Φοιτητική Μετακόμιση

Οργάνωσε τη Φοιτητική Μετακόμιση σου, χωρίς κανένα άγχος, με τις Αξιολογημένες Μεταφορικές μας Εταιρίες!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 23/5/2019

Φοιτητική Μετακόμιση - Οργάνωσε την Σωστά!

Ψάχνεις μεταφορική για φοιτητική μετακόμιση; Η οργάνωσή της είναι σίγουρα ένα θέμα που σε αγχώνει. Όμως, εφόσον επιλέξεις μία έμπειρη μεταφορική εταιρεία η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί χωρίς κόπο. Οι μεταφορικές πλέον, αντιλαμβανόμενες την ολοένα και περισσότερο αυξημένη ανάγκη για ειδικά πακέτα φοιτητικών μετακομίσεων, έχουν δημιουργήσει προσφορές για φοιτητές που περιλαμβάνουν κάθε είδους υπηρεσία που μπορεί να χρειαστείς.

Συγκεντρώσαμε για εσένα σε μία λίστα, τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στα πακέτα μετακόμισης για φοιτητές. Διάβασε παρακάτω και ζήτα από την εταιρεία μετακόμισης εκείνες που με μία πρώτη ματιά καλύπτουν τις ανάγκες σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τη Μετακόμιση τους!

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτριος Τ.
445 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Πολύ ευγενική εξυπηρέτηση και προσιτή. Σίγουρα θα συνεργαστώ στο μέλλον μαζί του. Ευχαριστώ

φωτογραφία επαγγελματία
Κ. Μεταφορική
184 αξιολογήσεις

Συνεπεις στο ραντεβού τους. Πολυ καλη τιμη

φωτογραφία επαγγελματία
DIRTY JOBS Β.
156 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του!!!

φωτογραφία επαγγελματία
Μεταφορική Β.
139 αξιολογήσεις

Πολύ γρήγορη και αποτελεσματική εργασία, με ιδιαίτερη προσοχή σε ευαίσθητα αντικείμενα. Πραγματικοί επαγγελματίες. Ρωτούσαν όταν έπρεπε κ...

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Κ.
129 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας.

Douleutaras.gr λογότυπο
Σπυρίδων Μ.
91 αξιολογήσεις

Ο ΣΠΥΡΟΣ και το συνεργείο του ήταν εξαιρετικοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί με ολα τα αντικείμενα του σπιτιού. Δεν υπήρξε καμία απώλεια κατα...

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές στις φοιτητικές μετακομίσεις;

Η φοιτητική σου μετακόμιση, πρέπει να γίνει με ασφάλεια αλλά και οικονομικά. Δες μερικούς από τους παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στις φοιτητικές μετακομίσεις:

  • Αν θα χρησιμοποιηθεί ειδικός εξοπλισμός (π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα)

  • Ο όγκος των οικοσυσκευών που θα μεταφερθούν

  • Το προσωπικό που θα χρειαστεί για την μεταφορά ή μετακόμιση του φορτίου

  • Η χρήση ανελκυστήρα εάν υπάρχει

  • Εάν θα αναλάβει η μεταφορική το αμπαλάζ των οικοσυσκευών ή του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Τώρα, που έχεις όλα τα δεδομένα για να πραγματοποιήσεις με επιτυχία την φοιτητική σου μετακόμιση, κάνε την σωστή κίνηση με το επιλέξεις τις εξειδικευμένες μεταφορικές μας εταιρείες.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Δημοφιλείς Υπηρεσίες σε μία Φοιτητική Μετακόμιση

Σχετικά άρθρα

50+1 Πράγματα που χρειάζεται ένας φοιτητής στο Σπίτι του!

Ετοιμάσαμε μία λίστα με όλα όσα πρέπει να αγοράσεις ή να μεταφέρεις για να αποκτήσεις το φοιτητικό σπίτι που είχες ονειρευτεί!

Περισσότερα
Οδηγός για να αποφύγεις 5 μεγάλα λάθη στη μετακόμιση σου!

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία,

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίες Μεταφορικές Εταιρίες για τη Φοιτητική Μετακόμιση σου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει

Μεταφορική Λ. Φοιτητική Μετακόμιση - Θεσσαλονίκη
12 αξιολογήσεις
Η Μεταφορική μας μετράει 15 χρόνια στον χώρο της μετακόμισης, μεταφοράς και αποθήκευσης οικοσκευών και επαγγελματικών χώρων. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Μεταφορές, Μετακομίσεις, Αποσυναρμολόγηση - Συναρμολόγηση, Ασφάλιση & Αποθήκευση Οικοσυσκευών.
ΝΙΚΗ Α. Φοιτητική Μετακόμιση - Αθήνα
15 αξιολογήσεις
Η μεταφορική μας ιδρύθηκε το 1981 στα Χανιά Κρήτης και έκτοτε, έχει συνεχή και αδιατάραχτη πορεία στον τομέα των μεταφορών και των μετακομίσεων. Αναλαμβάνουμε παντός τύπου μεταφορές και μετακομίσεις, αλλά και συσκευασία αντικειμένων. Παράλληλα, προσφέρουμε δυνατότητα αποθήκευσης μέρους ή συνόλου προσωπικών αντικειμένων σπιτιού, φόρτωση – εκφόρτωση μέρους ή συνόλου οικοσκευής, χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, ειδικές τιμές για φοιτητές, δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας και συμβουλές πριν το πακετάρισμα.  
Armonia T. Φοιτητική Μετακόμιση - Αθήνα
7 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες μετακόμισης και αποθήκευσης. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:Μετακομίσεις, Αποθηκεύσεις, Δωρεάν συμβουλές μετακόμισης,Ενοικίαση ανυψωτικού μηχανήματος, Παροχή εργατικού δυναμικού. 
ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΝ Α. Φοιτητική Μετακόμιση - Περιστέρι
11 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις αποθηκεύσεις οικοσκευών σε όλη την Αττική.Επιπλέον ασχολούμαστε με μετακομίσεις σπιτιών, καταστημάτων, γραφείων και εταιριών, αποθηκεύσεις οικιακών και εταιρικών εξοπλισμών. 
Π. Λ. Μεταφορική Φοιτητική Μετακόμιση - Κερατσίνι
6 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις μετακομίσεις και τις μεταφορές με συνέπεια και άψογο επαγγελματισμό, εξυπηρετώντας πελάτες σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Με πολυετή παρουσία στο χώρο, υπευθυνότητα και εξειδικευμένο προσωπικό, διακρινόμαστε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. 

Σχετικές υπηρεσίες

Φοιτητική Μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη

Οι μεταφορικές μας εταιρείες στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν να σου προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από το αμπαλάζ και τη συσκευασία αντικειμένων, ως την αποθήκευση και την ασφαλή παράδοση στο νέο χώρο διαμονής σου στη Θεσσαλονίκη ή άλλη πόλη της Ελλάδας.

Κατόπιν συνεννόησης, μπορούν να φροντίσουν για σένα οποιεσδήποτε ανάγκες παρουσιαστούν στη φοιτητική σου μετακόμιση. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν την καλύτερη προσφορά και ειδικά φοιτητικά πακέτα με πολύ οικονομικές τιμές, έτσι ώστε να απλοποιήσουν τη διαδικασία για σένα.

Φοιτητική Μετακόμιση στην Πάτρα

Η φοιτητική μετακόμιση στην Πάτρα, σηματοδοτεί την μεγάλη εκείνη στιγμή θα κάνεις το πρώτο βήμα προς τη φοιτητική ζωή και... την ανεξαρτησία!

Έχεις το άγχος να βρεις το κατάλληλο φοιτητικό σπίτι ή εστία, αλλά και το τι θα πρωτοδιαλέξεις να πάρεις μαζί σου;

Το άγχος της φοιτητικής μετακόμισης, είναι το τελευταίο που χρειάζεσαι ξεκινώντας τη ζωή σου στην Πάτρα.

Οι φοιτητικές μετακομίσεις, μπορεί να φανούν βουνό εάν δεν γνωρίζεις μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία που θα μεταφέρει με ασφάλεια τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Οι αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, έχουν αναλάβει περισσότερες από 3000 φοιτητικές μετακομίσεις και γνωρίζουν πώς να κάνουν μία φοιτητική μετακόμιση παιχνιδάκι.

Φοιτητική Μετοκόμιση στην Αθήνα

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις ως φοιτητής στην Αθήνα ή να επιστρέψεις στην πόλη σου; Όποιο από τα δύο και αν ισχύει στην περίπτωση σου θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι η φοιτητική μετακόμιση και δη στην Αθήνα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά αν δεν έχεις επαγγελματική βοήθεια.

Παραπάνω είδες τις προσφερόμενες υπηρεσίες που παρέχουν οι μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Μέσω της υπηρεσίας μας μπορείς να πάρεις προσφορές από αξιολογημένα συνεργεία μετακόμισης και να απαλαχθείς από το άγχος της μεταφοράς των οικοσυσκευών και των προσωπικών σου αντικειμένων.

Γιατί να οργανώσεις τη φοιτητική μετακόμιση σου μέσω του Douleutaras.gr;

Οι εταιρείες μετακομίσεων του Douleutaras.gr, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στις φοιτητικές μετακομίσεις και εγγυώνται ότι θα εξασφαλίσουν την άμεση, ασφαλή και οικονομική μεταφορά των προσωπικών σου αντικειμένων στον νέο τόπο διαμονής σου.

Το μεγάλο δίκτυο συνεργατών τους, καλύπτει υπηρεσίες μετακομίσεων και μεταφορών για περιοχές σε όλη την Ελλάδα, οι δημοφιλέστερες από τις οποίες είναι η Κρήτη (Χανιά & Ηράκλειο), η Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή, η Πάτρα, η Καλαμάτα και ο Βόλος.

Ακόμη, μπορεί να σου προσφέρει οποιαδήποτε μεταφορική υπηρεσία χρειάζεσαι και να σε συμβουλεύσει για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικό με τις φοιτητικές μετακομίσεις.

Τα φοιτητικά πακέτα μετακόμισης που προσφέρουν, εξυπηρετούν κάθε προϋπολογισμό εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Στο Douleutaras.gr, θα βρει αξιολογημένες εταιρείες μετακομίσεων αλλά και αξιόπιστα πρακτορεία μεταφορών, που θα οργανώσουν και θα υλοποιήσουν με προσοχή και ασφάλεια την φοιτητική σου μετακόμιση, ανεξαρτήτως από τον τωρινό τόπο διαμονής ή τον τόπο μετεγκατάστασης.

Καταχώρησε την εργασία για φοιτητική μετακόμιση, που χρειάζεσαι και πάρε προσφορές από τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην περιοχή σου!

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει