Συστήματα Θέρμανσης

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Συστήματα Θέρμανσης

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση Θέρμανσης
 • Επισκευή
 • Συντήρηση Θέρμανσης
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/5/2019

Συστήματα θέρμανσης: Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για το σπίτι;

Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος θέρμανσης είναι ζωτικής σημασίας, για να έχεις αποδοτική και οικονομική θέρμανση στο σπίτι. Στις μέρες μας, υπάρχουν πάρα πολλά συστήματα θέρμανσης και όλα έχουν διάφορα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να εξετάσεις.

Ειδικά αν φτιάχνεις ένα καινούριο σπίτι, ή κάνεις ολική ανακαίνιση, υπάρχουν λιγότεροι περιορισμοί, ως προς τις εγκαταστάσεις για συστήματα θέρμανσης. Αυτό σημαίνει, πως μπορείς πιο εύκολα να εμπλακείς σε εργασίες που αφορούν τοποθέτηση σωληνώσεων και άλλων συναφών αντικειμένων.

Αν και δεν υπάρχει το ιδανικό είδος συστημάτων θέρμανσης, με τη βοήθεια ενός επαγγελματία μηχανικού μπορείς να βρεις την ιδανικότερη επιλογή για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σου. Εμείς συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις βασικότερες επιλογές σου για να εγκαταστήσεις συστήματα θέρμανσης σπιτιού, αλλά και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά τους.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή σύγχρονα συστήματα θέρμανσης;

 

Υπάρχουν παραδοσιακές και καινοτόμες ιδέες για οικιακά συστήματα θέρμανσης. Όλα τα είδη έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και πρέπει να τα λάβεις υπόψιν σου, πριν επιλέξεις ποιο σύστημα να εγκαταστήσεις στο χώρο σου. Και φυσικά, συστήνεται να κάνεις μια μελέτη με τη βοήθεια μηχανικού, για να ξέρεις ακριβώς τις ανάγκες σου και να εξοικονομήσεις χρήματα και ενέργεια.

1. Συστήματα θέρμανσης με πετρέλαιο

Το παραδοσιακό είδος θέρμανσης με λέβητα και καυστήρα πετρελαίου, εξακολουθεί να είναι δημοφιλές στη χώρα μας. Ενώ το πετρέλαιο δεν αποτελεί οικονομική καύσιμη ύλη, η σωστή συντήρηση και ο καθαρισμός του λέβητα και του καυστήρα θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις ενέργεια, όσο περισσότερο γίνεται.

Πλεονεκτήματα: Πρόκειται για ένα από τα συστήματα θέρμανσης με τη μεγαλύτερη διάδοση. Προσφέρεται για κεντρική και αυτόνομη θέρμανση και υπάρχει ήδη εγκατάσταση σε πάρα πολλές πολυκατοικίες. Συνεπώς, είναι πιθανό να μη χρειαστεί να πληρώσεις για νέες εγκαταστάσεις.

Μειονεκτήματα: Είναι γνωστό, πως η τιμή του πετρελαίου έχει μια ανοδική τάση και ως εκ τούτου, θεωρείται ακριβό καύσιμο. Εκτός αυτού, τα συστήματα θέρμανσης με πετρέλαιο επιβαρύνουν σημαντικά το περιβάλλον και χρειάζονται συχνή συντήρηση, για να λειτουργούν αποδοτικά.

Τέλος, αν αναλαμβάνεις την εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης από την αρχή, θα έχει πολύ μεγάλο κόστος για λέβητα, καυστήρα, σωληνώσεις και λοιπά εξαρτήματα. Συνεπώς, ίσως αξίζει να εξετάσεις και άλλες εναλλακτικές επιλογές για τη θέρμανση του σπιτιού σου.

2. Συστήματα θέρμανσης με φυσικό αέριο

Τα συστήματα θέρμανσης με χρήση φυσικού αερίου είναι πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Αποτελούν μια αρκετά συμφέρουσα εναλλακτική επιλογή στο πετρέλαιο και ανταγωνίζονται τα συστήματα θέρμανσης με ρεύμα. Στη συνέχεια, ακολουθούν κάποια βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της θέρμανσης με φυσικό αέριο που πρέπει να ξέρεις.

Πλεονεκτήματα: Το φυσικό αέριο είναι πιο οικονομικό από το πετρέλαιο, ως καύσιμη ύλη για το σπίτι. Μπορεί να εγκατασταθεί, είτε με σύστημα κεντρικής, είτε αυτόνομης θέρμανσης. Επίσης, λόγω της φύσης του, είναι λιγότερο πιθανό να εκραγεί, συγκριτικά με τα υγρά καύσιμα.

Μειονεκτήματα: Αν και πιο φιλικό προς το περιβάλλον, σε σχέση με το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο εξακολουθεί να αφήνει κάποιο αρνητικό αποτύπωμα. Επίσης, το σύστημα θέρμανσης χρειάζεται συντήρηση για να λειτουργεί αποδοτικά και να εξοικονομεί ενέργεια.

Τέλος, ολόκληρος ο εξοπλισμός για τα συστήματα θέρμανσης με φυσικό αέριο έχουν μεγάλο κόστος. Χρειάζεται μεγάλη αρχική επένδυση για σωληνώσεις, λέβητα και λοιπά αντικείμενα.

3. Συστήματα θέρμανσης με ηλεκτρικό ρεύμα

Η θέρμανση με ηλεκτρικό ρεύμα έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, ως η πλέον φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και αρκετά οικονομική. Τα συστήματα θέρμανσης με ρεύμα προσφέρουν αυτονομία θέρμανσης και μπορείς να τα χρησιμοποιείς όποτε τα χρειάζεσαι, χωρίς να εξαρτάσαι από την κεντρική θέρμανση του κτιρίου.

Πλεονεκτήματα: Αν πρόκειται για σύστημα θέρμανσης σπιτιού με κλιματιστικό inverter, τότε υπάρχει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, σε σχέση με συμβατικά συστήματα θέρμανσης. Το κλιματιστικό έχει σχετικά μικρή τιμή για εγκατάσταση στο σπίτι και οικονομική συντήρηση.

Προσφέρει αυτονομία και δε χρειάζεται χώρο για λεβητοστάσιο. Έτσι, έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, όχι μόνο στα συστήματα θέρμανσης με ρεύμα, αλλά και γενικότερα για την οικονομική θέρμανση του σπιτιού.

Μειονεκτήματα: Είναι λογικό, πως τα συστήματα θέρμανσης με ρεύμα αυξάνουν αρκετά το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Η χρήση τους πρέπει να γίνεται με μέτρο, ενώ συχνά δεν είναι κατάλληλα για περιοχές με βαρύ χειμώνα, γιατί δε διατηρούν καθόλου το ζεστό αέρα στο χώρο, όταν σβήσουν. Με άλλα λόγια, πρέπει να μένουν αναμμένα για όσες ώρες την ημέρα χρειάζεσαι ζέστη στο σπίτι.

4. Συστήματα θέρμανσης με αντλία θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι από τις πιο σύγχρονες επιλογές στα συστήματα θέρμανσης. Συνδυάζονται με σώματα καλοριφέρ, ενδοδαπέδια θέρμανση και λοιπά θερμαντικά σώματα. Ενώ λειτουργούν με την παροχή ρεύματος, καταλαμβάνουν μια κατηγορία από μόνες τους, λόγω της πολύ διαφορετικής τους λειτουργίας.

Πλεονεκτήματα: Πρόκειται για ένα από τα συστήματα θέρμανσης σπιτιού που προσφέρουν τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας. Οι αντλίες θερμότητας έχουν πολύ μεγάλο βαθμό απόδοσης, μειώνοντας σημαντικά το κόστος για θέρμανση στο σπίτι.

Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν με σώματα καλοριφέρ που υπάρχουν ήδη στο σπίτι, ή και με άλλα θερμαντικά σώματα. Έτσι, η θέρμανση με αντλίες θερμότητας θεωρείται, ως μια από τις πιο οικονομικές εναλλακτικές, από άποψη κόστους λειτουργίας και αποδοτικότητας.

Μειονεκτήματα: Μια αντλία θερμότητας έχει πολύ υψηλή τιμή αγοράς. Αυτό σημαίνει, πως θα πρέπει να κάνεις μια υψηλή αρχική επένδυση, για να απολαύσεις, στη συνέχεια, τα οφέλη από την εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρουν αυτά τα συστήματα θέρμανσης.

5. Συστήματα θέρμανσης με ηλιακή ενέργεια

Τα τελευταία χρόνια, έχει έρθει δυναμικά στο προσκήνιο η ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος και για στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Τα ηλιακά συστήματα θέρμανσης για το σπίτι αποτελούν έναν τρόπο για να εξοικονομήσεις ενέργεια από ορυκτά καύσιμα, με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Πλεονεκτήματα: Η χρήση ηλιακών συλλεκτών είναι μια δημοφιλής λύση για την παροχή οικονομικής ενέργειας. Τα ηλιακά συστήματα θέρμανσης παρέχουν στο σπίτι ζεστό νερό χρήσης και βοηθούν στη θέρμανση των καλοριφέρ. Έτσι, δε χρειάζεται να επιβαρυνθείς με το κόστος καύσιμων υλών, αλλά ούτε και ηλεκτρικού ρεύματος.

Μειονεκτήματα: Η αρχική επένδυση για την αγορά ηλιακού συστήματος θέρμανσης έχει αρκετά υψηλή τιμή, αλλά σου προσφέρει τα οφέλη της με τη χρήση του. Επίσης, είναι καλό το ηλιακό σου σύστημα θέρμανσης σπιτιού να συνδέεται με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, γιατί το χειμώνα μπορεί να είναι πιο δύσκολη η παροχή επαρκούς ενέργειας για να ζεσταθεί το σπίτι.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για την εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης;

 

Όποιο από τα συστήματα θέρμανσης σπιτιού που σου προτείνουμε κι αν επιλέξεις, είναι σημαντικό να έχεις στο πλευρό σου έναν αξιόπιστο επαγγελματία. Εκείνος θα αναλάβει την ασφαλή εγκατάσταση του συστήματος και θα σου συστήσει τις σωστές οδηγίες χρήσης και συντήρησης για να ζεστάνεις το χώρο σου αποδοτικά.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο της εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων θέρμανσης, είτε με πετρέλαιο, με φυσικό αέριο, με ρεύμα, ή ηλιακή ενέργεια. Θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα και με υπευθυνότητα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Λοιπόν, αν θέλεις να προχωρήσεις άμεσα σε εγκατάσταση, ή αντικατάσταση για οικιακά συστήματα θέρμανσης, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες στην περιοχή σου, για να ζεστάνεις το σπίτι σου οικονομικά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
314 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας, κατατοπιστικός, πρόθυμος, ευχάριστη προσωπικότητα, συνεπής. Σπάνια συναντάς σ’αυτό το επάγγελμα τέτοια ποιότητα...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
245 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συστήνεται ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ A.
213 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας, συνεπης στο ραντεβου του, φιλικος και αξιοπιστιστος. Λογικες τιμες. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Ευγενικός. Συνεπής στην ώρα του. 3 ώρες δουλειά 35ευρω + ΦΠΑ. Τα υπόλοιπα ήταν υλικά. Τεχνικά η εργασία ήταν σχεδόν άριστη. Δλδ λειπουν μ...

φωτογραφία επαγγελματία

Είναι συνεπείς στην ώρα τους, πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Δ.
148 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά σε μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση διαρροής σε δύο σώματα καλοριφέρ. Οι δύο κύριοι κατάφεραν να τα επιδιορθώσουν με τ...

Παράγοντες κόστους

Προεγκατάσταση

Εφόσον το διαμέρισμά σου έχει ήδη  δίκτυο σωληνώσεων που καταλήγει σε συλλέκτη, το κόστος για την εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης είναι σημαντικά μικρότερο, συγκριτικά με ένα διαμέρισμα που χρειάζεται εξ’ολοκλήρου εγκατάσταση δικτύου σωλήνων.

Το σύστημα αυτόνομης θέρμανσης

Το κόστος καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το σύστημα που θα επιλέξεις. Τα συστήματα θέρμανσης που προσφέρουν αυτονομία είναι τα εξής:

 • - Αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου

 • - Αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα πετρελαίου

 • - Αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας

 • - Αυτόνομη θέρμανση με ηλεκτρικό λέβητα

Πιο συγκεκριμένα:

Αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου

Η επιλογή αυτή έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • - Εύκολη και άμεση εγκατάσταση

 • - Γρήγορη θέρμανση των χώρων

 • - Άμεση παροχή ζεστού νερού, χωρίς μπόιλερ

 • - Οικονομία στη θέρμανση του χώρου και του νερού, με χρήση λέβητα συμπύκνωσης καυσαερίων.

Το κόστος μιας ατομικής εγκατάστασης κυμαίνεται από 1600€ (φθηνός λέβητας σε οικία με προεγκατάσταση της οποίας οι σωληνώσεις οδηγούν ήδη σε συλλέκτη), έως 4000€ σε περίπτωση που επιθυμείς να εγκαταστήσεις λέβητα συμπυκνωμάτων, και κατοικείς σε μεσαίου μεγέθους διαμέρισμα, όπου απαιτεί εγκατάσταση δικτύου σωληνώσεων.

Αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα πετρελαίου

Η συγκεκριμένη επιλογή έχει χαμηλό κόστος αρχικής εγκατάστασης, ενώ επίσης προσφέρει και γρήγορη και οικονομική θέρμανση του χώρου.

Ωστόσο, εμπεριέχει και μία σειρά από δυσκολίες που είναι οι εξής:

 • - Δύσκολη εύρεση χώρου για την εγκατάσταση της κεντρική μονάδας

 • - Απαιτητική συντήρηση λέβητα

 • - Σε περίπτωση που δεν είναι σύμφωνοι οι υπόλοιποι ένοικοι, είναι πολύ δύσκολο να βρεις τρόπο εξόδου της καπνοδόχου

 • - Αδυναμία εύρεσης επιτρεπόμενου σημείου για τη δεξαμενή του λέβητα πετρελαίου

Το κόστος για την εγκατάσταση ενός ατομικού λέβητα πετρελαίου, ξεκινάειαπό 1300€  (φθηνός λέβητας σε οικία με προεγκατάσταση), μέχρι 3000€ (για μεσαίου μεγέθους διαμέρισμα, όπου απαιτεί εγκατάσταση δικτύου σωληνώσεων).

Αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας

Η συγκεκριμένη κατηγορία προσφέρει:

 • - Γρήγορη και εύκολη αρχική εγκατάσταση

 • - Αυξημένη οικονομία στα έξοδα θέρμανσης

 • - Συνεχή θέρμανση του διαμερίσματος με χαμηλές θερμοκρασίες νερού

Από την άλλη μεριά, συνοδεύεται από:

 • - Αυξημένο κόστος αρχικής εγκατάστασης και

 • - Αυξημένη δυσκολία στη θέρμανση ζεστού νερού χρήσης.

Το κόστος για την εγκατάσταση μιας αντλίας θερμότητας, ξεκινάει από 3500€ (φθηνή αντλία σε οικία με προεγκατάσταση), μέχρι 7000€ (αφορά αντλία για μεσαίου μεγέθους διαμέρισμα, όπου απαιτείται κατασκευή νέου δικτύου σωληνώσεων και αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων).

Αυτόνομη θέρμανση με ηλεκτρικό λέβητα

Αποτελεί μία επιλογή με μειωμένα κόστη εγκατάστασης αλλά με αυξημένη κατανάλωση ενέργειας για παραγωγή θερμότητας.

Συνεπώς, προτείνεται να χρησιμοποιείται σε διαμερίσματα με ειδικό τιμολόγιο ή με μειωμένες ανάγκες για θέρμανση του χώρου.

Το κόστος για την εγκατάσταση δικτύου θέρμανσης με χρήση ηλεκτρικού λέβητα κυμαίνεται από 800€ (διαμέρισμα με επάρκεια ηλεκτρικής ισχύος και με προεγκατάσταση δικτύου σωληνώσεων), μέχρι 3500€ (αφορά καλό λέβητα για μεσαίου μεγέθους διαμέρισμα, όπου απαιτείται κατασκευή νέου δικτύου σωληνώσεων και αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων).

*Οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή συστήματα θέρμανσης στη χώρα μας;

Σχετικά άρθρα

Οικονομική θέρμανση με ρεύμα: Top 4 επιλογές για το Σπίτι σου!

Ο χειμώνας πλησιάζει και είναι ώρα να μεριμνήσεις για τη θέρμανση του σπιτιού σου,

Περισσότερα
Αυτόνομη Θέρμανση: Τι αλλάζει & τι πρέπει να γνωρίζεις;

Οι εποχές που όλα τα διαμερίσματα μία πολυκατοικίας εξαρτώνταν από ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Εγκατάσταση Συστημάτων Θέρμανσης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Λάζαρος Κ. Συστήματα Θέρμανσης - Θεσσαλονίκη
245 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων θέρμανσης για το σπίτι εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έχουν άριστες τεχνικές γνώσεις, χάρη στις οποίες μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε εγκατάσταση για συστήματα θέρμανσης που χρειάζεστε. Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και ασφαλής, για να μας βοηθά να φέρνουμε επαγγελματικά αποτελέσματα στην εργασία κάθε πελάτη μας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά!
Στέφανος Κ. Συστήματα Θέρμανσης - Μαρούσι
47 αξιολογήσεις
Εδώ και 14 χρόνια, δραστηριοποιούμαι στο χώρο της οικιακής θέρμανσης και μπορώ να αναλάβω για εσάς την εγκατάσταση για συστήματα θέρμανσης, άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις, χάρη στις οποίες έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών που με έχουν εμπιστευτεί. Στόχος μου είναι να προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης, μέχρι και τις συμβουλές για την άψογη χρήση τους. Η συνέπεια είναι βασικό χαρακτηριστικό για την εργασία μου και κάθε περίπτωση είναι σημαντική για μένα. Βρίσκομαι διαθέσιμος, για να αναλάβω και τη δική σας εργασία, σε προσιτές τιμές!
G. Energy Συστήματα Θέρμανσης - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς θέρμανσης με μεγάλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο σχετικό χώρο. Χρησιμοποιούμε τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς και τον πλέον ασφαλή εξοπλισμό, με στόχο να εξασφαλίσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα για τα συστήματα θέρμανσης του σπιτιού σας. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι σημαντική για εμάς και προσπαθούμε να τη φέρουμε εις πέρας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Είμαστε διαθέσιμοι, για να εγκαταστήσουμε και το δικό σας σύστημα θέρμανσης, σε προσιτές τιμές!
Γιάννης Κ. Συστήματα Θέρμανσης - Μεταμόρφωση
23 αξιολογήσεις
Διαθέτω μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο των συστημάτων θέρμανσης, για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχω φέρει εις πέρας πολλές δύσκολες περιπτώσεις, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η ομάδα συνεργατών μου είναι άρτια εκπαιδευμένη και περιλαμβάνει εξειδικευμένους τεχνικούς. Χρησιμοποιούμε τον καλύτερο εξοπλισμό για τα συστήματα θέρμανσης και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και αξιόπιστα!
Γιώργος Δ. Συστήματα Θέρμανσης - Άγιοι Ανάργυροι
148 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται σε παντός είδους εργασίες για συστήματα θέρμανσης, για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, με σκοπό να σας φέρει επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, υπεύθυνα και αξιόπιστα!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει