Επισκευή & Συντήρηση Καλοριφέρ

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή & Συντήρηση Καλοριφέρ

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις γα την επισκευή και συντήρηση καλορίφερ!

Αναρωτιέσαι γιατί δε ζεσταίνουν τα σώματα καλοριφέρ; Είναι το καλοριφέρ ζεστό πάνω κρύο κάτω; Μήπως έχεις παραλείψει να κάνεις συντήρηση καλοριφέρ;

Η συντήρηση και η επισκευή καλοριφέρ είναι μερικές από τις πιο σημαντικές εργασίες αν θέλουμε να διατηρούμε ζεστό το σπίτι μας, αλλά και να το προστατέψουμε από πιθανές διαρροές.

Οι συχνότερες αιτίες εμφάνισης βλάβης στα καλοριφέρ, αφορούν κυρίως διαρροές, απώλειες νερού, σταξίματα και εγκλωβισμό αέρα στο εσωτερικό τους. Κάθε μία από αυτές τις βλάβες μπορεί να επισκευαστεί από επαγγελματίες τεχνικούς συστημάτων θέρμανσης και με την κατάλληλη συντήρηση να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία των σωμάτων.

Πότε θα χρειαστείς επισκευή καλοριφέρ;

Τα σημάδια ότι χρειάζεσαι κάποια επισκευή στο σύστημα θέρμανσης είναι αρκετά προφανή καθώς η μείωση της απόδοσης του καλοριφέρ γίνεται άμεσα αντιληπτή. Αν παρατηρήσεις προβλήματα, όπως να στάζει το σώμα του καλοριφέρ ή δε ζεσταίνουν τα σώματα του καλοριφέρ, πρέπει να απευθυνθείς άμεσα σε έναν επαγγελματία που θα εντοπίσει και θα διορθώσει τη βλάβη.

Οι πιο συχνοί λόγοι που θα χρειαστείς επισκευή καλοριφέρ είναι:

  • Διαρροή νερού από καλοριφέρ ή διαρροή σωλήνα καλοριφέρ
  • Βλάβη κυκλοφορητή καλοριφέρ
  • Βλάβη και αλλαγή θερμοστάτη καλοριφέρ
  • Βουλωμένο σώμα καλοριφέρ
  • Εμφάνιση Σκουριάς

Τί μπορείς να κάνεις για μια σωστή συντήρηση καλοριφέρ;

Η συντήρηση του καλοριφέρ σου, θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα επισκευής, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει αρκετά την απόδοση των σωμάτων σου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί συνιστούν μία φορά τον χρόνο να γίνεται συντήρηση των σωμάτων καλοριφέρ σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, ώστε να αποφεύγονται διαρροές και απώλειες θερμότητας.

Μία τακτική συντήρηση καλοριφέρ, περιλαμβάνει προσεκτικό έλεγχο για διαρροές και ρωγμές στις σωληνώσεις θέρμανσης, καθαρισμό από σκουριά και εξαέρωση των σωμάτων. 

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες εργασίες που μπορούν να γίνουν είναι:

Αλλαγή νερού στο κύκλωμα θέρμανσης
Η ροή του ζεστού νερού στο σύστημα θέρμανσής σου διαβρώνει τις σιδερένιες σωληνώσεις. Έτσι, οξειδώνονται οι σύνδεσμοι και οι ενώσεις και προξενούνται παροδικές συσσωρεύσεις σκουριάς εντός της σωλήνωσης.

Μοναδικό μέσο αντιμετώπισης της εμφάνισης σκουριάς στα σώματα είναι η αλλαγή του νερού στο κύκλωμα θέρμανσης. Πρέπει να ξέρεις ωστόσο ότι είναι αρκετά πολύπλοκη και δύσκολη δουλειά, η οποία πρέπει να γίνεται από έναν ειδικό στα συστήματα θέρμανσης.

Επισκευή ρωγμών και διαρροών
Οι εναλλαγές στην θερμοκρασία πολύ συχνά δημιουργούν ρωγμές και διαρροές στις σωληνώσεις ύδρευσης και θέρμανσης. Ακόμη και μια μικρή διαρροή στο καλοριφέρ σου μπορεί να μετατραπεί σε μια ανεπανόρθωτη βλάβη στο σύστημα θέρμανσής σου.

Ένας άμεσος, αλλά προσωρινός τρόπος αντιμετώπισης είναι η κάλυψη των ρωγμών με στόκο σιλικόνης, καθώς και η προσθήκη αντιψυκτικού υγρού. Ωστόσο, δεν αποτελεί οριστική λύση και απαιτείται η μεσολάβηση ενός τεχνικού θέρμανσης ώστε να αποκαταστήσει αποτελεσματικά τη βλάβη και να γλιτώσεις από περαιτέρω κόστη επισκευής.

Εξαέρωση καλοριφέρ και ρύθμιση πίεσης νερού καλοριφέρ
Ο ενοχλητικός θόρυβος, που έρχεται από το εσωτερικό του καλοριφέρ συνήθως μαρτυρά την ύπαρξη φυσαλίδων αέρα. Ο θόρυβος προέρχεται από την τριβή που πραγματοποιείται με την διέλευση του υγρού.

Η εξαέρωση καλοριφέρ είναι απλή σχετικά διαδικασία. Για να αφαιρέσεις τον αέρα από το εσωτερικό του καλοριφέρ, πρέπει να ανοίξεις την βαλβίδα εξαέρωσης μέχρι να ακούσεις τον ήχο από τον αέρα που απελευθερώνεται. Έπειτα, τοποθέτησε από κάτω ένα δοχείο ώστε να κυλάει στο εσωτερικό του το νερό που διαρρέει από το καλοριφέρ.

Αν το πρόβλημα επιμένει τότε χρειάζεσαι ρύθμιση πίεσης νερού καλοριφέρ και αυτή είναι μια εργασία που μόνο ένας εξειδικευμένος επαγγελματίες μπορεί να κάνει.

Γιατί να επιλέξεις ένα επαγγελματία του Douleutaras.gr;

Στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους τεχνικούς συστημάτων θέρμανσης που θα σε βοηθήσουν με την επισκευή και την εγκατάσταση καλοριφέρ, αλλά και τη συντήρησή του.

Η επαγγελματική εγκατάσταση και η τακτική συντήρηση καλοριφέρ αποτελούν το βασικό μέτρο πρόληψης πιθανών βλαβών και περιττών εξόδων, για αυτό μην αμελείς τη φροντίδα του.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις για να αντιμετωπίσουν κάθε βλάβη καλοριφέρ και να σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις τη μέγιστη απόδοση του συστήματος θέρμανσης σου.

Η πολυετής εμπειρία τους, αλλά και οι συνεχείς αξιολογήσεις τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ενός ποιοτικού αποτελέσματος. Η ομάδα μας είναι στη διάθεση σου για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Καταχώρησε την εργασία και πάρε προσφορά για το κόστος επισκευής ή συντήρησης καλοριφέρ.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
309 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας, κατατοπιστικός, πρόθυμος, ευχάριστη προσωπικότητα, συνεπής. Σπάνια συναντάς σ’αυτό το επάγγελμα τέτοια ποιότητα...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
236 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συστήνεται ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ A.
207 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας, συνεπης στο ραντεβου του, φιλικος και αξιοπιστιστος. Λογικες τιμες. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Ευγενικός. Συνεπής στην ώρα του. 3 ώρες δουλειά 35ευρω + ΦΠΑ. Τα υπόλοιπα ήταν υλικά. Τεχνικά η εργασία ήταν σχεδόν άριστη. Δλδ λειπουν μ...

φωτογραφία επαγγελματία

Είναι συνεπείς στην ώρα τους, πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Δ.
148 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά σε μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση διαρροής σε δύο σώματα καλοριφέρ. Οι δύο κύριοι κατάφεραν να τα επιδιορθώσουν με τ...

Σχετικά άρθρα

Οικονομική θέρμανση: Πώς να διατηρήσεις το σπίτι σου ζεστό με 5 απλά βήματα!

Βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου και η θερμοκρασία σιγά σιγά αρχίζει να πέφτει. Το κρύο πλησιάζει και εσύ τρέμεις

Περισσότερα
Πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη σόμπα για το χώρο σου;

Οκ, είναι λίγο νωρίς για extreme θέρμανση, αλλά οι πρώτες… δροσιές μας προετοιμάζουν για ακόμη ένα δύσκολο χειμώνα!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Επισκευή & Συντήρηση Καλοριφέρ

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. Επισκευή & Συντήρηση Καλοριφέρ - Πειραιάς
111 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και χρόνια ως υδραυλικός. Οι εργασίες που αναλαμβάνω αφορούν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και βλάβες, καθώς και εργασίες που σχετίζονται με την θέρμανση. Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνω εργάζομαι με συνέπεια και αξιοπιστία. Σέβομαι πάντα τις ανάγκες των πελατών μου και προσπαθώ να τηρώ τα χρονοδιαγράμματα που ορίζω με τον πελάτη. Είμαι σε θέση να αναλάβω οποιαδήποτε υδραυλική εργασία, ή εργασία θέρμανσης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.
Λάζαρος Κ. Επισκευή & Συντήρηση Καλοριφέρ - Θεσσαλονίκη
236 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, με την πολύχρονη εμπειρία της παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Η ομάδα μας, απαρτίζεται από εξειδικευμένους υδραυλικούς που μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και την πείρα να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, υπεύθυνα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Στέφανος Κ. Επισκευή & Συντήρηση Καλοριφέρ - Μαρούσι
47 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την αποκατάσταση και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης. Βρίσκομαι στον χώρο για περίπου 14 χρόνια και η βαθιά τεχνογνωσία μου καθώς και η άριστη τεχνική κάλυψη που προσφέρω, με καθιστούν ικανό να χειριστώ με επιτυχία κάθε είδους θερμοϋδραυλική εργασία. Παρέχω ολοκληρωμένες και επαγγελματικές εργασίες, ενώ προσφέρω και εξατομικευμένες συμβουλές, γιατί η κάθε περίπτωση είναι μοναδική για εμένα. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Επιλέξτε με και παραλάβετε εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Α. Η. Επισκευή & Συντήρηση Καλοριφέρ - Ηράκλειο
58 αξιολογήσεις
Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της θέρμανσης. Η πολύ έμπειρη ομάδα μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Η εταιρία μας έχει αναλάβει πληθώρα εργασιών φέρνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα . Είμαστε πάντα στη διάθεση σας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
G. Energy Επισκευή & Συντήρηση Καλοριφέρ - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Δίνουμε άμεσες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει