Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση Θέρμανσης
 • Επισκευή
 • Συντήρηση Θέρμανσης
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2018

Οι 8 πιο συχνές ερωτήσεις για τη συντήρηση και το καθάρισμα καυστήρα πετρελαίου!

Χρειάζεσαι βοήθεια με τη ρύθμιση καυστήρα πετρελαίου; Αναρωτιέσαι κάθε πότε πρέπει να κάνεις συντήρηση καυστήρα ή μήπως ψάχνεις πώς γίνεται ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου; 

Μην αγχώνεσαι, όλα όσα πρέπει να ξέρεις είναι εδώ!

Το σύστημα θέρμανσης είναι από τα σημαντικότερα πράγματα για ένα σπίτι. Αν θες να εξασφαλίσεις την καλή λειτουργία του, η τακτική συντήρηση και ο καλός καθαρισμός καυστήρα είναι οι βασικοί σου σύμμαχοι.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, τη μεγάλη σημασία που έχουν αυτές οι εργασίες, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Γιατί είναι απαραίτητες η ρύθμιση και ο καθαρισμός καυστήρα και λέβητα πετρελαίου;

Είναι γεγονός ότι ένας καλοδιατηρημένος καυστήρας, μπορεί να φτάσει μέχρι και 50% μικρότερη κατανάλωση πετρελαίου. Όλοι ειδικοί συμφωνούν ότι είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρρέαζουν την απόδοση του καυστήρα σου.

Πιο συγκεκριμένα ένας επαγγελματικός καθαρισμός και συντήρηση καυστήρα θα σου εξασφαλίσει τα παρακάτω οφέλη:

Μέγιστη απόδοση καυστήρα

Η συντήρηση καυστήρα πετρελαίου μπορεί να βελτιώσει αισθητά τη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης του χώρου σου. Απομακρύνοντας τα διάφορα κατάλοιπα της καύσης, βοηθάς τον καυστήρα σου να λειτουργήσει πολύ καλύτερα και να πετύχει τη μέγιστη απόδοσή του.

Αντοχή στο χρόνο

Η σκουριά, το χώμα και το ίζημα που συγκεντρώνεται στον πυθμένα του καυστήρα σου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα, όπως είναι για παράδειγμα μια τρύπα στη δεξαμενή. Ο επαγγελματικός καθαρισμός καυστήρας εμποδίζει τη διάβρωση και εξασφαλίζει τη μακροζωία του συστήματός σου.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Στα πλαίσια της συντήρησης καυστήρα, ο καθαρισμός είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις τις δαπάνες ενέργειας και να αποφύγεις τα έξοδα επισκευής διάφορων βλαβών. Έτσι, σε βοηθά να εξοικονομήσεις ένα σημαντικό ποσοστό χρημάτων.

Μείωση της εκπομπής καυσαερίων

Ο έλεγχος και οι μετρήσεις που πραγματοποιούνται στη ρύθμιση καυστήρα πετρελαίου, έχουν ως βασικό στόχο να ελαχιστοποιήσουν τα ποσοστά των καυσαερίων που διοχετεύονται στην ατμόσφαιρα και ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Πώς κάνουμε συντήρηση καυστήρα;

Για να εξασφαλίσεις τα παραπάνω οφέλη είναι σημαντικό να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία για συντήρηση και ρύθμιση καυστήρα, καθώς πρόκειται για ένα αρκετά περίπλοκο σύστημα που απαιτεί ειδικές γνώσεις.

Ο ειδικός θα εντοπίσει τις ανάγκες του καυστήρα σου και θα προχωρήσει αναλόγως σε μερικές ή όλες από τις παρακάτω εργασίες:

 • Καθαρισμός λέβητα πετρελαίου
 • Καθαρισμός καυστήρα και δεξαμενής πετρελαίου
 • Ρύθμιση θερμοστάτη καυστήρα πετρελαίου
 • Έλεγχος οργάνου αυτόματης πληρώσεως
 • Έλεγχος φίλτρου πετρελαίου
 • Έλεγχος δοχείου διαστολής
 • Ρύθμιση αναλογίας αέρα-πετρελαίου
 • Εξαέρωση καυστήρα
 • Έλεγχος κυκλοφορητή
 • Ρύθμιση λέβητα πετρελαίου
 • Έλεγχος διαρροών
 • Μέτρηση καυσαερίων

Τi περιλαμβάνει ο καθαρισμός καυστήρα πετρελαίου και ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται;

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται αφορούν τόσο τον καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου όσο και τον καθαρισμό των διαφόρων εξαρτημάτων του καυστήρα, όπως για παράδειγμα ο καθαρισμός μπεκ πετρελαίου.

Ξεκινώντας ο επαγγελματίας θα αδειάσει τη δεξαμενή από το πετρέλαιο και στη συνέχεια θα προχωρήσει στον καθαρισμό της. Τέλος, θα ελέγξει και θα καθαρίσει τα υπόλοιπα εξαρτήματα και θα ξαναγεμίσει τη δεξαμενή με πετρέλαιο.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός λέβητα πετρελαίου;

Τα καθάρισμα λέβητα πετρελαίου είναι σχεδόν συνώνυμο της συντήρησης λέβητα, καθώς αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη εργασία που πραγματοποιείται σε ένα προληπτικό service. Ανάλογα με την περίπτωσή σου, ο εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε συμβουλεύσει για ποια από τις μεθόδους για καθάρισμα λέβητα μπορείς να επιλέξεις.

Χημικός καθαρισμός

Συνίσταται για την απομάκρυνση των αλάτων νερού ή λεβητόλιθου από το λέβητα. Η δράση του είναι ιδιαίτερα ισχυρή και μπορεί να καταπονήσει το σύστημα σου. Για το λόγο αυτό, δεν προτιμάται η συχνή χρήση του, αλλά επιλέγεται από έναν έμπειρο επαγγελματία μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

Ξηρός καθαρισμός

Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση της τέφρας, της αιθάλης και των υπόλοιπων υπολειμμάτων της καύσης από το εσωτερικό του λέβητα, αλλά και από τα διάφορα εξαρτήματά του. Γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο με ειδικά διαμορφωμένες βούρτσες και βοηθάει ουσιαστικά στην καλή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης.

Η συντήρηση καυστήρα κάθε πότε γίνεται;

Οι ειδικοί συνιστούν ότι η συντήρηση καυστήρα και ιδίαιτερα ο καθαρισμός καυστήρα και λέβητα πετρελαίου, πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Είναι σημαντικό να μην παραμελείς τις εργασίες συντήρησης καθώς αυτό θα οδηγήσει σε μεγάλη καταπόνηση του καυστήρα σου.

Η ιδανική περίοδος για καθάρισμα καυστήρα πετρελαίου είναι αμέσως μετά το τέλος της περιόδου χρήσης ή πριν ξεκινήσεις να λειτουργείς ξανά το σύστημα θέρμανσής σου. Έτσι, θα εμποδίζεις τις επιβλαβείς ουσίες κατατρώνε τον καυστήρα σου ή να επιβαρύνουν τη λειτουργία του.

Πόσο κοστίζει η ρύθμιση και συντήρηση καυστήρα πετρελαίου;

Αν σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι συντήρηση καυστήρα, τότε πιθανότατα το κόστος των εργασιών είναι κάτι που θα σε απασχολεί αρκετά. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι τιμές για συντήρηση καυστήρα διαμορφώνονται ανάλογα με την περίπτωση. Σημαντικοί παράγοντες είναι η κατάσταση του καυστήρα αλλά και το πλήθος των εργασιών συντήρησης που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Καταχωρώντας την εργασία σου, θα πάρεις την καλύτερη προσφορά για συντήρηση καυστήρα από τους επαγγελματίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου.

Τι πρέπει να προσέξεις στη συντήρηση λέβητα και καυστήρα;

Για να εξασφαλίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχουν κάποια σημεία κλειδιά που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα στη συντήρηση του συστήματος λέβητα και καυστήρα. 

Συχνότητα

Οι εργασίες συντήρησης του καυστήρα και λέβητα πετρελαίου, πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο, ώστε να απομακρύνονται τα υπολείμματα των καυσίμων και να προστατεύεται ο λέβητας από τη διάβρωση. Προγραμμάτισε το έγκαιρα και μην την παραλείψεις αν θες να πετύχεις τη μέγιστη απόδοση λέβητα.

Φύλλο Ελέγχου Καύσης

Μη ξεχάσεις να πάρεις το φύλλο ελέγχου καύσης από τον επαγγελματία. Ακόμη, βεβαιώσου ότι θα ενημερωθεί το ημερολόγιο λεβητοστασίου για τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν.

Εξειδικευμένος Επαγγελματίας

Είναι απαραίτητο για τη ρύθμιση και τη συντήρηση λέβητα-καυστήρα πετρελαίου, να επιλέξεις έναν αδειούχο συντηρητή ο οποίος θα διασφαλίσει την ποιότητα της εγκατάστασης καθώς και την τήρηση όλων των κατασκευαστικών προδιαγραφών.

Γιατί να επιλέξεις το Douleutaras.gr για καθαρισμό και συντήρηση καυστήρα; 

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να βοηθήσουν με ότι χρειάζεται ο καυστήρας σου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εκτενείς τεχνικές γνώσεις μπορούν να σου εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση του συστήματος θέρμανσης του χώρου σου.

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία για τη συντήρηση και το καθάρισμα καυστήρα. Δουλεύοντας με συνέπεια και αξιοπιστία, μπορούν να σου εγγυηθούν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ. Καταχώρησε την εργασία, πάρε προσφορά για το κόστος καθαρισμού και συντήρησης καυστήρα πετρελαίου και εμπιστεύσου έναν από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόπιστο επαγγελματία στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
314 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας, κατατοπιστικός, πρόθυμος, ευχάριστη προσωπικότητα, συνεπής. Σπάνια συναντάς σ’αυτό το επάγγελμα τέτοια ποιότητα...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
245 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συστήνεται ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ A.
213 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας, συνεπης στο ραντεβου του, φιλικος και αξιοπιστιστος. Λογικες τιμες. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Ευγενικός. Συνεπής στην ώρα του. 3 ώρες δουλειά 35ευρω + ΦΠΑ. Τα υπόλοιπα ήταν υλικά. Τεχνικά η εργασία ήταν σχεδόν άριστη. Δλδ λειπουν μ...

φωτογραφία επαγγελματία

Είναι συνεπείς στην ώρα τους, πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Δ.
148 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά σε μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση διαρροής σε δύο σώματα καλοριφέρ. Οι δύο κύριοι κατάφεραν να τα επιδιορθώσουν με τ...

Σχετικά άρθρα

Πώς κάνουμε συντήρηση καυστήρα & γιατί είναι απαραίτητη;

Έρχεται η στιγμή που οι καυστήρες θα αρχίσουν να δουλεύουν αδιάκοπα τους επόμενους μήνες. Πριν πατήσεις το κουμπί έναρξης, έχεις

Περισσότερα
Θόρυβος Καυστήρα Πετρελαίου – Τι μπορεί να σημαίνει;

Ο καυστήρας πετρελαίου θέρμανσης είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κεντρικής θέρμανσης πετρελαίου. Είναι το μηχάνημα που πραγματοποιεί την

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Λάζαρος Κ. Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα - Θεσσαλονίκη
245 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, με την πολύχρονη εμπειρία της παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Η ομάδα μας, απαρτίζεται από εξειδικευμένους υδραυλικούς που μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και την πείρα να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, υπεύθυνα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα - Πειραιάς
130 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και χρόνια ως υδραυλικός. Οι εργασίες που αναλαμβάνω αφορούν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και βλάβες, καθώς και εργασίες που σχετίζονται με την θέρμανση. Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνω εργάζομαι με συνέπεια και αξιοπιστία. Σέβομαι πάντα τις ανάγκες των πελατών μου και προσπαθώ να τηρώ τα χρονοδιαγράμματα που ορίζω με τον πελάτη. Είμαι σε θέση να αναλάβω οποιαδήποτε υδραυλική εργασία, ή εργασία θέρμανσης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.
Στέφανος Κ. Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα - Μαρούσι
47 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την αποκατάσταση και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης. Βρίσκομαι στον χώρο για περίπου 14 χρόνια και η βαθιά τεχνογνωσία μου καθώς και η άριστη τεχνική κάλυψη που προσφέρω, με καθιστούν ικανό να χειριστώ με επιτυχία κάθε είδους θερμοϋδραυλική εργασία. Παρέχω ολοκληρωμένες και επαγγελματικές εργασίες, ενώ προσφέρω και εξατομικευμένες συμβουλές, γιατί η κάθε περίπτωση είναι μοναδική για εμένα. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Επιλέξτε με και παραλάβετε εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Α. Η. Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα - Ηράκλειο
58 αξιολογήσεις
Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της θέρμανσης. Η πολύ έμπειρη ομάδα μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Η εταιρία μας έχει αναλάβει πληθώρα εργασιών φέρνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα . Είμαστε πάντα στη διάθεση σας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
G. Energy Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Δίνουμε άμεσες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει