Κουφώματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη & PVC

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς κουφωμάτων και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Κουφώματα Αλουμινίου: Πλεονεκτήματα & Τοποθέτηση

Ετοιμάζεσαι να τοποθετήσεις  κουφώματα αλουμινίου στον χώρο σου; Τα κουφώματα αλουμινίου, αποτελούν πολύ καλή επιλογή για να ενισχύσεις το σπίτι σου και η τοποθέτησή τους θα αυξήσει την αντικειμενική του αξία. Πέρα από την προστασία που προφέρουν από τα καιρικά φαινόμενα, αποτελούν και μέτρο ασφάλειας απέναντι σε διαρρήκτες.

Οι τεχνικοί τοποθέτησης κουφωμάτων της πλατφόρμας μας, έχουν εγκαταστήσει εκατοντάδες πόρτες, παράθυρα, παντζούρια και μπαλκονόπορτες σε όλη την Θεσσαλονίκη και διαθέτουν την εμπειρία να αντιληφθούν τις ανάγκες του χώρου σου και να σου προτείνουν τον καλύτερο είδος.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι κατασκευαστικές εταιρείες, αναβαθμίζουν συνεχώς τα προϊόντα τους για να προσφέρουν στην αγορά κουφώματα αλουμινίου νέας τεχνολογίας, που συνοδεύονται από πολλαπλά οφέλη.

Οι επιλογές που έχεις στα είδη κουφωμάτων, είναι αμέτρητες και σίγουρα μπορείς να βρεις εκείνα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου και ανταποκρίνονται στον προϋπολογισμό σου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου;

Το αλουμίνιο είναι ένα μοναδικό υλικό που φημίζεται για τις ιδιότητές του. Τα κουφώματα αλουμινίου, λόγω του υλικού τους συνοδεύονται από πολλά θετικά και γι αυτό και επιλέγονται τόσο για επαγγελματικούς όσο και για οικιακούς χώρους. Συγκεντρώσαμε με τους τεχνικούς μας, τα βασικά τους πλεονεκτήματα σε μία λίστα που θα ενισχύσει την θετική σου προδιάθεση προς το συγκεκριμένο είδος:

Μεγάλη μηχανική αντοχή: Οι μηχανικές τους αντοχές προσφέρουν προστασία και ασφάλεια στον χώρο που τοποθετούνται.

Το αλουμίνιο, είναι Άκαυστο & Στιβαρό υλικό: Άρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο η προστασία του σπιτιού. Αποφεύγεται ο κίνδυνος της φωτιάς αλλά και οι εξωτερικοί παράγοντες που επιθυμούν να εισβάλλουν στον χώρο.

Πολλές Εφαρμογές: Τα κουφώματα αλουμινίου εφαρμόζουν σε πολλά σημεία των σπιτιών και των καταστημάτων. Έτσι, μπορείς να τα επιλέξεις με την μορφή μπαλκονόπορτας, παντζουριών, πορτών και παραθύρων.

Ποικιλία Χρωματικών Επιλογών: Υπάρχει ευελιξία στον σχεδιασμό των κουφωμάτων αλουμινίου, έτσι μπορούν ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο είτε οικιακό είτε επαγγελματικό Επιπρόσθετα, το αλουμίνιο μπορεί να υποστεί μεγάλη επεξεργασία και να ταιριάξει σε κάθε χώρο.

Αντοχή στην φθορά του χρόνου: Η διάρκεια ζωής των κουφωμάτων αλουμινίου είναι μεγάλη, έτσι τα χρήματα που επενδύει κάποιος για να ενισχύσει τον χώρο του θεωρούνται επένδυση σε βάθος χρόνου.

Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης & θερμομόνωσης: Ο συνδυασμός των κουφωμάτων αλουμινίου, με τα κατάλληλα θερμομονωτικά συστήματα, μπορεί να προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Αυτό οδηγεί σε μείωση των εξόδων για θέρμανση και μείωση των θορύβων στο εξωτερικό περιβάλλον.

Ελάχιστες Απαιτήσεις Συντήρησης:Το αλουμίνιο, δεν φθείρεται από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και δεν φουσκώνει με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι, ένας απλός καθαρισμός των κουφωμάτων αρκεί για την συντήρησή τους.

Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου: Η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, εξασφαλίζει τέλεια θερμομόνωση, εμποδίζοντας τους ρύπους να εισέλθουν ή να εξέλθουν από τον χώρο.

Τί να προσέξεις πριν την τοποθέτηση;

Προτού προχωρήσεις στην τελική επιλογή και τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου, είναι καλό να λάβεις υπόψη σου τόσο τον χώρο όσο και την περιοχή και τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν εκεί. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, προτείνουν πολλά και διαφορετικά συστήματα αλουμινίου ώστε ο πελάτης να βρει εκείνο που του ταιριάζει περισσότερο.

Με έναν εξειδικευμένο έλεγχο του χώρου, μπορούν να σε πληροφορήσουν για τις τεχνικές εργασίες που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν και να να κάνουν μία εκτίμηση κόστους των κουφωμάτων αλουμινίου. Ακόμη, οι τεχνικοί μας, έχουν εξυπηρετήσει πολλές εργασίες τόσο στην Θεσσαλονίκη στο κέντρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες τους και η ποιότητα των προϊόντων που τοποθετούν.

Είτε αφορά μία απλή τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου είτε μία επισκευή ή αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων αλουμινίου, οι επαγγελματίες μας διασφαλίζουν ότι θα παραδώσουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που ξεπερνάει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών.

4 Τύποι Κουφωμάτων Αλουμινίου

Μπορεί να κατέληξες ότι θες να τοποθετήσεις κουφώματα αλουμινίου και όχι κουφώματα pvc στο σπίτι σου, όμως είναι σημαντικό να επιλέξεις και τον τύπο κουφώματος που επιθυμείς να εγκαταστήσεις. Τα κουφώματα αλουμινίου, με βάση τον μηχανισμό τους,  χωρίζονται σε τέσσερις βασικούς τύπους:

Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου

Αποτελούν ακόμη και σήμερα δημοφιλή επιλογή. Από πολύ παλιά επιλέγονται από τους πελάτες για την εξοικονόμηση του χώρου που προσφέρουν. Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου διακρίνονται σε χωνευτά κουφώματα αλουμινίου, τα οποία κινούνται μέσα στο τοίχο και σε επάλληλα στα οποία τα φύλλα κινούνται παράλληλα το ένα στο άλλο.

Το συγκεκριμένο είδος κουφωμάτων είναι κατάλληλο για διαμερίσματα μικρού μεγέθους και για επαγγελματικούς χώρους. Τα επάλληλα κουφώματα, μπορούν να κατασκευαστούν έως 6 φύλλα και να καλύψουν μεγάλες επιφάνειες.  

Ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου

Αυτό το είδος των κουφωμάτων αλουμινίου, τα ανοιγόμενα ή ανακλινόμενα κουφώματα αλουμινίου, είναι αρκετά διαδεδομένη επιλογή. Διακρίνονται για την ασφάλεια που προσφέρουν καθώς και για τις μονωτικές τους ιδιότητες. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ανοίγουν και να κλείνουν τα φύλλα τους όμως μπορούν να κατασκευαστούν τόσο με μονά όσο και με διπλά φύλλα και να εφαρμοστεί πάνω τους παντζούρι, σήτα ή ρολό.

Σταθερά κουφώματα αλουμινίου

Είναι μία απλή αλλά συγχρόνως βολική επιλογή στα κουφώματα. Η τοποθέτησή τους γίνεται πολύ εύκολα  και καλύπτουν ικανοποιητικά τον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο. Προτιμώνται συνήθως, όταν βασική προτεραιότητα δεν είναι να ανοιγοκλείνει κανείς το παράθυρα αλλά όταν απλά θέλει να διαχωρίσει τον ένα χώρο από τον άλλο ή όταν θέλει να έχει καλύτερη θέα και μεγαλύτερη φωτεινότητα του χώρου. Οι τεχνικοί μας, τα προτείνουν για επαγγελματικούς χώρους και προσόψεις ή φεγγίτες.

Αφού ξεκαθαρίσεις τον τύπο κουφώματος που επιθυμείς για τον χώρο σου, υπάρχει ένα ακόμη ερώτημα στο οποίο πρέπει να απαντήσεις. Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μία αύξηση στο ποσοστό των πελατών που αντικαθιστούν τα παλιά τους κουφώματα αλουμινίου με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Τα οφέλη που μπορείς να κερδίσεις από τα ενεργειακά κουφώματα θα σε κάνουν να ξανά σκεφτείς εάν θες να παραμείνεις με συμβατά κουφώματα.

Η τεχνολογία στα συστήματα αλουμινίου, εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και οι επαγγελματίες τεχνικοί κουφωμάτων, προτείνουν την αντικατάσταση των κουφωμάτων αλουμινίου με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Γιατί όμως να επιλέξεις το ένα είδος και να απορρίψεις το άλλο;

Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου

Τα ενεργειακά κουφώματα, αποτελούν την καλύτερη επιλογή εφόσον επιθυμείς να αναβαθμίσεις την ενεργειακή κλάση του σπιτιού σου. Εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος της θέρμανσης και της ψύξης, συντελούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα θερμοδιακοπτώμενα κουφώματα αλουμινίου ή αλλιώς ενεργειακά κουφώματα, ξεχωρίζουν από τα συμβατικά για την χρήση του ειδικού μονωτικού υλικού, πολυαμιδίου, το οποίο είναι κακός αγωγός της θερμότητας.Το μονωτικό αυτό υλικό,ξεχωρίζει τα προφίλ των παραθύρων σε δύο μέρη, εξωτερικό και εσωτερικό. Έτσι, επιτυγχάνεται υψηλή θερμομόνωση αλλά και ηχομόνωση.

Συμβατικά Κουφώματα Αλουμινίου

Τα συμβατικά κουφώματα αλουμινίου, δεν είναι άλλα από τα απλά συστήματα αλουμινίου που διαθέτουμε όλοι. Είναι μία καλή επιλογή, καθώς διαθέτουν όλα τα πλεονεκτήματα των συστημάτων αλουμινίου όμως ενώ διαθέτουν μονωτικές ιδιότητες, δεν ξεχωρίζουν γι’ αυτές. Εάν ο βασικός λόγος, που θα προχωρήσεις στην τοποθέτηση συμβατικών κουφωμάτων, είναι η μόνωση του χώρου σου, τότε καλύτερα να επιλέξεις τα ενεργειακά κουφώματα.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος στα κουφώματα αλουμινίου;

Σε περίπτωση που σε απασχολεί είναι η σχέση ποιότητας - τιμής, τότε είναι καλό να γνωρίζεις τους παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος. Παρακάτω, θα βρεις τους βασικούς λόγους που αυξάνονται οι τιμές στα κουφώματα αλουμινίου:

  • Το είδος της τεχνολογίας των κουφωμάτων αλουμινίου που θα επιλέξεις. Εάν είναι δηλαδή συμβατικά ή ενεργειακά.
  • Ο τύπος κουφώματος αλουμινίου που είναι περισσότερο λειτουργικός για εσένα.
  • Τα φύλλα που θα διαλέξεις.
  • Το μέγεθος των τεχνικών εργασιών που πρέπει να πραγματοποιήσουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί κουφωμάτων αλουμινίου.

Το εύρος των τιμών στα κουφώματα αλουμινίου ποικίλει, έτσι ο καθένας μπορεί να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στις οικονομικές του δυνατότητες.

Οι αξιόπιστοι αλουμινάδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν εργασίες επισκευής κουφωμάτων αλουμινίου, τοποθέτησης και αντικατάστασης, άμεσα και υπεύθυνα. Οι τεχνικοί μας εξυπηρετούν όλη την Θεσσαλονίκη για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες κουφωμάτων και εγγυώνται ότι θα σου εξασφαλίσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να πάρεις προσφορές για τιμές με τοποθέτηση στα κουφώματα αλουμινίου από αξιολογημένους τεχνικούς στην περιοχή σου.

Εφόσον επιθυμείς ακόμη περισσότερες πληροφορίες, δες το παρακάτω βίντεο:

Τύποι Κουφωμάτων
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί Αλουμινίου για το 2019

Οι επαγγελματίες τεχνικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Ποιοτική εργασία, εξαιρετική συνεργασία, άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, υπευθυνότητα, ευγένεια.
Γιώργος Κ.
9 αξιολογήσεις
Το πρόβλημα των κουφωμάτων δε λύθηκε παρόλο που ο τεχνικός έκανε τις απαραίτητες ενέργειες. Ήταν ευγενικός συνεργάσιμος και ανταποκρίθηκ...
Νικόλαος Μ.
17 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας. Ήρθε, το είδε και το έφτιαξε.
Ιωάννης Δ.
42 αξιολογήσεις
Ο Γιαννης έκανε ότι καλύτερο για να μας εξυπηρετησει και με πολυ ευγένεια!!!
Λάζαρος Σ.
37 αξιολογήσεις
Προβλημα σε πορτα εισοδου πολυκατοικιας.Ο επαγγελματιας ανταποκριθηκε άμεσα και επιδιορθωθηκε .Το κοστος αναμενομενο.
Κώστας Θ.
53 αξιολογήσεις
θετικη παρουσια . ειμαι πολυ ικανοποιημενος
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει