διαθέσιμοι για να σας το αποδείξουμε!

Σχετικές υπηρεσίες