Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Διακόσμηση Μπάνιου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Διακόσμηση Μπάνιου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Ολόκληρο το σπίτι, Μέρος σπιτιού
  • Ολόκληρο το σπίτι
  • Μέρος σπιτιού
π.χ.: Έως 25 τ.μ.
  • Έως 25 τ.μ.
  • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
  • 51 τ.μ. - 75 τ.μ.
  • 76 τ.μ. - 100 τ.μ.
  • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Το συντομότερο δυνατό
  • Το συντομότερο δυνατό
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Συγκεκριμένη ημερομηνία
Τελευταία ενημέρωση: 21/1/2019

Ιδέες και Λύσεις για τη Διακόσμηση Μπάνιου!

Η διακόσμηση μπάνιου δε σημαίνει απαραίτητα, μερεμέτια, έξοδα και τεχνίτες. Αν ο χώρος δεν έχει ανάγκη για αλλαγές μεγάλης κλίμακας, μπορεί να ανανεωθεί  με απλές λύσεις και πάντα με βασικό στόχο τη λειτουργικότητα και την καλαισθησία.

Οι έμπειροι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν τη διακόσμηση μπάνιου στο χώρο σου. Με βασικό γνώμονα την λειτουργικότητα του μπάνιου και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι σε θέση να σου προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις. Μόνο λίγες αλλαγές στο χώρο, είναι ικανές να τονώσουν την αισθητική και να μεταμορφώσουν το μπάνιο σου.

Διακόσμηση Μπάνιου: Ποιες επιλογές έχεις;

Πριν αναθέσεις την εργασία σου σε κάποιον έμπειρο επαγγελματία, μπορείς να σκεφτείς ποιες αλλαγές θα ήθελες να τολμήσεις στο χώρο σου. Για αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις που θα σου δώσουν έμπνευση για το πως να χειριστείς τη διακόσμηση στο χώρο του μπάνιου σου.

1. Βάλε χρώμα

Για να δημιουργηθεί ένα όμορφο σκηνικό στο μπάνιο σου, θα πρέπει να βάλεις χρώμα. Για τη διακόσμηση μπάνιου, μπορεί να προστεθεί χρώμα στο χώρο με πολλούς τρόπους. Πέραν από το βάψιμο των τοίχων, μπορεί να τοποθετηθεί κάποιο έπιπλο σε έντονο χρώμα, είτε η αλλαγή αφορά στο έπιπλο του νιπτήρα, είτε σε κάποιο ντουλάπι στο χώρο.

2. Δημιούργησε κάποια αντίθεση χρώματος

Οι τάσεις στη διακόσμηση μπάνιου ορίζουν την επιλογή ενός έντονου χρώματος, ώστε να υπάρχει αντίθεση και να μην υπερφορτώνεται ο χώρος. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο έντονο χρώμα στη μια πλευρά του τοίχου ή να κινηθείς σε παλ αποχρώσεις και να εμπλουτιστεί ο χώρος με διάφορα διακοσμητικά ή πετσέτες σε έντονο χρώμα.

3. Επίλεξε τον σωστό καθρέφτη

Η επιλογή του καθρέφτη είναι καθοριστικής σημασίας για το μπάνιο σου. Επίλεξε ένα σχετικά μεγάλο καθρέφτη για το χώρο πάνω από το νιπτήρα σου, ώστε να δώσει βάθος και να μεγαλώσει το χώρο. Η επιλογή αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη διακόσμηση μικρού μπάνιου.

4. Άλλαξε το έπιπλο του νιπτήρα

Αν δεν θες να αγοράσεις νέα έπιπλα μπορείς να αναπαλαιώσεις τα παλιά. Επίλεξε ένα παλιό σου έπιπλο και συμβουλέψου κάποιον έμπειρο διακοσμητή για τις αλλαγές που μπορούν να γίνουν σε αυτό. Χρησιμοποίησέ το ως βάση για το νιπτήρα σου και εκμεταλλεύσου τους αποθηκευτικούς χώρους κατάλληλα. Το μπάνιο σου θα αλλάξει ριζικά και θα αποκτήσει ένα πιο προσωπικό στυλ.

5. Πρόσθεσε φυτά

Η προσθήκη φυτών στο χώρο αποτελεί άλλη μια απόφαση που πρέπει να πάρεις στη διακόσμηση μπάνιου. Τα φυτά είναι ικανά να αναδείξουν το μπάνιο, ενώ απορροφούν την υγρασία και καθαρίζουν την ατμόσφαιρα. Ένα αρωματικό γλαστράκι στο έπιπλο του νιπτήρα θα δώσει ένα φρέσκο ύφος στο μπάνιο σου.

6. Πρόσθεσε κεριά και διακοσμητικά

Η προσθήκη κεριών και διακοσμητικών αποτελεί μια απλή κίνηση που αλλάζει δραστικά την ατμόσφαιρα του μπάνιου. Τα διακοσμητικά στο χώρο μπορούν να είναι στην έντονη απόχρωση που έχεις επιλέξει, για να κάνει αντίθεση με τις παλ αποχρώσεις στο μπάνιο σου. Ο έμπειρος διακοσμητής που θα αναλάβει την εργασία σου, θα πραγματοποιήσει για εσένα τις καλύτερες επιλογές και τους καλύτερους συνδυασμούς σε διακοσμητικά για το μπάνιο, ώστε να πλαισιωθεί η διακόσμηση μοναδικά.

7. Τοποθέτησε βότσαλα

Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα σε ακριβά διακοσμητικά, για να έχεις μια πετυχημένη διακόσμηση μπάνιου! Μια καλή λύση είναι να προστεθούν, με έξυπνες κινήσεις, μερικά βότσαλα. Η επιλογή αυτή θα δώσει έναν καλοκαιρινό και θαλασσινό αέρα στο χώρο!

8. Πρόσθεσε κάδρα με φωτογραφίες

Σε μέρος του τοίχου που δεν καλύπτεται από πλακάκια μπορείς να τοποθετήσεις μοναδικά κάδρα με ωραίες φωτογραφίες. Μια πρωτότυπη αλλά ξεχωριστή πρόταση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Για να είσαι σίγουρος/-η για τον σωστό συνδυασμό των παραπάνω tips και να δημιουργήσεις το σωστό σκηνικό στη διακόσμηση μπάνιου, μπορείς να συμβουλευτείς τους αξιόπιστους επαγγελματίες διακοσμητές του Douleutaras.gr.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για πλακάκια στη Διακόσμηση Μπάνιου;

Στη διακόσμηση μπάνιου, κάτι που αφαιρούμε ή προσθέτουμε συχνά είναι τα πλακάκια. Ειδικά, αν ο χώρος του μπάνιου έχει να ανανεωθεί καιρό, ένα από τα πρώτα πράγματα που ίσως σκέφτεσαι, αφορά κάποια αλλαγή στα πλακάκια.

1. Διακόσμηση μπάνιου με άσπρα πλακάκια

Τα άσπρα πλακάκια ή τα πλακάκια σε παλ αποχρώσεις αποτελούν μια διαχρονική επιλογή στη διακόσμηση μπάνιου. Αν θες να σπάσεις τη μονοτονία, μπορείς να βάψεις τους τοίχους σε άλλο χρώμα ή να χρησιμοποιήσεις στο χώρο χρωματιστά έπιπλα και διακοσμητικά.

2. Διακόσμηση μπάνιου με πλακάκια με σχέδια

Άλλη μια αισθητική αλλαγή που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο του μπάνιου είναι η τοποθέτηση πλακιδίων με σχέδια. Στο εμπόριο, υπάρχουν πολλές επιλογές σε πλακάκια με σχέδια που μπορούν να αλλάξουν το σκηνικό και να κάνουν το μπάνιο σου να φαίνεται πιο σύγχρονο.

3. Διακόσμηση μπάνιου χωρίς πλακάκια

Σίγουρα, τα παλιά πλακάκια μπορεί να μην ταιριάζουν με την αισθητική του νέου χώρου που θες να δημιουργήσεις. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να τοποθετήσεις ξανά καινούργια πλακάκια για να ολοκληρωθεί η διακόσμηση μπάνιου. Οι νέες τάσεις διακόσμησης στο μπάνιο, ορίζουν πως μπορείς απλά να αφαιρέσεις τα παλιά πλακάκια και να βάψεις τους τοίχους του μπάνιου σου στο χρώμα που επιθυμείς.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στη Διακόσμηση Μπάνιου;

Η διακόσμηση μπάνιου μπορεί να φαίνεται μια εύκολη διαδικασία, αλλά δεν είναι. Ένας έμπειρος διακοσμητής μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις σωστές επιλογές για τον συνδυασμό των επίπλων, των χρωμάτων και των αντικειμένων στο χώρο. Επιπλέον, ένας επαγγελματίας διακοσμητής μπορεί να σου προσφέρει μοναδικές προτάσεις που θα εκπροσωπούν το γούστο και την προσωπικότητά σου.

Εάν θέλεις να αλλάξεις τη διακόσμηση του μπάνιου σου, μπορείς να εμπιστευτείς την εργασία σου στους αξιολογημένους διακοσμητές της πλατφόρμας μας. Συμπληρώνοντας τη σύντομη φόρμα, θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από τους έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου.  

Πριν προχωρήσεις στη δική σου διακόσμηση, μπορείς να δεις παρακάτω παραδείγματα από εντυπωσιακές διακοσμήσεις μπάνιων:

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Ο Βαγγέλης με οργάνωση, ψυχραιμία και επαγγελματισμό μου ετοίμασε μια λύση εντυπωσιακή για την ανακαίνιση/διακόσμηση του διαμερίσματος. Α...

Douleutaras.gr λογότυπο
Κωνσταντινιά Κ.
29 reviews

Πολύ σωστή επαγγελματίας! Ευχαριστούμε πολύ!

φωτογραφία επαγγελματία

Άψογη επαγγελματίας, χαρούμενος άνθρωπος, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Σας ευχαριστώ πολυ!

φωτογραφία επαγγελματία

H Χριστίνα ήταν πολύ ευγενική και έντιμη επαγγελματίας. Μου είπε ότι το σπίτι μου δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, ως εκ τούτου, δεν χρειάζ...

φωτογραφία επαγγελματία

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!! ΑΑΑ+++

φωτογραφία επαγγελματία
Ευρύκλεια Παναγιώτης Τ.
2 reviews

Η κυρία Τζίμου είναι μια νέα επαγγελματίας με πολύ φιλική και πελατοκεντρική προσέγγιση. Κατόπιν αξιολόγησης του χώρου μου, συζητήσαμε κα...

Σχετικά άρθρα

Διακόσμηση Μπάνιου: Πώς να διακοσμήσω το μπάνιο εύκολα και οικονομικά;

Πιστεύεις ότι οι αλλαγές στη διακόσμηση των χώρων του σπιτιού σου σε ανανεώνουν και σε αναζωογονούν με την καινούρια του όψη;

Περισσότερα
5 Super Ιδέες για να βάλεις χρώμα και στο μπάνιο σου!

Το μπάνιο είναι κατά γενική ομολογία το τελευταίο δωμάτιο του Σπιτιού που μας απασχολεί σε επίπεδο διακόσμησης και χρωμάτων.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Διακόσμηση Μπάνιου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Κωνσταντινιά Κ.

Διακόσμηση Μπάνιου - Μαρούσι
29 reviews

Η εταιρεία μας ασχολείται με τον κλάδο των διακοσμήσεων εδώ και πολλά χρόνια. Η διακόσμηση μπάνιου είναι μια εργασία που αναλαμβάνουμε πολύ συχνά, στα πλαίσια της διακοσμησης του σπιτιού. Η ομάδα μας εξελίσσεται συνεχώς. Αναζητούμε διαρκώς νέες τάσεις στη διακόσμηση και εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές, για να δημιουργούμε μοντέρνους χώρους με στυλ. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε! 

Art Wall - Β.

Διακόσμηση Μπάνιου - Ηράκλειο
56 reviews

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις διακοσμήσεις και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τη διακόσμηση μπάνιου. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες τεχνίτες, ζωγράφους, ελαιοχρωματιστές, διακοσμητές και αρχιτέκτονες. Λειτουργούμε ως ομάδα και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, για να δημιουργούμε αποτελέσματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και το γούστο τους. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία! 

Αικατερίνη Β.

Διακόσμηση Μπάνιου - Ηράκλειο
12 reviews

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς στη διακόσμηση μπάνιου. Η εταιρεία μας κατέχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έχει ολοκληρώσει ένα πολύ μεγάλο εύρος εργασιών στις διακοσμήσεις. Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες ιδέες και προτάσεις για τη διακόσμηση μπάνιου, όποιο πρόβλημα και αν παρουσιάζει ο χώρος σας. Εργαζόμαστε καθημερινά και παραμένουμε στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε, με οικονομικές τιμές. 

Λεωνίδας Ανδρέας Τ.

Διακόσμηση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη
2 reviews

Η τεχνική εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις στη διακόσμηση μπάνιου. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εξειδικευμένο στην παροχή ποιοτικών έργων με αισθητικό αποτέλεσμα. Εργαζόμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Η εργασία μας διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε. 

D. OE

Διακόσμηση Μπάνιου - Θεσσαλονίκη
1 review

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διακόσμηση μπάνιου στην οικία σας. Η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις που χρειάζεται ο χώρος σας. σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Θα είναι χαρά για εμάς να μελετήσουμε μαζί το χώρο του μπάνιου σας και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση, για να τον μεταμορφώσουμε. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας! 

Σχετικές υπηρεσίες