Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου

Συμπλήρωσε τη φόρμα εντελώς δωρεάν και θα σε φέρουμε άμεσα σε επαφή με κατάλληλο επαγγελματία για Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
  • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση Θέρμανσης
  • Επισκευή
  • Συντήρηση Θέρμανσης
π.χ.: Στις επόμενες 2 μέρες
  • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/9/2019

Εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου

Η θέρμανση με εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου είναι μια κλασική επιλογή για πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Σήμερα, αμφισβητείται το κατά πόσο η θέρμανση με πετρέλαιο αποτελεί οικονομική επιλογή, καθώς εξαπλώνεται η χρήση φυσικού αερίου. Εντούτοις, υπάρχουν τρόποι να πετύχεις οικονομική θέρμανση με τοποθέτηση καυστήρα και λέβητα πετρελαίου.

Ο λέβητας πετρελαίου που θα επιλέξεις για τη θέρμανση του χώρου σου, έχει έναν καθοριστικό ρόλο για την καλή απόδοση της θερμότητας. Φυσικά, ο τρόπος που θα εγκατασταθεί και θα συνδεθεί έχει, επίσης, μεγάλη σημασία. Εμείς μιλήσαμε με τους έμπειρους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε για σένα κάποιες χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή και τη σωστή εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου.

Τι πρέπει να ξέρεις για το μαντεμένιο λέβητα πετρελαίου;

Ο λέβητας από μαντέμι έχει πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο, ειδικά σε ό, τι αφορά τη φθορά από διαβρώσεις. Το υλικό κατασκευής του είναι πολύ ανθεκτικό και υπόσχεται αρκετές δεκαετίες ζωής.

Επίσης, ο μαντεμένιος λέβητας επισκευάζεται σχετικά εύκολα, σε περίπτωση φθοράς και συστήνεται ευρέως, σαν ατομικός λέβητας πετρελαίου.

Ωστόσο, έχει μια σχετική ευαισθησία στις απότομες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, όπως και πιο υψηλή τιμή, σε σχέση με έναν αντίστοιχο χαλύβδινο λέβητα, κάτι που αποτελεί μειονέκτημα για τη σύνδεση λέβητα πετρελαίου από μαντέμι.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον χαλύβδινο λέβητα πετρελαίου;

Η εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου από χάλυβα μπορεί να είναι πιο οικονομική, σε σχέση με την εγκατάσταση ατομικού λέβητα από μαντέμι. Αυτό συμβαίνει, γιατί ο χαλύβδινος λέβητας κοστίζει λιγότερο και είναι πιο ελαφρύς, κάνοντας εύκολη τη μεταφορά του.

Ταυτόχρονα, ο λέβητας αυτός παρουσιάζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, μπροστά σε απότομες διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Έτσι, αποτελεί μια αρκετά δημοφιλή επιλογή για πολλά νοικοκυριά.

Ωστόσο, θεωρείται πως ο χαλύβδινος λέβητας πετρελαίου δεν έχει τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής, όσο ο μαντεμένιος. Έτσι, αμφισβητείται το αν η σύνδεση λέβητα πετρελαίου από χάλυβα έχει μακροπρόθεσμο οικονομικό όφελος.

Τι είναι ο λέβητας πετρελαίου συμπύκνωσης;

Η τεχνολογία συμπύκνωσης για τους λέβητες πετρελαίου και φυσικού αερίου έχει έρθει δυναμικά στο προσκήνιο, τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για την πιο ενεργειακά αποδοτική λύση που μπορείς να διαλέξεις, αφού η απόδοση ενός λέβητα πετρελαίου συμπύκνωσης μπορεί να ξεπεράσει το 100%.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλοι οι σύγχρονοι λέβητες συστημάτων θέρμανσης πρέπει να έχουν τεχνολογία συμπύκνωσης καυσαερίων. Ο σκοπός είναι, να μειωθεί δραστικά η οικιακή εκπομπή καυσαερίων και να γίνουν τα σπίτια πιο ενεργειακά αποδοτικά.

Όμως, γιατί να σε συμφέρει η εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου συμπύκνωσης; Σε συμφέρει, γιατί έχεις καλύτερη ενεργειακή απόδοση στο σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σου. Έτσι, πληρώνεις περισσότερα για την αγορά λέβητα πετρελαίου, αλλά σε βάθος χρόνου, καταναλώνεις λιγότερα καύσιμα και εξοικονομείς χρήματα, από την τιμή αγοράς πετρελαίου.

Πώς γίνεται σωστά η σύνδεση & εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου;

1. Πραγματοποίηση μηχανολογικής μελέτης. Πριν διαλέξεις λέβητα πετρελαίου, πρέπει να κάνεις μια μηχανολογική μελέτη, σχετικά με τις ενεργειακές απώλειες και τις ανάγκες του κτιρίου. Έτσι, θα κάνεις τη σωστή επιλογή για σύνδεση λέβητα πετρελαίου.

2. Επιλογή έμπειρου συνεργείου. Αφού διαλέξεις καυστήρα και λέβητα για το χώρο σου, με τη βοήθεια επαγγελματία μηχανικού, πρέπει να βρεις και τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους τεχνικούς για την εγκατάσταση λέβητα και την τοποθέτηση καυστήρα.

3. Τήρηση κανόνων ασφαλείας. Βεβαιώσου, ότι ο λέβητας πετρελαίου που εγκαθίσταται στο λεβητοστάσιό σου, έχει το ανάλογο δοχείο διαστολής και βαλβίδες ασφαλείας. Δε συστήνεται η εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου στο μπαλκόνι, καθώς απαιτείται ένα περιβάλλον ασφαλές και απομονωμένο, για να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες ασφαλείας.

4. Ενημέρωση για τη σωστή συντήρηση. Φρόντισε να ζητήσεις από τους τεχνικούς που αναλαμβάνουν την εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου και οδηγίες για την τακτική συντήρηση που χρειάζεται ο λέβητάς σου, ώστε να λειτουργεί αποδοτικά.

Τι επηρεάζει την τιμή εγκατάστασης λέβητα πετρελαίου;

Η εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου και η σύνδεση με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού δεν έχουν προκαθορισμένη τιμή. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές εγκατάστασης. Ενδεικτικά, αναφέρουμε παρακάτω κάποιους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό κόστος.

  • Αποξήλωση παλαιού λέβητα. Αν είχες ήδη έναν ατομικό λέβητα πετρελαίου για τη θέρμανση του σπιτιού σου, θα πρέπει να αφαιρεθεί, για να τοποθετηθεί ο νέος λέβητας. Οι εργασίες αποξήλωσης του παλιού λέβητα μπορούν να αυξήσουν την τιμή εγκατάστασης.

  • Προβλήματα στην υδραυλική εγκατάσταση. Τυχόν βλάβες και προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν κατά την εγκατάσταση, πιθανώς θα αυξήσουν το κόστος εγκατάστασης λέβητα πετρελαίου, καθώς αυξάνεται ο όγκος εργασιών και ο απαραίτητος χρόνος ολοκλήρωσής τους.

  • Το μέγεθος του λέβητα. Κάθε σπίτι έχει διαφορετικές ανάγκες για θέρμανση. Κατά συνέπεια, χρειάζεται και λιγότερο, ή περισσότερο ισχυρό λέβητα πετρελαίου. Αν ο λέβητας που έχεις διαλέξει είναι πολύ μεγάλος, ή πολύ βαρύς, αυτό μπορεί να δυσκολέψει τις εργασίες και να αυξήσει την τιμή εγκατάστασης.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να πάρεις άμεσα προσφορά για το ακριβές κόστος της εγκατάστασης λέβητα πετρελαίου και τοποθέτησης καυστήρα. Έτσι, θα ξέρεις ακριβώς ποια είναι η τιμή για τη δική σου περίπτωση.

Γιατί να εμπιστευτείς τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για σύνδεση λέβητα πετρελαίου;

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί της πλατφόρμας μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα και με υπευθυνότητα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχοντας αναλάβει πολυάριθμες εργασίες για σύνδεση λέβητα πετρελαίου και τοποθέτηση καυστήρα, βρίσκονται στο πλευρό σου, για ό,τι χρειαστείς.

Αν θέλεις να προχωρήσεις άμεσα με την εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου στο σπίτι σου, η λύση είναι απλή. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και σε λίγα δευτερόλεπτα θα σε φέρουμε σε επαφή με κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τη Θέρμανση του χώρου τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
341 αξιολογήσεις

Άμεσα συνεννοήσιμος. Γνώστης των θεμάτων που χειρίζεται. Ευχάριστος στην παρουσία του. Αποτελεσματικός στην εργασία του. Όπου χρειάστηκε ...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
264 αξιολογήσεις

Στην ώρα του, αποτελεσματικός, έκανε τη δουλειά του ακριβώς όπως έπρεπε. Απόλυτα ικανοποιημένος από την εργασία

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

καλές εντυπώσεις. Το πρόβλημα που είχα φαίνεται να έχει λυθεί

φωτογραφία επαγγελματία
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π.
178 αξιολογήσεις

Λύθηκε το πρόβλημα μου γρήγορα άμεσα και οικονομικά. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία

Το πρόβλημα λύθηκε χωρίς προβλήματα απλώς υπήρξε καθυστέρηση αρκετή σε σχέση με το ραντεβού. Προσεκτική δουλειά. Αξιολογήθηκαν όλα τα πιθ...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάμπρος Τ.
154 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση. Λογική αμοιβή. Δεν χρειάστηκε εργασία, δόθηκαν συμβουλές

Σχετικά άρθρα

Θέρμανση με Πετρέλαιο: Πώς μπορείς να μειώσεις τα έξοδα σου;

Αν η Θέρμανση του Σπιτιού σου βασίζεται σε ήδη υπάρχοντα καυστήρα πετρελαίου και δεν επιθυμείς

Περισσότερα
Η πιο αποδοτική & οικονομική θέρμανση σπιτιού σε 4 βήματα!

Η οικονομική θέρμανση σπιτιού είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μας απασχολούν

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Λάζαρος Κ.

Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου - Θεσσαλονίκη
264 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης για οικιακή θέρμανση με πετρέλαιο, όπως και για εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου και τοποθέτηση καυστήρα. Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς, που αναλαμβάνουν κάθε εργασία με επαγγελματισμό. Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και ανταποκρίνεται στις ανάγκες για απαιτητικές εργασίες. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, αλλά και οικονομικά!

Στέφανος Κ.

Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου - Μαρούσι
47 αξιολογήσεις

Εδώ και 14 χρόνια, αναλαμβάνω με επιτυχία την εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου και λοιπών συστημάτων θέρμανσης για το σπίτι. Διαθέτω μεγάλη τεχνογνωσία και προσφέρω τεχνική κάλυψη υψηλής ποιότητας στους πελάτες μου. Χάρη σε αυτά, είμαι ο ιδανικός άνθρωπος για τη διαχείριση τόσο εξειδικευμένων εργασιών. Κάθε περίπτωση είναι και μοναδική, γι' αυτό και πάντα προσπαθώ να παρέχω συμβουλές για τη σωστή λειτουργία του συστήματος οικιακής θέρμανσης με πετρέλαιο. Στόχος μου είναι η εργασία να ολοκληρώνεται πάντα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Επιλέξτε με, για να σας προσφέρω υπηρεσίες για σύνδεση λέβητα πετρελαίου, στις πιο προσιτές τιμές!

G. Energy

Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου - Καλλιθέα
47 αξιολογήσεις

Η εταιρία μας προσφέρει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις για τη θέρμανση των σπιτιών με πετρέλαιο. Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας, μάς επιτρέπουν να αναλάβουμε κάθε εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου, εξασφαλίζοντας για κάθε πελάτη μας το πιο λειτουργικό αποτέλεσμα με διάρκεια. Ο εξοπλισμός μας, αλλά και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε, είναι τα πιο σύγχρονα στην αγορά. Αν ψάχνετε για άμεση εξυπηρέτηση με ταχύτητα και ποιότητα στην τοποθέτηση καυστήρα και τη σύνδεση λέβητα πετρελαίου, είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες σε προσιτές τιμές!

Γιώργος Δ.

Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου - Άγιοι Ανάργυροι
148 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, ασχολείται με εργασίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής για οικιακά συστήματα θέρμανσης, όπως τοποθέτηση καυστήρα και εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου. Η εταιρία μας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι επισκέπτονται το χώρο σας και μελετούν τις ανάγκες του σπιτιού σας, ώστε να προσφέρουν την καλύτερη λύση. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε κάθε μας εργασία με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Ζητήστε μας προσφορά, εντελώς δωρεάν.

Γιάννης Κ.

Εγκατάσταση Λέβητα Πετρελαίου - Μεταμόρφωση
28 αξιολογήσεις

Έίμαι επαγγελματίας τεχνικός συστημάτων θέρμανσης, εδώ και πολλά χρόνια και αναλαμβάνω παντός είδους εργασίες για την οικιακή θέρμανση με πετρέλαιο, όπως εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου. Εγγύηση για τις εργασίες μου, αποτελεί η τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει από τις πολυάριθμες εργασίες που έχω ολοκληρώσει με επιτυχία. Επιθυμώ να δημιουργώ μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, προσφέροντας υπηρεσίες μεγάλης διαρκείας, στο πιο προσιτό κόστος!

Σχετικές υπηρεσίες