Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Κουφώματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη

Τοποθέτησε Κορυφαίας Ποιότητας Κουφώματα Αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη με Αξιολογημένους Επαγγελματίες. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Αλουμίνια!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/9/2019

Κουφώματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία για κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις τα ιδανικά για σένα. Τα κουφώματα αλουμινίου, συχνά διατίθενται και ως κουφώματα ασφαλείας, απέναντι σε απόπειρες διάρρηξης. Φυσικά, θα πρέπει να έχουν τις ανάλογες πιστοποιήσεις για να ξέρεις ότι σε προστατεύουν.

Οι τεχνικοί κουφωμάτων της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη, είναι διαθέσιμοι, για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις κουφώματα αλουμινίου, ενεργειακά ή συμβατικά, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου. Επίσης, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση και κάθε ανάγκη για επισκευή των κουφωμάτων. Όμως, τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις, πριν την τοποθέτηση;

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος στα κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη;

Σε περίπτωση που σε απασχολεί η σχέση ποιότητας - τιμής, τότε είναι καλό να γνωρίζεις τους παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος. Παρακάτω, θα βρεις τους βασικούς λόγους που αυξάνονται οι τιμές στα κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη:

 • Το είδος της τεχνολογίας των κουφωμάτων αλουμινίου που θα επιλέξεις. Εάν είναι, δηλαδή, συμβατικά ή ενεργειακά.

 • Ο τύπος κουφώματος αλουμινίου που είναι περισσότερο λειτουργικός για σένα.

 • Τα φύλλα που θα διαλέξεις (μονόφυλλα, δίφυλλα κουφώματα).

 • Το μέγεθος των τεχνικών εργασιών που πρέπει να πραγματοποιήσουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί κουφωμάτων αλουμινίου.

Το εύρος των τιμών στα κουφώματα αλουμινίου ποικίλει, έτσι ο καθένας μπορεί να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στις οικονομικές του δυνατότητες. Συζητώντας με έναν από τους έμπειρους τεχνικούς κουφωμάτων μας στη Θεσσαλονίκη, είναι βέβαιο ότι θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, ακόμα κι αν δεν ξέρεις λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά για τα κουφώματα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου;

Τα τελευταία χρόνια, τα κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη και πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας, έχουν γίνει μια πολύ δημοφιλής τάση και όχι άδικα. Το συγκεκριμένο είδος συγκεντρώνει σημαντικά πλεονεκτήματα, που κάνουν την καθημερινότητά μας στο σπίτι καλύτερη και πιο άνετη.

Τα πιο σημαντικά οφέλη που θα σου προσφέρουν τα κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη είναι τα εξής:

1. Μεγάλη μηχανική αντοχή: Οι μηχανικές αντοχές των κουφωμάτων αλουμινίου προσφέρουν προστασία και ασφάλεια στο χώρο που τοποθετούνται. Είναι κατάλληλα για διαμερίσματα, μονοκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

2. Το αλουμίνιο είναι άκαυστο & στιβαρό υλικό: Άρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο η προστασία του σπιτιού. Μειώνεται ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο χώρο και αποτρέπονται οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες που επιθυμούν να εισβάλλουν στο χώρο.

3. Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών: Τα κουφώματα αλουμινίου εφαρμόζουν σε πολλά σημεία των σπιτιών και των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, μπορείς να τα επιλέξεις με τη μορφή μπαλκονόπορτας, παντζουριών, πορτών και παραθύρων.

4. Ποικιλία χρωματικών επιλογών: Υπάρχει ευελιξία στο σχεδιασμό των κουφωμάτων αλουμινίου, έτσι μπορούν ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο, είτε οικιακό, είτε επαγγελματικό. Επίσης, μπορούν να έχουν τζάμι ή και διάφορα σχέδια για να ικανοποιήσουν την αισθητική σου.

5. Αντοχή στη φθορά του χρόνου: Η διάρκεια ζωής των κουφωμάτων αλουμινίου είναι μεγάλη και διαρκεί για πολλά χρόνια, έτσι τα χρήματα που επενδύει κάποιος για να ενισχύσει το χώρο του θεωρούνται επένδυση σε βάθος χρόνων.

6. Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης & θερμομόνωσης: Ο συνδυασμός των κουφωμάτων αλουμινίου, με τα κατάλληλα θερμομονωτικά συστήματα, μπορεί να προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Αυτό οδηγεί σε μείωση των εξόδων για θέρμανση και μείωση των θορύβων στο εξωτερικό περιβάλλον.

7. Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης: Το αλουμίνιο δε φθείρεται από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και δε φουσκώνει με το πέρασμα του χρόνου. Έτσι, ένας απλός καθαρισμός των κουφωμάτων αρκεί για την συντήρησή τους, σε πόλεις σαν τη Θεσσαλονίκη.

8. Υπάρχουν και ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου: Η τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, εξασφαλίζει τέλεια θερμομόνωση, εμποδίζοντας τους ρύπους να εισέλθουν ή να εξέλθουν από τον χώρο. Φυσικά, η σωστή θερμομόνωση επιτυγχάνεται κυρίως με κατάλληλη μόνωση ταράτσας.

Δημοφιλείς Τύποι Κουφωμάτων στη Θεσσαλονίκη

Τι να προσέξεις πριν την τοποθέτηση κουφωμάτων στη Θεσσαλονίκη;

Προτού προχωρήσεις στην τελική επιλογή και τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου, είναι καλό να λάβεις υπόψη σου, τόσο το χώρο, όσο και την περιοχή και τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, προτείνουν πολλά και διαφορετικά συστήματα αλουμινίου, ώστε ο πελάτης να βρει εκείνο που του ταιριάζει περισσότερο.

Με έναν εξειδικευμένο έλεγχο του χώρου, μπορούν να σε πληροφορήσουν για τις τεχνικές εργασίες που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν και να να κάνουν μία εκτίμηση κόστους των κουφωμάτων αλουμινίου. Ακόμη, οι τεχνικοί μας, έχουν εξυπηρετήσει πολλές εργασίες, τόσο στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν, αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες τους και η ποιότητα των προϊόντων που τοποθετούν.

Είτε αφορά μια απλή τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, είτε μία επισκευή ή αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων αλουμινίου, οι επαγγελματίες μας διασφαλίζουν ότι θα παραδώσουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα που ξεπερνάει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για τοποθέτηση κουφωμάτων στη Θεσσαλονίκη;

Οι αξιόπιστοι αλουμινάδες της πλατφόρμας μας, μπορούν να αναλάβουν εργασίες επισκευής κουφωμάτων αλουμινίου, τοποθέτησης και αντικατάστασης, άμεσα και υπεύθυνα. Οι τεχνικοί μας εξυπηρετούν όλη την Θεσσαλονίκη για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες κουφωμάτων.

Όλοι οι επαγγελματίες μας για κουφώματα στη Θεσσαλονίκη αξιολογούνται για το επίπεδο των υπηρεσιών τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, όταν τους εμπιστεύεσαι την εργασία σου. Όσο για τις τιμές εξυπηρέτησής τους, μπορείς να επιλέξεις την πιο συμφέρουσα προσφορά, από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου.

Λοιπόν, αν χρειάζεσαι αλουμινά για να σε βοηθήσει να επιλέξεις τα τέλεια κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη και να αναλάβει την τοποθέτηση, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, σε ανταγωνιστικές τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί Αλουμινίου για το 2019

Κώστας Θ.
96 αξιολογήσεις

Ποιότητα, συνεννόηση, συνέπεια,καλή τιμή. Ανεπιφύλακτα.

Λάζαρος Σ.
46 αξιολογήσεις

ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.

Ιωάννης Δ.
46 αξιολογήσεις

Δευτέρα πρωί μιλήσαμε, απόγευμα ραντεβού για μέτρα και Πέμπτη τοποθέτηση (ενώ αρχικά είχε πει 1 εβδομάδα). Εξαιρετική δουλειά και γρήγορη...

Γεώργιος Γ.
41 αξιολογήσεις

ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡ...

Νικόλαος Μ.
25 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ καλές τιμές, πολύ καλή ποιότητα

Douleutaras.gr λογότυπο
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις

Συνεπής σε όλα τα ραντεβού, άψογη εργασία και άψογη συνεννόηση. Χωρίς πολλά σχόλια, επαγγελματίας!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί Κουφωμάτων

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Γεώργιος Γ.

Κουφώματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
41 reviews

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της εμπορίας  και εγκατάστασης κουφωμάτων αλουμινίου και PVC, οικιακών ρολών και σητών, τόσο προφίλ όσο και εξαρτημάτων  από το 1978. Τα ανταγωνιστικά , καινοτόμα και άριστης ποιότητας προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία, καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση προσωπικά του  κάθε πελάτη, καθιστούν την ομάδα μας πετυχημένη στην έως τώρα πορεία της. 

BRK Κ.

Κουφώματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη - Δήμος Ωραιοκάστρου
12 reviews

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και 10 χρόνια στον τομέα των κουφωμάτων και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας παντός τύπου τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις κουφωμάτων, σητών και παντζουριών.   

Μάριος Κ.

Κουφώματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη - Βύρωνας
25 reviews

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε γούστο και μπορώ να αναλάβω κάθε εργασία που σχετίζεται με τα κουφώματά σας. Μαζί με την ομάδα μου αναλαμβάνουμε να σας δώσουμε δημιουργικές και λειτουργικές προτάσεις για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Σκοπός μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, δημιουργώντας έναν χώρο με κομψότητα, άνεση και αισθητική υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε η λύση, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

Αντώνιος Π.

Κουφώματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη - Δήμος Αρριανών
5 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε εργασία που σχετίζεται με τα κουφώματα αλουμινίου του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου, άμεσα και με επαγγελματισμό. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας, όντας χρόνια στο χώρο της ασφάλειας, θα ακούσουν και θα κατανοήσουν τα “θέλω” σας και θα σας προσφέρουν το προϊόν που ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες σας! Επιλέξτε μας για άκρως ποιοτικές εργασίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.

Κουφώματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη - Μεταμόρφωση
4 reviews

Με δραστηριότητα πάνω από 15 χρόνια στον χώρο των αλουμινίων και των κουφωμάτων, διαθέτουμε συσσωρευμένη εμπειρία στην κατασκευή και τοποθέτηση θερμομονωτικών και αδιάρρηκτων συστημάτων αλουμινίου με πιστοποίηση CE. Η βαθιά τεχνογνωσία που διαθέτουμε συμβάλλει στην προσφορά ενός εκτεταμένου εύρους λύσεων, με στόχο τη σωστή λειτουργικότητα και την άψογη αισθητική. Κύριος στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη, η γρήγορη εξυπηρέτηση και κατά κύριο λόγο η συνέπεια.

Σχετικές Υπηρεσίες