No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Ηχομόνωση

Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Ηχομόνωση με Κορυφαία Υλικά από Αξιολογημένους Τεχνίτες.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Αντικατάσταση
 • Τοποθέτηση νέας μόνωσης
 • Αντικατάσταση υπάρχουσας μόνωσης
 • Άλλο
π.χ.: Υγρομόνωση, Ηχομόνωση
 • Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
 • Θερμομόνωση & Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
 • Ηχομόνωση
 • Θερμοπρόσοψη
 • Ό,τι προτείνει ο επαγγελματίας
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 100 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/9/2020

Ηχομόνωση: Δωματίου, τοίχου, ταβανιού & δαπέδου

Ο θόρυβος είναι ένα διαρκές πρόβλημα για όσους από εμάς κατοικούν σε αστικά κέντρα. Συνεπώς, η ηχομόνωση είναι μια εργασία που σημειώνει σημαντική ζήτηση τα τελευταία χρόνια, καθώς βελτιώνει την ατμόσφαιρα ενός χώρου και την ποιότητα ζωής μας. 

Τα ηχομονωτικά υλικά ιδανικά τοποθετούνται κατά την κατασκευή ενός κτιρίου. Ωστόσο, στα σπίτια παλιάς κατασκευής δεν είχε γίνει σχετική πρόβλεψη, με αποτέλεσμα οι κάτοικοί τους να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα θορύβου. Έτσι, έχουν αναπτυχθεί αρκετές σύγχρονες λύσεις για ηχομόνωση σπιτιού, διαμερίσματος και δωματίου σε υπάρχον κτίριο.

Όμως, τόσο η επιλογή των κατάλληλων ηχομονωτικών υλικών, όσο και ο σωστός τρόπος εφαρμογής τους μπορεί να αποδειχθούν αρκετά περίπλοκες διαδικασίες. Έτσι, όποιο είδος ηχομόνωσης τοίχου, ταβανιού και δαπέδου κι αν θέλεις να εφαρμόσεις σε κάποιο σημείο του σπιτιού, είναι σημαντικό να ζητήσεις πρώτα τη γνώμη των ειδικών για να έχεις το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Η μελέτη των αναγκών του χώρου από μηχανικό κρίνεται απαραίτητη, όπως και η ανάμειξη ενός έμπειρου συνεργείου μονώσεων. 

Σημαντικό είναι επίσης να έχεις στη διάθεσή σου ορισμένες βασικές πληροφορίες γύρω από το ζήτημα της ηχομόνωσης. Γι’ αυτό κι εμείς δημιουργήσαμε για σένα τον οδηγό που ακολουθεί, ο οποίος περιλαμβάνει τις γνώσεις, τα μυστικά και τις συμβουλές που μοιράστηκαν μαζί μας οι επαγγελματίες στις ηχομονώσεις που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας.

Πόσο κοστίζει η ηχομόνωση;

 • Ηχομόνωση δωματίου από 8€ / τ.μ.

 • Ηχομόνωση έως 25 τ.μ. από 190€

 • Ηχομόνωση έως 50 τ.μ. από 400€

 • Ηχομόνωση έως 100 τ.μ. από 850€

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και οι επαγγελματίες προτιμούν να δίνουν προσωποιημένες λύσεις. Αν θέλεις τιμές για ηχομόνωση προσαρμοσμένες στα μέτρα σου, καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να μελετήσουν τον χώρο σου και να σου δώσουν προσφορές.

Τι είναι και πώς γίνεται η ηχομόνωση;

Ηχομόνωση είναι η προστασία του χώρου μας από εξωτερικούς ήχους, αλλά και η προστασία των γύρω μας από τους ήχους που δημιουργούνται στον δικό μας χώρο.  

Η ηχομόνωση πραγματοποιείται είτε με τη χρήση ειδικών ηχομονωτικών υλικών, τα οποία τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία στην τοιχοποιία είτε με εναλλακτικές, λιγότερο επεμβατικές μεθόδους, ανάλογα με τον χώρο που θέλουμε να ηχομονώσουμε.

Ποιοι είναι οι τύποι ηχομόνωσης;

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι ηχομόνωσης: η ηχομόνωση από αερόφερτους ήχους και από κτυπογενείς ήχους.

Ας δούμε αναλυτικά τι είναι ο καθένας:

1. Ηχομόνωση από αερόφερτους ήχους: Αυτός ο τύπος ηχομόνωσης μπορεί να σε προστατεύσει από το να ακούς τις ομιλίες ή τη μουσική των γειτόνων σου και το αντίστροφο. Περιλαμβάνει επίσης την προστασία από το θόρυβο των οχημάτων στο δρόμο και άλλους παρόμοιους ενοχλητικούς ήχους.

2. Ηχομόνωση από κτυπογενείς ήχους: Ακούς συχνά τα βήματα των γειτόνων του πάνω ορόφου; Μήπως ακούς τους θορύβους που κάνουν τα έπιπλά τους, π.χ. καρέκλες, όταν μετακινούνται; Η ηχομόνωση με τα κατάλληλα υλικά που προτείνουν οι επαγγελματίες μας είναι η λύση για να ησυχάσεις.

Ποιες ενέργειες εξασφαλίζουν καλύτερη ηχομόνωση δωματίου;

Για να βελτιώσεις την ηχομόνωση δωματίου στο σπίτι σου, υπάρχουν συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις ανά πάσα στιγμή, αλλά και ειδικές ενέργειες για ηχομόνωση τοίχου, δαπέδου, ακόμα και οροφής που απαιτούν τη συμβολή ενός επαγγελματία.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς μονώσεων της πλατφόρμας μας, μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής βήματα για ηχομόνωση δωματίου:

 1. Εντοπισμός της εστίας του προβλήματος

 2. Τοποθέτηση χαλιού ή μοκέτας

 3. Χρήση κόλλας σιλικόνης σε τυχόν κενά και ανοίγματα

 4. Αλλαγή κουφωμάτων

 5. Συνεννόηση με τους γείτονες

Ας εξετάσουμε το κάθε βήμα αναλυτικά:

1. Βρες την πηγή του προβλήματος

Αρχικά, πρέπει να εντοπίσεις το σημείο που εμποδίζει την καλή ηχομόνωση δωματίου στο χώρο σου. Οι ντουλάπες είναι συχνά υπεύθυνες για τη μεταφορά θορύβων μεταξύ δωματίων. Επίσης, τα ξύλινα πατώματα και οι λεπτές οροφές δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην ηχομόνωση.

Στις πολυκατοικίες, ως “συνήθεις ύποπτοι” εμφανίζονται οι μεσοτοιχίες μεταξύ δύο διαμερισμάτων, σι οποίες δημιουργούν προβλήματα θορύβου στους κατοίκους και οδηγούν σε ανάγκη για ηχομόνωση τοίχου. Για να αποκτήσει κάθε διαμέρισμα την πολυπόθητη ησυχία του, θα πρέπει ιδανικά να καλέσεις μηχανικό για να κάνει σχετική μελέτη και να σου προτείνει εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σου.

2. Τοποθέτησε χαλιά και μοκέτες στο σπίτι

Όσο απλό και αν σου φαίνεται, η κάλυψη των πατωμάτων σου με χαλιά είναι κάτι που κάνει μεγάλη διαφορά στην ηχομόνωση ενός δωματίου. Τα χαλιά έχουν την ικανότητα να απορροφούν ένα μεγάλο ποσοστό του ήχου και να μην τον αφήνουν να ταξιδεύει στα διπλανά δωμάτια. Θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για θορυβώδεις χώρους, όπως είναι το παιδικό δωμάτιο.

3. Χρησιμοποίησε κόλλα σιλικόνης

Άλλη μια απλή, σπιτική λύση για ηχομόνωση τοίχου, είναι η χρήση ειδικής κόλλας σιλικόνης. Μπορείς να βρεις κόλλα για ηχομόνωση στα καταστήματα με είδη δόμησης, ίσως και στα χρωματοπωλεία. Με αυτή, μπορείς να καλύψεις κάποια μικρά κενά και ανοίγματα στους τοίχους και τις μεσοτοιχίες, ώστε να περιορίσεις την πηγή του θορύβου.

4. Άλλαξε τα κουφώματα του δωματίου

Πρόκειται για μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις και θα δεις άμεσα βελτίωση. Ένας επαγγελματίας τεχνικός τοποθέτησης κουφωμάτων, θα σου προτείνει το κατάλληλο είδος που θα εξασφαλίσει την ησυχία του δωματίου σου. Αυτό μπορεί να βοηθήσει και στην ηχομόνωση εξωτερικού τοίχου.

5. Συνεργάσου με τους γείτονες

Συνήθως, η ηχορύπανση στις πολυκατοικίες προέρχεται από τα γειτονικά διαμερίσματα. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, για να μην ενοχλούνται οι κάτοικοι κανενός διαμερίσματος, είναι να συνεργαστούν όλοι για τη σωστή ηχομόνωση δωματίων. 

Για να επιτευχθεί ένα συλλογικό αποτέλεσμα -αλλά και για να έχουν άριστο αποτέλεσμα οι δικές σου προσπάθειες- θα πρέπει και οι γείτονες να πειστούν για τα οφέλη της και ηχομόνωσης και να την εφαρμόσουν στους εσωτερικούς τοίχους και τα πατώματα των δικών τους χώρων. 

Πώς θα πετύχεις μια καλή ηχομόνωση τοίχου στο δωμάτιο;

Ηχομόνωση τοίχου με ηχομονωτικά υλικά ή με γυψοσανίδα: αυτοί είναι δύο τρόποι ηχομόνωσης εσωτερικού τοίχου που οδηγούν στην καλύτερη ηχομόνωση ενός δωματίου.

1. Ηχομόνωση τοίχου με ηχομονωτικά υλικά

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ηχομόνωσης τοίχου σε δωμάτιο είναι να χρησιμοποιηθούν εξειδικευμένα ηχομονωτικά υλικά, τα οποία ουσιαστικά ελαττώνουν τη διάδοση των ήχων. Για τη σωστή ηχομόνωση δωματίου, προτείνουμε την επικάλυψη του τοίχου με ινώδη υλικά, όπως είναι ο υαλοβάμβακας, ο πετροβάμβακας και οι θερμοκολλητές ίνες πολυεστέρα.

2. Ηχομόνωση τοίχου με γυψοσανίδα

Τα τελευταία χρόνια, η γυψοσανίδα έχει αναδειχθεί ως ένα δομικό υλικό με σημαντικά πλεονεκτήματα για το σπίτι. Φυσικά, η επένδυση όλων των εσωτερικών τοίχων του σπιτιού με γυψοσανίδα έχει ένα σημαντικό κόστος. Μπορείς όμως να επενδύσεις μόνο τους τοίχους όπου υπάρχει πρόβλημα, όπως τις μεσοτοιχίες με γείτονες.

Με ποιους τρόπους θα εξασφαλίσεις την καλύτερη ηχομόνωση ταβανιού στον χώρο σου;

Ένα κλασικό πρόβλημα σε πολυκατοικίες, είναι οι κτυπογενείς ήχοι που μπορεί να ενοχλούν ένα διαμέρισμα και να προέρχονται από τον επάνω όροφο, όπως ο θόρυβος από βήματα ή μετακίνηση επίπλων.

Γι’ αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να αναζητήσεις εργασίες για καλύτερη ηχομόνωση ταβανιού εσωτερικά, όπως η επένδυση του δαπέδου με μονωτικά υλικά και η κατασκευή ψευδοροφής.

Αναλυτικότερα:

1. Επένδυση δαπέδου με μονωτικά υλικά

Αν κατοικείς σε πολυκατοικία, ίσως είναι δύσκολο να πείσεις τους γείτονες να αλλάξουν υλικό δαπέδου. Ωστόσο, αν κατοικείς σε μονοκατοικία και το πρόβλημα είναι το δάπεδο δωματίου στον πάνω όροφο (π.χ. Παιδικό δωμάτιο), τότε αυτή μπορεί να είναι η λύση που χρειάζεσαι.

Πρέπει να τοποθετήσεις κάποιο μαλακό υλικό στο πάτωμα, το οποίο να απορροφά τους κτυπογενείς ήχους, ώστε να μη μεταφέρονται προς τα κάτω. Για παράδειγμα, το βινυλικό δάπεδο και το δάπεδο από φελλό είναι γνωστά για την ικανότητά τους να ενισχύσουν την ηχομόνωση της οροφής του κάτω ορόφου.

2. Κατασκευή ψευδοροφής με μονωτικά υλικά

Πρόκειται, ίσως, για την πιο δημοφιλή λύση για την ηχομόνωση ταβανιού σε οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Μια ψευδοροφή με γυψοσανίδα, αλλά και άλλα ειδικά μονωτικά υλικά, όπως ο πετροβάμβακας και ο υαλοβάμβακας, μπορεί να περιορίσει δραστικά τη μετάδοση ήχου από τον πάνω όροφο. Αντίστοιχη λύση μπορεί να εφαρμοστεί και για τη μόνωση ξύλινου ταβανιού, με μόνο μειονέκτημα ότι θα χάσεις την ιδιαίτερη αισθητική του ξύλου. Η μελέτη από μηχανικό κρίνεται βέβαια απαραίτητη, πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια τέτοια εργασία.

Πώς γίνεται η ηχομόνωση δαπέδου από ξύλο;

Λόγω της φύσης του, το ξύλινο δάπεδο συχνά δημιουργεί προβλήματα μετάδοσης θορύβου.

Ακολουθούν συνοπτικά οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου:

 • Με γαριδάκι

 • Με ελαστικές εδράσεις

 • Με αντικραδασμικό

 • Με ελαστική ταινία

 • Με ηχομονωτικό ξηράς δόμησης

 • Με ηχομονωτικό φύλλο

Διάβασε παρακάτω πώς πραγματοποιείται καθεμία από αυτές:

1. Ηχομόνωση δαπέδου με γαριδάκι

Το “γαριδάκι” χρησιμοποιείται ως ηχομονωτικό υλικό και παράγεται από κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης. Γεμίζοντας τα ξύλινα πατώματα με το υλικό αυτό, μπορεί να ηχομονωθεί ο χώρος, καθώς η κυψελική του δομή έχει ιδιαίτερα υψηλές αντοχές. Το υλικό αυτό μπορεί να συμπιέζεται και να κάμπτεται, απορροφώντας με αυτό τον τρόπο τους κραδασμούς στην επιφάνεια του δαπέδου.

2. Ηχομόνωση δαπέδου με ελαστικές εδράσεις

Οι ελαστικές εδράσεις έχουν ως βασικό στόχο τη μείωση του κτυπογενούς θορύβου στο ξύλινο πάτωμα. Οι ελαστικές εδράσεις φέρουν στο κάτω μέρος τους ημικυλινδρική διαμόρφωση, η οποία μπορεί να βελτιώσει την απορρόφηση των κραδασμών. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου σε συνδυασμό με την επικάλυψη του κάτω μέρους του παρκέ με πετροβάμβακα.

3. Ηχομόνωση δαπέδου με αντικραδασμικό

Το αντικραδασμικό ξύλινου δαπέδου χρησιμοποιείται για την απορρόφηση των κτυπογενών ήχων. Συνίσταται και σε αυτή την περίπτωση, η τοποθέτηση απορροφητικού υλικού, όπως ο πετροβάμβακας για τη σωστή μόνωση εσωτερικού δαπέδου.

4. Ηχομόνωση δαπέδου με ελαστική ταινία

Η ελαστική ταινία χρησιμοποιείται για το περιμετρικό σφράγισμα των ξύλινων πλωτών δαπέδων. Τοποθετείται μεταξύ του παρκέ και του σοβατεπί, ώστε να εμποδίζει τη δημιουργία ηχογέφυρας. Παράλληλα, συμβάλει στη στεγάνωση του σημείου που τοποθετείται. Έτσι, είναι μια καλή ιδέα και για τη μόνωση δαπέδου υπογείου.

5. Ηχομόνωση δαπέδου με ηχομονωτικό ξηράς δόμησης

Το ηχομονωτικό ξηράς δόμησης χρησιμοποιείται για να ηχομονωθούν οι αερόφερτοι και οι κτυπογενείς θόρυβοι. Επιπλέον, απορροφά τους κραδασμούς και συμβάλει στην απόσβεσή τους.

6. Ηχομόνωση δαπέδου με ηχομονωτικό φύλλο

Η ηχομόνωση πατώματος με ηχομονωτικό φύλλο εφαρμόζεται, κυρίως, σε μικρούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις ηχομόνωσης. Παράγεται με βασικά συστατικά το μόλυβδο και το πολυαιθυλένιο και μπορεί να προσφέρει πολύ καλά ηχομονωτικά αποτελέσματα. Αποτελεί, όμως, μια πιο ακριβή λύση για την ηχομόνωση ξύλινου δαπέδου.

Δημοφιλείς υπηρεσίες που αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες μας για ηχομόνωση!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν την ηχομόνωση του χώρου τους

φωτογραφία επαγγελματία
Πέτρος Γκίγκιλας
43 αξιολογήσεις

Πρόκειται για αποτελεσματικό τίμιο αξιοπρεπή και ειλικρινή επαγγελματία. Σε 2 ημέρες είχε τελειώσει μόνωση ταράτσας 160 τετραγωνικών μέτρων . Ανεπιφύλαχτα θα τον προτιμούσα για οτιδήποτε άλλο χρειαστώ Σακελλίου Ελένη

Douleutaras.gr λογότυπο
Yovko Goudjerov
37 αξιολογήσεις

Συνεπής, σοβαρός, συνεργάσιμος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
PROTASIS DOMISI
15 αξιολογήσεις

Ειναι εξαιρετικος επαγγελματιας και καναμε τη δουλεια αμεσα και αποτελεσματικα

Douleutaras.gr λογότυπο
Παναγιώτης Βασιλόπουλος
6 αξιολογήσεις

Συνέπεια και καλή ποιότητα δουλειάς.. Άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές..!! Θα τον συστηνα ανεπιφύλαχτα..!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Βαγγέλης Καραγκιοζάκης
6 αξιολογήσεις

Ο Βαγγέλης είναι πολύ καλός και αξιόπιστος επαγγελματίας. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Από την πρώτη στιγμή με συμβούλευσε σωστά για το τι θα πρέπει να επιλέξω, ανάλογα και με τις ανάγκες τις εργασίας που ήθελα και η δουλειά που έκανε ήταν εξαιρετική. Ενημερωτικά για όποιον έχει αμφιβολίες μεταξύ hyperdesmo και ασφαλτόπανου (όπως είχα εγώ), προτείνω να επιλέξει ασφαλτόπανο.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Ηχομόνωση

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Πέτρος Σαββίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
76 αξιολογήσεις

Είμαστε οι ειδικοί στις μονώσεις τοίχων, αλλά και ολόκληρων κτιρίων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας, με στόχο να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση, με κορυφαία υλικά. Οι σύγχρονες μέθοδοί μας είναι η καλύτερη εγγύηση για το ποιοτικό αποτέλεσμα που προσφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε για μόνωση κάθε είδους!

Νικόλαος Χατζής

Δυτικά Προάστια Αθήνας
15 αξιολογήσεις

Από το 1985 απασχολούμαι στον κλάδο των μονώσεων, με αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Η πολυετής παρουσία μου ως εργολάβος ιδιωτικών και δημοσίων έργων, με καθιστά ικανό να κατανοήσω τις ανάγκες σας και να τις προσαρμόσω στις οικονομικές και λειτουργικές απαιτήσεις του έργου. Είμαι έτοιμος να σας δώσω προσφορά για τη μόνωση που θέλετε να πετύχετε!

Χρήστος Αντωνόπουλος

Κέντρο Αθήνας
33 αξιολογήσεις

Ονoμάζομαι Χρήστος Αντωνόπουλος και είμαι υπεργολάβος οικοδομών, με 35 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Διαθέτω έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό με το οποίο μπορώ να αναλάβω πληθώρα τεχνικών εργασιών, όπως: μονώσεις, χτισίματα, γκρεμίσματα και εργασίες που σχετίζονται με πατώματα και δάπεδα. 

Βασίλης Κολοκυθάς

Θεσσαλονίκη
34 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη μόνωση της ταράτσας του σπιτιού σας. Βρισκόμαστε στον χώρο χρόνια και διαθέτουμε ένα μεγάλο πελατολόγιο που μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα της εργασία μας. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, η ποιότητα των εργασιών αλλά και των υλικών που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό πάντα με τη μεγάλη ποικιλία των τεχνοτροπιών μας. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και επιδιώκουμε να τους ευχαριστήσουμε με τα αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

Ελληνικές Μονώσεις

Θεσσαλονίκη
26 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό για μονώσεις, που αναλαμβάνει μονώσεις ταρατσών, τοίχων, δωματίων και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε στο εσωτερικό ή το εξωτερικό του κτιρίου σας. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τα καλύτερα μονωτικά υλικά και τις βέλτιστες μεθόδους, ειδικά για την περίπτωσή σας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αντικατάσταση υπάρχουσας μόνωσης
Αρτέμιδα(Λούτσα)
Εκτελέστηκε από
Φώτης Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση υπάρχουσας μόνωσης
Είδος μόνωσης:
Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
Τετραγωνικά μέτρα:
100 και άνω
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 1900,00€
Τοποθέτηση νέας μόνωσης
Κερατσίνι
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας μόνωσης
Είδος μόνωσης:
Θερμομόνωση & Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
Τετραγωνικά μέτρα:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 1200,00€
Τοποθέτηση νέας μόνωσης
Γαλάτσι
Εκτελέστηκε από
Κωνσταντίνος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας μόνωσης
Είδος μόνωσης:
Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
Τετραγωνικά μέτρα:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 720,00€
Τοποθέτηση νέας μόνωσης
Περιστέρι
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση νέας μόνωσης
Είδος μόνωσης:
Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
Τετραγωνικά μέτρα:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 800,00€
Αντικατάσταση υπάρχουσας μόνωσης
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Κωνσταντίνος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση υπάρχουσας μόνωσης
Είδος μόνωσης:
Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση
Τετραγωνικά μέτρα:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 820,00€

Σχετικά άρθρα

Πώς να Ηχομονώσω μία Πόρτα; 5 Ιδέες για να Βρεις την Ησυχία σου!

Μένεις στο κέντρο της πόλης; Μήπως είναι κοντά σε κεντρικό δρόμο κι έχει συχνά κίνηση; Σίγουρα, αυτοί είναι δύο

Ποια Ηχομονωτικά Υλικά να Επιλέξεις Ανάλογα με την Ηχομόνωση που θες να Πετύχεις!

Μήπως σε ενοχλεί ο θόρυβος της πόλης; Το σπίτι σου βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και δεν ησυχάζεις ποτέ; Μήπως οι

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός συνεργείου μονώσεων για την ηχομόνωση σπιτιου;

Για να απαλλαγείς οριστικά από εξωτερικούς θορύβους, θα πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο ηχομονωτικό υλικό για την επιφάνεια ή τον χώρο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να το εφαρμόσεις σωστά. Θα δεις όμως ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά υλικά -γεγονός που μπορεί να σε μπερδέψει. Επίσης, αν δεν έχεις εντοπίσει σωστά την αιτία του προβλήματος και δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να ηχομονώσεις το ταβάνι, το δάπεδο ή τον τοίχο ενός δωματίου, τότε καλό θα ήταν να απευθυνθείς στους ειδικούς. 

Τα συνεργεία της πλατφόρμας μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην ηχομόνωση σπιτιού, δωματίου, τοίχου, ταβανιού και δαπέδου. Έτσι, μπορούν να πραγματοποιήσουν μελέτη του χώρου σου και να σου προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αν σκέφτεσαι να ενισχύσεις την ηχομόνωση του χώρου σου με τα καλύτερα ηχομονωτικά υλικά και να απαλλαγείς από την ηχορύπανση και άλλους θορύβους, μην ψάχνεις αλλού! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας -εντελώς δωρεάν- και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία μονώσεων.