Εγκατάσταση Καλοριφέρ Θεσσαλονίκη

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες του χώρου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
  • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση Θέρμανσης
  • Επισκευή
  • Συντήρηση Θέρμανσης
π.χ.: Στις επόμενες 2 μέρες
  • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2018

Εγκατάσταση καλοριφέρ Θεσσαλονίκη: Τι πρέπει να προσέξεις;

Η εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη αποτελεί έναν από τους πλέον συνήθεις τρόπους για τη θέρμανση του σπιτιού. Τα σώματα καλοριφέρ μπορούν να συνδεθούν με το σύστημα πετρελαίου, ή φυσικού αερίου, έτσι ώστε να ζεστάνουν το χώρο σου.

Είναι πολύ σημαντικό, η μελέτη για την εγκατάσταση καλοριφέρ να γίνεται από έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να φέρουν λύσεις για πραγματικά αποδοτική θέρμανση. Υπάρχουν πολλοί τεχνικοί στη Θεσσαλονίκη, που μπορούν να αναλάβουν αυτή την εργασία.

Λοιπόν, τι πρέπει να προσέξεις, έτσι ώστε να γίνει σωστή εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη; Οι τεχνικοί μας, μάς έδωσαν κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε, πριν προχωρήσουμε στη σύνδεση των καλοριφέρ με το σύστημα θέρμανσης.

Τι περιλαμβάνει η σωστή εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη;

Υπάρχουν κάποιες εργασίες που πρέπει, σίγουρα, να ελέγξει ο τεχνικός σου, για να γίνει σωστά η εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη. Με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου επαγγελματία, τα σώματα καλοριφέρ σου θα αποκτήσουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση, για περισσότερα χρόνια.

1. Μελέτη για νέα εγκατάσταση καλοριφέρ

Αν πρόκειται να κάνεις εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης για νέο σπίτι, τότε χρειάζεσαι τη μελέτη ενός επαγγελματία μηχανικού. Ανάλογα με τις ανάγκες σου για θέρμανση σε κάθε χώρο, θα δημιουργηθεί το ανάλογο σχέδιο, για το πού πρέπει να τοποθετηθούν τα σώματα καλοριφέρ.

2. Τοποθέτηση των σωληνώσεων

Η τοποθέτηση σωλήνων καλοριφέρ πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, αν θέλεις να προχωρήσεις ομαλά στην εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να επιλεγούν ανθεκτικά υλικά και να γίνει μόνωση των σωλήνων από τεχνικό θέρμανσης, έτσι ώστε να αντέξουν για περισσότερα χρόνια.

3. Επιλογή σωμάτων καλοριφέρ

Ειδικά αν μένεις σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τον κανονισμό, πριν επιλέξεις σώματα καλοριφέρ. Η οικοδομική άδεια του κτιρίου θα πρέπει να έχει μια μελέτη θέρμανσης, όπου υπάρχουν οι κανονισμοί για τα διαμερίσματα. Μπορείς να ανατρέξεις στη μελέτη αυτή και να φροντίσεις, ώστε τα σώματα καλοριφέρ σου να μην είναι μεγαλύτερα σε θερμίδες, σε σχέση με το επιτρεπτό όριο.

4. Αποξήλωση παλιών σωμάτων καλοριφέρ

Αν θέλεις να κάνεις αλλαγή και εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη σε κτίριο που ήδη έχει θέρμανση, πρέπει πρώτα να αφαιρεθούν τα παλιά σώματα. Για το σκοπό αυτό, πρέπει το παλιό καλοριφέρ να απομονωθεί και να ξεβιδωθεί από τον τοίχο, κάτι που είναι πολύ απλό για έναν έμπειρο τεχνικό θέρμανσης, αλλά όχι και για έναν αρχάριο.

5. Προετοιμασία των νέων θερμαντικών σωμάτων

Αφού αποξηλωθούν τα παλιά καλοριφέρ, χρειάζεσαι έναν επαγγελματία υδραυλικό για να κάνει την εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη. Τα σώματα καλοριφέρ πρέπει να συνδεθούν με τις σωληνώσεις, να στερεωθούν στον τοίχο και να προετοιμαστούν κατάλληλα, έτσι ώστε να λειτουργήσουν και να ζεστάνουν το σπίτι.

6. Έλεγχος της εγκατάστασης καλοριφέρ

Όσο ακόμα ο τεχνικός βρίσκεται στο χώρο σου, είναι σημαντικό να δοκιμάσετε τη νέα σου εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινήστε τη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης και προσέξτε, αν όλα τα σώματα καλοριφέρ λειτουργούν με την ίδια ένταση. Έτσι, θα καταλάβετε αν η σύνδεση και η εγκατάσταση έγιναν σωστά.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται αλλαγή και νέα εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στιγμή, όπου πρέπει να αλλάξεις τα σώματα καλοριφέρ στο σπίτι σου. Συνήθως, η αντικατάσταση γίνεται, όταν τα σώματα δεν είναι πλέον αποδοτικά, ή δεν καλύπτουν τις ανάγκες του σπιτιού για θέρμανση. Και ειδικά σε περιοχές που το χειμώνα έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όπως η Θεσσαλονίκη, είναι απαραίτητο να υπάρχουν πλήρως αποδοτικά σώματα καλοριφέρ.

Επίσης, η ολική ανακαίνιση στο σπίτι, είναι μια περίπτωση όπου γίνεται αντικατάσταση των καλοριφέρ, σύμφωνα με τους επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη. Η γενική ανακαίνιση είναι σπάνια περίπτωση και όταν γίνεται, είναι καλή ιδέα να γίνεται έλεγχος των υδραυλικών εγκαταστάσεων και του συστήματος θέρμανσης στο σπίτι. Φυσικά, για το σκοπό αυτό χρειάζεται ένας αξιόπιστος υδραυλικός με εξειδίκευση στο χώρο της θέρμανσης.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς στη Θεσσαλονίκη για εγκατάσταση καλοριφέρ. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, για διαμέρισμα, πολυκατοικία, ή μονοκατοικία, θα σου προσφέρουν την καλύτερη λύση για να ζεστάνεις το χώρο σου.

Όλοι μας οι τεχνικοί θέρμανσης στη Θεσσαλονίκη είναι έμπειροι στη σύνδεση σωμάτων καλοριφέρ και είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους και την ποιότητα της δουλειάς τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις σιγουριά, για να τους εμπιστευτείς την εργασία σου.

Αν χρειάζεσαι άμεσα εγκατάσταση καλοριφέρ στη Θεσσαλονίκη, δε χρειάζεται να ψάξεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα και πάρε την καλύτερη προσφορά από τεχνικό στην περιοχή σου, άμεσα και αξιόπιστα!

4,68 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι τεχνικοί θέρμανσης για το 2020

Λάζαρος Κ.
278 αξιολογήσεις

Άψογη συνεργασία. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Άγγελος Π.
72 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματιας και στην ώρα του. Το πρόβλημα λύθηκε. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μαστροτεχνική G.
57 αξιολογήσεις

Συνεπέστατος, ευγενικός, άψογος επαγγελματίας και σε πολύ καλές τιμές. Από τους λίγους του κλάδου.

Υδραυλικές Λ.
37 αξιολογήσεις

Γρήγορη εξυπηρέτηση, πολύ καλή δουλειά

Douleutaras.gr λογότυπο
Ηλίας Κ.
29 αξιολογήσεις

Πρώτη φορά βρήκα επαγγελματία από το διαδύκτιο. Μπορώ να πωπως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη

Ελένη Μ.
25 αξιολογήσεις

Αλλαγή λέβητα αερίου. Γρήγορη ανταπόκριση, άψογοι επαγγελματίες, σωστή δουλειά.

Περισσότεροι Τεχνικοί για Εγκατάσταση Καλοριφέρ

Επίλεξε τον τεχνικό θέρμανσης που σου ταιριάζει στη Θεσσαλονίκη

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ

Βόρεια Προάστια Αθήνας
46 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και 23 χρόνια στον κλάδο της θερμάνσης. Οι εργασίες που αναλαμβάνω αφορούν εγκαταστάσεις και συντηρήσεις καυστήρων.

Γιάννης Κυπραίος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
35 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και αναλαμβάνω εργασίες επιδιόρθωσης υδραυλικών βλαβών, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ενώ μπορώ να ασχοληθώ και με τα συστήματά θέρμανσης σας. Η πολυετής εμπειρία και η εξειδίκευσή του προσωπικού μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Στόχος είναι να δημιουργούμε μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες.

KLIMECO Μανταράκης Μιχαήλ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
17 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με την πολύχρονη εμπειρία της παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης και του κλιματισμού με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Η ομάδα μας, απαρτίζεται από εξειδικευμένους υδραυλικούς και ψυκτικούς που μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία εγκατάστασης και επισκευής με συνέπεια και επαγγελματισμό στις παρακάτω κατηγορίες:Λέβητες πετρελαίου,Επιτίχοιοι Λέβητες Φυσικού Αερίου, Ενδοδαπέδιοι Λέβητες Φυσικού Αερίου, Πετρελαίου συμπύκνωσης, Ατομ. μονάδες πετρελαίου, Καυστήρες Φυσικού Αερίου, Καυστήρες πετρελαίου, Boiler Λεβητοστασίου, Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, Θερμοσίφωνες – Ηλεκτρομπόιλερ.

Κώστας Ντόβας

Κέντρο Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Eίμαι τεχνικός θέρμανσης και δραστηριοποιούμαι στην Αθήνα και τις ευρύτερες περιοχές. Αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τη θέρμανση και τα κηπουρικά, μικρής ή μεγάλης κλίμακας, στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Στη δουλειά μου είμαι συνεπής και τηρώ τα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα, που ορίζω με τους πελάτες μου. Εργάζομαι με μεράκι, αξιοπιστία και παραδίδω επαγγελματικά αποτελέσματα, για να αφήνω ευχαριστημένους τους πελάτες μου.

Σίμος Κακουλίδης

Ροδόπη
3 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και 20 χρόνια στον κλάδο της θερμάνσης. Αναλαμβάνω την αποκατάσταση και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης όπως και συντηρήσεις καυστήρων. Η βαθιά τεχνογνωσία μου καθώς και η άριστη τεχνική κάλυψη που προσφέρω, με καθιστούν ικανό να χειριστώ με επιτυχία κάθε είδους θερμοϋδραυλική εργασία. 
 

Κατηγορίες ειδίκευσης

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Trimmis Powercosmos
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Μέσο θέρμανσης:
Καυστήρα
Είδος λέβητα:
Φυσικού Αερίου
Είδος καυστήρα:
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 64,50€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Καραντούνιας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Μέσο θέρμανσης:
Άλλο
Είδος καυστήρα:
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 60,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Δημήτριος Λαναράς
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Μέσο θέρμανσης:
Καυστήρα
Είδος λέβητα:
Φυσικού Αερίου
Είδος καυστήρα:
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 50,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Καραντούνιας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Μέσο θέρμανσης:
Κυκλοφορητή
Είδος καυστήρα:
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 30,00€
Συντήρηση Θέρμανσης
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Καραντούνιας
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση Θέρμανσης
Μέσο θέρμανσης:
Λέβητα
Τι είδους λέβητα αφορά η εργασία;
Φυσικού Αερίου
Είδος καυστήρα:
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 35,00€