Αντικατάσταση - αλλαγή κουφωμάτων; Στις καλύτερες τιμές!

Βρες επαγγελματίες που καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σπίτι.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πάρε προσφορές άμεσα. Συμπλήρωσε τη φόρμα και οι συνεργάτες μας θα σου στείλουν άμεσα προσφορές.
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/5/2020

Αλλαγή κουφωμάτων - Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων

Αν στο σπίτι σου έχεις κουφώματα πολλών ετών, είναι πολύ πιθανό ότι πλέον δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ενεργειακές ανάγκες των κτιρίων. Η αντικατάσταση κουφωμάτων κρίνεται απαραίτητη, για να πετύχεις καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση για το χώρο σου. Οι μοντέρνες επιλογές είναι πάρα πολλές και το κόστος τους ποικίλει, ανάλογα με την περίπτωση.

Οι έμπειροι επαγγελματίες κουφωμάτων της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν καθημερινά εργασίες για τοποθέτηση και αλλαγή κουφωμάτων, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Βρίσκονται σε θέση να σου προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για κάθε μερεμέτι που θα χρειαστείς για να εφαρμόσουν άψογα τα νέα σου κουφώματα.

Αλλαγή Κουφωμάτων - Κόστος: Σε τι τιμές θα βρεις τα κουφώματα και πόσο θα κοστίσει η εργασία;

Το κόστος κάθε κουφώματος εξαρτάται από τα βασικά υλικά και από τις διαστάσεις. Ενδεικτικά:

1. Αντικατάσταση ξύλινων κουφωμάτων με αλουμινίου

Για αντικατάσταση ξύλινων κουφωμάτων με αλουμινίου οι τιμές (χωρίς ΦΠΑ) είναι:  

- Ψυχρά συστήματα αλουμινίου

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.40 Χ 2.20, υπολογίζεται περίπου στα 600€ - 800€. Το κόστος του ρολού θα είναι μεταξύ 170€ - 300€, προσθετικά στην τιμή της μπαλκονόπορτας.

- Σύστημα αλουμινίου με θερμοδιακοπή

Ενδεικτική τιμή συν 15-20% στην τιμή των ψυχρών κουφωμάτων, από τα ψυχρά συστήματα αλουμινίου για το τζαμιλίκι. Στα συστήματα με θερμοδιακοπή δεν επηρεάζεται η τιμή του ρολού ή του παντζουριού.

2. Αντικατάσταση κουφωμάτων με κουφώματα PVC

Αν αναζητάς μία πιο οικονομική τιμή, τα κουφώματα pvc μπορούν να σου προσφέρουν τη θερμοδιακοπή που αναζητάς με λιγότερα χρήματα. Ενδεικτικά, οι τιμές καθορίζονται ως εξής:

- Συρόμενα επάλληλα κουφώματα PVC  

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.80 Χ 2.20: 700€ -1000€, στα οποία περίπου 500€ αναμένεται να κοστίσει το κούφωμα και το ρολό θα στοιχίσει περίπου 150€ - 250€. Φυσικά, για παράθυρα οι τιμές είναι πιο χαμηλές, αφού ξεκινούν περίπου στα 200€.

- Συρόμενα χωνευτά κουφώματα PVC

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.80 Χ 2.20, υπολογίζεται περίπου στα 700€-1000€, όπου από τα 500€ ξεκινάει το κόστος του κουφώματας, συν 150€ - 250€  για το ρολό.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες μας προσφέρουν στις τιμές αυτές και την αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων πριν την τοποθέτηση. Ωστόσο, αν έχεις ήδη αγοράσει τα κουφώματα και χρειάζεσαι έναν έμπειρο επαγγελματία που θα αναλάβει την τοποθέτηση και την αποξήλωση των κουφωμάτων, μπορούμε να πούμε ενδεικτικά πώς η εργασία αυτή θα ξεκινήσει από τα 40€ (+ΦΠΑ).

Τι θα κερδίσεις από την αντικατάσταση κουφωμάτων;

Οι επαγγελματίες μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες αντικατάστασης κουφωμάτων, μάς έδωσαν μία λίστα με τα οφέλη που θα έχεις, αν αλλάξεις τα παλιά σου κουφώματα. Ποια είναι αυτά;

1. Εξοικονόμηση ενέργειας: Τα νέα μοντέλα κουφωμάτων συμβάλλουν ριζικά στη θερμομόνωση του χώρου. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας και προς τα μέσα αλλά και προς τα έξω, οδηγώντας στη μείωση του κόστους θέρμανσης το χειμώνα και το κόστους ψύξης το καλοκαίρι.

2. Ηχομονωτικές ιδιότητες: Με την κατάλληλη επιλογή κουφωμάτων, οι ενοχλητικοί θόρυβοι μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν και ο προσωπικός σου χώρος να μένει απόρθητος στη φασαρία από οποιαδήποτε πηγή. Η αλλαγή κουφωμάτων με κουφώματα νέας τεχνολογίας, θα εξασφαλίσει την ησυχία που χρειάζεσαι.

3. Αντιδιαρρηκτική προστασία: Επιλέγοντας σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου, pvc ή ξύλινα, η ασφάλεια του χώρου θα βρίσκεται στο ψηλότερο επίπεδο. Ειδικότερα, τα κουφώματα αλουμινίου και τα ξύλινα κουφώματα, ξεχωρίζουν για τη στιβαρότητά τους και κάνουν απροσπέλαστη την είσοδο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

4. Υψηλή αισθητική: Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για να αναβαθμίσεις την αισθητική του χώρου. Τα σύγχρονα κουφώματα, διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις και μπορείς να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει με το στυλ και το προσωπικό σου γούστο.

Με ποιους τρόπους γίνεται η αντικατάσταση κουφωμάτων;

Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, ανάλογα και με την κατάσταση την οποία βρίσκονται, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

- Με μερική αντικατάσταση κουφωμάτων: Σε αυτή την περίπτωση, τα καινούργια κουφώματα τοποθετούνται πάνω στις ήδη υπάρχουσες κάσες και έτσι απαιτείται πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά και λιγότερες τεχνικές εργασίες.

- Με ολική αντικατάσταση κουφωμάτων: Στην ολική αντικατάσταση υπάρχει πλήρης αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων και ακολουθεί η εκ νέου τοποθέτηση των καινούργιων. Αν και απαιτεί αρκετά μερεμέτια και είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία, μερικές φορές είναι απαραίτητη, καθώς οι παλιές κάσες δεν μπορούν να στηρίξουν αποτελεσματικά τα καινούργια κουφώματα.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες τους Douleutaras.gr για αντικατάσταση κουφωμάτων;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες κουφωμάτων, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχετικό χώρο. Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να μελετήσουν τις ανάγκες του χώρου σου, να σε προμηθεύσουν με τα κατάλληλα κουφώματα υψηλής ποιότητας και να αναλάβουν την αλλαγή κουφωμάτων, στις καλύτερες τιμές.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε αντικατάσταση κουφωμάτων, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για αλλαγή κουφωμάτων, από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,78 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Αντικατάσταση των Κουφωμάτων τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
461 αξιολογήσεις

Εξαιρετικά παιδιά, άριστοι επαγγελματίες, συνεπείς και λογικοί στις τιμές τους. Η δουλειά τους γρήγορη και καθαρή. Μου έλυσαν τα χέρια, ήρθαν αμέσως, ήταν πολύ φιλικοί, εκτίμησαν την εργασία και εργάστηκαν αθόρυβα και αποτελεσματικά. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
461 αξιολογήσεις

Συνεπής στην ώρα. Σωστή δουλειά. Θα ήθελα να πιο οικονομικός.

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θώμου
123 αξιολογήσεις

Πολύ ευγενικός, άμεση εξυπηρέτηση, αποτελεσματικός .

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Δασκαλόπουλος
24 αξιολογήσεις

Άψογοι και καταπληκτικοί επαγγελματίες. Γρήγοροι, συνεπείς, ευέλικτοι και με καλές και ειλικρινείς τιμές! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο σας!

φωτογραφία επαγγελματία
Θοδωρής Ντέντες
19 αξιολογήσεις

Πρόκειται για επαγγελματίες ΠΡΟΤΥΠΟ! Απίστευτη συνέπεια, τιμή πολύ χαμηλότερη από όλες τις εναλλακτικές προτάσεις και ποιότητα άριστη! Αυτό που έδωσε θαυμαστικό στο Άριστα της κριτικής μας είναι η καθαρή δουλειά και η ευγένεια των επαγγελματιών! Άφησαν το σπίτι κυριολεκτικά όπως το βρήκαν. Πολλά μπράβο! Μακάρι να τους μιμηθούν όλοι οι επαγγελματίες του χώρου (και όχι μόνο)!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΡΑΚΗΣ & ΥΙΟΙ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
64 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής & τοποθέτησης συστημάτων για κουφώματα αλουμινίου. Συμμορφωνόμαστε με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα διαθέτοντας στους πελάτες της Αρχικές Δοκιμές Τύπου (ΙΤΤ) για την πιστοποίηση και μέτρηση επιδόσεων των προϊόντων μας. Κάθε χώρος χρειάζεται και διαφορετικά κουφώματα για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών κι εμείς είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις δικές σας!

Νίκος Κουρλός

Δυτικά Προάστια Αθήνας
76 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό στον κλάδο των κουφωμάτων. Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στο σχετικό τομέα και μπορούμε να σας δώσουμε προσφορά με υλικά και κόστος τοποθέτησης, στην πιο προσιτή τιμή και με τα πλέον ποιοτικά κουφώματα αλουμινίου ή PVC. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ACT GROUP ΤΑΣΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
24 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των ενεργειακών συστημάτων κουφωμάτων (αλουμινίου και συνθετικά, pvc). Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή, αντικατάσταση και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου (Europa, Exalco, Elvial ) συνθετικών κουφωμάτων PVC (Kommerling ), εσωτερικών και θωρακισμένων πορτών, αλλά και επίπλων κουζίνας. 
 

Γιώργος Κουδέρης

Θεσσαλονίκη
9 αξιολογήσεις

Από το 2002 που ιδρύθηκε η εταιρεία μας, κύρια δραστηριότητα μας είναι η παραγωγή και εμπορία όλων των ειδών των κουφωμάτων, όπως επίσης και η προμήθεια των υλικών, για τους πολλούς πελάτες κατασκευαστές μας στον χώρο των Βαλκανίων. Τα κουφώματα αλουμινίου, PVC ή άλλων υλικών που σκέφτεστε να εγκαταστήσετε στο χώρο σας, αποτελούν για εμάς χώρο εξειδίκευσης, γι' αυτό και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις, ειδικά στα μέτρα σας!

Δημήτριος Ταλαρης

Πειραιάς
6 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στον τομέα των κουφωμάτων και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κουφώματα αλουμινίου, από τοποθέτηση - αντικατάσταση, έως επισκευή και συντήρηση.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Κώστας Χ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 400,00€
Επισκευή
Δήμος Δέλτα
Εκτελέστηκε από
Λάζαρος Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 40,00€
Επισκευή
Χαϊδάρι
Εκτελέστηκε από
Αλέξανδρος S.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
2-3 Κόστος: 100,00€
Επισκευή
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Γρηγόρης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 30,00€
Επισκευή
Ηλιούπολη
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 45,00€