Τοποθέτηση Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τη κατηγορία Τοποθέτηση Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
Τελευταία ενημέρωση: 27/7/2018

Τι είναι η υπέρυθρη θέρμανση και πως λειτουργεί;

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ο τρόπος με τον οποίο ο ήλιος ζεσταίνει τον πλανήτη. Μέσω της υπέρυθρης θέρμανσης θερμαίνονται οργανικά και μη, στερεά σώματα χωρίς να θερμαίνεται ο αέρας ενδιάμεσα. Τελευταία, αυτός ο τρόπος θέρμανσης αξιοποιείται μέσω πάνελ για τη θέρμανση οικιών και καταστημάτων.

Πως λειτουργούν τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης;

Αρχικά τοποθετείς με τη βοήθεια ενός θερμουδραυλικού, ένα η περισσότερα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης στον χώρο που επιθυμείς να θερμάνεις και το συνδέεις με το ηλεκτρικό ρεύμα. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει είτε κάθετα στον τοίχο, είτε οριζόντια στο ταβάνι, χωρίς καμία διαφορά στην απόδοση. Το πάνελ, θερμαίνεται, συσσωρεύει κάποια από τη θερμότητα και την υπόλοιπη την εκπέμπει με τη μορφή υπέρυθρης θερμότητας. Έτσι θερμαίνονται οι τοίχοι και τα αντικείμενα στο σπίτι που βρίσκονται σε ακτίνα 3 μέτρων. Επειδή η θερμότητα έχει αποθηκευτεί στους τοίχους και τα αντικείμενα, δεν υπάρχει καμία θερμική απώλεια ακόμα και αν ανοίξεις τα παράθυρα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της υπέρυθρης θέρμανσης;

Μέγιστη απόδοση. Με την υπέρυθρη θέρμανση, επιτυγχάνεις τη μέγιστη απόδοση. Ο βαθμός απόδοσης όμως διαφέρει από σπίτι σε σπίτι καθώς εξαρτάται από τη μόνωση της κατοικίας, τα τετραγωνικά μέτρα και τα κουφώματα του χώρου που θέλουμε να θερμάνουμε. Σε μεγάλους χώρους όπως το σαλόνι, ίσως χρειαστούν παραπάνω από ένα πάνελ για καλύτερα αποτελέσματα.

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Με την υπέρυθρη θέρμανση επιτυγχάνεται εώς και 50% εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τα συμβατικά θερμαντικά όπως είναι το καλοριφέρ και αερόθερμο. Αντίστοιχα, επιτυγχάνεται έως και 80% εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τα συμβατικά ηλεκτρικά θερμαντικά και τα κλιματιστικά. Για ακόμα πιο οικονομική λειτουργία μπορείς να τοποθετήσεις και ένα θερμοστάτη.

Χαμηλότερο κόστος κτήσης από την συμβατική θέρμανση. Εκτός από το μικρό κόστος αγοράς τους, τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης κοστίζουν λιγότερο και σε ότι αφορά την κατανάλωση. Λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα και ζεσταίνουν το σπίτι ευκολότερα και πιο γρήγορα. Επιπλέον, τα πάνελ δεν χρειάζονται έλεγχο και συντήρηση κάθε χρόνο όπως γίνεται με τα άλλα θερμαντικά μέσα.

Δεν χρειάζεται περιοδική συντήρηση. Τα πάνελ δεν χρειάζονται έλεγχο και συντήρηση κάθε χρόνο. Συνιστάται όμως ένας τυπικός έλεγχος κάθε 5 χρόνια, για επιβεβαίωση της σωστής και αποτελεσματικής λειτουργίας τους.

Απόλυτη αυτονομία θέρμανσης. Με τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, μπορείς να έχεις ζεστό σπίτι ανα πάσα ώρα και στιγμή θελήσεις. Παράλληλα δεν χρειάζεται η έγκριση των υπόλοιπων ενοίκων της πολυκατοικίας για να τα τοποθετήσεις στο χώρο σου.

Δεν χρειάζεται χώρος για λεβητοστάσιο. Με τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, επιτυγχάνεις οικονομία χώρου καθώς δεν υπάρχει κάποιος λέβητας ή αλλο εξάρτημα το οποίο να τοποθετείται σε άλλο δωμάτιο.

Πολύ εύκολη εγκατάσταση του πάνελ. Με τη βοήθεια ενός θερμουδραυλικού τοποθετείται πολύ εύκολα το πάνελ στον τοίχο και συνδέεται με το ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν χρειάζεται να γίνει καμία μετατροπή στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συμπληρωματικό μέσο θέρμανσης για οικονομία. Σε περίπτωση που το επιθυμείς, μπορείς να έχεις ένα πάνελ σαν συμπληρωματικό μέσο θέρμανσης σε 1 ή παραπάνω δωμάτια του σπιτιού. Το πάνελ θα κρατάει τη θερμοκρασία σταθερή σε έπιπλα, πατώματα και τοίχους. Έτσι, το καλοριφέρ δεν θα καταναλώνει τόση ενέργεια για να ζεστάνει την ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται από  φωτοβολταϊκά ή ανεμογεννήτριες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν η ηλεκτρική ενέργεια η οποία καταναλώνει το πάνελ είναι από φωτοβολταϊκά ή ανεμογεννήτριες. Με αυτό το τρόπο θα καταφέρεις να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερα χρήματα.

Αποβάλλει την υγρασία από τους τοίχους και τα έπιπλα. Τα αντικείμενα αποβάλλουν την υγρασία χωρίς να ξεραίνουν την ατμόσφαιρα όπως γίνεται με τα συμβατικά μέσα θέρμανσης.

Είναι ένα πολύ όμορφο στοιχείο διακόσμησης. Το πάνελ της υπέρυθρης θέρμανσης μπορεί να αντικαταστήσει τα μεγάλα καλοριφέρ, τις παλιές σόμπες και τα αντιαισθητικά A/C και να συμβάλει στο στυλ του σπιτιού. Η θερμομονωτική πλάκα από την οποία αποτελείται, μπορεί να είναι κεραμική, από μέταλλο, καθρέφτη ή κρύσταλλο ασφαλείας. Επιπλέον σου δίνεται η δυνατότητα να του δώσεις την όψη μιας εικόνας που θα επιλέξεις εσύ ή ακόμα και να το ζωγραφίσεις.

Δεν είναι καθόλου βλαβερό για την υγεία. Αρχικά το πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης δεν δημιουργεί ρεύματα αέρα τα οποία μεταφέρουν σκόνη και μικρόβια, όπως κάνουν τα συμβατικά μέσα θέρμανσης. Επιπλέον δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα και δεν προκαλεί προβλήματα του αναπνευστικού συστήματος. Αντίθετα, η υπέρυθρη θερμική ακτινοβολία χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για θεραπευτικούς λόγους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σχετίζεται η υπέρυθρη θέρμανση με την υπεριώδη ακτινοβολία, τα μικροκύματα ή τις ακτίνες Χ που είναι βλαβερά.

 

Θες κι εσύ υπέρυθρη θέρμανση; Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τους πιο αξιόπιστους θερμουδραυλικούς για να σε καθοδηγήσουν σχετικά με την επιλογή και εγκατάσταση του πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης που ταιριάζει στο χώρο σου.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε την πιο ανταγωνιστική προσφορά από τους καλύτερους θερμουδραυλικούς της περιοχής σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόπιστο επαγγελματία στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
309 αξιολογήσεις

Εξαίρετος επαγγελματίας, κατατοπιστικός, πρόθυμος, ευχάριστη προσωπικότητα, συνεπής. Σπάνια συναντάς σ’αυτό το επάγγελμα τέτοια ποιότητα...

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
236 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συστήνεται ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ A.
209 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας, συνεπης στο ραντεβου του, φιλικος και αξιοπιστιστος. Λογικες τιμες. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Ευγενικός. Συνεπής στην ώρα του. 3 ώρες δουλειά 35ευρω + ΦΠΑ. Τα υπόλοιπα ήταν υλικά. Τεχνικά η εργασία ήταν σχεδόν άριστη. Δλδ λειπουν μ...

φωτογραφία επαγγελματία

Είναι συνεπείς στην ώρα τους, πολύ γρήγορη και καλή δουλειά.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Δ.
148 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά σε μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση διαρροής σε δύο σώματα καλοριφέρ. Οι δύο κύριοι κατάφεραν να τα επιδιορθώσουν με τ...

Σχετικά άρθρα

Υπέρυθρη Θέρμανση: Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζεις!

Λύσε όλες τις απορίες που σε απασχολούν σχετικά με τη θέρμανση μέσω θερμαντικών σωμάτων (πάνελ).

Περισσότερα
Οικονομική θέρμανση: Πώς να διατηρήσεις το σπίτι σου ζεστό με 5 απλά βήματα!

Το κρύο πλησιάζει και εσύ τρέμεις ήδη στη σκέψη των λογαριασμών που έρχονται; Μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν πιο απλοί τρόποι για να ζεστάνεις το

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. Τοποθέτηση Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης - Πειραιάς
115 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος τεχνικός και δραστηριοποιούμαι εδώ και χρόνια ως υδραυλικός. Οι εργασίες που αναλαμβάνω αφορούν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και βλάβες, καθώς και εργασίες που σχετίζονται με την θέρμανση. Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνω εργάζομαι με συνέπεια και αξιοπιστία. Σέβομαι πάντα τις ανάγκες των πελατών μου και προσπαθώ να τηρώ τα χρονοδιαγράμματα που ορίζω με τον πελάτη. Είμαι σε θέση να αναλάβω οποιαδήποτε υδραυλική εργασία, ή εργασία θέρμανσης, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.
Λάζαρος Κ. Τοποθέτηση Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης - Θεσσαλονίκη
236 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, με την πολύχρονη εμπειρία της παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Η ομάδα μας, απαρτίζεται από εξειδικευμένους υδραυλικούς που μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και την πείρα να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές εργασίες. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, υπεύθυνα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Στέφανος Κ. Τοποθέτηση Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης - Μαρούσι
47 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την αποκατάσταση και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης. Βρίσκομαι στον χώρο για περίπου 14 χρόνια και η βαθιά τεχνογνωσία μου καθώς και η άριστη τεχνική κάλυψη που προσφέρω, με καθιστούν ικανό να χειριστώ με επιτυχία κάθε είδους θερμοϋδραυλική εργασία. Παρέχω ολοκληρωμένες και επαγγελματικές εργασίες, ενώ προσφέρω και εξατομικευμένες συμβουλές, γιατί η κάθε περίπτωση είναι μοναδική για εμένα. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια. Επιλέξτε με και παραλάβετε εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Α. Η. Τοποθέτηση Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης - Ηράκλειο
58 αξιολογήσεις
Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της θέρμανσης. Η πολύ έμπειρη ομάδα μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Η εταιρία μας έχει αναλάβει πληθώρα εργασιών φέρνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα . Είμαστε πάντα στη διάθεση σας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
G. Energy Τοποθέτηση Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Δίνουμε άμεσες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, για άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει