Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ενεργειακά Κουφώματα: Τι θα κερδίσεις από την τοποθέτησή τους;

Ακούς πολλά για τα ενεργειακά κουφώματα και αναρωτιέσαι μήπως ήρθε η ώρα να το σκεφτείς λίγο παραπάνω; Τα ενεργειακά κουφώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή και δικαιολογημένα επιλέγονται από όλο και περισσότερο κόσμο.

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας φέρνει αλλαγές παντού και η τοποθέτηση κουφωμάτων δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν ετοιμάζεσαι να διαλέξεις τα νέα κουφώματα του σπιτιού σου, πρέπει να σκεφτείς καλά την επιλογή σου και να προχωρήσεις με την τοποθέτηση εκείνου που θα σου προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Στη διάθεση σου έχεις μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλες τις ανάγκες και προϋπολογισμούς. Όποια και αν είναι τα κριτήρια επιλογής σου στα κουφώματα, δεν πρέπει με τίποτα να αγνοήσεις τα ενεργειακά ή όπως ονομάζονται αλλιώς θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί τοποθέτησης κουφωμάτων της πλατφόρμας μας, μάς έδωσαν απαντήσεις για κάποια από τα ερωτήματα που σίγουρα θα σε απασχολήσουν στην επιλογή ενεργειακών κουφωμάτων.

Τί είναι τα Ενεργειακά Κουφώματα;

Με τον όρο ενεργειακά κουφώματα εννοούμε τα κουφώματα που έχουν κατασκευαστεί με ειδικά υλικά χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα ενεργειακά κουφώματα, είναι το pvc, το αλουμίνιο και το ξύλο. Από μόνα τους τα συγκεκριμένα υλικά, μπορούν να συμβάλλουν στην θερμομόνωση των κουφωμάτων, όμως ο συνδυασμός τους με ενεργειακούς υαλοπίνακες κατατάσσει το κούφωμα σε υψηλότερη ενεργειακή κατηγορία, παρέχοντας μέγιστη θερμομόνωση του χώρου.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός εγκατάστασης κουφωμάτων, μπορεί να σε ενημερώσει για οφέλη που θα κερδίσεις τόσο από την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου όσο και από την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων pvc ή ξύλινων ενεργειακών κουφωμάτων.

Πλεονεκτήματα των Ενεργειακών Κουφωμάτων Αλουμινίου & Pvc!

Τα στοιχεία που κάνουν τα ενεργειακά κουφώματα να ξεχωρίζουν είναι πολλά και καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για μετατροπή των κουφωμάτων σε ενεργειακά. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα οφέλη που συνοδεύουν την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων και θα καταλάβεις τη σπουδαιότητά τους:

Ηχομόνωση

Τα ενεργειακά κουφώματα με τις σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσης, προστατεύουν στο μέγιστο βαθμό το προσωπικό σας χώρο από φασαρία και ενοχλητικούς θορύβους. Σας εξασφαλίζουν έτσι την πολυπόθητη ησυχία που λείπει από τη σύγχρονη καθημερινότητα.

Θερμομόνωση και εξοικονόμηση χρημάτων

Τα σύγχρονα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα μπορούν να εξοικονομήσουν εντυπωσιακά ποσοστά ενέργειας και να προστατέψουν το σπίτι σας από διαρροές θερμότητας. Έτσι, βοηθούν σημαντικά στη μείωση των εξόδων θέρμανσης και ψύξης και βοηθούν να αποφύγεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Ασφάλεια

Η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού σας. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία. Σε κάθε περίπτωση τα ενεργειακά κουφώματα θα προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς.

Αντοχή και ελάχιστες ανάγκες συντήρησης

Τα ενεργειακά κουφώματα παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγάλη και σπάνια παρουσιάζουν βλάβες. Ακριβώς λόγω της αντοχής αυτής δε χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και έχουν μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνεις εύκολα ότι η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο, αλλά και στην τσέπη σου. Η τελική επιλογή για την εγκατάσταση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και ενεργειακών κουφωμάτων pvc, μπορεί να γίνει μία απλή διαδικασία με την κατάλληλη καθοδήγηση. Προτού όμως αποφασίσεις, πρέπει να γνωρίζεις κάποια βασικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων κουφωμάτων.

Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου & PVC: Σε τι διαφέρουν από τα συμβατικά κουφώματα;

Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου σε σχέση με τα συμβατικά κουφώματα διαφέρουν στην ύπαρξη ενός ειδικού θερμομονωτικού υλικού. Το πολυαμίδιο, αποτελεί ένα ειδικό υλικό, κακός αγωγός της θερμότητας,  το οποίο διαχωρίζει το εσωτερικό προφίλ του αλουμινίου από το εξωτερικό, προσφέροντας μέγιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση.Τα ενεργειακά κουφώματα pvc, αποτελούν την σύγχρονη αναβαθμισμένη μορφή των κουφωμάτων pvc, τα οποία εξοπλίζονται με ενεργειακούς υαλοπίνακες, επιτυγχάνοντας υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες.

Όποια επιλογή και να κάνεις, είναι βέβαιο ότι η αντικατάσταση των παλιών σου κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα, αποτελεί επένδυση για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρο και σε βάθος χρόνου θα σου αποφέρει πολλαπλά οικονομικά αλλά και πρακτικά οφέλη.

3 Συμβουλές για να έχεις Μέγιστη Απόδοση στα Ενεργειακά Κουφώματα!

Για να εξασφαλίσεις ότι τα καινούργια σου ενεργειακά κουφώματα θα έχουν πραγματικά την απόδοση που επιθυμείς υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για τα ενεργειακά κουφώματα. Ποιες είναι αυτές;

Εγγύηση

Για να μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος από τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και τα συνθετικά ενεργειακά κουφώματα, φρόντισε κατά την επιλογή τους να προσέξεις την εγγύηση που έχουν. Για να έχεις κάνει μια επιλογή που θα εκτιμήσεις το μέλλον, επέλεξε κουφώματα που συνοδεύονται από εγγύηση που περιλαμβάνει service και επισκευή σε βάθος χρόνου. Είναι σίγουρα μια κίνηση που θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα την αξία της σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με τα κουφώματά σου.

Ενεργειακά τζάμια και άλλα αξεσουάρ

Αν θες τα ενεργειακά σου κουφώματα να έχουν άψογη απόδοση, είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στα τζάμια που θα επιλέξεις αλλά και στα υπόλοιπα αξεσουάρ όπως είναι τα λάστιχα, οι μεντεσέδες, κ.ά. Τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιηθούν στην εγκατάσταση των ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών ενεργειακών κουφωμάτων, πρέπει να είναι αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής των κουφωμάτων και όχι να προτιμηθούν άλλες λύσεις για λόγους οικονομίας. Ακόμη, για πραγματικά αποτελεσματικά ενεργειακά κουφώματα είναι απαραίτητη η τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών ή αλλιώς υαλοπίνακες low-e.

Τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών

Όπως σε όλα τα είδη κουφωμάτων, έτσι και στα ενεργειακά, η σωστή τοποθέτηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία τους. Σε περίπτωση που προχωρήσεις σε αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων σου με ενεργειακά, πρόσεχε ιδιαίτερα την κατάσταση της κάσας.

Αν επιλέξεις να κάνεις μερική και όχι ολική αντικατάσταση, αφήνοντας δηλαδή τις παλιές κάσες και τοποθετώντας πάνω τους τα καινούργια ενεργειακά κουφώματα, βεβαιώσου ότι οι κάσες δε θα σε εγκαταλείψουν σε λίγα χρόνια με αποτέλεσμα να αχρηστέψουν και τα καινούργια σου κουφώματα.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η ολική αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και κουφωμάτων pvc, περιλαμβάνει περισσότερες τεχνικές εργασίες, σου εξασφαλίζει όμως ένα πολύ πιο ποιοτικό και σίγουρο αποτέλεσμα για τα κουφώματα του σπιτιού σου.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνουν κάθε εργασία για την εγκατάσταση, επισκευή ή συντήρηση κουφωμάτων. Τα ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, βρίσκουν εφαρμογή σε πόρτες, παράθυρα αλουμινίου & pvc, παντζούρια αλουμινίου & pvc και μπαλκονόπορτες, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ακόμη, οι εκτενείς τεχνικές τους γνώσεις στο  αντικείμενο τους επιτρέπουν να σε βοηθήσουν να διαλέξεις το καταλληλότερο είδος κουφώματος για σένα, αλλά και να σε προμηθεύσουν με ότι χρειάζεσαι.

Τα καλύτερα κουφώματα για το σπίτι σου είναι λίγα μόνο κλικ μακριά. Καταχώρησε την εργασία σου, για τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου ή pvc και πάρε προσφορές για τιμές στα ενεργειακά κουφώματα από τους πιο αξιόπιστους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
36 Αξιολογήσεις
Σωστή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και καλές τιμές!
Λάζαρος Στανιμερόπουλος
24 Αξιολογήσεις
Γρήγορη εξυπηρέτηση!
Σαμουήλ Ζατικιάν
26 Αξιολογήσεις
Καθαρός, συνεπής και πολύ σωστός σε αυτά που υποσχέθηκε!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΡΑΚΗΣ & ΥΙΟΙ
29 Αξιολογήσεις
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
158 Αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός και προσεκτικός στην εργασία του. Σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του στο μέλλον!
Ηλίας Κόκκινος
20 Αξιολογήσεις
Πολύ γρηγορή και επαγγελματική δουλειά! Η τιμή που έδωσε για την εργασία ήταν πολύ καλη! Έμεινα πολύ ικανοποιημένος!
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;