Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Συντήρηση Καυστήρα - Λέβητα Πετρελαίου. Πάρε την Καλύτερη Προσφορά από 45€ Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις, με Αξιολογημένους Τεχνικούς!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση Θέρμανσης
 • Επισκευή
 • Συντήρηση Θέρμανσης
π.χ.: Στις επόμενες 2 μέρες
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 24/9/2019

Καθαρισμός - συντήρηση καυστήρα πετρελαίου

Η τακτική συντήρηση καυστήρα - λέβητα πετρελαίου είναι απαραίτητη, για να έχεις ένα σύστημα θέρμανσης που αποδίδει τα μέγιστα. Οι ειδικοί συστήνουν να γίνεται καθαρισμός καυστήρα τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιείται η θέρμανση το χειμώνα. 

Οι επαγγελματίες καυστηρατζήδες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας μπορούν να αναλάβουν για σένα το ολοκληρωμένο service καυστήρα και λέβητα πετρελαίου, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Θα φροντίσουν για τη σωστή ρύθμιση και συντήρηση του λέβητα και του καυστήρα, ώστε να απολαμβάνεις τη ζεστασιά, κάνοντας οικονομία στα καύσιμα!

Η συντήρηση καυστήρα κάθε πότε γίνεται;

Τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Οι ειδικοί συστήνουν να φροντίζεις για τον καθαρισμό καυστήρα - λέβητα πετρελαίου, ειδικά πριν ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς το σύστημα για το χειμώνα. Η ετήσια συντήρηση λέβητα κρίνεται απαραίτητη, για να έχεις ένα αποδοτικό σύστημα θέρμανσης που καταναλώνει λιγότερα καύσιμα.

Πόσο κοστίζει η ρύθμιση και συντήρηση καυστήρα πετρελαίου;

Οι τιμές για ολοκληρωμένη συντήρηση καυστήρα ξεκινούν στα 45€. Αν θέλεις να πάρεις προσωποποιημένη προσφορά, ειδικά για τις ανάγκες του χώρου σου, αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Εμείς θα σε φέρουμε σε επαφή με αξιόπιστο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να αναλάβει το service λέβητα - καυστήρα πετρελαίου!

Τι πρέπει να προσέξεις για σωστή συντήρηση λέβητα - καυστήρα;

 • Συχνότητα - Μην ξεχνάς να προγραμματίζεις την επαγγελματική συντήρηση - service λέβητα, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

 • Φύλλο Ελέγχου Καύσης - Μην ξεχάσεις να πάρεις το φύλλο ελέγχου καύσης από τον επαγγελματία. Ακόμη, βεβαιώσου ότι θα ενημερωθεί το ημερολόγιο λεβητοστασίου για τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν.

 • Εξειδικευμένος Επαγγελματίας - Να επιλέξεις έναν αδειούχο συντηρητή, ο οποίος θα διασφαλίσει την ποιότητα της εγκατάστασης και την τήρηση όλων των κατασκευαστικών προδιαγραφών.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας;

Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας μας, μπορεί να εντοπίσει τις ανάγκες του καυστήρα σου και να προχωρήσει αναλόγως στις παρακάτω ενέργειες:

 • Καθαρισμός λέβητα πετρελαίου

 • Καθαρισμός καυστήρα και δεξαμενής πετρελαίου

 • Ρύθμιση θερμοστάτη καυστήρα πετρελαίου

 • Έλεγχος οργάνου αυτόματης πληρώσεως

 • Έλεγχος φίλτρου πετρελαίου

 • Έλεγχος δοχείου διαστολής

 • Καθαρισμός μπεκ πετρελαίου

 • Ρύθμιση αναλογίας αέρα-πετρελαίου

 • Εξαέρωση καυστήρα

 • Έλεγχος κυκλοφορητή

 • Ρύθμιση λέβητα πετρελαίου

 • Έλεγχος διαρροών

 • Μέτρηση καυσαερίων

Γιατί να επιλέξεις το Douleutaras.gr για καθαρισμό - συντήρηση καυστήρα;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στη ρύθμιση και τη συντήρηση λέβητα πετρελαίου. Χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία τους, θα σου παρέχουν το πλέον αποδοτικό σύστημα θέρμανσης, για να απολαύσεις τη ζεστασιά του το χειμώνα, μειώνοντας τα έξοδα σου για πετρέλαιο.

Αν θέλεις ολοκληρωμένη συντήρηση καυστήρα - λέβητα πετρελαίου και καθαρισμό με έγγραφη βεβαίωση συντήρησης, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα σε φέρουμε σε επαφή με εξειδικευμένο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά!

Γιατί είναι απαραίτητη η ρύθμιση και ο καθαρισμός καυστήρα - λέβητα πετρελαίου;

 • Βελτιστοποίηση απόδοσης του λέβητα - καυστήρα

 • Αντοχή συστήματος θέρμανσης στο χρόνο

 • Εξοικονόμηση χρημάτων για καύσιμα

 • Μείωση της εκπομπής βλαβερών καυσαερίων

Αναλυτικά, ένας επαγγελματικός καθαρισμός και συντήρηση καυστήρα θα σου εξασφαλίσει τα παρακάτω οφέλη:

1. Μέγιστη απόδοση καυστήρα

Η συντήρηση καυστήρα πετρελαίου μπορεί να βελτιώσει αισθητά τη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης του χώρου σου. Απομακρύνοντας τα διάφορα κατάλοιπα της καύσης, βοηθάς τον καυστήρα σου να λειτουργήσει πολύ καλύτερα και να πετύχει τη μέγιστη απόδοσή του.

2. Αντοχή στο χρόνο

Η σκουριά, το χώμα και το ίζημα που συγκεντρώνεται στον πυθμένα του καυστήρα σου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα, όπως είναι για παράδειγμα μια τρύπα στη δεξαμενή. Ο επαγγελματικός καθαρισμός καυστήρα εμποδίζει τη διάβρωση και εξασφαλίζει τη μακροζωία του συστήματός σου.

3. Εξοικονόμηση χρημάτων

Είναι γεγονός ότι ένας καλοδιατηρημένος καυστήρας, μπορεί να φτάσει μέχρι και 50% μικρότερη κατανάλωση πετρελαίου. Οι ειδικοί συμφωνούν, ότι είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση του καυστήρα σου. Συνεπώς, η σωστή ρύθμιση λέβητα - καυστήρα και ο ετήσιος καθαρισμός, θα σου εξοικονομήσουν χρήματα για καύσιμα.

4. Μείωση της εκπομπής καυσαερίων

Ο έλεγχος και οι μετρήσεις που πραγματοποιούνται στη ρύθμιση καυστήρα πετρελαίου, έχουν ως βασικό στόχο να ελαχιστοποιήσουν τα ποσοστά των καυσαερίων που διοχετεύονται στην ατμόσφαιρα και ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός λέβητα πετρελαίου;

Τα καθάρισμα λέβητα πετρελαίου είναι σχεδόν συνώνυμο της συντήρησης λέβητα, καθώς αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη εργασία που πραγματοποιείται σε ένα προληπτικό service. Ανάλογα με την περίπτωσή σου, ο εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε συμβουλεύσει για ποια από τις μεθόδους για καθάρισμα λέβητα μπορείς να επιλέξεις.

1. Χημικός καθαρισμός λέβητα

Συνίσταται για την απομάκρυνση των αλάτων νερού ή λεβητόλιθου από το λέβητα. Η δράση του είναι ιδιαίτερα ισχυρή και μπορεί να καταπονήσει το σύστημα σου. Για το λόγο αυτό, δεν προτιμάται η συχνή χρήση του, αλλά επιλέγεται από έναν έμπειρο επαγγελματία μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

2. Ξηρός καθαρισμός

Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση της τέφρας, της αιθάλης και των υπόλοιπων υπολειμμάτων της καύσης από το εσωτερικό του λέβητα, αλλά και από τα διάφορα εξαρτήματά του. Γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο με ειδικά διαμορφωμένες βούρτσες και βοηθάει ουσιαστικά στην καλή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης.

4,67 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν τη συντήρηση του καυστήρα τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
352 αξιολογήσεις

Αλλαγή ενός σώματος καλοριφέρ. Άψογη εργασία. Συνεπής στο ραντεβού. Καθαρισε τον χώρο. Ανταγωνιστική τιμη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
270 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συστήνεται ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π.
212 αξιολογήσεις

τα θετικά σχόλια των πελατών δικαιολογούν απόλυτα την ποιότητα του Κύριου Παππά Ευάγγελου. τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

καλές εντυπώσεις. Το πρόβλημα που είχα φαίνεται να έχει λυθεί

φωτογραφία επαγγελματία
Λάμπρος Τ.
164 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση. Λογική αμοιβή. Δεν χρειάστηκε εργασία, δόθηκαν συμβουλές

φωτογραφία επαγγελματία

Είναι συνεπείς στην ώρα τους, πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Πώς κάνουμε συντήρηση καυστήρα & γιατί είναι απαραίτητη;

Έρχεται η στιγμή που οι καυστήρες θα αρχίσουν να δουλεύουν αδιάκοπα τους επόμενους μήνες. Πριν πατήσεις το κουμπί

Περισσότερα
Θόρυβος Καυστήρα Πετρελαίου – Τι μπορεί να σημαίνει;

Ο καυστήρας πετρελαίου θέρμανσης είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κεντρικής θέρμανσης πετρελαίου. Είναι το μηχάνημα

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για καθαρισμό - συντήρηση καυστήρα

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π.

Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα - Πειραιάς
212 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και χρόνια ως υδραυλικός. Οι εργασίες που αναλαμβάνω αφορούν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και βλάβες, καθώς και εργασίες που σχετίζονται με την θέρμανση. Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνω εργάζομαι με συνέπεια και αξιοπιστία. Σέβομαι πάντα τις ανάγκες των πελατών μου και προσπαθώ να τηρώ τα χρονοδιαγράμματα που ορίζω με τον πελάτη. Είμαι σε θέση να αναλάβω οποιαδήποτε υδραυλική εργασία, ή εργασία θέρμανσης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

Λάζαρος Κ.

Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα - Θεσσαλονίκη
270 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, με την πολύχρονη εμπειρία της παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Η ομάδα μας, απαρτίζεται από εξειδικευμένους υδραυλικούς που μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και την πείρα να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, υπεύθυνα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα - Βόρεια Προάστια Αθήνας
40 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και 23 χρόνια στον κλάδο της θερμάνσης. Οι εργασίες που αναλαμβάνω αφορούν εγκαταστάσεις και συντηρήσεις καυστήρων.

Στέφανος Κ.

Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα - Βόρεια Προάστια Αθήνας
47 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω την αποκατάσταση και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης. Βρίσκομαι στον χώρο για περίπου 14 χρόνια και η βαθιά τεχνογνωσία μου καθώς και η άριστη τεχνική κάλυψη που προσφέρω, με καθιστούν ικανό να χειριστώ με επιτυχία κάθε είδους θερμοϋδραυλική εργασία. Παρέχω ολοκληρωμένες και επαγγελματικές εργασίες, ενώ προσφέρω και εξατομικευμένες συμβουλές, γιατί η κάθε περίπτωση είναι μοναδική για εμένα. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Επιλέξτε με και παραλάβετε εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

G. Energy

Καθαρισμός & Συντήρηση Καυστήρα - Νότια Προάστια Αθήνας
47 αξιολογήσεις

Δίνουμε άμεσες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές