Ξύλινα Κουφώματα Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς ξύλινων κουφωμάτων και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα ξύλινα κουφώματα;

Τα ξύλινα κουφώματα, όπως και οτιδήποτε έχει το στοιχείο του ξύλου, δίνουν μία διαφορετική αισθητική στον χώρο και αποπνέουν μία αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής. Η τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων, είναι μία εξειδικευμένη εργασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί από έμπειρους τεχνικούς τοποθέτησης και έπειτα από έλεγχο και προετοιμασία του χώρου. Τα ξύλινα κουφώματα μπορεί να αφορούν ξύλινα παντζούρια και ρολά καθώς και ξύλινες πόρτες. Οποιαδήποτε εργασία και αν θέλεις να πραγματοποιήσεις, πρέπει να συμβουλευτείς ένας εξειδικευμένο τεχνικό διότι το ξύλο χρειάζεται επαγγελματικό χειρισμό.

Σε περίπτωση, που είσαι σε διαδικασία αναζήτησης κουφωμάτων για τον χώρο σου και κλείνεις προς τα ξύλινα κουφώματα, δες παρακάτω την λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους:

Τα ξύλινα κουφώματα είναι ηχομονωτικά: Η μάζα του ξύλου δημιουργεί κενά στα οποία εγκλωβίζεται ο ήχος και έτσι δεν εισέρχονται οι ενοχλητικοί θόρυβοι στο εσωτερικό του σπιτιού. Ο σωστός συνδυασμός με το κατάλληλο τζάμι, μπορεί να εξασφαλίσει την απόλυτη ησυχία του σπιτιού.

Τα ξύλινα κουφώματα εξασφαλίζουν τέλεια θερμομόνωση: Το ξύλο αποτελεί από την φύση του μονωτικό υλικό, έτσι διατηρείς την θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού. Έτσι, μειώνεται το κόστος για θέρμανση και ψύξη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Τα ξύλινα κουφώματα χαρίζουν αποτελέσματα υψηλής αισθητικής: Το ξύλο, γενικά χαρίζει μία διαφορετική αισθητική στον χώρο. Τα ξύλινα κουφώματα τελευταίας τεχνολογίας, γοητεύουν το αγοραστικό κοινό καθώς αποτελούν από μόνα τους στολίδια για τα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους. Επιπλέον, σε περίπτωση ανακαίνισης, έχουν την δυνατότητα να βαφούν και να ταιριάξουν σε κάθε στυλ και γούστο.

Μπορεί να γίνει αναβάθμισή τους σε ενεργειακά κουφώματα: Τα παλαιά ξύλινα κουφώματα, έχουν την δυνατότητα να μετατραπούν σε ενεργειακά με την τοποθέτηση ενεργειακών υαλοπινάκων. Έτσι, θα εξασφαλιστεί η εξοικονόμηση ενέργεια και φυσικά θα εξοικονομήσεις και χρήματα από τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης.

Τα σύγχρονα ξύλινα κουφώματα προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια: Τα σύγχρονα ξύλινα κουφώματα, διαθέτουν μηχανισμούς πολλαπλών σημείων που εγγυώνται την προστασία του χώρου. Τα μασίφ τρικολλητά κουφώματα, ξεχωρίζουν στα ξύλινα κουφώματα καθώς χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική υποστήριξη και ανθεκτικότητα τους. Το γεγονός αυτό προκύπτει από τις τρεις διαδοχικές στρώσεις ξύλου που αποτελούνται.

Και επειδή πρέπει να έχεις μία συνολική εικόνα για τα ξύλινα κουφώματα, υπάρχουν και 2 λόγοι για να μην τα προτιμήσεις:

Τα ξύλινα κουφώματα κοστίζουν

Η τιμή της τοποθέτησης ξύλινων κουφωμάτων είναι ιδιαίτερα υψηλή συγκριτικά με την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και συνθετικών κουφωμάτων. Η ευρεία γκάμα επιλογών που υπάρχει σε ξύλινα κουφώματα όμως, καθιστά πιθανό το ενδεχόμενο να βρεις ξύλινα κουφώματα στα μέτρα σου.

Χρειάζονται τακτική συντήρηση και πιθανές επισκευές

Τα ξύλινα κουφώματα διαθέτουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου, όμως για να διατηρηθούν στην αρχική του κατάσταση απαιτείται τακτική συντήρηση. Επίσης, το ξύλο μπορεί να παρουσιάσει μικροφθορές. Ένας τακτικός έλεγχος κάθε τρία χρόνια αρκεί για να έχουν τα ξύλινα κουφώματα την όψη που επιθυμείς και να μην χρειαστούν επισκευή.

Συμβουλή: Η συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων, εξαρτάται από τον βαθμό έκθεσης του ξύλινου κουφώματος σε έντονες καιρικές συνθήκες, στην ηλιακή ακτινοβολία και του ρύπους από το περιβάλλον.

Ακόμη, κι αν ακόμη δεν έχεις πειστεί ότι τα ξύλινα κουφώματα αποτελούν τέλεια επιλογή για τον χώρο σου, στον Απόλυτο Οδηγό Αγοράς Κουφωμάτων, μπορείς να βρεις μία λύση που θα ταιριάζει στο γούστο σου.

Οι έμπειροι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μπορούν να πραγματοποιούν την συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων με αφαίρεση της παλιάς βαφής, τρίψιμο με γυαλόχαρτο, εφαρμογή μυκητοκτόνου και πέρασμα με βερνίκι. Ακόμη, οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν ξύλινα ρολά, ξύλινα παντζούρια και παράθυρα και ενώ ενισχύουν την σκίαση του χώρου σου με στόρια που εφαρμόζουν σε παράθυρα και πόρτες του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου.

Για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείς να πραγματοποιήσεις, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες τεχνικοί μας μπορούν να την αναλάβουν άμεσα. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμας μας και θα πάρεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

Τύποι Κουφωμάτων
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί Ξύλινων Κουφωμάτων για το 2018

Οι επαγγελματίες τεχνικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Μάριος Κορδονούρης
25 αξιολογήσεις
Εξυπηρετήθηκα εξαιρετικά από τον κ. Μάριο Κορδονούρη. Ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις μου και με το παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ!
Σάββας Τεπελίδης
33 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση, οικονομική προσφορά και το κυριότερο: ήρθαν τα πήραν, τα επισκεύασαν και μας τα έφεραν στο χώρο μας! Συνιστώ ανεπιφύλα...
Δημήτριος Γκιαούρης
2 αξιολογήσεις
Άμεση επικοινωνία, ταχύτητα ολοκλήρωσης εργασίας & άριστη σχέση τιμής-ποιότητας εργασιών. Ευγενικός & πολύ καλός επαγγελματίας.
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει