Συντήρηση Καυστήρα & Λέβητα Θεσσαλονίκη

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους καυστηρατζήδες του χώρου!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συντήρηση καυστήρα Θεσσαλονίκη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Η συντήρηση καυστήρα και λέβητα στη Θεσσαλονίκη είναι εργασίες απαραίτητες, για να αποδίδει στο μέγιστο βαθμό το σύστημα θέρμανσης πετρελαίου του σπιτιού σου. Οι εργασίες αυτές, παραδοσιακά, γίνονται την άνοιξη, όταν σταματά να χρησιμοποιείται το σύστημα ή το φθινόπωρο, πριν αρχίσει ξανά να χρησιμοποιείται.

Υπάρχουν πολλοί τεχνικοί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι αναλαμβάνουν συντηρήσεις καυστήρων και λεβήτων. Το ζήτημα είναι να βρεις τον επαγγελματία, ο οποίος θα είναι αξιόπιστος και έμπειρος για να κάνει την καλύτερη δουλειά. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, για το πώς θα βρεις τον καλύτερο τεχνικό και τι περιλαμβάνει η διαδικασία συντήρησης.

Ποια είναι τα σημάδια που θα σε προειδοποιήσουν ότι χρειάζεσαι τεχνικό για τον καυστήρα πετρελαίου;

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα θέρμανσης για το χειμώνα, ειδικά σε περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη, όπου οι θερμοκρασίες μπορούν να γίνουν πολύ χαμηλές. Για το λόγο αυτό, πρέπει να καλέσεις άμεσα έναν έμπειρο τεχνικό για να αναλάβει την επισκευή και τη συντήρηση για τον καυστήρα και το λέβητα πετρελαίου.

Οι τεχνικοί μας στη Θεσσαλονίκη, μάς ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συχνότερα:

 • Ο καυστήρας πετρελαίου δεν ξεκινάει.

 • Βγαίνει καπνός από τον καυστήρα.

 • Υπερβολική κατανάλωση πετρελαίου.

 • Μεγάλη εκπομπή καυσαερίων.

 • Τρύπησε η δεξαμενή πετρελαίου.

 • Ανάβει ο καυστήρας και μετά από λίγο σβήνει.

 • Δεν ζεσταίνουν τα σώματα καλοριφέρ.

Η συχνότητα της συντήρησης είναι ίσως το σημαντικότερο συστατικό για την ομαλή λειτουργία του συστήματος καυστήρα- λέβητα στη Θεσσαλονίκη. Ιδανικά, θα πρέπει να πραγματοποιείται πριν την αρχή της συστηματικής χρήσης του και με το πέρας της περιόδου αυτής.

Έτσι, θα προετοιμάζεις τον καυστήρα σου ώστε να λειτουργεί με τις καλύτερες συνθήκες, ενώ θα απομακρύνεις έγκαιρα τα κατάλοιπα καύσης που θα τον επιβάρυναν και θα προκαλούσαν διάφορες δυσλειτουργίες.

Πώς θα σε ωφελήσει η τακτική συντήρηση καυστήρα και λέβητα πετρελαίου στη Θεσσαλονίκη;

Με τη σωστή και τακτική συντήρηση του λέβητα πετρελαίου σου, διασφαλίζεις τη σωστή λειτουργία του χωρίς προβλήματα, καθ' όλη τη διάρκεια που θα τον χρησιμοποιείς το χειμώνα. Συγκεκριμένα, με σωστή και τακτική συντήρηση καυστήρα στη Θεσσαλονίκη, επιτυγχάνεις τα εξής οφέλη:

1. Αποτελεσματικότερη απόδοση.

2. Εξοικονόμηση καυσίμων.

3. Μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής του καυστήρα σου.

4. Μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων.

Για τους λόγους αυτούς, οι επαγγελματίες συστήνουν να γίνεται συντήρηση λέβητα και καυστήρα στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, ώστε να απολαμβάνεις περισσότερη θέρμανση, χωρίς να ξοδεύεις περιττά χρήματα για καύσιμα.

Τι περιλαμβάνει η συντήρηση καυστήρα & λέβητα πετρελαίου στη Θεσσαλονίκη;

Ο καυστηρατζής που θα επιλέξεις για τη συγκεκριμένη εργασία, θα πραγματοποιήσει μερικές ή όλες από τις παρακάτω εργασίες, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του καυστήρα σου:

 • Καθαρισμός λέβητα πετρελαίου

 • Καθαρισμός καυστήρα πετρελαίου

 • Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

 • Ρύθμιση θερμοστάτη καυστήρα πετρελαίου

 • Έλεγχος οργάνου αυτόματης πληρώσεως

 • Έλεγχος φίλτρου πετρελαίου

 • Έλεγχος δοχείου διαστολής

 • Ρύθμιση αναλογίας αέρα-πετρελαίου

 • Εξαέρωση καυστήρα

 • Έλεγχος κυκλοφορητή

 • Ρύθμιση λέβητα πετρελαίου

 • Έλεγχος διαρροών

 • Αντικατάσταση στα μπεκ πετρελαίου

 • Μέτρηση καυσαερίων

Ο καθαρισμός λέβητα πετρελαίου, καθώς και η ρύθμιση καυστήρα, αποτελούν ίσως τις σημαντικότερες εργασίες που γίνονται κατά τη συντήρηση του συστήματος θέρμανσης. Βοηθούν ουσιαστικά στην αύξηση της απόδοσης του καυστήρα και στην εξοικονόμηση χρημάτων, για αυτό και είναι από τα πρώτα πράγματα που φροντίζει ένας έμπειρος τεχνικός στη Θεσσαλονίκη.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για συντήρηση καυστήρα στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους καυστηρατζήδες για να βοηθήσουν με ό,τι χρειάζεται ο λέβητάς σου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εκτενείς τεχνικές γνώσεις, μπορούν να σου εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση του συστήματος θέρμανσης του χώρου σου.

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία για συντήρηση, επισκευή και καθάρισμα καυστήρα και λέβητα στη Θεσσαλονίκη. Δουλεύοντας με συνέπεια και αξιοπιστία, μπορούν να σου εγγυηθούν το επιθυμητό αποτέλεσμα, σε πολύ προσιτές τιμές.

Αν χρειάζεσαι άμεσα συντήρηση καυστήρα στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου, συμπληρώνοντας μια πολύ σύντομη φόρμα και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου, για να συντηρήσεις τον καυστήρα και το λέβητα πετρελαίου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι καυστηρατζήδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Λάζαρος Κ.
230 αξιολογήσεις
Είμαι ικανοποιημένη με τη συνεργασία μας για τη διόρθωση διαρροής και απομόνωσης βόθρου και σύνδεση με το δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο. Η...
Άγγελος Π.
58 αξιολογήσεις
Ευγενεστατος και εκανε πολυ καλη δουλεια στη συντηρηση καυστηρα πετρελαιου
Μ. Group
34 αξιολογήσεις
καλα και ευγενικά παιδιά! Η δουλεια εγινε οπως συμφωνήσαμε και το αποτελεσμα υπεροχο! Ευχαριστώ
Παναγιώτης Α.
22 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΤΙΜΙΟΣ & ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
Μενέλαος Κ.
18 αξιολογήσεις
αξιόπιστος και αποτελεσματικός, παρά τις αντίξοες συνθήκες (εργασία υπό βροχή). Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος
Αλέξανδρος Κ.
13 αξιολογήσεις
ΣΥΝΕΠΕΙΑ- ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΗ - ΑΜΜΕΣΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ & ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ - ΕΥΓΕΝΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙ...
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει