Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου

Πάρε Προσφορά για Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου από Αξιολογημένους Επαγγελματίες. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή, Μέσα σε 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση Θέρμανσης
 • Επισκευή
 • Συντήρηση Θέρμανσης
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/9/2019

Εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου

Η εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου είναι απαραίτητη, όταν πάρει αέρα η αντλία παροχής πετρελαίου και δεν ξεκινά να λειτουργεί ο καυστήρας. Για έναν έμπειρο τεχνικό θέρμανσης, η εξαέρωση καυστήρα δεν είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά για έναν αρχάριο όλα είναι διαφορετικά.

Οι επεμβάσεις στη θέρμανση του σπιτιού είναι περίπλοκες, αλλά και πιθανώς επικίνδυνες για αρχαρίους. Έτσι και η εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου, δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να γίνει σωστά, αλλά απαιτεί τη συμβολή ενός επαγγελματία. Οι καυστηρατζήδες της πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν προσφορές, άμεσα και υπεύθυνα!

Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζεσαι εξαέρωση καυστήρα;

Στην παρακάτω λίστα, συγκεντρώσαμε τα πιο απλά σημάδια που θα σε υποψιάσουν, ότι μάλλον ο καυστήρας σου έχει πάρει αέρα και χρειάζεται εξαέρωση.

Αν αντιμετωπίσεις κάποια από τις παρακάτω καταστάσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να απευθυνθείς άμεσα σε έναν επαγγελματία.

 • Ο καυστήρας δεν ξεκινάει.

 • Υπάρχει μαύρος καπνός κατά την καύση.

 • Δε δημιουργείται σπινθήρας.

 • Δε γίνεται σωστά η ανάφλεξη.

 • Η φλόγα δεν είναι σταθερή.

 • Δημιουργούνται αστράκια γύρω από τη φλόγα.

 • Ακούγεται θόρυβος στην αντλία του πετρελαίου.

Τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις την ανάγκη για εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου;

1. Έγκαιρος ανεφοδιασμός πετρελαίου

Για να αποφύγεις τα προβλήματα με τον αέρα του καυστήρα σου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να φροντίσεις να μην ξεμείνει πετρέλαιο, κατά τους μήνες λειτουργίας του. Η ανάγκη για εξαέρωση καυστήρα τείνει να προκύπτει, όταν το σύστημα αδειάσει από πετρέλαιο και πάμε να βάλουμε σε λειτουργία τον καυστήρα. Λοιπόν, προγραμμάτισε έγκαιρα τον ανεφοδιασμό του καυστήρα, πριν τελειώσει το διαθέσιμο πετρέλαιο.

2. Τακτική συντήρηση καυστήρα

Τα πλεονεκτήματα της συντήρησης καυστήρα είναι πολλαπλά. Μια από τις εργασίες που γίνονται είναι η ρύθμιση του αέρα του καυστήρα, που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του. Φροντίζοντας έγκαιρα για τη σωστή αναλογία αέρα και καθαρίζοντας τον καυστήρα, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, μειώνεις σημαντικά την πιθανότητα να χρειαστείς εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου;

Οι επαγγελματίες καυστηρατζήδες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά εξαερώσεις καυστήρα πετρελαίου και κάθε είδους εργασίες για θέρμανση. Έτσι, διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό, εμπειρία και εξειδίκευση, για να φέρουν εις πέρας την εργασία σου με ασφάλεια.

Όλοι οι τεχνικοί θέρμανσής μας είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους, από προηγούμενους πελάτες τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις σιγουριά για τον επαγγελματία που αναλαμβάνει την εργασία σου, για να φέρει εγγυημένα αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και σε λίγα δευτερόλεπτα θα σου βρούμε τον κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν την εργασία τους για καυστήρα πετρελαίου

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλός επαγγελματίας, εξυπηρετικός και έγκυρος!

φωτογραφία επαγγελματία

Στην ώρα του, αποτελεσματικός, έκανε τη δουλειά του ακριβώς όπως έπρεπε. Απόλυτα ικανοποιημένος από την εργασία

Douleutaras.gr λογότυπο

Το ραντεβού είχε κλειστεί για τις 11:00 το πρωί,στις 11:15 έλαβα τηλεφώνημα από τον τεχνικό που μου ζήτησε την διεύθυνσή ξανά και ότι στο...

φωτογραφία επαγγελματία

Όλα καλά. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς, κλείσαμε το ραντεβού μας για συντήρηση καυστήρα και τη συμφωνημένη μέρα ολοκληρώθηκε η εργασία σύντ...

φωτογραφία επαγγελματία

Λύθηκε το πρόβλημα μου γρήγορα άμεσα και οικονομικά. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση εξυπηρέτηση. Λογική αμοιβή. Δεν χρειάστηκε εργασία, δόθηκαν συμβουλές

Σχετικά άρθρα

Θέρμανση με Πετρέλαιο: Πώς μπορείς να μειώσεις τα έξοδα σου;

Αν η Θέρμανση του Σπιτιού σου βασίζεται σε ήδη υπάρχοντα καυστήρα πετρελαίου και δεν επιθυμείς να προχωρήσεις στην

Περισσότερα
Αυτόνομη Θέρμανση: Τι αλλάζει & τι πρέπει να γνωρίζεις;

Οι εποχές που όλα τα διαμερίσματα μία πολυκατοικίας εξαρτώνταν από ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης φαίνεται ότι σύντομα θα

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π.

Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου - Πειραιάς
150 reviews

Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και χρόνια ως υδραυλικός. Οι εργασίες που αναλαμβάνω αφορούν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και βλάβες, καθώς και εργασίες που σχετίζονται με την θέρμανση. Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνω εργάζομαι με συνέπεια και αξιοπιστία. Σέβομαι πάντα τις ανάγκες των πελατών μου και προσπαθώ να τηρώ τα χρονοδιαγράμματα που ορίζω με τον πελάτη. Είμαι σε θέση να αναλάβω οποιαδήποτε υδραυλική εργασία, ή εργασία θέρμανσης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

Λάζαρος Κ.

Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου - Θεσσαλονίκη
261 reviews

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων θέρμανσης για το σπίτι εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έχουν άριστες τεχνικές γνώσεις, χάρη στις οποίες μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε εργασία που χρειάζεστε, όπως εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου. Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και ασφαλής, για να μας βοηθά να φέρνουμε επαγγελματικά αποτελέσματα στην εργασία κάθε πελάτη μας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά!

Στέφανος Κ.

Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου - Μαρούσι
47 reviews

Εδώ και 14 χρόνια, εξειδικεύομαι στον τομέα της οικιακής θέρμανσης, όπου έχω εξυπηρετήσει πολυάριθμες δύσκολες περιπτώσεις, με επιτυχία. Μπορώ να αναλάβω την εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου για το χώρο σας, με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Χάρη στις τεχνικές γνώσεις μου, μπορώ να εγγυηθώ επαγγελματικά αποτελέσματα, που θα διαρκέσουν για χρόνια, χωρίς να σας ταλαιπωρεί το σύστημά σας. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται από συνέπεια και αξιοπιστία, αλλά και σεβασμό στο χώρο του πελάτη μου. Αν χρειάζεστε άμεσα εξαέρωση καυστήρα, είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

G. Energy

Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου - Καλλιθέα
47 reviews

Η εταιρεία μας, προσφέρει άμεση λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τη θέρμανση του χώρου σας. Η εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου είναι για εμάς εύκολη υπόθεση και τη φέρνουμε εις πέρας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Γιώργος Δ.

Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου - Άγιοι Ανάργυροι
148 reviews

Η εταιρεία μας, ασχολείται με εργασίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής για οικιακά συστήματα θέρμανσης, όπως εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου και κάθε άλλη υπηρεσία για τον καυστήρα σας. Η εταιρία μας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι επισκέπτονται το χώρο σας και μελετούν τις ανάγκες του σπιτιού σας, ώστε να προσφέρουν την καλύτερη λύση. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε κάθε μας εργασία με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Ζητήστε μας προσφορά, εντελώς δωρεάν.

Σχετικές υπηρεσίες