Καθαρισμός Συστήματος Θέρμανσης

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τη κατηγορία Καθαρισμός Συστήματος Θέρμανσης

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2018

Καθαρισμός συστήματος θέρμανσης: Όσα θέλεις να γνωρίζεις

Ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι μια εργασία που πολλοί αμελούν, αν και έχει να προσφέρει σημαντικά οφέλη. Ένας επαγγελματικός καθαρισμός στο σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σου, προσφέρει καλύτερη αποδοτικότητα, με λιγότερη κατανάλωση καυσίμου.

Σαν αναπόσπαστο κομμάτι της σωστής συντήρησης, ο τακτικός καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι καλό να γίνεται, από έμπειρους επαγγελματίες. Ειδικά σε παλιά συστήματα θέρμανσης, είναι εμφανής η ανάγκη για συντήρηση, περίπου μια φορά το χρόνο.

Όμως, πώς θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες για τον καθαρισμό συστήματος θέρμανσης και τι πρέπει να προσέξεις; Οι επαγγελματίες μας στον τομέα της θέρμανσης, μοιράστηκαν μαζί μας κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που πρέπει να γνωρίζουμε, πριν την εργασία.

Πώς θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι καθαρισμό συστήματος θέρμανσης;

Κατά γενικό κανόνα, είναι καλό ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης να μπει στο πρόγραμμά σου, μια φορά το χρόνο, ή έστω, στα δύο χρόνια. Με αυτή την απλή επαγγελματική συντήρηση, η θέρμανση στο σπίτι σου θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική, καίγοντας λιγότερα καύσιμα.

Πέρα από αυτό, υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεσαι άμεσα καθαρισμό συστήματος θέρμανσης:

1. Τα σώματα καλοριφέρ χρειάζονται συνεχώς εξαέρωση: Αν παρατηρείς ότι τα σώματα στο καλοριφέρ σου χρειάζονται πιο συχνά εξαέρωση, σε σχέση με το παρελθόν, είναι σαφές ότι χρειάζεται η συντήρηση και ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης. Θα είναι καλύτερα να προχωρήσεις άμεσα στην εργασία και να γλιτώσεις από το πρόβλημα.

2. Θέλεις να εγκαταστήσεις νέο λέβητα θέρμανσης: Η αλλαγή λέβητα είναι μια εργασία που πρέπει να συνδυάζεται με επαγγελματικό καθαρισμό συστήματος θέρμανσης. Αν τοποθετήσεις το νέο λέβητα, σε σύστημα που έχει συσσωρεύσει λάσπη και ρύπους, θα μειωθεί σύντομα η αποδοτικότητά του.

3. Υπάρχουν δροσερά σημεία στις σωληνώσεις: Όταν συσσωρεύονται λύματα μέσα στις σωληνώσεις του συστήματος θέρμανσης, είναι πιθανό να παρατηρήσεις διαφορές στη θερμότητα, ανά σημείο. Έτσι, αν έχεις αναμμένα τα καλοριφέρ και βλέπεις ότι σε κάποια σημεία οι σωλήνες τους δεν είναι ζεστοί, ξέρεις ότι χρειάζεσαι καθαρισμό.

4. Ακούγεται θόρυβος από τις σωληνώσεις: Οι θόρυβοι από το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού είναι πάντα ένα προειδοποιητικό καμπανάκι. Όταν συμβαίνουν, πρέπει να σε προειδοποιούν να καλέσεις τεχνικό για έλεγχο, άμεσα. Εκείνος, θα σου υποδείξει αν χρειάζεται ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης, ή κάποια άλλη λύση.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης & τι είναι ο χημικός καθαρισμός;

Η εργασία του καθαρισμού περιλαμβάνει το καθάρισμα διαφόρων μερών και εξαρτημάτων του συστήματος θέρμανσης, ανάλογα με την περίπτωση. Η διαδικασία πραγματοποιείται από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία.

  • Σε πρώτη φάση, οι τεχνικοί ξεκινούν με τη μελέτη των υλικών του συστήματος. Η μελέτη γίνεται, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα υλικά στον καθαρισμό, χωρίς να διαβρωθούν οι σωλήνες, ή να φθαρεί κάποιο εξάρτημα. Στην περίπτωση του χημικού καθαρισμού λέβητα και άλλων μερών, είναι απαραίτητο να προσεχθεί ιδιαίτερα η διαδικασία.

  • Στη συνέχεια, ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης μπορεί να περιλαμβάνει το ξέπλυμα του συστήματος από λάσπες και υγρά λύματα, που αφαιρούνται εύκολα. Για το σκοπό αυτό πλένονται οι σωλήνες με καθαρό νερό με πίεση, έτσι ώστε να απομείνουν μόνο τα πιο δύσκολα λύματα.

  • Για τη σκουριά και τα άλατα που συσσωρεύονται στα μέρη του συστήματος θέρμανσης, υπάρχει ο χημικός καθαρισμός σωληνώσεων και λέβητα. Αυτός ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης γίνεται με ειδικά χημικά προϊόντα, όπου οι τεχνικοί ξέρουν ότι δε θα έχουν αρνητική επίδραση με τα υλικά του συστήματος.

Ο χημικός καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι σημαντικό να εμπιστεύεται σε έμπειρους τεχνικούς. Εκείνοι θα μπορέσουν να σου συστήσουν τα σωστά υλικά για το σύστημα θέρμανσής σου, για να μη δημιουργηθεί ζημιά στις σωληνώσεις και σε άλλα μέρη της θέρμανσης.

Ποια συστήματα θέρμανσης χρειάζονται καθαρισμό;

Ο χημικός καθαρισμός θέρμανσης περιλαμβάνει τον καθαρισμό σωληνώσεων, λέβητα, εναλλακτών και άλλων εξαρτημάτων. Τέτοιου είδους καθαρισμός γίνεται, κυρίως σε συστήματα με θέρμανση πετρελαίου. Επίσης, η ενδοδαπέδια θέρμανση χρειάζεται τακτικό καθαρισμό, γιατί συσσωρεύει πολλές βρωμιές που πρέπει να αφαιρεθούν.

Ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης, όμως, δεν τελειώνει στο χημικό καθαρισμό. Υπάρχουν διάφορα εργαλεία και μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι έμπειροι τεχνικοί, ανάλογα με την περίπτωση. Όλα τα συστήματα για την οικιακή και επαγγελματική θέρμανση χρειάζονται συντήρηση και καθαρισμό, προκειμένου να αποδίδουν τα μέγιστα.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για τον καθαρισμό συστήματος θέρμανσης;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς θέρμανσης, για τους οποίους ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι καθημερινότητα. Χάρη στην τεχνογνωσία και τον ειδικό εξοπλισμό τους, θα μπορέσουν να σου προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις για το σπίτι σου.

Όλοι οι επαγγελματίες μας στον τομέα της συντήρησης συστημάτων θέρμανσης είναι αξιολογημένοι από προηγούμενους πελάτες, για την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις σιγουριά, ότι αναλαμβάνει την εργασία σου ένας αξιόπιστος τεχνικός που θα φέρει εγγυημένα αποτελέσματα.

Αν ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι μονόδρομος για να ζεστάνεις το χώρο σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο επαγγελματία στην περιοχή σου, στην καλύτερη τιμή

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
309 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας, κατατοπιστικός, πρόθυμος, ευχάριστη προσωπικότητα, συνεπής. Σπάνια συναντάς σ’αυτό το επάγγελμα τέτοια ποιότητα...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
236 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συστήνεται ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ A.
209 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας, συνεπης στο ραντεβου του, φιλικος και αξιοπιστιστος. Λογικες τιμες. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Ευγενικός. Συνεπής στην ώρα του. 3 ώρες δουλειά 35ευρω + ΦΠΑ. Τα υπόλοιπα ήταν υλικά. Τεχνικά η εργασία ήταν σχεδόν άριστη. Δλδ λειπουν μ...

φωτογραφία επαγγελματία

Είναι συνεπείς στην ώρα τους, πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Δ.
148 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά σε μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση διαρροής σε δύο σώματα καλοριφέρ. Οι δύο κύριοι κατάφεραν να τα επιδιορθώσουν με τ...

Σχετικά άρθρα

Πώς θα κάνεις σωστή συντήρηση ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε 3 βήματα;

Η ενδοδαπέδια θέρμανση αρχίζει σιγά – σιγά να κερδίζει τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στις επιλογές θέρμανσης. Και

Περισσότερα
Πώς κάνουμε συντήρηση καυστήρα & γιατί είναι απαραίτητη;

Έρχεται η στιγμή που οι καυστήρες θα αρχίσουν να δουλεύουν αδιάκοπα τους επόμενους μήνες. Πριν πατήσεις το

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Καθαρισμός Συστήματος Θέρμανσης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Λάζαρος Κ. Καθαρισμός Συστήματος Θέρμανσης - Θεσσαλονίκη
236 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και εξειδίκευση. Ο τακτικός καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι για εμάς απλή υπόθεση, αν και πολύ σημαντική. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και ειδικά μηχανήματα, για να κάνουμε διάγνωση του προβλήματός σας και να προτείνουμε την ανάλογη λύση. Στα χρόνια εμπειρίας μας, έχουμε φέρει εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, με μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είμαστε διαθέσιμοι κάθε μέρα, για να αναλάβουμε για εσάς τον καθαρισμό της θέρμανσής σας, στο πιο προσιτό κόστος!
Στέφανος Κ. Καθαρισμός Συστήματος Θέρμανσης - Μαρούσι
47 αξιολογήσεις
Εδώ και 14 χρόνια, εξειδικεύομαι στον τομέα της οικιακής θέρμανσης, όπου έχω εξυπηρετήσει πολυάριθμες δύσκολες περιπτώσεις, με επιτυχία. Μπορώ να αναλάβω τον καθαρισμό συστήματος θέρμανσης και το χημικό καθαρισμό λέβητα και σωληνώσεων για το χώρο σας, με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Χάρη στις τεχνικές γνώσεις μου, μπορώ να εγγυηθώ επαγγελματικά αποτελέσματα, που θα διαρκέσουν για χρόνια, χωρίς να σας ταλαιπωρεί το σύστημά σας. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται από συνέπεια και αξιοπιστία, αλλά και σεβασμό στο χώρο του πελάτη μου. Αν χρειάζεστε άμεσα καθαρισμό συστήματος θέρμανσης, είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!
G. Energy Καθαρισμός Συστήματος Θέρμανσης - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη θέρμανση του σπιτιού, από τη μελέτη του χώρου σας, μέχρι την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που χρειάζεστε. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό συστήματος θέρμανσης, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά υλικά. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε την κατάλληλη λύση, για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, με άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση. Αν ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι επείγων για εσάς, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!
Γιώργος Δ. Καθαρισμός Συστήματος Θέρμανσης - Άγιοι Ανάργυροι
148 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των οικιακών συστημάτων θέρμανσης, απασχολώντας έμπειρους τεχνικούς με εξειδίκευση στο σχετικό τομέα. Ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι μια απαραίτητη εργασία, την οποία αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη θέρμανση του χώρου σας, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας εξυπηρετήσουμε, στις πιο οικονομικές τιμές.
Γιάννης Β. Καθαρισμός Συστήματος Θέρμανσης - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες θέρμανσης, για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και ο καθαρισμός συστήματος θέρμανσης είναι για εμάς απλή και συχνή υπόθεση. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό, με τον οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το χώρο που σας απασχολεί. Επίσης, φροντίζουμε για το χημικό καθαρισμό στις σωληνώσεις σας, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προτιμήστε μας, για να αναλάβουμε την εργασία σας, άμεσα και οικονομικά!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει