Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Αντικατάσταση Παλαιών Κουφωμάτων από Αξιολογημένους Επαγγελματίες. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Αλλαγή Κουφωμάτων!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/1/2020

Αλλαγή κουφωμάτων - Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων

Αν στο σπίτι σου έχεις κουφώματα πολλών ετών, είναι πολύ πιθανό ότι πλέον δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ενεργειακές ανάγκες των κτιρίων. Η αντικατάσταση κουφωμάτων κρίνεται απαραίτητη, για να πετύχεις καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση για το χώρο σου. Οι μοντέρνες επιλογές είναι πάρα πολλές και το κόστος τους ποικίλει, ανάλογα με την περίπτωση.

Οι έμπειροι επαγγελματίες κουφωμάτων της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν καθημερινά εργασίες για τοποθέτηση και αλλαγή κουφωμάτων, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Βρίσκονται σε θέση να σου προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για κάθε μερεμέτι που θα χρειαστείς για να εφαρμόσουν άψογα τα νέα σου κουφώματα.

Αλλαγή Κουφωμάτων - Κόστος: Σε τι τιμές θα βρεις τα κουφώματα και πόσο θα κοστίσει η εργασία;

Το κόστος κάθε κουφώματος εξαρτάται από τα βασικά υλικά και από τις διαστάσεις. Ενδεικτικά:

1. Αντικατάσταση ξύλινων κουφωμάτων με αλουμινίου

Για αντικατάσταση ξύλινων κουφωμάτων με αλουμινίου οι τιμές (χωρίς ΦΠΑ) είναι:  

- Ψυχρά συστήματα αλουμινίου

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.40 Χ 2.20, υπολογίζεται περίπου στα 600€ - 800€. Το κόστος του ρολού θα είναι μεταξύ 170€ - 300€, προσθετικά στην τιμή της μπαλκονόπορτας.

- Σύστημα αλουμινίου με θερμοδιακοπή

Ενδεικτική τιμή συν 15-20% στην τιμή των ψυχρών κουφωμάτων, από τα ψυχρά συστήματα αλουμινίου για το τζαμιλίκι. Στα συστήματα με θερμοδιακοπή δεν επηρεάζεται η τιμή του ρολού ή του παντζουριού.

2. Αντικατάσταση κουφωμάτων με κουφώματα PVC

Αν αναζητάς μία πιο οικονομική τιμή, τα κουφώματα pvc μπορούν να σου προσφέρουν τη θερμοδιακοπή που αναζητάς με λιγότερα χρήματα. Ενδεικτικά, οι τιμές καθορίζονται ως εξής:

- Συρόμενα επάλληλα κουφώματα PVC  

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.80 Χ 2.20: 700€ -1000€, στα οποία περίπου 500€ αναμένεται να κοστίσει το κούφωμα και το ρολό θα στοιχίσει περίπου 150€ - 250€. Φυσικά, για παράθυρα οι τιμές είναι πιο χαμηλές, αφού ξεκινούν περίπου στα 200€.

- Συρόμενα χωνευτά κουφώματα PVC

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.80 Χ 2.20, υπολογίζεται περίπου στα 700€-1000€, όπου από τα 500€ ξεκινάει το κόστος του κουφώματας, συν 150€ - 250€  για το ρολό.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες μας προσφέρουν στις τιμές αυτές και την αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων πριν την τοποθέτηση. Ωστόσο, αν έχεις ήδη αγοράσει τα κουφώματα και χρειάζεσαι έναν έμπειρο επαγγελματία που θα αναλάβει την τοποθέτηση και την αποξήλωση των κουφωμάτων, μπορούμε να πούμε ενδεικτικά πώς η εργασία αυτή θα ξεκινήσει από τα 40€ (+ΦΠΑ).

Τι θα κερδίσεις από την αντικατάσταση κουφωμάτων;

Οι επαγγελματίες μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες αντικατάστασης κουφωμάτων, μάς έδωσαν μία λίστα με τα οφέλη που θα έχεις, αν αλλάξεις τα παλιά σου κουφώματα. Ποια είναι αυτά;

1. Εξοικονόμηση ενέργειας: Τα νέα μοντέλα κουφωμάτων συμβάλλουν ριζικά στη θερμομόνωση του χώρου. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας και προς τα μέσα αλλά και προς τα έξω, οδηγώντας στη μείωση του κόστους θέρμανσης το χειμώνα και το κόστους ψύξης το καλοκαίρι.

2. Ηχομονωτικές ιδιότητες: Με την κατάλληλη επιλογή κουφωμάτων, οι ενοχλητικοί θόρυβοι μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν και ο προσωπικός σου χώρος να μένει απόρθητος στη φασαρία από οποιαδήποτε πηγή. Η αλλαγή κουφωμάτων με κουφώματα νέας τεχνολογίας, θα εξασφαλίσει την ησυχία που χρειάζεσαι.

3. Αντιδιαρρηκτική προστασία: Επιλέγοντας σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου, pvc ή ξύλινα, η ασφάλεια του χώρου θα βρίσκεται στο ψηλότερο επίπεδο. Ειδικότερα, τα κουφώματα αλουμινίου και τα ξύλινα κουφώματα, ξεχωρίζουν για τη στιβαρότητά τους και κάνουν απροσπέλαστη την είσοδο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

4. Υψηλή αισθητική: Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για να αναβαθμίσεις την αισθητική του χώρου. Τα σύγχρονα κουφώματα, διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις και μπορείς να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει με το στυλ και το προσωπικό σου γούστο.

Με ποιους τρόπους γίνεται η αντικατάσταση κουφωμάτων;

Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, ανάλογα και με την κατάσταση την οποία βρίσκονται, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

- Με μερική αντικατάσταση κουφωμάτων: Σε αυτή την περίπτωση, τα καινούργια κουφώματα τοποθετούνται πάνω στις ήδη υπάρχουσες κάσες και έτσι απαιτείται πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά και λιγότερες τεχνικές εργασίες.

- Με ολική αντικατάσταση κουφωμάτων: Στην ολική αντικατάσταση υπάρχει πλήρης αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων και ακολουθεί η εκ νέου τοποθέτηση των καινούργιων. Αν και απαιτεί αρκετά μερεμέτια και είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία, μερικές φορές είναι απαραίτητη, καθώς οι παλιές κάσες δεν μπορούν να στηρίξουν αποτελεσματικά τα καινούργια κουφώματα.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες τους Douleutaras.gr για αντικατάσταση κουφωμάτων;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες κουφωμάτων, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχετικό χώρο. Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να μελετήσουν τις ανάγκες του χώρου σου, να σε προμηθεύσουν με τα κατάλληλα κουφώματα υψηλής ποιότητας και να αναλάβουν την αλλαγή κουφωμάτων, στις καλύτερες τιμές.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε αντικατάσταση κουφωμάτων, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για αλλαγή κουφωμάτων, από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,77 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Αντικατάσταση των Κουφωμάτων τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
305 αξιολογήσεις

Φοβερος, πολυ αξιολογος, μου εκανε και κανα δυο εξτρα μερεμετια στο σπιτι χωρις να με χρεωσει. Απιστευτο παιδι και πολυ ευκολη συνεννοηση. …

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος S.
290 αξιολογήσεις

Συνεπεια, ποιοτητα. απλα για μια λαθος ρυθμιση απο προηγουμενη επισκευη τα 50 ήταν αρκετα.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
273 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά σε αντικατάσταση γρύλλιας μπάνιου με αλουμινένιο κούφωμα. Άψογη τιμή για πλήρες και επώνυμο προϊόν, "καθαρή" και αισθητικ…

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
118 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη απ τη δουλειά του.

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θ.
112 αξιολογήσεις

Παρα πολυ καλος! οτι συμφωνήσαμε αυτο και ακριβώς εγινε! Πολυ γρήγορος και καθαρός

φωτογραφία επαγγελματία
K Metal KM
94 αξιολογήσεις

Εγινε αλλαγη στα ραουλα των αλουμινιων. Πολυ γρηγορη ανταποκριση απο τη ημερα υποβολης του αιτηματος μου,ευγενικη κα αμεση η επικοινωνια με…

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο

Περισσότερα
Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.

Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων - Δυτικά Προάστια Αθήνας
305 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση και αλλαγή κουφωμάτων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά με μεράκι, συνέπεια και αξιοπιστία για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες μας στην αποξήλωση των παλαιών και την τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων στο χώρο σας. Εμπιστευτείτε μας για την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε στις καλύτερες τιμές! 

Γιώργος Κ.

Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων - Κέντρο Αθήνας
118 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των κουφωμάτων και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω την αλλαγή κουφωμάτων, με μεγάλη εξειδίκευση στα αλουμίνια και τα PVC. Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην αποξήλωση των παλαιών σας κουφωμάτων και την αντικατάστασή τους με νέας τεχνολογίας κουφώματα που μπορούν να σας χαρίσουν οικονομία και ασφάλεια. Εμπιστευτείτε με στην εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσω άμεσα! 

Δημήτρης Ν.

Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων - Νότια Προάστια Αθήνας
148 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας κατέχει πολυετή δραστηριοποίηση στην αντικατάσταση κουφωμάτων. Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά για να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην αλλαγή κουφωμάτων, τόσο για οικίες, όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Στοχεύουμε στην άμεση ικανοποίηση των πελατών μας και προσπαθούμε να παραδίδουμε άριστα αποτελέσματα, υψηλής αισθητικής. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για την εργασία σας! 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.

Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων - Ανατολικά Προάστια Αθήνας
42 αξιολογήσεις

Η τεχνική και κατασκευαστική μας εταιρεία ιδρύθηκε από έμπειρους τεχνικούς που ασχολούνται καθημερινά με την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ένα άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο, που είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αποτελεσματικά. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις, στις καλύτερες τιμές!

Κλειδ.

Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων - Δυτικά Προάστια Αθήνας
37 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην αντικατάσταση κουφωμάτων. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, η ομάδα μας έρχεται στο χώρο σας, πραγματοποιεί την προμέτρηση και δημιουργεί για εσάς τα πιο ποιοτικά κουφώματα, αλουμινίου & PVC. Στην δουλειά μας, χρησιμοποιούμε τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς και σύγχρονο εξοπλισμό για να σας παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά! 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές