No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Κουφώματα Θεσσαλονίκη

Βρες επαγγελματίες που καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σπίτι.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020

Κουφώματα Θεσσαλονίκη - Κουφώματα αλουμινίου, PVC, ξύλινα

Ψάχνεις για κουφώματα στη Θεσσαλονίκη, για να αλλάξεις τα παλιά σου παράθυρα, πόρτες ή μπαλκονόπορτες; Πριν επιλέξεις τα κατάλληλα για σένα, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να προσέξεις. Σίγουρα, ένας παράγοντας είναι οι τιμές κουφωμάτων στη Θεσσαλονίκη. Αλλά η αναζήτηση δεν τελειώνει εκεί. Να βάλεις κουφώματα αλουμινίου, PVC ή ξύλινα; Ανοιγόμενα ή συρόμενα; Τι σου προσφέρει κάθε επιλογή;

Επειδή κι εμείς έχουμε βρεθεί στη θέση σου, μιλήσαμε με τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας. Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς για να επιλέξεις τα δικά σου κουφώματα στη Θεσσαλονίκη, για να μην το μετανιώσεις ποτέ. Και φυσικά, αν θέλεις τη γνώμη των ειδικών, αλλά και προσφορές ειδικά στα μέτρα σου, απλά καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας.

Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες κουφωμάτων στη Θεσσαλονίκη για να πάρεις προσφορές. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Πώς θα υπολογίσεις το κόστος των κουφωμάτων σου;

Ανάλογα με το υλικό κατασκευής, τις διαστάσεις, το χρώμα και τα ειδικά χαρακτηριστικά του κουφώματος (π.χ. τύπος κλειδαριάς), καθορίζεται η τελική τιμή.

Ενδεικτικά, οι τιμές για κουφώματα στη Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι ως εξής:

 • Παράθυρα αλουμινίου με τοποθέτηση από 180€

 • Μπαλκονόπορτες αλουμινίου με τοποθέτηση από 250€

 • Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με τοποθέτηση από 200€

 • Μονόφυλλα ξύλινα κουφώματα με τοποθέτηση από 200€, 

 • Δίφυλλα ξύλινα κουφώματα με τοποθέτηση από 300€.

 • Παράθυρα PVC με τοποθέτηση από 160€

 • Μπαλκονόπορτες PVC με τοποθέτηση από 250€

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και σου συστήνουμε να πάρεις προσφορές ειδικά για τον χώρο σου, από ειδικούς που θα μελετήσουν τις ανάγκες σου. Αν θέλεις να μάθεις το πραγματικό κόστος για τα κουφώματα που ψάχνεις, καταχώρησε την εργασία σου εδώ

Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για κουφώματα στη Θεσσαλονίκη, για να σου δώσουν προσφορές στα μέτρα σου.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές για κουφώματα στη Θεσσαλονίκη;

Σε περίπτωση που σε απασχολεί η σχέση ποιότητας - τιμής, τότε είναι καλό να γνωρίζεις τους παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος. Παρακάτω, θα βρεις τους βασικούς λόγους που αυξάνονται οι τιμές στα κουφώματα στη Θεσσαλονίκη:

 • Το υλικό των κουφωμάτων (αλουμίνιο, PVC ή ξύλο)

 • Ο τύπος κουφώματος (ανοιγόμενο, συρόμενο, πτυσσόμενο)

 • Το χρώμα του κουφώματος

 • Ο τύπος της κλειδαριάς

 • Το είδος κουφώματος (π.χ. απλή πόρτα ή με σίτα)

Αν ψάχνεις για κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να ξέρεις ότι κοστίζουν πιο ακριβά σε σχέση με τα PVC. Παρόλα αυτά, έχουν τη φήμη του υλικού που αντέχει περισσότερα χρόνια. 

Όσο για το χρώμα των κουφωμάτων, υπάρχει ένας απλός κανόνας: η όψη του ξύλου πάντα κοστίζει παραπάνω. Το φυσικό ξύλο (ανάλογα και με το είδος ξύλου) έχει σχετικά υψηλές τιμές. Τα αλουμίνια και τα κουφώματα PVC στη Θεσσαλονίκη μπορούν επίσης να έχουν όψη ξύλου, αλλά έχουν πιο υψηλές τιμές, σε σχέση με άλλα χρώματα. 

Δημοφιλείς Τύποι Κουφωμάτων στη Θεσσαλονίκη

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου;

Τα τελευταία χρόνια, τα κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας, έχουν γίνει μια πολύ δημοφιλής τάση και όχι άδικα. Το συγκεκριμένο είδος συγκεντρώνει σημαντικά πλεονεκτήματα, που κάνουν την καθημερινότητά μας στο σπίτι καλύτερη και πιο άνετη.​​

Τα πιο σημαντικά οφέλη που θα σου προσφέρουν τα κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη είναι τα εξής:

 • Μεγάλη μηχανική αντοχή

 • Το αλουμίνιο είναι άκαυστο & στιβαρό υλικό

 • Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών

 • Ποικιλία χρωματικών επιλογών

 • Αντοχή στη φθορά του χρόνου

 • Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης & θερμομόνωσης

 • Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης

Ας τα δούμε και αναλυτικά:

1. Μεγάλη μηχανική αντοχή: Οι μηχανικές αντοχές των κουφωμάτων αλουμινίου προσφέρουν προστασία και ασφάλεια στο χώρο που τοποθετούνται. Είναι κατάλληλα για διαμερίσματα, μονοκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

2. Το αλουμίνιο είναι άκαυστο & στιβαρό υλικό: Άρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο η προστασία του σπιτιού. Μειώνεται ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο χώρο και αποτρέπονται οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες που επιθυμούν να εισβάλλουν στο χώρο.

3. Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών: Τα κουφώματα αλουμινίου εφαρμόζουν σε πολλά σημεία των σπιτιών και των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, μπορείς να τα επιλέξεις με τη μορφή μπαλκονόπορτας, παντζουριών, πορτών και παραθύρων.

4. Ποικιλία χρωματικών επιλογών: Υπάρχει ευελιξία στο σχεδιασμό των κουφωμάτων αλουμινίου, έτσι μπορούν ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο, είτε οικιακό, είτε επαγγελματικό. Επίσης, μπορούν να έχουν τζάμι ή και διάφορα σχέδια για να ικανοποιήσουν την αισθητική σου.

5. Αντοχή στη φθορά του χρόνου: Η διάρκεια ζωής των κουφωμάτων αλουμινίου είναι μεγάλη και διαρκεί για πολλά χρόνια, έτσι τα χρήματα που επενδύει κάποιος για να ενισχύσει το χώρο του θεωρούνται επένδυση σε βάθος χρόνων.

6. Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης & θερμομόνωσης: Ο συνδυασμός των κουφωμάτων αλουμινίου, με τα κατάλληλα θερμομονωτικά συστήματα, μπορεί να προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Αυτό οδηγεί σε μείωση των εξόδων για θέρμανση και μείωση των θορύβων στο εξωτερικό περιβάλλον.

7. Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης: Το αλουμίνιο δε φθείρεται από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και δε φουσκώνει με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι, ένας απλός καθαρισμός των κουφωμάτων αρκεί για την συντήρησή τους, σε πόλεις σαν τη Θεσσαλονίκη.

8. Υπάρχουν και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου: Η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, εξασφαλίζει τέλεια θερμομόνωση, εμποδίζοντας τους ρύπους να εισέλθουν ή να εξέλθουν από τον χώρο. Φυσικά, η σωστή θερμομόνωση επιτυγχάνεται κυρίως με κατάλληλη μόνωση ταράτσας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων;

Γιατί να επιλέξεις ξύλινα κουφώματα στη Θεσσαλονίκη; Μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα που αξίζει να γνωρίζεις είναι:

 • Ζεστή και διαχρονική αισθητική 

 • Ηχομονωτικές ιδιότητες

 • Θερμομονωτικές ιδιότητες

 • Αντοχή στον χρόνο

 • Εύκολη διαδικασία συντήρησης

Το ξύλο ως υλικό συμπεριφέρεται ως μονωτής, είναι δηλαδή κακός αγωγός θερμότητας. Συνεπώς, τα ξύλινα κουφώματα προσφέρουν θερμομόνωση στον χώρο όπου τοποθετούνται και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας. 

Επίσης, το ξύλο έχει μια πορώδη σύσταση, η οποία παρουσιάζει σημαντικές ηχομονωτικές ιδιότητες. Μια λύση για να εξασφαλίσεις ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά μόνωσης είναι να επενδύσεις σε ενεργειακά ξύλινα κουφώματα ή να μετατρέψεις τα υπάρχοντα κουφώματά σου σε ενεργειακά. 

Θα έχεις ακούσει σίγουρα ότι η συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων είναι μια πολύπλοκη και κοστοβόρα διαδικασία. Αυτό μπορεί να αποτελούσε πραγματικότητα στο παρελθόν, όμως πλέον κυκλοφορούν πολύ πιο ποιοτικά ξύλινα κουφώματα στη Θεσσαλονίκη που δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες συντήρησης και είναι πολύ πιο ανθεκτικά σε σχέση με τους προγόνους τους. 

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα φροντίζεις, για να διατηρήσουν την εμφάνιση και τις ιδιότητές τους, αλλά ότι το κόστος και η συχνότητα συντήρησης κυμαίνονται πια σε λογικά πλαίσια.

Πόσο συχνά χρειάζονται συντήρηση τα ξύλινα κουφώματα;

Περίπου μια φορά το χρόνο. Ειδικά τα ξύλινα κουφώματα στη Θεσσαλονίκη που έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, χρειάζονται φροντίδα. Όλη η υγρασία, η έκθεση στη βροχή, αλλά και τις ακτίνες του ήλιου, μπορεί να φθείρουν τα ξύλινα παράθυρα, τα παντζούρια και τις ξύλινες πόρτες.

Τι περιλαμβάνει η συντήρηση ξύλινων παραθύρων - πορτών στη Θεσσαλονίκη;

Κι εσύ μπορείς να μάθεις να φροντίζεις τα ξύλινα παράθυρα, τα ξύλινα παντζούρια και τις πόρτες. Ωστόσο, το να προσλάβεις επαγγελματία έχει άλλου είδους πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, σου γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο, αλλά και το άγχος του να αναζητήσεις τα κατάλληλα υλικά για τη συντήρηση.

Το ξύλο είναι ένα πανέμορφο, διαχρονικό υλικό, που όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τα βασικά βήματα που ακολουθούν οι τεχνίτες μας για συντήρηση σε ξύλινα κουφώματα στη Θεσσαλονίκη είναι:

1. Αφαίρεση χερουλιών & λοιπών μεταλλικών μερών

2. Αφαίρεση της παλιάς βαφής

3. Τρίψιμο των ξύλινων κουφωμάτων με γυαλόχαρτο

4. Εφαρμογή μυκητοκτόνου

5. Πέρασμα με νέο βερνίκι

6. Επανατοποθέτηση χερουλιών & έλεγχος αποτελέσματος

Δεν θέλεις να μπλέξεις με την αγορά των υλικών και να χάνεις το χρόνο σου; Άφησέ το στους τεχνίτες μας! Θα κάνουν τα ξύλινα κουφώματα σου σαν καινούργια, πριν καν το καταλάβεις!

4,79 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί Αλουμινίου για το 2020

Κώστας Θώμου
147 αξιολογήσεις

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την Ποιότητα της δουλείας του συγκεκριμένου επαγγελματία (Κώστας Θώμου). Ευγενικός στη συμπεριφορά με τ…

Λάζαρος Στανιμερόπουλος
67 αξιολογήσεις

Πραγματικά εξαιρετική η συνεργασία. Αμεσότητα, συνέπεια, ακρίβεια και παροχή υπηρεσίας άριστη μαζί με το κόστος της υπηρεσίας πολύ καλό επί…

Γεώργιος Γεωργιτσέλης
64 αξιολογήσεις

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΠΗΣ. ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Ιωάννης Δανιηλίδης
59 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Άριστος επαγγελματίας.

Repair House
42 αξιολογήσεις

Πολύ συνεπής και λεπτολόγος στη δουλειά του

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ
36 αξιολογήσεις

Πολύ καλή εξυπηρέτηση, συνεπής στα ραντεβού του και στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της εργασίας του. Πολύ μεγάλο κόστος σε σχέση με την εργ…

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί Κουφωμάτων

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

ΠολυΤΕΧΝΙΚΗ Πασχαλίδης Σταύρος

Θεσσαλονίκη
27 αξιολογήσεις

Η Πολυτεχνική ιδρύθηκε το 1984 με αντικείμενο εργασιών τα ρολλά ασφαλείας και τα κουφώματα αλουμινίου. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των συνθετικών κουφωμάτων PVC και θωρακισμένων πορτών αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση και την επισκευή τους.
 

Αντώνης Ρέκανης

Θεσσαλονίκη
31 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας με 25ετή εμπειρία στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών μπορεί να αναλάβει πληθώρα εργασιών για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες σας.

Domes Design

Θεσσαλονίκη
8 αξιολογήσεις

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασίες, που σχετίζονται με τα κουφώματα και μπορούμε να τοποθετήσουμε συνθετικά κουφώματα, έτσι ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες που προκύπτουν στην οικία η την επιχείρηση σας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των κουφωμάτων μας έχει βοηθήσει έτσι ώστε να εντοπίζουμε αμέσως τις ανάγκες των πελατών μας και να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρουμε τις κατάλληλες εργασίες. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία μας, από την αρχή λειτουργίας μας μέχρι σήμερα η εταιρεία μας προσφέρει εγγυημένες λύσεις στο χώρο των κατασκευών. Το μεράκι για τη δουλειά μας, η καταρτισμένη ομάδα μας αλλά και η υψηλή ποιότητα των εργασιών μας, φέρνουν πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα!

Δημήτριος Ταλαρης

Πειραιάς
11 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στον τομέα των κουφωμάτων και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κουφώματα αλουμινίου, από τοποθέτηση - αντικατάσταση, έως επισκευή και συντήρηση.

Γιώργος Κουδέρης

Θεσσαλονίκη
10 αξιολογήσεις

Από το 2002 που ιδρύθηκε η εταιρεία μας, κύρια δραστηριότητα μας είναι η παραγωγή και εμπορία όλων των ειδών των κουφωμάτων, όπως επίσης και η προμήθεια των υλικών, για τους πολλούς πελάτες κατασκευαστές μας στον χώρο των Βαλκανίων. Τα κουφώματα αλουμινίου, PVC ή άλλων υλικών που σκέφτεστε να εγκαταστήσετε στο χώρο σας, αποτελούν για εμάς χώρο εξειδίκευσης, γι' αυτό και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις, ειδικά στα μέτρα σας!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
4-5
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 1350,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 600,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 30,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Νικόλαος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 40,00€
Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Νικόλαος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 50,00€

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές Υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Ποια πλεονεκτήματα παρουσιάζουν τα συνθετικά κουφώματα;

Πριν πάρεις την απόφαση να τοποθετήσεις συνθετικά κουφώματα PVC στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτά. Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες μας στη Θεσσαλονίκη και συγκεντρώσαμε όλα όσα θέλεις να ξέρεις.

 • Υψηλή Θερμομόνωση

 • Μικρές απαιτήσεις συντήρησης

 • Καλή ηχομόνωση

 • Εύκολη & άμεση τοποθέτηση

 • Οικονομικό είδος κουφώματος

 • Μετατροπή σε ενεργειακά κουφώματα

Ας τα δούμε αναλυτικά:

1. Υψηλή Θερμομόνωση: Το πλαστικό, που είναι το βασικό υλικό των κουφωμάτων pvc, αποτελεί κακό αγωγό της θερμότητας. Έτσι, εμποδίζει την είσοδό της στο εσωτερικό του χώρου αλλά και την διαφυγή της στο εξωτερικό περιβάλλον. Η συγκεκριμένη ιδιότητα των συνθετικών κουφωμάτων, συντελεί στην εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς δαπανώνται λιγότερα χρήματα για θέρμανση και ψύξη.

2. Μικρές απαιτήσεις συντήρησης: Διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου και αρκεί ένας απλός καθαρισμός για να διατηρήσεις την αρχική τους όψη. Γι’ αυτόν τον λόγο και η εγγύηση που τα συνοδεύει, συνήθως φτάνει και τα δέκα χρόνια.

3. Εξασφαλίζουν έως και 70% μείωση των εξωτερικών θορύβων: Η ηχομόνωση είναι πολύ σημαντική για πολλούς από εμάς. Με τα συνθετικά ή πλαστικά κουφώματα στη Θεσσαλονίκη εξοικονομούνται χρήματα από περαιτέρω εργασίες και διασφαλίζεις την ησυχία του χώρου σου.

4. Εύκολη & άμεση τοποθέτηση: Η τοποθέτηση των συνθετικών κουφωμάτων, γίνεται άμεσα και με απλά βήματα, καθώς το υλικό τους είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Το γεγονός αυτό, μειώνει και την πιθανότητα ανάγκης επισκευής τους.

5. Οικονομικό είδος κουφώματος: Το κόστος τους, σε σχέση με άλλα είδη κουφωμάτων, είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Παράλληλα, τα οφέλη που προσφέρουν οδηγούν στην μείωση των εξόδων για θέρμανση καθώς και για συντήρηση των κουφωμάτων.

6. Μετατροπή σε ενεργειακά κουφώματα: Συνδυάζοντας τα κουφώματα pvc στη Θεσσαλονίκη με ενεργειακά τζάμια, ενισχύεται η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και παράλληλα αυξάνονται οι θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες των κουφωμάτων. Φυσικά, αν θέλεις να πετύχεις άριστη μόνωση, καλό είναι να σκεφτείς και τη μόνωση ταράτσας.

Οι τεχνικοί κουφωμάτων μας στη Θεσσαλονίκη, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των κουφωμάτων pvc και μπορούν να σε προμηθεύσουν με το πιο κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες σου, αφού πρώτα μελετήσουν το χώρο!

Τι να προσέξεις πριν επιλέξεις κουφώματα στη Θεσσαλονίκη;

Πριν κάνεις την τελική σου επιλογή για κουφώματα στη Θεσσαλονίκη, να λάβεις υπόψη σου τις ανάγκες του χώρου, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής όπου κατοικείς. Για παράδειγμα, αν μένεις κοντά στη θάλασσα, ίσως το ξύλο δεν είναι ιδανική επιλογή για σένα, γιατί μπορεί με τα χρόνια να φθαρεί.

Να λαμβάνεις σοβαρά υπόψη τις συμβουλές του επαγγελματία. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία του, είναι σε θέση να σε βοηθήσει να επιλέξεις ανάμεσα σε κουφώματα PVC στη Θεσσαλονίκη, κουφώματα αλουμινίου ή ξύλινα κουφώματα.

Με έναν εξειδικευμένο έλεγχο του χώρου, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε πληροφορήσουν για τις τεχνικές εργασίες που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν και να να κάνουν μία εκτίμηση κόστους των κουφωμάτων που σου ταιριάζουν. 

Οι τεχνικοί μας έχουν εξυπηρετήσει πολλές εργασίες, τόσο στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν, αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες τους και η ποιότητα των προϊόντων που τοποθετούν για κουφώματα PVC, ξύλινα κουφώματα ή κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για τοποθέτηση κουφωμάτων στη Θεσσαλονίκη;

Καθημερινά, όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για εργασίες σε κουφώματα αλουμινίου, PVC ή ξύλινα κουφώματα στη Θεσσαλονίκη. Μερικοί λόγοι για να επιλέξεις κι εσύ την πλατφόρμα μας είναι:

 • Δωρεάν εύρεση επαγγελματιών τη στιγμή που τους χρειάζεσαι.

 • Καθημερινή εξυπηρέτηση σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

 • Αξιολογημένοι επαγγελματίες κουφωμάτων από τους ίδιους τους πελάτες.

 • Προσφορές ειδικά προσαρμοσμένες στα μέτρα σου.

 • Εγγύηση εργασίας με επιστροφή χρημάτων.

 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κουφώματα αλουμινίου, PVC, ξύλινα.

 • Υπηρεσίες τοποθέτησης, αντικατάστασης, επισκευής, συντήρησης κουφωμάτων.

 • Χρήσιμες συμβουλές επιλογής και φροντίδας κουφωμάτων.

Θέλεις βοήθεια από τους ειδικούς για να επιλέξεις και να τοποθετήσεις κουφώματα στη Θεσσαλονίκη; Για κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα PVC ή ξύλινα κουφώματα στη Θεσσαλονίκη, καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Εμείς θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να πάρεις προσφορές στα μέτρα σου!