Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί!

Αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι αλλαγή κουφωμάτων; Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία τους; Μήπως απλά ο χρόνος έχει επιβαρύνει τις πόρτες και τα παράθυρά σου; Παρακάτω θα βρεις όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σε απασχολούν.

Η επιλογή κουφωμάτων είναι μια δύσκολη απόφαση, καθώς θα σε συνοδεύει για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν όμως τα χρόνια έχουν περάσει και το είδος που είχες επιλέξει θεωρείται πια παλαιωμένο, ήρθε η στιγμή να σκεφτείς την αντικατάσταση κουφωμάτων.

Τί θα κερδίσεις από την αντικατάσταση των κουφωμάτων;

Οι επαγγελματίες μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες αντικατάστασης κουφωμάτων, μάς έδωσαν μία λίστα με τα οφέλη που θα έχεις εάν προχωρήσεις με την συγκεκριμένη διαδικασία. Ποια είναι αυτά;

Οικονομία

Τα νέα μοντέλα κουφωμάτων συμβάλλουν ριζικά στην θερμομόνωση του χώρου. Αυτό πρακτικά σημαίνει εξοικονόμηση τόσο ενέργειας όσο και χρημάτων. Εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας και προς τα μέσα αλλά και προς τα έξω, οδηγώντας στη μείωση του κόστους θέρμανσης το χειμώνα και το κόστους ψύξης το καλοκαίρι. Έτσι, είτε επιλέξεις κουφώματα αλουμινίου ή pvc είτε ξύλινα κουφώματα, η επένδυση που θα κάνεις ειδικά εφόσον τα κουφώματα ανήκουν στην κατηγορία ενεργειακά κουφώματα, θα είναι σημαντική για τα μελλοντικά έξοδα του σπιτιού σου.

Ηχομόνωση

Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο όλοι αναζητούμε ηρεμία και γαλήνη. Με την κατάλληλη επιλογή κουφωμάτων οι ενοχλητικοί θόρυβοι μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν και ο προσωπικός σας χώρος να μένει απόρθητος στην φασαρία από οποιαδήποτε πηγή. Η αλλαγή κουφωμάτων με κουφώματα νέας τεχνολογίας, θα εξασφαλίσει την ησυχία που επιθυμείς για τον χώρο σου.

Ασφάλεια

Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με πιο καινούργια μοντέλα, εγγυάται αυτόματα την αναβάθμιση της ασφάλειας του σπιτιού σας. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει αλματωδώς και η κατασκευή τους είναι πια τέτοια που εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία. Είτε επιλέγοντας κουφώματα αλουμινίου, είτε κουφώματα pvc ή ξύλινα, η ασφάλεια σας θα βρίσκεται στο ψηλότερο επίπεδο. Ειδικότερα, τα κουφώματα αλουμινίου και τα ξύλινα κουφώματα, ξεχωρίζουν για την στιβαρότητά τους και κάνουν απροσπέλαστη την είσοδο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Αισθητική

Η αντικατάσταση κουφωμάτων με ενεργειακά κουφώματα ή συμβατικά τελευταίας τεχνολογίας, αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για να αναβαθμίσεις την αισθητική του χώρου. Τα νέα σύγχρονα κουφώματα, διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις και μπορείς να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει με το στυλ και το προσωπικό σου γούστο. Η αλλαγή των κουφωμάτων γίνεται με πολύ απλά βήματα και γι αυτό προτείνεται και ως εργασία σε περίοδο ανακαίνισης του σπιτιού.

Πότε είναι απαραίτητη η αλλαγή των κουφωμάτων;

Πέρα από τα παραπάνω οφέλη που αποτελούν μερικούς πολύ καλούς λόγους για να προχωρήσεις σε αλλαγή κουφωμάτων, υπάρχουν και μερικές έκτακτες περιπτώσεις που θα σε οδηγήσουν στην αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων:

Βλάβη στον Μηχανισμό των παλιών κουφωμάτων: Σε περίπτωση που προκύψει κάποια βλάβη στον μηχανισμό των παλιών σου κουφωμάτων, η επισκευή μπορεί να σου στοιχίσει περισσότερο από την αντικατάσταση. Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας, συστήνουν την αλλαγή των κουφωμάτων σου ώστε να αναβαθμιστεί και η ποιότητα της καθημερινότητάς σου.

Φθορά & Εκδορές στα Κουφώματα: Το service των κουφωμάτων σου, μπορεί να σε ταλαιπωρήσει και το κόστος να είναι υψηλό. Η αλλαγή των κουφωμάτων, μπορεί να είναι μονόδρομος και επένδυση που θα αναβαθμίσει την αξία του σπιτιού σου.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που θα σε οδηγήσει σε αυτή την απόφαση, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Για αυτό, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν θες να αλλάξεις τα κουφώματά σου.

Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, ανάλογα και με την κατάσταση την οποία βρίσκονται, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

Με μερική αντικατάσταση κουφωμάτων

Σε αυτή την περίπτωση τα καινούργια κουφώματα τοποθετούνται πάνω στις ήδη υπάρχουσες κάσες και έτσι απαιτείται πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά και λιγότερες τεχνικές εργασίες.

Με ολική αντικατάσταση κουφωμάτων

Στην ολική αντικατάσταση υπάρχει πλήρης αποξήλωση των παλιών κουφωμάτων και ακολουθεί η εκ νέου τοποθέτηση των καινούργιων. Αν και απαιτεί αρκετά μερεμέτια και είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία, μερικές φορές είναι απαραίτητη καθώς οι παλιές κάσες δεν μπορούν να στηρίξουν αποτελεσματικά τα καινούργια κουφώματα.

Οι επιλογές που έχεις για τα καινούργια σου κουφώματα είναι πραγματικά πολλές, σε όλες τις τιμές και για κάθε ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, αν προχωρήσεις σε αλλαγή κουφωμάτων οι εναλλακτικές που έχεις είναι :  

Ανάλογα με το υλικό

  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Κουφώματα PVC, πλαστικά ή Συνθετικά Κουφώματα
  • Ξύλινα κουφώματα
  • Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

Ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας

  • Συρόμενα κουφώματα (επάλληλα ή χωνευτά)
  • Ανακλινόμενα ή ανοιγόμενα κουφώματα
  • Σταθερά
  • Επάλληλα

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι για τα κουφώματα σου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το καταλληλότερο είδος κουφωμάτων για το χώρο σου και να αναλάβουν κάθε εργασία για την εγκατάσταση, αλλαγή, επισκευή ή συντήρηση κουφωμάτων.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος αλλαγής κουφωμάτων, διάλεξε έναν από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας και εξασφάλισε ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη
Αλέξανδρος S.
185 αξιολογήσεις
Η συνεργασία μας ήταν παρα πολυ καλή!!! Ήρθε για εκτίμηση και ύστερα για επισκευή των κουφωμάτων! Πολυ καλός επαγγελματίας! Ακριβής, στην...
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
Γιώργος Κ.
87 αξιολογήσεις
ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΚΙΤΟ. ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣ...
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Σωστός επαγγελματίας που βοήθησε με προτάσεις πάρα πολύ.
Σχετικά άρθρα
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο μπορούν
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει