Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση Θέρμανσης
 • Επισκευή
 • Συντήρηση Θέρμανσης
π.χ.: Στις επόμενες 2 μέρες
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019

Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας: Όσα θέλεις να ξέρεις

Οι αντλίες θερμότητας προσελκύουν όλο και περισσότερη προσοχή, για την οικιακή θέρμανση. Θεωρείται, πως η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας είναι μια πολύ συμφέρουσα επένδυση σε βάθος χρόνου, παρόλο που το κόστος της είναι αρκετά υψηλό.

Μπορούν να προσφέρουν σε ένα σπίτι θέρμανση το χειμώνα, ψύξη το καλοκαίρι, αλλά και ζεστό νερό χρήσης, όλο το χρόνο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο οι αντλίες θερμότητας έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς στη χώρα μας. Έπειτα, σημαντική θεωρείται και η άνεση που προσφέρουν, ως συστήματα θέρμανσης.

Τι πρέπει να γνωρίζεις, πριν προχωρήσεις στην εγκατάσταση αντλίας θερμότητας; Οι έμπειροι τεχνικοί μας, μοιράστηκαν μαζί μας όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για να κάνεις την καλύτερη επιλογή για το σπίτι σου.

Ποια οφέλη σου προσφέρει η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας;

Η θέρμανση με αντλία θερμότητας έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή κι όχι άδικα. Προσφέρει άνεση και οικονομική θέρμανση, αν και χρειάζεται σχετικά υψηλό κόστος εγκατάστασης. Όμως, ας δούμε τα πιο σημαντικά οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει η σύνδεση αντλίας θερμότητας:

1. Θέρμανση, ψύξη & ζεστό νερό χρήσης

Υπάρχουν αντλίες που προσφέρουν μόνο θέρμανση και κοστίζουν λιγότερο, αλλά αν κάνεις μια μεγαλύτερη αρχική επένδυση, θα έχεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα που προσφέρει θέρμανση, αλλά και ψύξη, όποτε το χρειάζεσαι.

2. Πλήρης αυτονομία συστήματος

Η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας γίνεται εύκολα, ακόμα και στο μπαλκόνι του σπιτιού σου. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει ακόμα και σε διαμέρισμα, προσφέροντας στους κατοίκους του θέρμανση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς περιορισμούς.

3. Οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου

Οι αντλίες θερμότητας χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια για να παράγουν θερμότητα, σε συνδυασμό με νερό. Αυτό σημαίνει, πως δε χρειάζεται καυστήρας, ούτε ακριβά καύσιμα, όπως το πετρέλαιο, για να ζεστάνεις το σπίτι σου.

4. Χαμηλό κόστος λειτουργίας & συντήρησης

Μια αντλία θερμότητας καταναλώνει σχετικά μικρές ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να μη φουσκώνει σημαντικά το λογαριασμό. Επίσης, δε χρειάζεται συντήρηση κάθε χρόνο, όπως ένα σύστημα με πετρέλαιο και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

5. Φιλικότητα προς το περιβάλλον

Θεωρείται πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας προστατεύει το περιβάλλον, αποφεύγοντας τις υψηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

6. Ζεσταίνει μεγάλα & μικρά σπίτια

Ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου σου και τις ανάγκες σου για θέρμανση, μπορείς να επιλέξεις την ανάλογη ισχύ μιας αντλίας θερμότητας. Έτσι, η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας είναι κατάλληλη για διαμέρισμα, για μονοκατοικία και για οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Ποιες υπηρεσίες για αντλίες θερμότητας προσφέρουν οι τεχνικοί μας;

Εφόσον έχεις κάνει σχετική μελέτη του χώρου σου με εξειδικευμένο μηχανικό, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να τοποθετήσουν αντλία θερμότητας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο, αναλαμβάνουν και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείς για την αντλία θερμότητάς σου, όπως:

 • Σύνδεση - εγκατάσταση αντλίας θερμότητας

 • Συντήρηση αντλίας θερμότητας

 • Service - επισκευή αντλίας θερμότητας

 • Συμβουλευτική καθοδήγηση χρήσης αντλίας

Τι περιλαμβάνει η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας και η υδραυλική σύνδεση της;

Η διαδικασία για την υδραυλική σύνδεση αντλίας θερμότητας και την εγκατάσταση της στο σπίτι δεν είναι δύσκολη, για τους έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Για την ολοκληρωμένη και ασφαλή εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, απαιτείται η μελέτη και επίβλεψη του χώρου από μηχανικό και η ολοκλήρωση της εργασίας γίνεται από υδραυλικό.

Εν συντομία, η υδραυλική σύνδεση αντλίας θερμότητας ξεκινά με τον έλεγχο των υπαρχόντων σωληνώσεων και μερών του συστήματος θέρμανσης. Αν μένεις σε διαμέρισμα που συνδέεται με κεντρική θέρμανση, είναι πολύ πιθανό να χρειαστούν περισσότερες εργασίες και νέοι σωλήνες, για να συνδεθεί η αντλία θερμότητας.

Μαζί με τους τεχνικούς, επιλέγετε τη θέση που θα έχει η αντλία, έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολη η εγκατάσταση και πιο άνετη η χρήση του συστήματος. Στη συνέχεια, συνδέουν τα μέρη του συστήματος και σε ενημερώνουν αναλυτικά για τον τρόπο χρήσης του. Οι επαγγελματίες μας στο χώρο της θέρμανσης προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για κάθε εγκατάσταση αντλίας θερμότητας.

Ποιο είναι το κόστος για αγορά και εγκατάσταση αντλίας θερμότητας;

Το αρχικό κόστος επένδυσης είναι, ίσως, το μοναδικό μειονέκτημα στην εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, το οποίο μπορεί να σε κάνει να ξανασκεφτείς την επιλογή σου. Όπως ισχύει με όλα τα συστήματα θέρμανσης που προσφέρουν οικονομική θέρμανση σε βάθος χρόνου, έτσι και με τις αντλίες θερμότητας, επιβαρύνεσαι με υψηλό κόστος στην αρχή.

 • Για την αγορά μιας αξιόπιστης αντλίας θερμότητας, οι τιμές ξεκινούν, περίπου, στα 4000€. Αυτό ισχύει για τις αντλίες που παρέχουν μόνο θέρμανση. Οι αντλίες θέρμανσης και ψύξης κοστίζουν πιο ακριβά, αλλά σε γλιτώνουν εντελώς από την ανάγκη για κλιματιστικά, θερμοπομπούς, ανεμιστήρες και λοιπές πηγές θέρμανσης και ψύξης.

 • Όσο για το κόστος εγκατάστασης αντλίας θερμότητας, αυτό κυμαίνεται, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου. Για παράδειγμα, αν χρειάζεσαι νέες σωληνώσεις και πολλές εργατοώρες για την υδραυλική σύνδεση της αντλίας, θα σου κοστίσει πιο ακριβά. Ενδεικτικά, το κόστος εγκατάστασης ξεκινά περίπου στα 3500€.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για εγκατάσταση αντλίας θερμότητας;

Ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να προσέξεις στην υδραυλική σύνδεση αντλίας θερμότητας, είναι ο επαγγελματίας που αναλαμβάνει τη δουλειά. Μια σωστή εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, για διαμέρισμα ή μονοκατοικία, θα εξασφαλίσει και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της, χωρίς προβλήματα.

Οι επαγγελματίες θέρμανσης της πλατφόρμας μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό, για να ολοκληρώσουν με ασφάλεια την τοποθέτηση αντλίας. Επίσης, όλοι μας οι τεχνικοί αξιολογούνται για την ποιότητα της εξυπηρέτησης και των εργασιών τους, έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά.

Αν επιθυμείς να προχωρήσεις σε εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου, συμπληρώνοντας δωρεάν τη σύντομη φόρμα μας και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά, από έμπειρο επαγγελματία στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
340 αξιολογήσεις

Άμεσα συνεννοήσιμος. Γνώστης των θεμάτων που χειρίζεται. Ευχάριστος στην παρουσία του. Αποτελεσματικός στην εργασία του. Όπου χρειάστηκε ...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
264 αξιολογήσεις

Στην ώρα του, αποτελεσματικός, έκανε τη δουλειά του ακριβώς όπως έπρεπε. Απόλυτα ικανοποιημένος από την εργασία

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

καλές εντυπώσεις. Το πρόβλημα που είχα φαίνεται να έχει λυθεί

φωτογραφία επαγγελματία
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π.
175 αξιολογήσεις

Λύθηκε το πρόβλημα μου γρήγορα άμεσα και οικονομικά. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία

Το πρόβλημα λύθηκε χωρίς προβλήματα απλώς υπήρξε καθυστέρηση αρκετή σε σχέση με το ραντεβού. Προσεκτική δουλειά. Αξιολογήθηκαν όλα τα πιθ...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάμπρος Τ.
153 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση. Λογική αμοιβή. Δεν χρειάστηκε εργασία, δόθηκαν συμβουλές

Σχετικά άρθρα

Τι αντλία θερμότητας χρειάζομαι για το σπίτι μου;

Η αντλία θερμότητας είναι μια πρωτοποριακή ιδέα για τη θέρμανση κατοικιών, η οποία βασίζεται σε κοινή τεχνολογία

Περισσότερα
Τι είναι η Αντλία Θερμότητας;

Η απορία «Τι είναι η αντλία θερμότητας», ακούγεται όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό. Τα σημαντικά της πλεονεκτήματα, την έχουν κάνει

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Λάζαρος Κ.

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας - Θεσσαλονίκη
264 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων θέρμανσης για το σπίτι εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έχουν άριστες τεχνικές γνώσεις, χάρη στις οποίες μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, για διαμέρισμα και μονοκατοικία. Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και ασφαλής, για να μας βοηθά να φέρνουμε επαγγελματικά αποτελέσματα στην εργασία κάθε πελάτη μας. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, στις πιο προσιτές τιμές!

Στέφανος Κ.

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας - Μαρούσι
47 αξιολογήσεις

Διαθέτω εμπειρία 14 ετών στο χώρο της θέρμανσης, όπου έχω αναλάβει ένα μεγάλο πλήθος εργασιών, με επιτυχία. Στόχος μου είναι να προσφέρω σε κάθε πελάτη μου ένα αποδοτικό σύστημα για τη θέρμανση του χώρου του, για πολλά χρόνια. Η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας είναι μια από τις εργασίες που αναλαμβάνω, προσφέροντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για κάθε περίσταση. Επίσης, φροντίζω να προσφέρω συμβουλευτική καθοδήγηση στους πελάτες μου, για να χρησιμοποιούν σωστά την αντλία θερμότητας και να τη διατηρούν σε άριστη κατάσταση, για περισσότερο καιρό. Προτιμήστε με, για να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

G. Energy

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας - Καλλιθέα
47 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη θέρμανση του σπιτιού, από τη μελέτη του χώρου σας, μέχρι την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που χρειάζεστε. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά υλικά. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε την κατάλληλη λύση, για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, με άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να φέρουμε εις πέρας την υπηρεσία που χρειάζεστε.

Γιώργος Δ.

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας - Άγιοι Ανάργυροι
148 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, αλλά και τη συντήρηση της και μπορεί να ολοκληρώσει και την αλλαγή και τοποθέτηση ηλεκτρολογικών πινάκων στον χώρο σας. Οι καταξιωμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας θα βρεθούν κοντά σας, για να δώσουν τις πιο κατάλληλες λύσεις για το πρόβλημα σας. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση εξυπηρέτηση και από την αφοσίωση σε κάθε λεπτομέρεια της εργασίας μας, γιατί προτεραιότητα για εμάς είναι η άριστη ποιότητα της εργασίας. Αν χρειάζεστε υδραυλική σύνδεση αντλίας θερμότητας, είμαστε στη διάθεσή σας!

Γιάννης Κ.

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας - Μεταμόρφωση
28 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός στον κλάδο της θέρμανσης, εδώ και πολλά χρόνια και αναλαμβάνω την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας σε διαμέρισμα και μονοκατοικία. Εγγύηση για τις εργασίες μου, αποτελεί η τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει από τις πολυάριθμες εργασίες που έχω ολοκληρώσει με επιτυχία. Επιθυμώ να δημιουργώ μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, προσφέροντας υπηρεσίες μεγάλης διαρκείας, στο πιο προσιτό κόστος!

Σχετικές υπηρεσίες