Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Τοποθέτησε Ενδοδαπέδια Θέρμανση με Αξιολογημένους Επαγγελματίες. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Μελέτη & Εγκατάσταση!

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 10 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 10 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 30 τ.μ. - 70 τ.μ.
 • Πάνω από 70 τ.μ.
π.χ.: Παρκέ, Πλωτό
 • Παρκέ
 • Πλωτό πολύστρωμο δάπεδο (προγυαλισμένο)
 • Πλωτό δαπέδο
 • Δάπεδο τύπου Laminate
 • Δεν υπάρχει δάπεδο
 • Άλλο
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
π.χ. Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Τελευταία ενημέρωση: 20/9/2019

Ενδοδαπέδια θέρμανση: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν την εγκατάσταση

Η ενδοδαπέδια θέρμανση έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής λύση για τη θέρμανση στο σπίτι. Φυσικά, δεν ταιριάζει σε κάθε χώρο, αλλά το αν σε συμφέρει η εγκατάστασή της εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Πρέπει να γνωρίζεις εξαρχής, πως η τιμή για ενδοδαπέδια θέρμανση είναι υψηλή, σε σχέση με συμβατικά συστήματα θέρμανσης. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να καλέσεις ένα μηχανικό, για να μελετήσει το χώρο και να σου προτείνει την καλύτερη λύση για σένα.

Έπειτα, οι έμπειροι επαγγελματίες στον κλάδο της θέρμανσης μπορούν να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις αν είναι κατάλληλη για σένα και ποιο είδος ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι ιδανικό για το χώρο σου. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν προσφορές για το κόστος της εργασίας σου, αφού διαπιστώσουν ποιες είναι οι ανάγκες σου, για να έχεις εγγυημένα ποιοτικό αποτέλεσμα!

Τι είναι η ενδοδαπέδια θέρμανση & πώς λειτουργεί;

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα συστήματα θέρμανσης, κατά το οποίο ζεστό νερό θερμοκρασίας 35-45οC κυκλοφορεί μέσα σε κύκλωμα σωληνώσεων. Το κύκλωμα ενσωματώνεται στο δάπεδο του χώρου, μετατρέποντας το ίδιο το δάπεδο σε θερμαντικό σώμα.

Η θερμότητα, μεταδίδεται με ακτινοβολία από το δάπεδο προς το θερμαινόμενο χώρο και από τα χαμηλότερα στρώματα στα υψηλότερα, χωρίς ισχυρά ρεύματα. Στο ύψος της κεφαλής, η θερμότητα φτάνει τους 18-30 βαθμούς Κελσίου, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες ζεστασιάς.

Με την εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης, η θερμότητα διαχέεται από το δάπεδο και ζεσταίνει τα άκρα των ιδιοκτητών και στη συνέχεια φτάνει στην οροφή. Η ενδοδαπέδια θέρμανση προσφέρει στοχευμένη θερμότητα και ιδανικές συνθήκες, χωρίς να γίνονται σπατάλες στην κατανάλωσή της.

None

Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης;

Το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης ξεκινά περίπου στα 15€/m². Εκτιμάται, ότι για μία ποιοτική ενδοδαπέδια θέρμανση, θα ξοδέψεις περίπου 40€/m² με υλικά και εργατικά, ανάλογα με τα τετραγωνικά και τις απαιτήσεις του χώρου.

Παρακάτω, ακολουθούν οι πιο καθοριστικοί παράγοντες για το κόστος ενδοδαπέδιας θέρμανσης:

1. Τετραγωνικά μέτρα του χώρου

Όπως είναι φυσικό, όσο περισσότερα τετραγωνικά μέτρα θέλεις να καλύψεις, τόσο αυξάνεται η τιμή για ενδοδαπέδια θέρμανση. Ιδανικά, εγκαθίσταται στα πρώτα στάδια κατασκευής του σπιτιού ή σε μία γενική ανακαίνιση, έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολλές ανάγκες για μερεμέτια, αποξήλωση του δαπέδου κτλ.

2. Υλικά ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Το υψηλό κόστος εγκατάστασης ενδοδαπέδιας θέρμανσης, οφείλεται στη χρήση ειδικών μονωτικών υλικών για το δάπεδο, καθώς και τη στρώση ειδικού θερμομπετόν. Συγκεκριμένα:

 • Οι σωλήνες κοστίζουν 0.9-1€/m²

 • Το θερμομονωτικό υπόστρωμα 5-6€/m²

 • Ο συλλέκτης κοστίζει περίπου 150-170€/ 50m² χώρου.

Επιπλέον, το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι 10-15€/m². Δηλαδή, για ένα σπίτι 100 τετραγωνικών, το κόστος θα είναι κοντά στα 4000€.

3. Είδη ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Το κόστος εγκατάστασης, εξαρτάται και από το είδος ενδοδαπέδιας θέρμανσης που θα επιλέξεις για το χώρο σου. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ενδοδαπέδιας θέρμανσης:

1. Η ηλεκτρική, αποτελείται από ηλεκτρικές καλωδιώσεις που θερμαίνονται με ηλεκτρική ενέργεια και χρησιμοποιείται για παραγωγή θερμότητας.

2. Η υδραυλική, που αποτελείται από σωληνώσεις, οι οποίοι παράγουν κρύο ή ζέστη, με διοχέτευση κρύου ή ζεστού νερού αντίστοιχα. Η θερμοκρασία του νερού μπορεί να ρυθμιστεί από πολλές και διαφορετικές πηγές όπως αντλία θερμότητας, φυσικό αέριο, πετρέλαιο ή ακόμα και pellet.

Συγκριτικά μεταξύ των δύο κατηγοριών, η υδραυλική ενδοδαπέδια θέρμανση είναι αυτή που συμφέρει περισσότερο, διότι αποδίδει περισσότερη θερμότητα, με μικρότερη καύση ενέργειας. Ωστόσο, το κόστος εγκατάστασής της, είναι υψηλότερο.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται, είναι χωρίς ΦΠΑ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης;

1. Ιδανική θερμοκρασία, χωρίς διαρροές.

2. Χαμηλό κόστος λειτουργίας.

3. Αισθητική διακριτικότητα, χωρίς σωλήνες που φαίνονται.

4. Υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο.

5. Δυνατότητα μείωσης θερμοκρασίας με ειδικό μηχανισμό.

6. Βέλτιστη επιλογή για οικίες που χρειάζονται θέρμανση για πολλές ώρες ημερησίως.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ενδοδαπέδια θέρμανση στο σπίτι σου, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν προσφορά, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σου βρούμε τον κατάλληλο επαγγελματία και να κλείσετε ραντεβού!

Ποια μειονεκτήματα παρουσιάζει η ενδοδαπέδια θέρμανση;

Όπως όλα τα συστήματα θέρμανσης, έτσι και η ενδοδαπέδια θέρμανση έχει κάποια μειονεκτήματα, τα οποία πρέπει να ξέρεις, πριν προχωρήσεις σε εγκατάσταση. Τα μειονεκτήματα αυτά είναι τα εξής:

1. Έχει σχετικά υψηλή τιμή εγκατάστασης.

2. Χρειάζεται αρκετό χρόνο, για να ζεστάνει το χώρο.

3. Εφόσον εγκατασταθεί, δεν μπορείς να καλύψεις το πάτωμα με χαλί.

None

Με ποια συστήματα συνδυάζεται η ενδοδαπέδια θέρμανση;

Όταν εγκαταστήσεις ενδοδαπέδια θέρμανση στο σπίτι σου, δεν χρειάζεσαι καλοριφέρ ή άλλα σώματα για να ζεστάνεις το χώρο. Το ζεστό νερό από το λέβητα σου πηγαίνει κατευθείαν στους σωλήνες στο δάπεδο και παράγεται θερμότητα. Έτσι, η ενδοδαπέδια θέρμανση συνδυάζεται με όλα τα συστήματα, όπως:

 • Καυστήρα - λέβητα πετρελαίου

 • Λέβητα φυσικού αερίου

 • Αντλία θερμότητας

 • Θέρμανση με ηλεκτρικό ρεύμα

None

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για την εγκατάσταση;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες στην εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης, για να ολοκληρώσουν την εργασία σου, άμεσα και οικονομικά. Όλοι οι επαγγελματίες μας στον τομέα της θέρμανσης είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους και γι’ αυτό μπορείς να τους εμπιστεύεσαι.

Χρησιμοποιούν εξειδικευμένο εξοπλισμό και διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο της θέρμανσης, καθώς καθημερινά καλούνται να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να εγκαταστήσεις ενδοδαπέδια θέρμανση στο χώρο σου, δε χρειάζεται να ψάξεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Σε λίγα δευτερόλεπτα, θα σου βρούμε τον κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να κανονίσετε ραντεβού και να κλείσεις στην καλύτερη τιμή!

None
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τη Θέρμανση του Σπιτιού τους

φωτογραφία επαγγελματία

Έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο!!

Σχετικά άρθρα

Πώς θα κάνεις σωστή συντήρηση ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε 3 βήματα;

Η ενδοδαπέδια θέρμανση αρχίζει σιγά – σιγά να κερδίζει τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στις επιλογές θέρμανσης.

Περισσότερα
Προβλήματα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης που μπορούν να προκύψουν αν δεν προσέξεις!

Όταν μιλάμε για θέρμανση ενός σπιτιού αυτό που ζητάμε είναι να μένει ζεστός ο χώρος και να μη σπαταλάμε πολλά χρήματα

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Κ.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Αθήνα
325 reviews

Η εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης στους εσωτερικούς χώρους της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο δεν παύει να εκπαιδεύεται και να αποκτά πιστοποιήσεις σε κάθε τομέα εργασιών που αναλαμβάνουμε. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασίες, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις κάθε μας πελάτη. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα, εξαιτίας της πολυετούς μας εμπειρίας.Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ λειτουργούμε σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας. Προτιμήστε μας και λάβετε άκρως λειτουργικό και ανθεκτικό στην πορεία του χρόνου, σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Α. Η.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Ηράκλειο
58 reviews

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης της ενδοδαπέδιας θέρμανσής σας, για οικίες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε 18 χρόνια σ'αυτόν τον τομέα και στόχος μας είναι η άμεση ικανοποίηση των πελατών μας με προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών τους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι προσοχή στην λεπτομέρεια, η συνέπεια, η άψογη συνεργασία που έχουμε με πελάτες και συνεργάτες αλλά και ο άμεσος χρόνος παράδοσης της εργασίας, πάντα εντός του χρονοδιαγράμματος!

G. Energy

Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Καλλιθέα
47 reviews

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Πέτρος Φ.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Αθήνα
16 reviews

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών και των υδραυλικών εργασιών για πολλά χρόνια και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, είμαστε στη διάθεση σας όποτε μας χρειαστείτε. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, άμεσα και αποτελεσματικά. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη και πρωταρχικό μας μέλημα είναι η απόλυτη ικανοποίησή του και η παροχή λύσεων για το πρόβλημα, που σας απασχολεί. Επιλέξτε μας και δώστε μόνιμη, ασφαλής και επαγγελματική λύση ανώτερης ποιότητας.

Αναστάσιος Κ.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Κερατσίνι
15 reviews

Αναλαμβάνω επιδιορθώσεις και εγκαταστάσεις συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης οικιακών ή επαγγελματικών χώρων. Διατηρώ ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών εργασιών για πάνω από 25 χρόνια, με απόλυτη αξιοπιστία αλλά και συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις στον τομέα μας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Θα χαρούμε πολύ να προτιμήσετε τις υπηρεσίες μας και να αναλάβουμε για εσάς την ολοκλήρωση εργασιών οποιασδήποτε κλίμακας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει