Top 5 κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας για το 2016!

Αν σκέφτεσαι να ανακαινίσεις το μαγειρικό σου βασίλειο και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τις λεπτομέρειες, το Douleutaras.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει! Θέλεις να μάθεις ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας για τον 2016;

Οι “2016 Δημιουργικές Τάσεις για την Ανακαίνιση Σπιτιού” περιλαμβάνουν όλες τις νέες, μοντέρνες και κλασσικές, τάσεις στην ανακαίνιση της κουζίνας, του μπάνιου αλλά και του σαλονιού. Καθώς ο καιρός κυλά ανακαλύπτουμε συνεχώς καινούργιους τρόπους, για να ομορφύνουμε το χώρο σου και φυσικά την καθημερινή σου ζωή!

Top 5 κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας για το 2016!

1. Ανοιχτά ράφια

  detail of contemporary kitchen

Τα ανοιχτά ράφια έχουν αναδειχθεί σε μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας τη φετινή χρονιά. Φωτίζουν τον χώρο, προσφέρουν μοναδική ευκολία, ενώ αν τα συνδυάσεις με πιο “σκληρά” υλικά, όπως το μάρμαρο ή η πέτρα, προσδίδουν ιδιαίτερα μοντέρνα αίσθηση στην κουζίνα. Από πρακτικής απόψεως, δεν θα ξεχάσεις ποτέ σε πιο ντουλάπι έχεις κρύψει το μέλι, αφού θα το βλέπεις μπροστά σου.

2. Πάγκοι από φυσικές πέτρες

  https://www.youtube.com/watch?v=9owsCkp6Kf8  

Οι φυσικές πέτρες διεκδικούν τη δική τους θέση στο χώρο της κουζίνας τα τελευταία χρόνια και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Μάρμαρο, γρανίτης, σαπουνόχωμα και σχιστόλιθος είναι μόνο μερικές από τις πιο κοινές πέτρες που συναντάμε στον πάγκο της κουζίνας σήμερα και μας αρέσουν όλες πολύ. Φυσικά σε κάθε ανακαίνιση, το προσωπικό γούστο έρχεται να σταθμίσει τα θετικά και τα αρνητικά κάθε επιλογής, προτού ληφθεί μια απόφαση.

Πάντως ο μεγάλος νικητής φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι ο λευκός γρανίτης, ο οποίος παίρνει συχνά μια γκρίζα απόχρωση. Το χρώμα της επιφάνειας του τον καθιστά μια ασφαλή και κομψή επιλογή που ταιριάζει σε ποικίλα στυλ κουζίνας.

3. Ανοξείδωτος μαύρος χάλυβας

  interior, beautiful kitchen of an old loft.3d rendering

Όλα δείχνουν πως το μαύρο αποκτά τη δική του θέση στη διακόσμηση του σπιτιού, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος. Ιδιαίτερα στον χώρο της κουζίνας πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν πλέον τον ανοξείδωτο μαύρο χάλυβα αντί του γυαλιστερού Inox για τις ηλεκτρικές τους συσκευές. Ο συνδυασμός δε του μαύρου με το γκρι θα βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών για τον επερχόμενο χειμώνα.

4. Χρώματα: Γκρι, το νέο μαύρο

  fotolia_46372270-1

Το 2016, για ακόμη μια χρονιά, πρωταγωνιστές στα χρώματα της κουζίνας είναι το λευκό και το μαύρο. Τα δύο αυτά χρώματα συνδυάζονται δημιουργικά με μεταλλικές λεπτομέρειες, παστέλ ή πολύχρωμες πινελιές, διαμορφώνοντας έτσι μοναδικά οπτικά αποτελέσματα.

Το γκρι, παράλληλα, φαίνεται οτι κερδίζει σταδιακά το δικό του πιστό καταναλωτικό κοινό και δικαιολογημένα ! Το “νέο μαύρο”, όπως αποκαλείται από πολλούς είναι ευπροσάρμοστο, μοντέρνο αλλά ταιριάζει ταυτόχρονα και με συντηρητικές επιλογές, γεγονός που το καθιστά ασφαλή λύση για όλα τα γούστα. Αν αναζητάς μια επιλογή που δεν θα μετανιώσεις για τον χώρο της κουζίνας σου, το γκρι είναι ιδανικό για εσένα!

5. Δάπεδο Laminate

  τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας

Το δάπεδο, ανάλογα με το μοτίβο , το design και το υλικό που θα επιλέξεις μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο σου! Μια από τις κορυφαίες τάσεις στην ανακαίνιση κουζίνας για το 2016 είναι το δάπεδο laminate. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα συνθετικό δάπεδο αποτελούμενο από πολλά φύλλα, δηλαδή από πολλές στρώσεις υλικών, η τελική όψη του οποίου θα λέγαμε οτι μοιάζει ιδιαίτερα με ξύλου. Το κλασσικό ξύλινο δάπεδο, από την άλλη, εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο , με σκούρα χρώματα και πλούσιους τόνους να κεντρίζουν την προσοχή των ενδιαφερόμενων.

Θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερες τάσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας, του μπάνιου και του σαλονιού σου; Διάβασε τον Οδηγό του Douleutaras.gr και εντόπισε τις καλύτερες ιδέες και λύσεις για το σπίτι σου!

Ό,τι ψάχνεις για το σπίτι σου, σε βρίσκει!

 

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Νίκαια 25/01/2021
Εκτελέστηκε από
Myzedin H.
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
Έως 50 τ.μ.
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Αθήνα 19/01/2021
Εκτελέστηκε από
Apostolis S.
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Πατώματα (Parquet, Laminate κλπ), Υδραυλικές εργασίες, Άλλο, Σοβατίσματα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
Έως 50 τ.μ.
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Δήμος Καλαμαριάς 18/01/2021
Εκτελέστηκε από
Στυλιανός Κ.
Εργασίες ανακαίνισης:
Ελαιοχρωματισμοί, Κουφώματα, Μόνωση, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Πλακάκια - Μάρμαρα, Υδραυλικές εργασίες, Άλλο, Σοβατίσματα
Τετραγωνικά μέτρα χώρων:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Είδος ανακαίνισης:
Γενική ανακαίνιση σπιτιού (2 χώροι και πάνω)
Κόστος 10600,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,9

Ο Λορεντζο είναι ο ορισμός του καλού επαγγελματία. Αγαπάει την δουλειά του, ενδιαφέρεται να είναι το αποτέλεσμα της εργασίας του πάντα τέλειο, δίνει ιδέες στον πελάτη για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα, φροντίζει αυτά που υπόσχεται να τα τηρεί. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι με την δουλειά του και θα τον συνιστούσαμε σε όποιον έχει να κάνει γενική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού

Για: New Home / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Παρόλο το Lockdown φρόντισε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες με επαγγελματισμό και όσα αρχικά συμφωνήθηκαν. Αναλαμβάνει πλήρως ότι ζητηθεί και προτείνει νέες ιδέες. Σημαντικό ότι μπορείς να συζητήσεις όποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής προκύψουν. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Για: INTER KTISMA Μανώλης Τσαμασής / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Ο κ. Τζοίτης είναι άριστος γνώστης της δουλειάς του, ειλικρινής,συνεπής, αξιόπιστος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Για: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΙΤΗΣ / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Ο Στέφανος είναι εξαιρετικός μάστορας με ήθος. Μπορεί να φτιάξει με τα συνεργεία που διαθέτει ότι μπορείς να φανταστείς. Και αν αν δεν έχεις καλή φαντασία έχει αυτός για σένα. Σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με την ολοκληρωτική ανακαίνιση του διαμέρισματός μας!!!

Για: ARTLINE CONSTRUCTIONS / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Την Polytexniki 2006 την βρήκα στο λειτουργικό και εξυπηρετικό σας site. Το project ήταν ανακαίνιση δύο γειτονικών διαμερισμάτων στη Δυτική Αττική. Μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία, ήρθε σχεδόν αμέσως η έγγραφη προσφορά και η συμφωνία επετεύχθη γρήγορα. Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν και οι εργασίες των συνεργείων υπό τη διεύθυνση του Λεωνίδα που, ως άλλος διευθυντής ορχήστρας, συντόνιζε αρμονικά τους συνεργάτες του στην πορεία των εργασιών. Η ολοκλήρωση των δύο ανακαινίσεων έγινε ακριβώς στο χρόνο που συμφωνήσαμε κι αυτό δείχνει τον άριστο επαγγελματισμό και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου από τον Λεωνίδα, χωρίς μάλιστα να υπερβεί ούτε στο ελάχιστο το συμφωνηθέν budget. Προτείνεται με κλειστά μάτια!

Για: Polytexniki 2006 / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Εάν ψάχνετε να βρείτε έναν επαγγελματία με συνέπεια που θα αναλάβει τα πάντα με λύσεις γύρω από την ανακαίνιση του ακινήτου σας ο Θανάσης είναι αυτό που ψάχνετε.. Προσωπικά μιλώντας έτρεξε τις διαδικασίες σαν το σπίτι να είναι δικό του. Καμία σχέση με συνηθισμένους εργολάβους/μαστόρους που τους "κυνηγάς" για να γίνει η δουλειά. Άρτιος επαγγελματίας και συνεπής στις εργασίες και το χρονοδιάγραμμα που ορίσαμε εξαρχής.

Για: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού