Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη

Τοποθέτησε τα πιο Ποιοτικά Κουφώματα PVC στη Θεσσαλονίκη με Εξειδικευμένο Επαγγελματία. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Συνθετικά Κουφώματα!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/9/2019

Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη - Συνθετικά

Τα συνθετικά κουφώματα έχουν γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Οι οικονομικές τιμές τους, οι μονωτικές ιδιότητες και η αισθητική τους είναι βασικοί λόγοι για να τα επιλέξεις. Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις κουφώματα PVC στη Θεσσαλονίκη, στο εμπόριο θα βρεις πολλές εναλλακτικές επιλογές για το χώρο σου.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας συνεργάζονται με κορυφαίους κατασκευαστές κουφωμάτων και μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα πιο ποιοτικά συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη. Θα αναλάβουν την ασφαλή τοποθέτηση των κουφωμάτων σου και αν το επιθυμείς, θα σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα τους.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στα συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές στα συνθετικά κουφώματα, επηρεάζονται από συγκεκριμένους παράγοντες. Το κόστος δεν είναι σταθερό, όμως πρέπει πάντα να λαμβάνεις πάντα υπόψη την σχέση ποιότητας και τιμής. Οι τεχνικοί μας, μάς ανέφεραν τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στα πλαστικά κουφώματα. Αυτοί είναι ο αριθμός κουφωμάτων που θα τοποθετήσεις, το μέγεθος κουφωμάτων, το είδος κουφωμάτων pvc και οι τεχνικές εργασίες που απαιτούνται.

Ενδεικτικά, μπορούμε να δώσουμε ένα εύρος τιμών που θα σε βοηθήσει στους υπολογισμούς σου.

 • Σε μία δίφυλλη μπαλκονόπορτα διαστάσεων 1.40 Χ 2.20, οι τιμές στα κουφώματα pvc συνήθως ξεκινούν από τα 500€. Αν επιθυμείς και ρολό, το κόστος ανεβαίνει κατά 170-300€, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά.

 • Για ένα δίφυλλο παράθυρο διαστάσεων 1.00 Χ 1.20, οι τιμές ξεκινούν από τα 200-300€.

 • Σε ένα μονόφυλλο παράθυρο, διαστάσεων 0.60 Χ 0.90, οι τιμές ξεκινούν από 150-250€.

Θα πρέπει να ξέρεις, πως τα κουφώματα pvc απαιτούν 10-30 ημέρες παραγωγή από τους επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, οι παραπάνω τιμές αφορούν λευκά κουφώματα. Σε περίπτωση που θέλεις να έχουν κάποιο συγκεκριμένο χρώμα τα κουφώματα pvc οι τιμές αυξάνονται κατά 10-15%. Τέλος, οι παραπάνω τιμές υπολογίζονται χωρίς ΦΠΑ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν τα συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη;

Πριν πάρεις την απόφαση να τοποθετήσεις συνθετικά κουφώματα PVC στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτά. Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη και συγκεντρώσαμε όλα όσα θέλεις να ξέρεις.

1. Υψηλή Θερμομόνωση: Το πλαστικό, που είναι το βασικό υλικό των κουφωμάτων pvc, αποτελεί κακό αγωγό της θερμότητας. Έτσι, εμποδίζει την είσοδό της στο εσωτερικό του χώρου αλλά και την διαφυγή της στο εξωτερικό περιβάλλον. Η συγκεκριμένη ιδιότητα των συνθετικών κουφωμάτων, συντελεί στην εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς δαπανώνται λιγότερα χρήματα για θέρμανση και ψύξη.

2. Μικρές απαιτήσεις συντήρησης: Διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου και αρκεί ένας απλός καθαρισμός για να διατηρήσεις την αρχική τους όψη. Γι’ αυτόν τον λόγο και η εγγύηση που τα συνοδεύει, συνήθως φτάνει και τα δέκα χρόνια.

3. Εξασφαλίζουν έως και 70% μείωση των εξωτερικών θορύβων: Η ηχομόνωση είναι πολύ σημαντική για πολλούς από εμάς. Με τα συνθετικά ή πλαστικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη εξοικονομούνται χρήματα από περαιτέρω εργασίες και διασφαλίζεις την ησυχία του χώρου σου.

4. Εύκολη & άμεση τοποθέτηση: Η τοποθέτηση των συνθετικών κουφωμάτων, γίνεται άμεσα και με απλά βήματα, καθώς το υλικό τους είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Το γεγονός αυτό, μειώνει και την πιθανότητα ανάγκης επισκευής τους.

5. Οικονομικό είδος κουφώματος: Το κόστος τους, σε σχέση με άλλα είδη κουφωμάτων, είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Παράλληλα, τα οφέλη που προσφέρουν οδηγούν στην μείωση των εξόδων για θέρμανση καθώς και για συντήρηση των κουφωμάτων.

6. Μετατροπή σε ενεργειακά κουφώματα: Συνδυάζοντας τα κουφώματα pvc στη Θεσσαλονίκη με ενεργειακά τζάμια, ενισχύεται η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και παράλληλα αυξάνονται οι θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες των κουφωμάτων. Φυσικά, αν θέλεις να πετύχεις άριστη μόνωση, καλό είναι να σκεφτείς και τη μόνωση ταράτσας.

Οι τεχνικοί κουφωμάτων μας στη Θεσσαλονίκη, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των κουφωμάτων pvc και μπορούν να σε προμηθεύσουν με το πιο κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες σου, αφού πρώτα μελετήσουν το χώρο!

Τύποι Κουφωμάτων

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους επαγγελματίες για κουφώματα pvc στη Θεσσαλονίκη, που μπορούν να σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να σε προμηθεύσουν με τα πιο ποιοτικά ενεργειακά ή συμβατικά κουφώματα, να φροντίσουν για την τοποθέτηση ή κάποια επισκευή και συντήρηση που μπορεί να χρειαστείς.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για κουφώματα pvc Θεσσαλονίκης από αξιολογημένους επαγγελματίες στο κέντρο και τα προάστια!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί Κουφωμάτων PVC για το 2020

Κώστας Θ.
107 αξιολογήσεις

Ο καλύτερος άψογος σε ολα

Λάζαρος Σ.
50 αξιολογήσεις

ευγενικός, συνεπής ,εξυπηρετικός

Ιωάννης Δ.
47 αξιολογήσεις

Ο Γιαννης έκανε ότι καλύτερο για να μας εξυπηρετησει και με πολυ ευγένεια!!!

Γεώργιος Γ.
46 αξιολογήσεις

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την εργασία. Όλα έγιναν με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Νικόλαος Μ.
29 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ καλές τιμές, πολύ καλή ποιότητα

Douleutaras.gr λογότυπο
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας, ευγενικός, προσεκτικός στη δουλειά του και συνεπής!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Τεχνικοί Κουφωμάτων PVC

Επίλεξε τον τεχνικό κουφωμάτων pvc που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Γεώργιος Γ.

Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
46 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ασχολείται με τα κουφώματα pvc, από το 1978. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει τεράστια εμπειρία στον τομέα των κουφωμάτων, κάτι που μας κάνει τους καλύτερους επαγγελματίες στην κατηγορία κουφώματα pvc Θεσσαλονίκη. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η καινοτομία, η άριστη ποιότητα και η ποικιλία στους καταλόγους μας. Αναθέστε σε εμάς την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε στις καλύτερες τιμές! 

Μάριος Κ.

Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη - Βύρωνας
25 αξιολογήσεις

Για περισσότερα από 20 χρόνια, προσφέρω επαγγελματικές υπηρεσίες στα κουφώματα pvc στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που είναι σε θέση να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες τους, τόσο στην κατασκευή, όσο και στην τοποθέτηση. Στοχεύουμε στην άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε! 

BRK Κ.

Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη - Δήμος Ωραιοκάστρου
14 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στα συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη εδώ και 10 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα ποιοτικά υλικά και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, μάς επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Σε εμάς θα βρείτε το σχέδιο και το κούφωμα που ψάχνετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευτείτε μας για την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και αξιόπιστα! 

Αντώνιος Π.

Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη - Δήμος Αρριανών
5 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας, πραγματοποιεί την προμέτρηση και παράγει για εσάς τα πιο ποιοτικά και ανθεκτικά κουφώματα pvc, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Ζητήστε δωρεάν προσφορά! 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.

Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη - Μεταμόρφωση
4 αξιολογήσεις

Για περισσότερα από 15 χρόνια, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των κουφωμάτων. Κατέχουμε αρκετή εξειδίκευση στην κατασκευή και την τοποθέτηση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα, με πιστοποίηση CE. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και να προσφέρουμε μοναδικά αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και εργαζόμαστε με συνέπεια και σεβασμό! 

Επαγγελματίες Τεχνικοί Κουφωμάτων PVC σε άλλες περιοχές