Κουφώματα PVC Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους τεχνικούς κουφωμάτων pvc και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Κουφώματα PVC: Τί χρειάζεται να ξέρεις πριν την τοποθέτηση;

Αναζητείς κουφώματα pvc στην Θεσσαλονίκη; Η τοποθέτησή τους κια η επιλογή του κατάλληλου είδους συνθετικού κουφώματος, απαιτεί επαγγελματική βοήθεια και εκτίμηση. Οι τεχνικοί μας στην Θεσσαλονίκη εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της και μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής, συντήρησης ή εγκατάστασης συνθετικών κουφωμάτων.

Τα συνθετικά κουφώματα, κερδίζουν μεγάλο μέρος της αγοράς κυρίως γιατί η σχέση ποιότητας - τιμής είναι ιδιαίτερα καλή. Χρησιμοποιούνται σε παράθυρα, πόρτες, παντζούρια και μπαλκονόπορτες καταστημάτων και οικιών και εξασφαλίζουν προστασία από ακραία καιρικά φαινόμενα και από επιτήδειους διαρρήκτες.

Προτού προχωρήσεις στην εγκατάστασή τους, είναι καλό να ξέρεις τα βασικά τους πλεονεκτήματα. Με την βοήθεια των εξειδικευμένων τεχνικών μας, συγκεντρώσαμε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν στην διαδικασία της επιλογής και απόφασης.

Πλεονεκτήματα κουφωμάτων pvc

Υψηλή Θερμομόνωση: Το πλαστικό, που είναι το βασικό υλικό των κουφωμάτων pvc, αποτελεί κακό αγωγό της θερμότητας. Έτσι, εμποδίζει την είσοδό της στο εσωτερικό του χώρου αλλά και την διαφυγή της στο εξωτερικό περιβάλλον. Η συγκεκριμένη ιδιότητα των συνθετικών κουφωμάτων, συντελεί στην εξοικονόμηση χρημάτων καθώς δαπανώνται λιγότερα χρήματα στην θέρμανση και την ψύξη.

Μικρές Απαιτήσεις συντήρησης: Διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου και αρκεί ένας απλός καθαρισμός για να διατηρήσεις την αρχική τους όψη. Γι’ αυτόν τον λόγο και η εγγύηση που τα συνοδεύει, συνήθως φτάνει και τα δέκα χρόνια.

Εξασφαλίζουν έως και 70 % μείωση των εξωτερικών θορύβων: Η ηχομόνωση, είναι πολύ σημαντική για πολλούς και οι περισσότεροι πραγματοποιούν εργασίες θερμομόνωσης της ταράτσας κ.α. Με τα συνθετικά ή πλαστικά κουφώματα εξοικονομούνται χρήματα από περαιτέρω εργασίες και διασφαλίζεις την ησυχία του χώρου σου.

Εύκολη & Άμεση Τοποθέτηση: Η τοποθέτηση των συνθετικών κουφωμάτων, γίνεται άμεσα και με απλά βήματα καθώς το υλικό τους είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Το γεγονός αυτό, μειώνει την πιθανότητα επισκευής τους ενώ αυξάνει την μόνωση και την στεγανότητα τους.

Οικονομικό είδος κουφώματος: Το κόστος τους σε σχέση με άλλα είδη κουφωμάτων είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Παράλληλα, τα οφέλη που προσφέρουν οδηγούν στην μείωση των εξόδων για θέρμανση καθώς και για συντήρηση των κουφωμάτων.

Μετατροπή σε ενεργειακά κουφώματα: Συνδυάζοντας τα κουφώματα pvc με ενεργειακά τζάμια, ενισχύεται η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και παράλληλα αυξάνονται οι θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες των κουφωμάτων.

Από τα παραπάνω, αντιλαμβάνεσαι ότι τα συνθετικά κουφώματα, είναι μία αξιόπιστη λύση για το σπίτι ή το γραφείο σου. Όπως, όμως και σε κάθε άλλο προϊόν, υπάρχουν και κάποια σημεία που ίσως σε αποτρέψουν από το να προχωρήσεις στην τοποθέτησή τους.

Μειονεκτήματα Πλαστικών Κουφωμάτων              

Κιτρίνισμα Κουφώματος: Αυτό συμβαίνει στα παλαιότερα συνθετικά κουφώματα, τα οποία μπορεί να επηρεαστούν από τον ήλιο και από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Στα νέα κουφώματα pvc, αυτό συμβαίνει σπάνια.

Μικρή στιβαρότητα: Τα παλαιότερα προϊόντα, διακρίνονται για την μικρή στιβαρότητά τους, που φέρνει στην επιφάνεια θέματα προστασίας. Πλέον, τα νέα συνθετικά κουφώματα ενισχύονται στο εσωτερικό τους με αλουμίνιο και έτσι ο φόβος εξαλείφεται.

Τα παραπάνω μελανά σημεία στα κουφώματα pvc, μπορούν να εξαλειφθούν εάν κάνεις την σωστή επιλογή. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι κατασκευαστικές εταιρείες παράγουν κουφώματα που δεν αντιμετωπίζουν τα παραπάνω προβλήματα. Οι τεχνικοί μας στην Θεσσαλονίκη, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των κουφωμάτων pvc και μπορούν να σε κατευθύνουν προς την πιο συμφέρουσα για εσένα επιλογή.

4 Διαφορετικές Εφαρμογές των Συνθετικών Κουφωμάτων!

Τα κουφώματα pvc, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία εφαρμογών τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για εξωτερικούς χώρους. Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με τις δημοφιλέστερες:

 • Εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες
 • Μπαλκονόπορτες
 • Παράθυρα
 • Παντζούρια

Είδη Κουφωμάτων Pvc

Όπως και στα κουφώματα αλουμινίου ή τα ξύλινα κουφώματα, τα κουφώματα pvc διαχωρίζονται με βάση τον μηχανισμό τους. Εάν θες να τα τοποθετήσεις στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σου, δες τις επιλογές που έχεις:

 • Συρόμενα κουφώματα pvc (επάλληλα ή χωνευτά)
 • Ανοιγόμενα κουφώματα pvc
 • Σταθερά κουφώματα pvc

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στα κουφώματα pvc;

Οι τιμές στα συνθετικά κουφώματα, επηρεάζονται από συγκεκριμένους παράγοντες. Το κόστος δεν είναι σταθερό, όμως πρέπει πάντα να λαμβάνεις πάντα υπόψη την σχέση ποιότητας και τιμής. Οι τεχνικοί μας, μάς ανέφεραν τους βαισκούς παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στα πλαστικά κουφώματα:

 • Αριθμός κουφωμάτων που θα τοποθετήσεις
 • Μέγεθος κουφωμάτων
 • Είδος κουφωμάτων pvc
 • Τεχνικές εργασίες που απαιτούνται

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, μπορείς να υπολογίσεις περίπου το κόστος των κουφωμάτων για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, έαν συναντήσεις όμως δυσκολίες οι τεχνικοί μας μπορούν να πραγματοποιήσουν μία εκτίμηση του κόστους και να δεις κατά πόσο το καλύπτει ο προϋπολογισμό σου.

Οι επαγγελματίες μας, μπορεί σε γλιτώσουν από κόπο και χρήματα και να σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι τεχνικοί μας, προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση τόσο το κέντρο της Θεσσαλονίκης όσο και το ανατολικό και δυτικό κομμάτι της και στέκονται δίπλα σου τόσο πριν όσο και έπειτα από το πέρας των εργασιών.

Με μία απλή καταχώρηση, μπορείς να βρεις τεχνικούς στην Θεσσαλονίκη για τοποθέτηση, επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση pvc κουφωμάτων και να λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα κουφώματα.

Τύποι Κουφωμάτων
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί Κουφωμάτων PVC για το 2019

Οι επαγγελματίες τεχνικοί κουφωμάτων pvc με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Κώστας Θ.
60 αξιολογήσεις
Εξαίρετος επαγγελματίας και πολύ ευγενικός άνθρωπος!!
Ιωάννης Δ.
42 αξιολογήσεις
Πολυ καλος επαγγελματιας! Αψογη εξυπηρετηση!
Λάζαρος Σ.
41 αξιολογήσεις
Πολύ καλός και οικονομικός
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας και αυτός και η ομάδα του! Δουλεύουν σκληρα και ο κύριος Κορδονούρης επιβλέπει με μεγάλη συνέπεια το έργο! Είμα...
Νικόλαος Μ.
19 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Γεώργιος Λ.
12 αξιολογήσεις
Καλός επαγγελματίας ο Γιώργος & η ομάδα του. Η κύρια εργασία εκτελέστηκε στο χρόνο που είχαμε συμφωνήσει. Υπήρξε όμως εκκρεμότητα τοποθέτ...
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει