160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη; Στις καλύτερες τιμές!

Βρες επαγγελματίες που καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σπίτι.

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 05/7/2020

Κουφώματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία για κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις τα ιδανικά για σένα. Τα κουφώματα αλουμινίου, συχνά διατίθενται και ως κουφώματα ασφαλείας, απέναντι σε απόπειρες διάρρηξης. Φυσικά, θα πρέπει να έχουν τις ανάλογες πιστοποιήσεις για να ξέρεις ότι σε προστατεύουν.

Οι τεχνικοί κουφωμάτων της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη, είναι διαθέσιμοι, για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις κουφώματα αλουμινίου, ενεργειακά ή συμβατικά, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου. Επίσης, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση και κάθε ανάγκη για επισκευή των κουφωμάτων. Όμως, τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις, πριν την τοποθέτηση;

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος στα κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη;

Σε περίπτωση που σε απασχολεί η σχέση ποιότητας - τιμής, τότε είναι καλό να γνωρίζεις τους παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος. Παρακάτω, θα βρεις τους βασικούς λόγους που αυξάνονται οι τιμές στα κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη:

 • Το είδος της τεχνολογίας των κουφωμάτων αλουμινίου που θα επιλέξεις. Εάν είναι, δηλαδή, συμβατικά ή ενεργειακά.

 • Ο τύπος κουφώματος αλουμινίου που είναι περισσότερο λειτουργικός για σένα.

 • Τα φύλλα που θα διαλέξεις (μονόφυλλα, δίφυλλα κουφώματα).

 • Το μέγεθος των τεχνικών εργασιών που πρέπει να πραγματοποιήσουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί κουφωμάτων αλουμινίου.

Το εύρος των τιμών στα κουφώματα αλουμινίου ποικίλει, έτσι ο καθένας μπορεί να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στις οικονομικές του δυνατότητες. Συζητώντας με έναν από τους έμπειρους τεχνικούς κουφωμάτων μας στη Θεσσαλονίκη, είναι βέβαιο ότι θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, ακόμα κι αν δεν ξέρεις λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά για τα κουφώματα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου;

Τα τελευταία χρόνια, τα κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας, έχουν γίνει μια πολύ δημοφιλής τάση και όχι άδικα. Το συγκεκριμένο είδος συγκεντρώνει σημαντικά πλεονεκτήματα, που κάνουν την καθημερινότητά μας στο σπίτι καλύτερη και πιο άνετη.

Τα πιο σημαντικά οφέλη που θα σου προσφέρουν τα κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη είναι τα εξής:

1. Μεγάλη μηχανική αντοχή: Οι μηχανικές αντοχές των κουφωμάτων αλουμινίου προσφέρουν προστασία και ασφάλεια στο χώρο που τοποθετούνται. Είναι κατάλληλα για διαμερίσματα, μονοκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

2. Το αλουμίνιο είναι άκαυστο & στιβαρό υλικό: Άρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο η προστασία του σπιτιού. Μειώνεται ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο χώρο και αποτρέπονται οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες που επιθυμούν να εισβάλλουν στο χώρο.

3. Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών: Τα κουφώματα αλουμινίου εφαρμόζουν σε πολλά σημεία των σπιτιών και των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, μπορείς να τα επιλέξεις με τη μορφή μπαλκονόπορτας, παντζουριών, πορτών και παραθύρων.

4. Ποικιλία χρωματικών επιλογών: Υπάρχει ευελιξία στο σχεδιασμό των κουφωμάτων αλουμινίου, έτσι μπορούν ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο, είτε οικιακό, είτε επαγγελματικό. Επίσης, μπορούν να έχουν τζάμι ή και διάφορα σχέδια για να ικανοποιήσουν την αισθητική σου.

5. Αντοχή στη φθορά του χρόνου: Η διάρκεια ζωής των κουφωμάτων αλουμινίου είναι μεγάλη και διαρκεί για πολλά χρόνια, έτσι τα χρήματα που επενδύει κάποιος για να ενισχύσει το χώρο του θεωρούνται επένδυση σε βάθος χρόνων.

6. Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης & θερμομόνωσης: Ο συνδυασμός των κουφωμάτων αλουμινίου, με τα κατάλληλα θερμομονωτικά συστήματα, μπορεί να προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Αυτό οδηγεί σε μείωση των εξόδων για θέρμανση και μείωση των θορύβων στο εξωτερικό περιβάλλον.

7. Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης: Το αλουμίνιο δε φθείρεται από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και δε φουσκώνει με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι, ένας απλός καθαρισμός των κουφωμάτων αρκεί για την συντήρησή τους, σε πόλεις σαν τη Θεσσαλονίκη.

8. Υπάρχουν και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου: Η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, εξασφαλίζει τέλεια θερμομόνωση, εμποδίζοντας τους ρύπους να εισέλθουν ή να εξέλθουν από τον χώρο. Φυσικά, η σωστή θερμομόνωση επιτυγχάνεται κυρίως με κατάλληλη μόνωση ταράτσας.

Δημοφιλείς Τύποι Κουφωμάτων στη Θεσσαλονίκη

Τι να προσέξεις πριν την τοποθέτηση κουφωμάτων στη Θεσσαλονίκη;

Προτού προχωρήσεις στην τελική επιλογή και τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου, είναι καλό να λάβεις υπόψη σου, τόσο το χώρο, όσο και την περιοχή και τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, προτείνουν πολλά και διαφορετικά συστήματα αλουμινίου, ώστε ο πελάτης να βρει εκείνο που του ταιριάζει περισσότερο.

Με έναν εξειδικευμένο έλεγχο του χώρου, μπορούν να σε πληροφορήσουν για τις τεχνικές εργασίες που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν και να να κάνουν μία εκτίμηση κόστους των κουφωμάτων αλουμινίου. Ακόμη, οι τεχνικοί μας, έχουν εξυπηρετήσει πολλές εργασίες, τόσο στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν, αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες τους και η ποιότητα των προϊόντων που τοποθετούν.

Είτε αφορά μια απλή τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, είτε μία επισκευή ή αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων αλουμινίου, οι επαγγελματίες μας διασφαλίζουν ότι θα παραδώσουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που ξεπερνάει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για τοποθέτηση κουφωμάτων στη Θεσσαλονίκη;

Οι αξιόπιστοι αλουμινάδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν εργασίες επισκευής κουφωμάτων αλουμινίου, τοποθέτησης και αντικατάστασης, άμεσα και υπεύθυνα. Οι τεχνικοί μας εξυπηρετούν όλη την Θεσσαλονίκη για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες κουφωμάτων.

Όλοι οι επαγγελματίες μας για κουφώματα στη Θεσσαλονίκη αξιολογούνται για το επίπεδο των υπηρεσιών τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, όταν τους εμπιστεύεσαι την εργασία σου. Όσο για τις τιμές εξυπηρέτησής τους, μπορείς να επιλέξεις την πιο συμφέρουσα προσφορά, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι αλουμινά για να σε βοηθήσει να επιλέξεις τα τέλεια κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη και να αναλάβει την τοποθέτηση, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, σε ανταγωνιστικές τιμές!

4,78 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί Αλουμινίου για το 2020

Κώστας Θώμου
134 αξιολογήσεις

Με μια κουβέντα να περιγράψω τον Κώστα Θώμου είναι άψογος επαγγελματιας...Πολύ συνεργάσιμος εμπειρία στην δουλειά του και η τιμή του απίστε…

Γεώργιος Γεωργιτσέλης
62 αξιολογήσεις

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την εργασία. Όλα έγιναν με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Λάζαρος Στανιμερόπουλος
61 αξιολογήσεις

Είμαι Παρά Πολύ Ευχαριστημένος για την δουλειά που έγινε στο Πατζουρι τις σπιτιού μου . Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα

Ιωάννης Δανιηλίδης
57 αξιολογήσεις

Αριστος επαγγελματιας, μου περασε σητες. Πολυ καλη δουλεια. Αμεση ανταποκριση στο αιτημα μου . Επισης πολυ οικονομικες τιμες σε σύγκριση μ…

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ
31 αξιολογήσεις

Πολύ καλός και συνεπής επαγγελματίας

Repair House
28 αξιολογήσεις

Συνεπεστατος, ευγενεστατος και πολυ καλη δουλεια

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί Κουφωμάτων

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

BRK Κουφώματα

Θεσσαλονίκη
18 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και 10 χρόνια στον τομέα των κουφωμάτων και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας παντός τύπου τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις κουφωμάτων, σητών και παντζουριών.   

ΠολυΤΕΧΝΙΚΗ Πασχαλίδης Σταύρος

Θεσσαλονίκη
18 αξιολογήσεις

Η Πολυτεχνική ιδρύθηκε το 1984 με αντικείμενο εργασιών τα ρολλά ασφαλείας και τα κουφώματα αλουμινίου. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των συνθετικών κουφωμάτων PVC και θωρακισμένων πορτών αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση και την επισκευή τους.
 

Αντώνης Ρέκανης

Θεσσαλονίκη
23 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας με 25ετή εμπειρία στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών μπορεί να αναλάβει πληθώρα εργασιών για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες σας.

Domes Design

Θεσσαλονίκη
8 αξιολογήσεις

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασίες, που σχετίζονται με τα κουφώματα και μπορούμε να τοποθετήσουμε συνθετικά κουφώματα, έτσι ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες που προκύπτουν στην οικία η την επιχείρηση σας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των κουφωμάτων μας έχει βοηθήσει έτσι ώστε να εντοπίζουμε αμέσως τις ανάγκες των πελατών μας και να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρουμε τις κατάλληλες εργασίες. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία μας, από την αρχή λειτουργίας μας μέχρι σήμερα η εταιρεία μας προσφέρει εγγυημένες λύσεις στο χώρο των κατασκευών. Το μεράκι για τη δουλειά μας, η καταρτισμένη ομάδα μας αλλά και η υψηλή ποιότητα των εργασιών μας, φέρνουν πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα!

Δημήτριος Ταλαρης

Πειραιάς
9 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στον τομέα των κουφωμάτων και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κουφώματα αλουμινίου, από τοποθέτηση - αντικατάσταση, έως επισκευή και συντήρηση.

Σχετικές Υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
D. Design
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 720,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
D. Design
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 700,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 45,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 35,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Repair H.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 40,00€