Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση Θέρμανσης
 • Επισκευή
 • Συντήρηση Θέρμανσης
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 13/7/2018

Πότε και γιατί θα χρειαστείς εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου;

Η εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου αποτελεί μια από τις όχι και τόσο συνήθεις επισκευές για το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού. Είναι απαραίτητη, όταν πάρει αέρα η αντλία παροχής πετρελαίου και δεν ξεκινά να λειτουργεί ο καυστήρας. Για έναν έμπειρο τεχνικό θέρμανσης, η εξαέρωση καυστήρα δεν είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά για έναν αρχάριο όλα είναι διαφορετικά.

Οι παρεμβάσεις και οι επεμβάσεις στη θέρμανση του σπιτιού είναι δύσκολες, αλλά και πιθανώς επικίνδυνες για αρχαρίους. Έτσι και η εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου, δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να γίνει σωστά, αλλά απαιτεί τη συμβολή ενός επαγγελματία. Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που είναι καλό να ξέρεις για την εξαέρωση.

Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζεσαι εξαέρωση καυστήρα;

Είναι γεγονός ότι το σύστημα θέρμανσης είναι αρκετά περίπλοκο. Χωρίς τις εξειδικευμένες γνώσεις ενός επαγγελματία είναι αρκετά δύσκολο να κατανοήσει κανείς που ακριβώς υπάρχει πρόβλημα. Στην παρακάτω λίστα, συγκεντρώσαμε τα πιο απλά σημάδια που θα σε υποψιάσουν, ότι μάλλον ο καυστήρας σου έχει πάρει αέρα και χρειάζεται εξαέρωση.

Αν, λοιπόν, αντιμετωπίσεις κάποια από τις παρακάτω καταστάσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να απευθυνθείς άμεσα σε έναν επαγγελματία.

 • Ο καυστήρας δεν ξεκινάει.

 • Υπάρχει μαύρος καπνός κατά την καύση.

 • Δε δημιουργείται σπινθήρας.

 • Δε γίνεται σωστά η ανάφλεξη.

 • Η φλόγα δεν είναι σταθερή.

 • Δημιουργούνται αστράκια γύρω από τη φλόγα.

 • Ακούγεται θόρυβος στην αντλία του πετρελαίου.

Τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις την ανάγκη για εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου;

Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Για αυτό, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και βρήκαμε ποια είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις, ώστε να μη χρειαστείς εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου.

1. Έγκαιρος ανεφοδιασμός πετρελαίου

Για να αποφύγεις τα προβλήματα με τον αέρα του καυστήρα σου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να φροντίσεις να μην ξεμείνει πετρέλαιο, κατά τους μήνες λειτουργίας του. Η ανάγκη για εξαέρωση καυστήρα τείνει να προκύπτει, όταν το σύστημα αδειάσει από πετρέλαιο και πάμε να βάλουμε σε λειτουργία τον καυστήρα. Λοιπόν, προγραμμάτισε έγκαιρα τον ανεφοδιασμό του καυστήρα, πριν τελειώσει το διαθέσιμο πετρέλαιο.

2. Τακτική συντήρηση καυστήρα

Τα πλεονεκτήματα της συντήρησης καυστήρα είναι πολλαπλά. Μια από τις εργασίες που γίνονται είναι η ρύθμιση του αέρα του καυστήρα, που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του. Φροντίζοντας έγκαιρα για τη σωστή αναλογία αέρα και καθαρίζοντας τον καυστήρα, μειώνεις σημαντικά την πιθανότητα να χρειαστείς εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου;

Οι επαγγελματίες καυστηρατζήδες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν καθημερινά περιπτώσεις, όπως η εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου. Έτσι, διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, την εμπειρία και την εξειδίκευση, για να φέρουν εις πέρας την εργασία σου, με ασφάλεια.

Όλοι οι τεχνικοί θέρμανσής μας είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους, από προηγούμενους πελάτες τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις σιγουριά για τον επαγγελματία που αναλαμβάνει την εργασία σου, για να φέρει εγγυημένα αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο.

Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι άμεσα εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και πάρε την καλύτερη προσφορά από έμπειρο τεχνικό της περιοχής σου, στην καλύτερη τιμή!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόπιστο επαγγελματία στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
313 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας, κατατοπιστικός, πρόθυμος, ευχάριστη προσωπικότητα, συνεπής. Σπάνια συναντάς σ’αυτό το επάγγελμα τέτοια ποιότητα...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
243 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συστήνεται ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ A.
212 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας, συνεπης στο ραντεβου του, φιλικος και αξιοπιστιστος. Λογικες τιμες. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Ευγενικός. Συνεπής στην ώρα του. 3 ώρες δουλειά 35ευρω + ΦΠΑ. Τα υπόλοιπα ήταν υλικά. Τεχνικά η εργασία ήταν σχεδόν άριστη. Δλδ λειπουν μ...

φωτογραφία επαγγελματία

Είναι συνεπείς στην ώρα τους, πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Δ.
148 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά σε μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση διαρροής σε δύο σώματα καλοριφέρ. Οι δύο κύριοι κατάφεραν να τα επιδιορθώσουν με τ...

Σχετικά άρθρα

Θέρμανση με Πετρέλαιο: Πώς μπορείς να μειώσεις τα έξοδα σου;

Αν η Θέρμανση του Σπιτιού σου βασίζεται σε ήδη υπάρχοντα καυστήρα πετρελαίου και δεν επιθυμείς να προχωρήσεις στην αλλαγή του συστήματος

Περισσότερα
Αυτόνομη Θέρμανση: Τι αλλάζει & τι πρέπει να γνωρίζεις;

Οι εποχές που όλα τα διαμερίσματα μία πολυκατοικίας εξαρτώνταν από ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης φαίνεται ότι σύντομα θα περάσουν

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου - Πειραιάς
129 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και χρόνια ως υδραυλικός. Οι εργασίες που αναλαμβάνω αφορούν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και βλάβες, καθώς και εργασίες που σχετίζονται με την θέρμανση. Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνω εργάζομαι με συνέπεια και αξιοπιστία. Σέβομαι πάντα τις ανάγκες των πελατών μου και προσπαθώ να τηρώ τα χρονοδιαγράμματα που ορίζω με τον πελάτη. Είμαι σε θέση να αναλάβω οποιαδήποτε υδραυλική εργασία, ή εργασία θέρμανσης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.
Λάζαρος Κ. Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου - Θεσσαλονίκη
243 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων θέρμανσης για το σπίτι εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έχουν άριστες τεχνικές γνώσεις, χάρη στις οποίες μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε εργασία που χρειάζεστε, όπως εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου. Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και ασφαλής, για να μας βοηθά να φέρνουμε επαγγελματικά αποτελέσματα στην εργασία κάθε πελάτη μας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και οικονομικά!
Στέφανος Κ. Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου - Μαρούσι
47 αξιολογήσεις
Εδώ και 14 χρόνια, εξειδικεύομαι στον τομέα της οικιακής θέρμανσης, όπου έχω εξυπηρετήσει πολυάριθμες δύσκολες περιπτώσεις, με επιτυχία. Μπορώ να αναλάβω την εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου για το χώρο σας, με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Χάρη στις τεχνικές γνώσεις μου, μπορώ να εγγυηθώ επαγγελματικά αποτελέσματα, που θα διαρκέσουν για χρόνια, χωρίς να σας ταλαιπωρεί το σύστημά σας. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται από συνέπεια και αξιοπιστία, αλλά και σεβασμό στο χώρο του πελάτη μου. Αν χρειάζεστε άμεσα εξαέρωση καυστήρα, είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!
G. Energy Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, προσφέρει άμεση λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τη θέρμανση του χώρου σας. Η εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου είναι για εμάς εύκολη υπόθεση και τη φέρνουμε εις πέρας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Γιώργος Δ. Εξαέρωση Καυστήρα Πετρελαίου - Άγιοι Ανάργυροι
148 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, ασχολείται με εργασίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής για οικιακά συστήματα θέρμανσης, όπως εξαέρωση καυστήρα πετρελαίου και κάθε άλλη υπηρεσία για τον καυστήρα σας. Η εταιρία μας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι επισκέπτονται το χώρο σας και μελετούν τις ανάγκες του σπιτιού σας, ώστε να προσφέρουν την καλύτερη λύση. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε κάθε μας εργασία με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Ζητήστε μας προσφορά, εντελώς δωρεάν.

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει