6 Πρωτότυπες ιδέες για μπάνια με μπανιέρα που θα σε εμπνεύσουν!

Έχεις μεγάλο μπάνιο και ψάχνεις ιδέες για να το διαμορφώσεις; Υπάρχουν πολλές ιδέες για μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα που μπορούν να σου δώσουν έμπνευση. Το τρέχον διάστημα, η τάση στο μπάνιο προβλέπει μεγάλους χώρους και μεγάλα παράθυρα. Το σύγχρονο μπάνιο πρέπει να είναι μεγάλο, άνετο και να έχει μόνο τα απαραίτητα. Προσπάθησε να μην υπερφορτώνεις το χώρο με πολλά έπιπλα και πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων. Για τη διακόσμηση στο μπάνιο σου, προτίμησε απλές και λιτές γραμμές επίπλων.

Ποιες είναι οι τάσεις στο μπάνιο και ποιοι συνδυασμοί χρωμάτων μπορούν να γίνουν στα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα; Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικά τα 6 καλύτερα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα και στα παρουσιάζουμε παρακάτω.

5+1 Υπέροχα Μοντέρνα Μπάνια με Μπανιέρα για να Εμπνευστείς!

1. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα σε σιέλ & λευκή απόχρωση

Στα περισσότερα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα που συναντάμε, οι μπανιέρες είναι λευκές και έχουν οβάλ σχήμα. Οι οβάλ μπανιέρες δίνουν μια διαφορετική οπτική στο χώρο και μπορούν να αναδείξουν τη μοντέρνα πλευρά διακόσμησή σου.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα μπάνιου επικρατεί η σιέλ και η λευκή απόχρωση, ενώ η μονοτονία σπάει με την προσθήκη των ξύλινων στοιχείων και των μαύρων ματ στοιχείων, στα υδραυλικά. Η σιέλ απόχρωση ταιριάζει απόλυτα στο χώρο του μπάνιου και μπορείς να την προσθέτεις είτε επιλέγοντας σιέλ πλακάκια, είτε προσθέτοντας στο χώρο έπιπλα και αντικείμενα σε σιέλ αποχρώσεις.

Στα μοντέρνα μπάνια παρατηρούμε πως έχουμε λίγα ή και καθόλου πλακάκια. Σε αυτή την περίπτωση μπάνιου, έχουμε μικρές εσοχές με πλακάκια που δίνουν ένα μοναδικό στυλ στη διακόσμηση.

5 Super Ιδέες για να βάλεις χρώμα και στο μπάνιο σου!

2. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα σε γκρι αποχρώσεις και ξύλινες προσθήκες

Μια υπέροχη ιδέα και ξεχωριστή ιδέα στα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα, αποτελεί η επένδυση του ενός τοίχου με ξύλο. Σε αυτό το μπάνιο, έχει επιλεγεί μια οβαλ μπανιέρα σε σκούρη απόχρωση με νερά και ασορτί νιπτήρες. Ο χώρος της μπανιέρας χωρίζεται από το υπόλοιπο δωμάτιο με το υπερυψωμένο δάπεδο. Αυτός ο διαχωρισμός σε συνδυασμό με το ξύλο και τα φωτιστικά,  δίνουν στο χώρο υψηλή αισθητική, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα πολυτελές σπα. Αν είσαι φαν των σκούρων αποχρώσεων και δε σου αρέσουν τα μπάνια με πλακάκια, αυτό το μπάνιο είναι για εσένα!

3. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα και μάρμαρο

Αυτό το μπάνιο κινείται σε πιο παραδοσιακές γραμμές, αλλά παραμένει στα καλύτερα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα. Είναι ένα ολοκληρωμένο μπάνιο, ιδανικό να καλύψει τις ανάγκες μια οικογένειας, αφού έχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Η μπανιέρα και το δάπεδο καλύπτονται από μάρμαρο με υπέροχα νερά, που αναβαθμίζει αρκετά την αισθητική του χώρου. Τα έπιπλα, έχουν την κατάλληλη απόχρωση ξύλου, ώστε να ταιριάζουν μοναδικά με τα μαύρα ματ μεταλλικά στοιχεία του χώρου. Οι μαύρες ματ μεταλλικές βρύσες αποτελούν μια τάση που εμφανίζεται αρκετά συχνά στα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα ή χωρίς, οπότε προτίμησε να εντάξεις στο χώρο του μπάνιου στου τέτοια στοιχεία.

4. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα και μπαρόκ στοιχεία

Αν έχεις επιλέξει μια διακόσμηση σε μπαρόκ στυλ, αυτό το μπάνιο μπορεί να την αναδείξει πλήρως. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μπάνια, σε αυτή την περίπτωση, η μπανιέρα έχει γωνίες, που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το ντεκόρ.

Παρόλο που ακολουθεί λιτές γραμμές, αυτό το μπάνιο είναι αρκετά εντυπωσιακό. Παντρεύει το μπαρόκ στυλ με τις τάσεις που ακολουθούν τα  μοντέρνα μπάνια με μπανιέρες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

5. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα με συνδυασμό λευκών και ξύλινων στοιχείων

Στα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα παρατηρούμε ένα μινιμαλιστικό ύφος. Η μπανιέρα απαιτεί χώρο για να αναδειχθεί και να μην επισκιάζεται από τα υπόλοιπα έπιπλα. Για ακόμη μια φορά βλέπουμε τον συνδυασμό του λευκού χρώματος με τα ξύλινα στοιχεία και τις ματ μεταλλικές προσμίξεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να εμπλουτίσεις ακόμη περισσότερο το χώρο. Μπορείς να προσθέσεις περισσότερα ραφάκια ή κάποιο ξύλινο έπιπλο με συρτάρια για να κερδίσεις αποθηκευτικό χώρο και να εμπλουτίσεις τη διακόσμηση του μπάνιου.

8 φανταστικά σχέδια για πλακάκια μπάνιου με στυλ!

6. Μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα σε παστέλ αποχρώσεις

Αυτό το μπάνιο παρουσιάζει μια εξαιρετική συνοχή στη διάταξη, τους συνδυασμούς και τα έπιπλα. Στους τοίχους έχει επιλεγεί μια λαδί παστέλ απόχρωση που ταιριάζει εκπληκτικά με το λευκό έπιπλο του νιπτήρα και την λευκή μπανιέρα. Ο επιπλέον φωτισμός δίπλα και ανάμεσα στους καθρέφτες προσδίδει μικρή αίσθηση πολυτέλειας και αναδεικνύει τη διακόσμηση.

Ελπίζουμε να πήρες ιδέες και να εμπνεύστηκες από τα μοντέρνα μπάνια με μπανιέρα που σου παρουσιάσαμε. Αν πάλι χρειάζεσαι τη γνώμη κάποιου έμπειρου διακοσμητή, που θα ανανεώσει το χώρο σου, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στο Douleutaras.gr. Συμπληρώνοντας μια σύντομη φόρμα θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από τους αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας.   

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Νίκαια 07/08/2020
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Κ.
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Πατώματα (Parquet, Laminate κλπ), Άλλο
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Αθήνα 31/07/2020
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Β.
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Πλακάκια - Μάρμαρα, Πατώματα (Parquet, Laminate κλπ), Υδραυλικές εργασίες
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
Έως 50 τ.μ.
Κόστος 12700,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

1,0

ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ . ΛΑΠΑΤΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ. Από τις 24/52020 που κλείσαμε τη συμφωνία με χαρτί , σφραγίδα , και ολοκλήρωση των εργασιών σε 20-30 ημέρες , σήμερα 4/8/2020 Και το σπίτι είναι ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΠΙ . Κρίμα που δεν μπορώ να επισυνάψω φώτο . Η δουλειά του απίστευτα προχειροδουλεια, οι εργάτες εκτός που δεν μιλούσαν Ελληνικά, άρα καμια επικοινωνία, είναι και άσχετοι, αν δείτε το βάψιμο που έκαναν στα κάγκελα και στους τοίχους, μόνο εξωτερικά, μου έκλεψαν διάφορα εργαλεία και μια μικρή αλουμινένια σκάλα. Άφησαν ανοιχτή τη τουαλέτα μετα απο εργασίες, που αφησαν βέβαια στη μέση,και μπήκαν ποντίκια, κατέστρεψαν και το παράθυρο της τουαλέτας . Αν μπορώ να ανεβάσω φώτο θα το κανω στο fb . ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ. Είναι πολλά ακόμα,απερίγραπτη κατάσταση , μακρια ΤΟΥ.

Για: Kyrillos Lapatanidis / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Άψογοι επαγγελματίες, συνεπείς και εξαιρετικοί ως άνθρωποι. Ό,τι είχε συμφωνηθεί τηρήθηκε στο ακέραιο. Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσω.

Για: Αποστόλης Σωτηρόγλου / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
1,0

Καθόλου επαγγελματίκη συμπεριφορά!!!!Μας πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε χωρίς να τελειώσει τις εργασίες. Έκανε πολύ κακή ποιότητα δουλειάς την οποία όπως προανέφερα δεν ολοκλήρωσε πότε παρά το γεγονός ότι είχε λάβει πόσο προκαταβολής 55% της συνολικής γραπτής προσφοράς που μας είχε δώσει. Όταν του ζητήσαμε απόδειξη για τα χρήματα που είχε ήδη εισπράξει αρνήθηκε να δώσει και εξαφανίστηκε χωρίς να παραδώσει ολοκληρωμένο το έργο που είχε αναλάβει. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποίησε ήταν κακή και ο συνεργάτης που έφερε για τα σωβατίσματα κατέστρεψε τρεις τοίχους. Η τοποθέτηση της βασικής γυψοσανιδας δεν έγινε σωστά με αποτέλεσμα ο τοίχος που δημιουργήθηκε να είναι στραβός!!! Δεν μάζεψε τα μπάζα ενώ είχε πληρωθεί κανονικά για την συγκομιδη τους και επίσης χάθηκαν πράγματα από το σπίτι. Δεν το συστήνουμε σε καμία περίπτωση και έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον του. Υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία & φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα λεγόμενα μας.

Για: ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Τα συνεργεία έδειξαν επαγγελματισμό υπευθυνότητα και θεωρώ ότι έγινε πολύ καλή δουλειά.

Για: Ηλίας Σταθάκος / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
4,5

Συστήνεται 100%! Είμαι επαγγελματίας του χώρου (αρχιτέκτων μηχανικός) και μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό αποφάσισα να ανακαινίσω το σπίτι μου στην Αθήνα. Μην γνωρίζοντας τεχνίτες, κατέφυγα στο douleutaras.gr για να βρω συνεργεία. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και η συνέχεια δεν με απογοήτευσε. Να σημειώσω επίσης ότι οικονομικά δεν μου έδωσε την καλύτερη προσφορά αλλά φάνηκε ότι ήξερε την δουλειά καλά και γι αυτό τον επέλεξα, άλλωστε πολλές φορές το φθηνό βγαίνει ακριβότερο. Ο Παουλίν ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ οργανωτικός και γρήγορος. Παρόλο που υπήρξαν καθυστερήσεις εξαιτίας μου δεν δυσανασχέτησε καθόλου και ήταν πάντα πρόθυμος να βρει λύση σε ότι του ζήτησα. Ανέλαβε όλες τις εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων σε πατώματα και μπάνια, κατασκευή τζακιού, βαψίματα / σπατουλαρίσματα, ειδικές κατασκευές σε μπάνια, γυψοσανίδες και άλλες μικροεργασίες που του ζήτησα κι έμεινα απολύτως ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Είχε πάντα τον έλεγχο του εργοταξίου και ήταν απολύτως συνεπής και άξιος εμπιστοσύνης. 5*

Για: PAULIN MARKU / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
1,0

Μίλησα με το συγκεκριμένο κύριο και συμφωνήσαμε την ανακατασκευή ενός δωματίου 10 τμ σε ένα μικρό σπίτι . Μείνετε μακριά από τον συγκεκριμένο. Μας εξαπάτησε μας πήρε 4.300ευρω και άφησε το δωμάτιο ημιτελές με τα μπάζα στο σπίτι γκρεμισμένους τοίχους χώρις αλουμια κτλ . Μας ζήτησε προκαταβολή ένα μέρος των χρημάτων και στο τέλος τα υπόλοιπα .με το πρόσχημα της καραντίνας σταμάτησε τις εργασίες,ωστόσο από την αρχή ανάληψης του έργου (15 Φεβρουαρίου)δούλεψαν σύνολο μόνο 15 μέρες ανά διαστήματα . Κατά τη διάρκεια των εργασιών υπήρξαμε αρκετά γενναιόδωροι μαζί του πηγαίνοντας τον και σε αλλά 3 ακίνητα προς ολική ανακαινηση που σημάινε ότι από ένας θα έβγαζε παρά πολλά χρήματα . Κατά τη διάρκεια των εργάσιων στο σπίτι έκανε ζημιά σε τέντες των παρακάτω διαμερισμάτων και φθορές/βρωμιές στο κλιμακοστάσιο του κτηρίου. Στο τέλος που ζητήσαμε τα χρήματα μας η να παραιτηθεί από το έργο έτσι ώστε απλώς να συνέχισουμε με κάποιον άλλον μας έβρισε με το χειρότερο τρόπο και μας ΑΠΕΙΛΗΣΕ μεταξύ άλλων ότι αν δεν του δώσουμε χρήματα δεν θα μας επιστρέψει τα κλειδιά του διαμερίσματος και διαφορά αλλά . Μείνετε μακριά από αυτόν τον άνθρωπο . Οι υπόλοιπες κριτικές αμφιβάλω αν είναι γνήσιες . Για όσα γράφω υπάρχουν στοιχεία φωτογραφίες μηνύματα οποίος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου προσωπικά η με τον δουλευταρά . Φυσικά έχουμε Επιλέξει την νόμιμη όδο έτσι ώστε να μας αποζημειωσει ο συγκεκριμένος κύριος .

Για: Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού