Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ενεργειακά Κουφώματα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Ακούς πολλά για τα ενεργειακά κουφώματα και αναρωτιέσαι μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσεις αυτή την επιλογή και να τα τοποθετήσεις; Τα ενεργειακά κουφώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή και δικαιολογημένα επιλέγονται από όλο και περισσότερο κόσμο.

Η δημιουργία των ενεργειακών κουφωμάτων προέκυψε από την εξέλιξη της τεχνολογίας στον συγκεκριμένο τομέα. Αν ετοιμάζεσαι να διαλέξεις τα νέα κουφώματα του σπιτιού σου, πρέπει να σκεφτείς καλά την επιλογή σου και να προχωρήσεις με την τοποθέτηση εκείνου που θα σου προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Στη διάθεση σου έχεις μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλες τις ανάγκες και προϋπολογισμούς. Όποια και αν είναι τα κριτήρια επιλογής σου στα κουφώματα, δεν πρέπει με τίποτα να αγνοήσεις τα ενεργειακά ή όπως ονομάζονται αλλιώς θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, μάς έδωσαν απαντήσεις για κάποια από τα ερωτήματα που σίγουρα θα σε απασχολήσουν στην επιλογή ενεργειακών κουφωμάτων.

Τί είναι τα Ενεργειακά Κουφώματα;

Με τον όρο ενεργειακά κουφώματα εννοούμε τα κουφώματα που έχουν κατασκευαστεί με ειδικά υλικά χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα ενεργειακά κουφώματα, είναι το pvc, το αλουμίνιο και το ξύλο. Από μόνα τους τα συγκεκριμένα υλικά, μπορούν να συμβάλλουν στην θερμομόνωση των κουφωμάτων, όμως ο συνδυασμός τους με ενεργειακούς υαλοπίνακες κατατάσσει το κούφωμα σε υψηλότερη ενεργειακή κατηγορία, παρέχοντας μέγιστη θερμομόνωση του χώρου.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός εγκατάστασης κουφωμάτων, μπορεί να σε ενημερώσει για οφέλη που θα κερδίσεις τόσο από την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, pvc ή ακόμη και ξύλινων.

Πλεονεκτήματα των Ενεργειακών Κουφωμάτων!

Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και pvc, αποτελούν δύο κατηγορίες πολύ δημοφιλείς στον τομέα τους. Και τα δύο είδη, διαθέτουν πλεονεκτήματα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και πολύ συχνά αποτελούν την αφορμή για πολλούς καταναλωτές να προχωρήσουν στην μετατροπή των παλιών τους κουφωμάτων σε ενεργειακά.

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα οφέλη που συνοδεύουν την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων και θα καταλάβεις τη σπουδαιότητά τους:

Ηχομόνωση: Τα ενεργειακά κουφώματα με τις σύγχρονες διατάξεις στεγάνωσης, προστατεύουν στο μέγιστο βαθμό το προσωπικό σας χώρο από φασαρία και ενοχλητικούς θορύβους. Σας εξασφαλίζουν έτσι την πολυπόθητη ησυχία που λείπει από τη σύγχρονη καθημερινότητα.

Θερμομόνωση και εξοικονόμηση χρημάτων: Τα σύγχρονα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα μπορούν να εξοικονομήσουν εντυπωσιακά ποσοστά ενέργειας και να προστατέψουν το σπίτι σας από διαρροές θερμότητας. Έτσι, βοηθούν σημαντικά στη μείωση των εξόδων θέρμανσης και ψύξης και βοηθούν να αποφύγεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Ασφάλεια: Η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του σπιτιού σας. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία. Σε κάθε περίπτωση τα ενεργειακά κουφώματα θα προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς.

Αντοχή και ελάχιστες ανάγκες συντήρησης: Τα ενεργειακά κουφώματα παρουσιάζουν πολύ μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες. Η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγάλη και σπάνια παρουσιάζουν βλάβες. Ακριβώς λόγω της αντοχής αυτής δε χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και έχουν μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνεις εύκολα ότι η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο, αλλά και στην τσέπη σου. Η τελική επιλογή για την εγκατάσταση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και ενεργειακών κουφωμάτων pvc, μπορεί να γίνει μία απλή διαδικασία με την κατάλληλη καθοδήγηση. Προτού όμως αποφασίσεις, πρέπει να γνωρίζεις κάποια βασικά τους χαρακτηριστικά.

Σε τι διαφέρουν τα ενεργειακά κουφώματα από τα συμβατικά;

Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου σε σχέση με τα συμβατικά κουφώματα διαφέρουν στην ύπαρξη ενός ειδικού θερμομονωτικού υλικού. Το πολυαμίδιο, αποτελεί ένα ειδικό υλικό, κακός αγωγός της θερμότητας,  το οποίο διαχωρίζει το εσωτερικό προφίλ του αλουμινίου από το εξωτερικό, προσφέροντας μέγιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Τα ενεργειακά κουφώματα pvc από την άλλη, αποτελούν την σύγχρονη αναβαθμισμένη μορφή των κουφωμάτων pvc, τα οποία εξοπλίζονται με ενεργειακούς υαλοπίνακες, επιτυγχάνοντας υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες.

Όποια επιλογή και να κάνεις, είναι βέβαιο ότι η αντικατάσταση των παλιών σου κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα, αποτελεί επένδυση για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρο και σε βάθος χρόνου θα σου αποφέρει πολλαπλά οικονομικά αλλά και πρακτικά οφέλη.

Πώς θα έχεις μέγιστη απόδοση στα Ενεργειακά Κουφώματα;

Για να εξασφαλίσεις ότι τα καινούργια σου ενεργειακά κουφώματα θα έχουν πραγματικά την απόδοση που επιθυμείς υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για υψηλή απόδοση στα ενεργειακά κουφώματα. Ποιες είναι αυτές;

Έλεγξε ότι έχουν Εγγύηση.

Για να μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος από τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και τα συνθετικά ενεργειακά κουφώματα, φρόντισε κατά την επιλογή τους να προσέξεις την εγγύηση που έχουν. Για να έχεις κάνει μια επιλογή που θα εκτιμήσεις το μέλλον, επίλεξε κουφώματα που συνοδεύονται από εγγύηση που περιλαμβάνει service και επισκευή σε βάθος χρόνου. Είναι σίγουρα μια κίνηση που θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα την αξία της σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με τα κουφώματά σου.

Επίλεξε Ποιοτικά αξεσουάρ για τα κουφώματα.

Αν θες τα ενεργειακά σου κουφώματα να έχουν άψογη απόδοση, είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στα τζάμια που θα επιλέξεις αλλά και στα υπόλοιπα αξεσουάρ όπως είναι τα λάστιχα, οι μεντεσέδες, κ.ά. Τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιηθούν στην εγκατάσταση των ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών ενεργειακών κουφωμάτων, πρέπει να είναι αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής των κουφωμάτων και όχι να προτιμηθούν άλλες λύσεις για λόγους οικονομίας. Ακόμη, για πραγματικά αποτελεσματικά ενεργειακά κουφώματα είναι απαραίτητη η τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών ή αλλιώς υαλοπίνακες low-e.

Πρόσεξε την κάσα των κουφωμάτων.

Όπως σε όλα τα είδη κουφωμάτων, έτσι και στα ενεργειακά, η σωστή τοποθέτηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία τους. Σε περίπτωση που προχωρήσεις σε αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων σου με ενεργειακά, πρόσεχε ιδιαίτερα την κατάσταση της κάσας.

Αν επιλέξεις να κάνεις μερική και όχι ολική αντικατάσταση, αφήνοντας δηλαδή τις παλιές κάσες και τοποθετώντας πάνω τους τα καινούργια ενεργειακά κουφώματα, βεβαιώσου ότι οι κάσες δε θα σε εγκαταλείψουν σε λίγα χρόνια με αποτέλεσμα να αχρηστέψουν και τα καινούργια σου κουφώματα.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η ολική αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και κουφωμάτων pvc, περιλαμβάνει περισσότερες τεχνικές εργασίες, όμως αποτελεί μία μακροχρόνια και ιδιαίτερα αποδοτική κατασκευή.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνουν κάθε εργασία για την εγκατάσταση, επισκευή ή συντήρηση ενεργειακών κουφωμάτων.

Μπορείς να τοποθετήσεις ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα σε πόρτες, παράθυρα αλουμινίου & pvc, παντζούρια αλουμινίου & pvc και μπαλκονόπορτες, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα καλύτερα κουφώματα για το σπίτι σου είναι λίγα μόνο κλικ μακριά. Καταχώρησε την εργασία σου, για τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου ή pvc και πάρε προσφορές για το κόστος τοποθέτησης από αξιόπιστους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
199 αξιολογήσεις
Απλά δεν ήταν εύκολα διαθέσιμος και καθυστέρησε λίγο η τοποθέτηση.
Αλέξανδρος S.
178 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός!! Άψογος επαγγελματίας και ευγενής άνθρωπος! Τον ευχαριστώ πολύ για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση! Συνιστάται!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
Δημήτρης Ν.
107 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!
Γιώργος Κ.
83 αξιολογήσεις
Άμεσος, φιλότιμος, αποτελεσματικός!
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Συνέπεια και επαγγελματισμός. Γρηγορη τοποθέτηση!και πολύ καλή τιμή
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει