Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/4/2017

Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη: Τι χρειάζεται να ξέρεις πριν την τοποθέτηση;

Αναζητάς κουφώματα pvc στη Θεσσαλονίκη; Η τοποθέτησή τους και η επιλογή του κατάλληλου είδους συνθετικού κουφώματος, απαιτεί επαγγελματική βοήθεια και εκτίμηση. Οι τεχνικοί μας στη Θεσσαλονίκη εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της και μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής, συντήρησης ή εγκατάστασης συνθετικών κουφωμάτων.

Τα συνθετικά κουφώματα, κερδίζουν μεγάλο μέρος της αγοράς κυρίως γιατί η σχέση ποιότητας - τιμής είναι ιδιαίτερα καλή. Χρησιμοποιούνται σε παράθυρα, πόρτες, παντζούρια και μπαλκονόπορτες καταστημάτων και οικιών και εξασφαλίζουν προστασία από ακραία καιρικά φαινόμενα και από επιτήδειους διαρρήκτες.

Προτού προχωρήσεις στην εγκατάστασή τους, είναι καλό να ξέρεις τα βασικά τους πλεονεκτήματα. Με την βοήθεια των εξειδικευμένων τεχνικών μας, συγκεντρώσαμε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν στην διαδικασία της επιλογής και απόφασης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν τα συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη;

Πριν πάρεις την απόφαση να τοποθετήσεις συνθετικά κουφώματα PVC στη Θεσσαλονίκη, καλό θα είναι να γνωρίζεις μερικές πληροφορίες για αυτά. Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη και συγκεντρώσαμε όλα όσα θέλεις να ξέρεις και στα παρουσιάζουμε παρακάτω.

1. Υψηλή Θερμομόνωση: Το πλαστικό, που είναι το βασικό υλικό των κουφωμάτων pvc, αποτελεί κακό αγωγό της θερμότητας. Έτσι, εμποδίζει την είσοδό της στο εσωτερικό του χώρου αλλά και την διαφυγή της στο εξωτερικό περιβάλλον. Η συγκεκριμένη ιδιότητα των συνθετικών κουφωμάτων, συντελεί στην εξοικονόμηση χρημάτων καθώς δαπανώνται λιγότερα χρήματα στην θέρμανση και την ψύξη.

2. Μικρές Απαιτήσεις συντήρησης: Διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου και αρκεί ένας απλός καθαρισμός για να διατηρήσεις την αρχική τους όψη. Γι’ αυτόν τον λόγο και η εγγύηση που τα συνοδεύει, συνήθως φτάνει και τα δέκα χρόνια.

3. Εξασφαλίζουν έως και 70 % μείωση των εξωτερικών θορύβων: Η ηχομόνωση, είναι πολύ σημαντική για πολλούς και οι περισσότεροι πραγματοποιούν εργασίες θερμομόνωσης της ταράτσας κ.α. Με τα συνθετικά ή πλαστικά κουφώματα εξοικονομούνται χρήματα από περαιτέρω εργασίες και διασφαλίζεις την ησυχία του χώρου σου.

4. Εύκολη & Άμεση Τοποθέτηση: Η τοποθέτηση των συνθετικών κουφωμάτων, γίνεται άμεσα και με απλά βήματα καθώς το υλικό τους είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Το γεγονός αυτό, μειώνει την πιθανότητα επισκευής τους ενώ αυξάνει την μόνωση και την στεγανότητα τους.

5. Οικονομικό είδος κουφώματος: Το κόστος τους σε σχέση με άλλα είδη κουφωμάτων είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Παράλληλα, τα οφέλη που προσφέρουν οδηγούν στην μείωση των εξόδων για θέρμανση καθώς και για συντήρηση των κουφωμάτων.

6. Μετατροπή σε ενεργειακά κουφώματα: Συνδυάζοντας τα κουφώματα pvc με ενεργειακά τζάμια, ενισχύεται η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και παράλληλα αυξάνονται οι θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες των κουφωμάτων.

Από τα παραπάνω, αντιλαμβάνεσαι ότι τα συνθετικά κουφώματα, είναι μία αξιόπιστη λύση για το σπίτι ή το γραφείο σου. Όπως, όμως και σε κάθε άλλο προϊόν, υπάρχουν και κάποια σημεία που ίσως σε αποτρέψουν από το να προχωρήσεις στην τοποθέτησή τους.

Οι τεχνικοί μας στην Θεσσαλονίκη, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των κουφωμάτων pvc και μπορούν να σε κατευθύνουν προς την πιο συμφέρουσα για εσένα επιλογή.

Ποια είναι τα δημοφιλέστερα είδη στα κουφώματα PVC στη Θεσσαλονίκη;

Τα συνθετικά κουφώματα μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα ανοίγματα του σπιτιού. Έτσι, μπορείς να τοποθετήσεις κουφώματα pvc τόσο στις εξωτερικές, όσο και στις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού. Επίσης, τα κουφώματα pvc επιλέγονται συχνά και για τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού, τα παράθυρα και τα παντζούρια.

Όπως και στα κουφώματα αλουμινίου ή τα ξύλινα κουφώματα, τα κουφώματα pvc διαχωρίζονται με βάση τον μηχανισμό τους. Εάν θες να τα τοποθετήσεις στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σου, μπορείς να διαλέξεις μεταξύ των παρακάτω κατηγοριών.

1. Συρόμενα κουφώματα pvc: Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα επάλληλα και τα χωνευτά. Τα επάλληλα κουφώματα κινούνται παράλληλα, το ένα πάνω στο άλλο και δεν εισέρχονται στον τοίχο. Από την άλλη μεριά, τα χωνευτά κουφώματα εισέρχονται στον τοίχο και προσφέρουν πλήρες άνοιγμα στο χώρο.

2. Ανοιγόμενα κουφώματα pvc: Η βασική τους ιδιότητα είναι να ανοίγουν προς τα μέσα, στην ίδια λογική με τις πόρτες του σπιτιού. Μπορεί να είναι μονόφυλλα ή δίφυλλα.

3. Σταθερά κουφώματα pvc: Τοποθετούνται με μεγάλη ευκολία και προσφέρουν θέα. Δεν δίνεται η δυνατότητα να ανοιγοκλείνουν, οπότε χρησιμοποιούνται μόνο για ψηλά παράθυρα ή ανοίγματα που δεν χρησιμοποιούνται.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στα κουφώματα pvc στη Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές στα συνθετικά κουφώματα, επηρεάζονται από συγκεκριμένους παράγοντες. Το κόστος δεν είναι σταθερό, όμως πρέπει πάντα να λαμβάνεις πάντα υπόψη την σχέση ποιότητας και τιμής. Οι τεχνικοί μας, μάς ανέφεραν τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στα πλαστικά κουφώματα. Αυτοί είναι ο αριθμός κουφωμάτων που θα τοποθετήσεις, το μέγεθος κουφωμάτων, το είδος κουφωμάτων pvc και οι τεχνικές εργασίες που απαιτούνται.

Ενδεικτικά, μπορούμε να δώσουμε ένα εύρος τιμών που θα σε βοηθήσει στους υπολογισμούς σου.

  • Σε μία δίφυλλη μπαλκονόπορτα διαστάσεων 1.40 Χ 2.20, οι τιμές στα κουφώματα pvc συνήθως ξεκινούν από τα 500 €. Αν επιθυμείς και ρολό, το κόστος ανεβαίνει κατά 170-300€, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά.

  • Για ένα δίφυλλο παράθυρο διαστάσεων 1.00 Χ 1.20, οι τιμές ξεκινούν από τα 200-300€.

  • Σε ένα μονόφυλλο παράθυρο, διαστάσεων 0.60 Χ 0.90, οι τιμές ξεκινούν από 150-250€.

Θα πρέπει να ξέρεις πως τα κουφώματα pvc απαιτούν 10-30 ημέρες παραγωγή από τους επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, οι παραπάνω τιμές αφορούν λευκά κουφώματα. Σε περίπτωση που θέλεις να έχουν κάποιο συγκεκριμένο χρώμα τα κουφώματα pvc οι τιμές αυξάνονται κατά 10-15%. Τέλος, οι παραπάνω τιμές υπολογίζονται χωρίς ΦΠΑ.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, μπορείς να υπολογίσεις περίπου το κόστος των κουφωμάτων για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, έαν συναντήσεις όμως δυσκολίες οι τεχνικοί μας μπορούν να πραγματοποιήσουν μία εκτίμηση του κόστους και να εξετάσεις κατά πόσο το καλύπτει ο προϋπολογισμό σου.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr στα συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη;

Οι επαγγελματίες μας για συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη, μπορεί σε γλιτώσουν από κόπο και χρήματα και να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι τεχνικοί μας, προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση, τόσο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, όσο και το ανατολικό και δυτικό κομμάτι της και στέκονται δίπλα σου, τόσο πριν, όσο και έπειτα από το πέρας των εργασιών.

Αν αναζητάς έμπειρους επαγγελματίες που θα αναλάβουν την κατασκευή και την τοποθέτηση των κουφωμάτων στο χώρο σου, αρκεί μία απλή καταχώρηση. Συμπληρώνοντας τη σύντομη φόρμα, μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβεις τις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές προσφορές από έμπειρους τεχνικούς στα κουφώματα pvc στη Θεσσαλονίκη.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί Κουφωμάτων PVC για το 2019

Κώστας Θ.
67 αξιολογήσεις

Πάρα πολύ καλός. γρήγορος και σωστός στη δουλεία του.

Λάζαρος Σ.
43 αξιολογήσεις

φοβεροιανθρωποι και επαγγελματιες.....ακριβως στον χρονο παραδοσης και μακραν με την πιο οικονομικη τιμη

Ιωάννης Δ.
42 αξιολογήσεις

Άψογη εξυπηρέτηση. Πολύ καλή συνεννόηση για το ραντεβού ,χωρις καθυστέρηση.

Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις

Ποιοτική εργασία, εξαιρετική συνεργασία, άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, υπευθυνότητα, ευγένεια.

Νικόλαος Μ.
21 αξιολογήσεις

Πολύ καλή εξυπηρέτηση, συνεπής στα ραντεβού του και στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της εργασίας του. Πολύ μεγάλο κόστος σε σχέση με την ε...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
15 αξιολογήσεις

Ο κ. Χαράλαμπος ειναι πολύ επαγγελματίας και ο κ. Κυριάκος που ήρθε για την τοποθέτηση των πλακιδιων πολύ καλός τεχνίτης και καλός άνθρωπ...

Τύποι Κουφωμάτων

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Τεχνικοί Κουφωμάτων PVC

Επίλεξε τον τεχνικό κουφωμάτων pvc που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Μάριος Κ. Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη | Συνθετικά & Ενεργειακά | Τοποθέτηση, Επισκευή & Συντήρηση - Βύρωνας
25 αξιολογήσεις
Για περισσότερα από 20 χρόνια, προσφέρω επαγγελματικές υπηρεσίες στα κουφώματα pvc στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που είναι σε θέση να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες τους, τόσο στην κατασκευή, όσο και στην τοποθέτηση. Στοχεύουμε στην άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε! 
BRK Κ. Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη | Συνθετικά & Ενεργειακά | Τοποθέτηση, Επισκευή & Συντήρηση - Δήμος Ωραιοκάστρου
9 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στα συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη εδώ και 10 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα ποιοτικά υλικά και την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε, μάς επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Σε εμάς θα βρείτε το σχέδιο και το κούφωμα που ψάχνετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευτείτε μας για την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και αξιόπιστα! 
Γεώργιος Γ. Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη | Συνθετικά & Ενεργειακά | Τοποθέτηση, Επισκευή & Συντήρηση - Θεσσαλονίκη
14 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ασχολείται με τα κουφώματα pvc, από το 1978. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει τεράστια εμπειρία στον τομέα των κουφωμάτων, κάτι που μας κάνει τους καλύτερους επαγγελματίες στην κατηγορία κουφώματα pvc Θεσσαλονίκη. Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η καινοτομία, η άριστη ποιότητα και η ποικιλία στους καταλόγους μας. Αναθέστε σε εμάς την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε στις καλύτερες τιμές! 
Αντώνιος Π. Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη | Συνθετικά & Ενεργειακά | Τοποθέτηση, Επισκευή & Συντήρηση - Δήμος Αρριανών
5 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα συνθετικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας, πραγματοποιεί την προμέτρηση και παράγει για εσάς τα πιο ποιοτικά και ανθεκτικά κουφώματα pvc, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Ζητήστε δωρεάν προσφορά! 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ. Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη | Συνθετικά & Ενεργειακά | Τοποθέτηση, Επισκευή & Συντήρηση - Μεταμόρφωση
4 αξιολογήσεις
Για περισσότερα από 15 χρόνια, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των κουφωμάτων. Κατέχουμε αρκετή εξειδίκευση στην κατασκευή και την τοποθέτηση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα, με πιστοποίηση CE. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και να προσφέρουμε μοναδικά αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και εργαζόμαστε με συνέπεια και σεβασμό! 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει