Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Χημικός Καθαρισμός Καλοριφέρ

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Χημικό Καθαρισμό Καλοριφέρ & Συστήματος Θέρμανσης από Αξιολογημένους Τεχνικούς. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
  • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση Θέρμανσης
  • Επισκευή
  • Συντήρηση Θέρμανσης
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
  • Αποκλειστικά σήμερα
  • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2019

Καθαρισμός συστήματος θέρμανσης - Χημικός καθαρισμός

Ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι μια εργασία που πολλοί αμελούν, αν και έχει να προσφέρει σημαντικά οφέλη. Ένας επαγγελματικός καθαρισμός στο σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σου, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, προσφέρει καλύτερη αποδοτικότητα, με λιγότερη κατανάλωση καυσίμου.

Πολύ δημοφιλής είναι ο χημικός καθαρισμός καλοριφέρ και συστήματος θέρμανσης. Χάρη σε αυτόν, μπορούν εύκολα να καταπολεμηθούν υπολείμματα βρωμιάς μέσα στο σύστημα, κάνοντάς το πιο αποδοτικό. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι καθημερινά, να αναλάβουν τον καθαρισμό του συστήματος θέρμανσής σου, δίνοντάς σου τις καλύτερες προσφορές.

Τι είναι ο χημικός καθαρισμός καλοριφέρ;

Ο χημικός καθαρισμός του συστήματος θέρμανσης είναι η διαδικασία, κατά την οποία ειδικά χημικά παρασκευάσματα χρησιμοποιούνται για να καθαρίσει ο λέβητας, το καλοριφέρ ή άλλα μέρη του συστήματος. Μπορεί να χρειαστεί, για να απαλλαγείς από άλατα, σκουριά, υπολείμματα πετρελαιοειδών, γράσα ή άλλα υπολείμματα βρωμιάς.

Πώς θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι άμεσα καθαρισμό συστήματος θέρμανσης;

Κατά γενικό κανόνα, είναι καλό ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης να μπει στο πρόγραμμά σου, μια φορά το χρόνο. Με αυτή την απλή επαγγελματική συντήρηση, η θέρμανση στο σπίτι σου θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική, καίγοντας λιγότερα καύσιμα.

Πέρα από αυτό, υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεσαι άμεσα καθαρισμό συστήματος θέρμανσης:

1. Τα σώματα καλοριφέρ χρειάζονται συνεχώς εξαέρωση: Αν παρατηρείς ότι τα σώματα στο καλοριφέρ σου χρειάζονται πιο συχνά εξαέρωση, σε σχέση με το παρελθόν, είναι σαφές ότι χρειάζεται η συντήρηση και ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης. Θα είναι καλύτερα να προχωρήσεις άμεσα στην εργασία και να γλιτώσεις από το πρόβλημα.

2. Θέλεις να εγκαταστήσεις νέο λέβητα θέρμανσης: Η αλλαγή λέβητα είναι μια εργασία που πρέπει να συνδυάζεται με επαγγελματικό καθαρισμό συστήματος θέρμανσης. Αν τοποθετήσεις το νέο λέβητα, σε σύστημα που έχει συσσωρεύσει λάσπη και ρύπους, θα μειωθεί σύντομα η αποδοτικότητά του.

3. Υπάρχουν δροσερά σημεία στις σωληνώσεις: Όταν συσσωρεύονται λύματα μέσα στις σωληνώσεις του συστήματος θέρμανσης, είναι πιθανό να παρατηρήσεις διαφορές στη θερμότητα, ανά σημείο. Έτσι, αν έχεις αναμμένα τα καλοριφέρ και βλέπεις ότι σε κάποια σημεία οι σωλήνες τους δεν είναι ζεστοί, ξέρεις ότι χρειάζεσαι καθαρισμό.

4. Ακούγεται θόρυβος από τις σωληνώσεις: Οι θόρυβοι από το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού είναι πάντα ένα προειδοποιητικό καμπανάκι. Όταν συμβαίνουν, πρέπει να σε προειδοποιούν να καλέσεις τεχνικό για έλεγχο, άμεσα. Εκείνος, θα σου υποδείξει αν χρειάζεται ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης, ή κάποια άλλη λύση.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης;

  • Σε πρώτη φάση, οι τεχνικοί ξεκινούν με τη μελέτη των υλικών του συστήματος. Η μελέτη γίνεται, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα υλικά στον καθαρισμό, χωρίς να διαβρωθούν οι σωλήνες, ή να φθαρεί κάποιο εξάρτημα. Στην περίπτωση του χημικού καθαρισμού λέβητα και άλλων μερών, είναι απαραίτητο να προσεχθεί ιδιαίτερα η διαδικασία.

  • Στη συνέχεια, ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης μπορεί να περιλαμβάνει το ξέπλυμα του συστήματος από λάσπες και υγρά λύματα, που αφαιρούνται εύκολα. Για το σκοπό αυτό πλένονται οι σωλήνες με καθαρό νερό με πίεση, έτσι ώστε να απομείνουν μόνο τα πιο δύσκολα λύματα.

  • Για τη σκουριά και τα άλατα που συσσωρεύονται στα μέρη του συστήματος θέρμανσης, υπάρχει ο χημικός καθαρισμός καλοριφέρ, σωληνώσεων και λέβητα. Αυτός ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης γίνεται με ειδικά χημικά προϊόντα, όπου οι τεχνικοί ξέρουν ότι δε θα έχουν αρνητική επίδραση με τα υλικά του συστήματος.

Ποια συστήματα θέρμανσης χρειάζονται καθαρισμό;

Ο χημικός καθαρισμός θέρμανσης περιλαμβάνει τον καθαρισμό σωληνώσεων, λέβητα, εναλλακτών και άλλων εξαρτημάτων. Τέτοιου είδους καθαρισμός γίνεται, κυρίως σε συστήματα με θέρμανση πετρελαίου. Επίσης, η ενδοδαπέδια θέρμανση χρειάζεται τακτικό καθαρισμό, γιατί συσσωρεύει πολλές βρωμιές που πρέπει να αφαιρεθούν.

Ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης, όμως, δεν τελειώνει στο χημικό καθαρισμό. Υπάρχουν διάφορα εργαλεία και μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι έμπειροι τεχνικοί, ανάλογα με την περίπτωση. Όλα τα συστήματα για την οικιακή και επαγγελματική θέρμανση χρειάζονται συντήρηση και καθαρισμό, προκειμένου να αποδίδουν τα μέγιστα.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικούς του Douleutaras.gr για καθαρισμό συστήματος θέρμανσης;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς θέρμανσης, οι οποίοι καθημερινά αναλαμβάνουν το χημικό καθαρισμό συστημάτων θέρμανσης και κάθε άλλη εργασία συντήρησης που μπορεί να χρειαστείς. Όλοι οι επαγγελματίες μας είναι αξιολογημένοι για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά.

Αν χρειάζεσαι καθαρισμό ή χημικό καθαρισμό καλοριφέρ και συστήματος θέρμανσης, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο τεχνικό στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τη Θέρμανση του χώρου τους

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλός επαγγελματίας, εξυπηρετικός και έγκυρος!

φωτογραφία επαγγελματία

Στην ώρα του, αποτελεσματικός, έκανε τη δουλειά του ακριβώς όπως έπρεπε. Απόλυτα ικανοποιημένος από την εργασία

Douleutaras.gr λογότυπο

Το ραντεβού είχε κλειστεί για τις 11:00 το πρωί,στις 11:15 έλαβα τηλεφώνημα από τον τεχνικό που μου ζήτησε την διεύθυνσή ξανά και ότι στο...

φωτογραφία επαγγελματία

Όλα καλά. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς, κλείσαμε το ραντεβού μας για συντήρηση καυστήρα και τη συμφωνημένη μέρα ολοκληρώθηκε η εργασία σύντ...

φωτογραφία επαγγελματία

Λύθηκε το πρόβλημα μου γρήγορα άμεσα και οικονομικά. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση εξυπηρέτηση. Λογική αμοιβή. Δεν χρειάστηκε εργασία, δόθηκαν συμβουλές

Σχετικά άρθρα

5+1 Τρόποι να Καθαρίσεις τα σώματα του Καλοριφέρ!

Το καλοριφέρ είναι το μοναδικό έπιπλο στο σπίτι που καθαρίζεται δύσκολα. Πολλές φορές μάλιστα ξεχνάμε να το καθαρίζουμε

Περισσότερα
Βάψιμο Καλοριφέρ: Τι υλικά χρειάζεσαι & Πώς να το κάνεις;

Θεωρείς ότι το καλοριφέρ χαλάει την διακόσμηση του σπιτιού σου; Σκέφτεσαι να το βάψεις και να το μετατρέψεις σε διακοσμητικό

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Καθαρισμό Συστήματος Θέρμανσης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Λάζαρος Κ.

Χημικός Καθαρισμός Καλοριφέρ - Θεσσαλονίκη
261 reviews

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και εξειδίκευση. Ο τακτικός καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι για εμάς απλή υπόθεση, αν και πολύ σημαντική. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και ειδικά μηχανήματα, για να κάνουμε διάγνωση του προβλήματός σας και να προτείνουμε την ανάλογη λύση. Στα χρόνια εμπειρίας μας, έχουμε φέρει εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, με μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είμαστε διαθέσιμοι κάθε μέρα, για να αναλάβουμε για εσάς τον καθαρισμό της θέρμανσής σας, στο πιο προσιτό κόστος!

Στέφανος Κ.

Χημικός Καθαρισμός Καλοριφέρ - Μαρούσι
47 reviews

Εδώ και 14 χρόνια, εξειδικεύομαι στον τομέα της οικιακής θέρμανσης, όπου έχω εξυπηρετήσει πολυάριθμες δύσκολες περιπτώσεις, με επιτυχία. Μπορώ να αναλάβω τον καθαρισμό συστήματος θέρμανσης και το χημικό καθαρισμό λέβητα και σωληνώσεων για το χώρο σας, με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Χάρη στις τεχνικές γνώσεις μου, μπορώ να εγγυηθώ επαγγελματικά αποτελέσματα, που θα διαρκέσουν για χρόνια, χωρίς να σας ταλαιπωρεί το σύστημά σας. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται από συνέπεια και αξιοπιστία, αλλά και σεβασμό στο χώρο του πελάτη μου. Αν χρειάζεστε άμεσα καθαρισμό συστήματος θέρμανσης, είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

G. Energy

Χημικός Καθαρισμός Καλοριφέρ - Καλλιθέα
47 reviews

Η ομάδα μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη θέρμανση του σπιτιού, από τη μελέτη του χώρου σας, μέχρι την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που χρειάζεστε. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό συστήματος θέρμανσης, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά υλικά. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε την κατάλληλη λύση, για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, με άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση. Αν ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι επείγων για εσάς, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!

Γιώργος Δ.

Χημικός Καθαρισμός Καλοριφέρ - Άγιοι Ανάργυροι
148 reviews

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των οικιακών συστημάτων θέρμανσης, απασχολώντας έμπειρους τεχνικούς με εξειδίκευση στο σχετικό τομέα. Ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι μια απαραίτητη εργασία, την οποία αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη θέρμανση του χώρου σας, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας εξυπηρετήσουμε, στις πιο οικονομικές τιμές.

Γιάννης Β.

Χημικός Καθαρισμός Καλοριφέρ - Κορυδαλλός
95 reviews

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες θέρμανσης, για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι για εμάς απλή και συχνή υπόθεση. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό, με τον οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το χώρο που σας απασχολεί. Επίσης, φροντίζουμε για το χημικό καθαρισμό στις σωληνώσεις σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προτιμήστε μας, για να αναλάβουμε την εργασία σας, άμεσα και οικονομικά!

Σχετικές υπηρεσίες