Επισκευή & Συντήρηση Καλοριφέρ

Επισκευή & Συντήρηση Καλοριφέρ

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

4.200+ αξιολογημένοι επαγγελματίες
86.000+ αξιολογήσεις πελατών
5.981 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα

Αξιολόγηση εργασιών

4.7

μέσος όρος από 2067 αξιολογήσεις πελατών

Νίκος Σ.
5.0

Άψογη η ομάδα του κου Κουρτέση, όλα έχουν γίνει όπως είπαμε, μας κατεύθυναν σε πολλά πράγματα, με ιδέες και λύσεις. Αφιέρωσαν χρόνο στην περίπτωση μας και παρά τις τόσες εργασίες …

Για: Γιώργος Κουρτέσης
Σισκας Μ.
4.9

Εξαιρετικός επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου της εργασίας του. Γνώριζε τα πάντα για τον καυστήρα , αν και παλιός πλέον ...

Για: Κώστας Μπεσδέκης
Παναγιωτης Σ.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας, κατέβαλε υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου να μου αποκαταστήσει τη βλάβη, η οποία αφορούσε ένα παμπάλαιο σύστημα ρύθμισης θέρμανσης, χωρίς ύπαρξη ανταλ…

Για: Κώστας Μπεσδέκης
Γιωργος Μ.
5.0

Διεξοδικη και προσεκτικη συντηρηση, με σημασια στη λεπτομερεια.

Για: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ
Χαραλαμπος Κ.
5.0

Συνέπεια στο ραντεβού ..ευγενικά παιδιά..Γρηγοράδα και αποτελεσματικότητα

Για: Παύλος Γιαλαμπούκης
Παναγιωτης Κ.
5.0

Άψογος επαγγελματίας και πάνω απ όλα άνθρωπος !! Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Κώστα !!

Για: Κωνσταντίνος Πασινιός
Παναγιώτης Μ.
4.4

Ο τεχνικός ήταν συνεπής στο ραντεβού μας και επεξηγηματικός στο τι έκανε και για ποιο λόγο το έκανε, αναλυτικός ως προς το κόστος ανταλλακτικών και εργασίας.

Για: Maximum Services
Καρανακης Σ.
5.0

Κλείσαμε ραντεβού, ήρθε κατευθείαν ο Βασίλης. Έφτιαξε τον καυστήρα ,εντόπισε κακοτεχνίες .Άψογος στην δουλειά του προτιμήστε τον στα σίγουρα!

Για: Βασίλης Κασβίκης

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 5.298 αντίστοιχες εργασίες:
40€ - 50€
Εγκατάσταση ή αντικατάσταση θέρμανσης από
50€
Επισκευή θέρμανσης από
40€
Συντήρηση θέρμανσης από
50€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε θα χρειαστείς επισκευή καλοριφέρ;

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, που καθιστούν ξεκάθαρο ότι χρειάζεσαι επισκευή στο καλοριφέρ από έμπειρο επαγγελματία. Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας, συχνά αντιμετωπίζουν περιπτώσεις, όπως:

  • Διαρροή νερού από καλοριφέρ ή διαρροή σωλήνα καλοριφέρ

  • Βλάβη κυκλοφορητή καλοριφέρ

  • Βλάβη και αλλαγή θερμοστάτη καλοριφέρ

  • Βουλωμένο σώμα καλοριφέρ

  • Εμφάνιση Σκουριάς

Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις επαγγελματική συντήρηση;

Συστήνεται να κάνεις συντήρηση καλοριφέρ τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, μαζί με τη συντήρηση ολόκληρου του συστήματος θέρμανσης. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, υπεύθυνα και οικονομικά. Αν θέλεις να πάρεις προσφορά, ειδικά για τις ανάγκες του χώρου σου, αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε άμεσα σε επαφή με κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου.

Τι περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη συντήρηση καλοριφέρ;

1. Αλλαγή νερού στο κύκλωμα θέρμανσης

Η ροή του ζεστού νερού στο σύστημα θέρμανσής σου διαβρώνει τις σιδερένιες σωληνώσεις. Έτσι, οξειδώνονται οι σύνδεσμοι και οι ενώσεις και προξενούνται παροδικές συσσωρεύσεις σκουριάς εντός της σωλήνωσης. Μοναδικό μέσο αντιμετώπισης της εμφάνισης σκουριάς στα σώματα είναι η αλλαγή του νερού στο κύκλωμα θέρμανσης.

2. Επισκευή ρωγμών και διαρροών

Οι εναλλαγές στη θερμοκρασία πολύ συχνά δημιουργούν ρωγμές και διαρροές στις σωληνώσεις ύδρευσης και θέρμανσης. Ακόμη και μια μικρή διαρροή στο καλοριφέρ σου μπορεί να μετατραπεί σε μια ανεπανόρθωτη βλάβη στο σύστημα θέρμανσης. Η μεσολάβηση ενός τεχνικού θέρμανσης είναι απαραίτητη, ώστε να αποκαταστήσει αποτελεσματικά τη βλάβη και να γλιτώσεις από περαιτέρω κόστη επισκευής.

3. Εξαέρωση καλοριφέρ και ρύθμιση πίεσης νερού καλοριφέρ

Ο ενοχλητικός θόρυβος, που έρχεται από το εσωτερικό του καλοριφέρ, συνήθως μαρτυρά την ύπαρξη φυσαλίδων αέρα. Ο θόρυβος προέρχεται από την τριβή που πραγματοποιείται με την διέλευση του υγρού. Η εξαέρωση καλοριφέρ είναι σχετικά απλή διαδικασία, αλλά ακόμα κι έτσι, συστήνεται μια φορά το χρόνο να κάνεις επαγγελματική συντήρηση, για να εξασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία του καλοριφέρ. 

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες θέρμανσης, με πολυετή εμπειρία στο σχετικό τομέα. Θα φροντίσουν για την επισκευή του καλοριφέρ σου, κάνοντας άμεση διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζεις. Επίσης, μπορούν να σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για να χρησιμοποιείς αποδοτικά το σύστημα θέρμανσης σου.

Αν χρειάζεσαι συντήρηση καλοριφέρ ή επισκευή κάποιας βλάβης, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα σου βρούμε κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Χρυσούλα Βασιλοπούλου
Άνω Λιόσια

<span style="color: #000000;">Η 30ετής εμπειρία μου και η χρήση των κατάλληλων εργαλείων με καθιστούν ικανή να αναλάβω από την πι…

4.9
(56)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Seller photo
Θανάσης Κοτσώνης
Κερατσίνι

Είμαι ο Θανάσης Κοτσώνης, υδραυλικός με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Οι επαγγελματικές μου αρχές είναι «Ποιότητα – Τεχνογνωσία – Αξι…

4.7
(107)
4.7
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.4
Τιμή