Καυστηρατζήδες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες Καυστηρατζήδες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Πότε και γιατί χρειάζεσαι έναν καυστηρατζή

Οι καυστηρατζήδες είναι οι κατεξοχήν αρμόδιοι να αναλάβουν οτιδήποτε χρειάζεται το σύστημα θέρμανσής σου. Η σωστή επιλογή τους είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία καθώς από αυτούς θα εξαρτηθεί η ποιότητα αλλά και το κόστος θέρμανσης σας. Πότε όμως τους χρειάζεστε;

Οι επαγγελματίες καυστηρατζήδες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά μία ευρεία γκάμα εργασιών που αφορούν συστήματα θέρμανσης (λέβητες, καυστήρες) και φροντίζουν για την σωστή λειτουργία τους.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνει ένας επαγγελματίας καυστηρατζής;

Ο καυστηρατζής, είναι ο επαγγελματίας που χρειάζεσαι για να πραγματοποιήσει εξειδικευμένο έλεγχο στην θέρμανση της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου. Οι υπηρεσίες που παρέχει, αφορούν:

Συντήρηση καυστήρα Πετρελαίου & Φυσικού αερίου

Ο καυστήρας, είναι το ‘‘A’’ και το ‘‘Ω’’ για την θέρμανση του κτιρίου. Είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιείται η τακτική συντήρησή του καθώς τα οφέλη που θα κερδίσεις από θέμα οικονομίας όσο από θέμα απόδοσης θέρμανσης, είναι πολλά.

Ο σωστός καθαρισμός όλων των μερών του καυστήρα, θα αυξήσει σίγουρα το προσδόκιμο όριο ζωής του και θα συντελέσει στην καλύτερη λειτουργία του.

Συντήρηση & Καθαρισμός Λέβητα πετρελαίου

Αποτελεί μία από τις συχνότερες εργασίες που αναλαμβάνουν οι καυστηρατζήδες και είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του καυστήρα.

Με την πάροδο του χρόνου, η καύση των καυσίμων, αφήνει υπολείμματα που συσσωρεύονται και δυσχεραίνουν την λειτουργία του καυστήρα ενώ παράλληλα μειώνουν την αποδοτικότητά του.

Είτε επιλέξεις χημικό καθαρισμό λέβητα είτε ξηρό καθαρισμό λέβητα, είναι σίγουρο ότι το τελικό αποτέλεσμα θα οδηγήσει σε εξοικονόμηση χρημάτων και λιγότερη καύση πετρελαίου ή φυσικού αερίου.

Ρύθμιση Καυστήρα Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου

Η ρύθμιση καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου, είναι βασική για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για την ρύθμιση της ποσότητας των καυσίμων που καταναλώνονται σε καθημερινή βάση για θέρμανση.

Ένας επαγγελματίας καυστηρατζής, θα φροντίσει να κάνει ολοκληρωμένο έλεγχο και ανάλυση ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο τα καύσιμα που καταναλώνονται καθημερινά και τα αέρια που διοχετεύουν στο περιβάλλον, είναι στα επιτρεπτά όρια.

Εγκατάσταση Συστήματος Θέρμανσης

Οι επαγγελματίες καυστηρατζήδες της πλατφόρμας μας, μπορούν  να αναλάβουν την άμεση εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης στο κτίριό σου και να σου εξασφαλίσουν την θερμική απόδοση που επιθυμείς να έχεις.

Βλάβη σε Καυστήρα & Λέβητα

Οι καυστηρατζήδες μας, δίνουν άμεση λύση στις βλάβες που αντιμετωπίζεται με τους καυστήρες ή τους λέβητες πετρελαίου ή φυσικού αερίου που διαθέτει. Με την σωστή συντήρηση και ρύθμιση των συστημάτων θέρμανσης, είναι σίγουρο ότι θα απολαμβάνεις την μέγιστη απόδοση των συστημάτων σου, με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Οι συνεργαζόμενοι καυστηρατζήδες της πλατφόρμας μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Αν θέλεις την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση καταχώρησε την εργασία σου και πάρτε εύκολα προσφορές για το κόστος των εργασιών των καυστηρατζήδων μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία καυστηρατζή στην περιοχή σου

Γιώργος Κ.
294 αξιολογήσεις
Εξαίρετος επαγγελματίας, κατατοπιστικός, πρόθυμος, ευχάριστη προσωπικότητα, συνεπής. Σπάνια συναντάς σ’αυτό το επάγγελμα τέτοια ποιότητα...
Λάζαρος Κ.
232 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά, συστήνεται ανεπιφύλακτα
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις
Ευγενικός. Συνεπής στην ώρα του. 3 ώρες δουλειά 35ευρω + ΦΠΑ. Τα υπόλοιπα ήταν υλικά. Τεχνικά η εργασία ήταν σχεδόν άριστη. Δλδ λειπουν μ...
Θεοφάνης Μ.
200 αξιολογήσεις
Επαγγελματιας, συνεπης στο ραντεβου του, φιλικος και αξιοπιστιστος. Λογικες τιμες. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!
G. T.
164 αξιολογήσεις
Είναι συνεπείς στην ώρα τους, πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.
Γιώργος Δ.
147 αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά σε μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση διαρροής σε δύο σώματα καλοριφέρ. Οι δύο κύριοι κατάφεραν να τα επιδιορθώσουν με τ...
Σχετικά άρθρα
Βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου και η θερμοκρασία σιγά σιγά αρχίζει να πέφτει. Το κρύο πλησιάζει και εσύ τρέμεις
Οκ, είναι λίγο νωρίς για extreme θέρμανση, αλλά οι πρώτες… δροσιές μας προετοιμάζουν για ακόμη ένα δύσκολο χειμώνα!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει