Αντικατάσταση - αλλαγή κουφωμάτων; Στις καλύτερες τιμές!

Βρες επαγγελματίες που καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σπίτι.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πάρε προσφορές άμεσα. Συμπλήρωσε τη φόρμα και οι συνεργάτες μας θα σου στείλουν άμεσα προσφορές.
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 10/3/2020

Αλλαγή κουφωμάτων - Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων

Αν στο σπίτι σου έχεις κουφώματα πολλών ετών, είναι πολύ πιθανό ότι πλέον δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ενεργειακές ανάγκες των κτιρίων. Η αντικατάσταση κουφωμάτων κρίνεται απαραίτητη, για να πετύχεις καλύτερη θερμομόνωση και ηχομόνωση για το χώρο σου. Οι μοντέρνες επιλογές είναι πάρα πολλές και το κόστος τους ποικίλει, ανάλογα με την περίπτωση.

Οι έμπειροι επαγγελματίες κουφωμάτων της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν καθημερινά εργασίες για τοποθέτηση και αλλαγή κουφωμάτων, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Βρίσκονται σε θέση να σου προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, για κάθε μερεμέτι που θα χρειαστείς για να εφαρμόσουν άψογα τα νέα σου κουφώματα.

Αλλαγή Κουφωμάτων - Κόστος: Σε τι τιμές θα βρεις τα κουφώματα και πόσο θα κοστίσει η εργασία;

Το κόστος κάθε κουφώματος εξαρτάται από τα βασικά υλικά και από τις διαστάσεις. Ενδεικτικά:

1. Αντικατάσταση ξύλινων κουφωμάτων με αλουμινίου

Για αντικατάσταση ξύλινων κουφωμάτων με αλουμινίου οι τιμές (χωρίς ΦΠΑ) είναι:  

- Ψυχρά συστήματα αλουμινίου

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.40 Χ 2.20, υπολογίζεται περίπου στα 600€ - 800€. Το κόστος του ρολού θα είναι μεταξύ 170€ - 300€, προσθετικά στην τιμή της μπαλκονόπορτας.

- Σύστημα αλουμινίου με θερμοδιακοπή

Ενδεικτική τιμή συν 15-20% στην τιμή των ψυχρών κουφωμάτων, από τα ψυχρά συστήματα αλουμινίου για το τζαμιλίκι. Στα συστήματα με θερμοδιακοπή δεν επηρεάζεται η τιμή του ρολού ή του παντζουριού.

2. Αντικατάσταση κουφωμάτων με κουφώματα PVC

Αν αναζητάς μία πιο οικονομική τιμή, τα κουφώματα pvc μπορούν να σου προσφέρουν τη θερμοδιακοπή που αναζητάς με λιγότερα χρήματα. Ενδεικτικά, οι τιμές καθορίζονται ως εξής:

- Συρόμενα επάλληλα κουφώματα PVC  

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.80 Χ 2.20: 700€ -1000€, στα οποία περίπου 500€ αναμένεται να κοστίσει το κούφωμα και το ρολό θα στοιχίσει περίπου 150€ - 250€. Φυσικά, για παράθυρα οι τιμές είναι πιο χαμηλές, αφού ξεκινούν περίπου στα 200€.

- Συρόμενα χωνευτά κουφώματα PVC

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.80 Χ 2.20, υπολογίζεται περίπου στα 700€-1000€, όπου από τα 500€ ξεκινάει το κόστος του κουφώματας, συν 150€ - 250€  για το ρολό.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες μας προσφέρουν στις τιμές αυτές και την αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων πριν την τοποθέτηση. Ωστόσο, αν έχεις ήδη αγοράσει τα κουφώματα και χρειάζεσαι έναν έμπειρο επαγγελματία που θα αναλάβει την τοποθέτηση και την αποξήλωση των κουφωμάτων, μπορούμε να πούμε ενδεικτικά πώς η εργασία αυτή θα ξεκινήσει από τα 40€ (+ΦΠΑ).

Τι θα κερδίσεις από την αντικατάσταση κουφωμάτων;

Οι επαγγελματίες μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες αντικατάστασης κουφωμάτων, μάς έδωσαν μία λίστα με τα οφέλη που θα έχεις, αν αλλάξεις τα παλιά σου κουφώματα. Ποια είναι αυτά;

1. Εξοικονόμηση ενέργειας: Τα νέα μοντέλα κουφωμάτων συμβάλλουν ριζικά στη θερμομόνωση του χώρου. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας και προς τα μέσα αλλά και προς τα έξω, οδηγώντας στη μείωση του κόστους θέρμανσης το χειμώνα και το κόστους ψύξης το καλοκαίρι.

2. Ηχομονωτικές ιδιότητες: Με την κατάλληλη επιλογή κουφωμάτων, οι ενοχλητικοί θόρυβοι μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν και ο προσωπικός σου χώρος να μένει απόρθητος στη φασαρία από οποιαδήποτε πηγή. Η αλλαγή κουφωμάτων με κουφώματα νέας τεχνολογίας, θα εξασφαλίσει την ησυχία που χρειάζεσαι.

3. Αντιδιαρρηκτική προστασία: Επιλέγοντας σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου, pvc ή ξύλινα, η ασφάλεια του χώρου θα βρίσκεται στο ψηλότερο επίπεδο. Ειδικότερα, τα κουφώματα αλουμινίου και τα ξύλινα κουφώματα, ξεχωρίζουν για τη στιβαρότητά τους και κάνουν απροσπέλαστη την είσοδο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

4. Υψηλή αισθητική: Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για να αναβαθμίσεις την αισθητική του χώρου. Τα σύγχρονα κουφώματα, διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις και μπορείς να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει με το στυλ και το προσωπικό σου γούστο.

Με ποιους τρόπους γίνεται η αντικατάσταση κουφωμάτων;

Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, ανάλογα και με την κατάσταση την οποία βρίσκονται, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

- Με μερική αντικατάσταση κουφωμάτων: Σε αυτή την περίπτωση, τα καινούργια κουφώματα τοποθετούνται πάνω στις ήδη υπάρχουσες κάσες και έτσι απαιτείται πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά και λιγότερες τεχνικές εργασίες.

- Με ολική αντικατάσταση κουφωμάτων: Στην ολική αντικατάσταση υπάρχει πλήρης αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων και ακολουθεί η εκ νέου τοποθέτηση των καινούργιων. Αν και απαιτεί αρκετά μερεμέτια και είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία, μερικές φορές είναι απαραίτητη, καθώς οι παλιές κάσες δεν μπορούν να στηρίξουν αποτελεσματικά τα καινούργια κουφώματα.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες τους Douleutaras.gr για αντικατάσταση κουφωμάτων;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες κουφωμάτων, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο σχετικό χώρο. Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να μελετήσουν τις ανάγκες του χώρου σου, να σε προμηθεύσουν με τα κατάλληλα κουφώματα υψηλής ποιότητας και να αναλάβουν την αλλαγή κουφωμάτων, στις καλύτερες τιμές.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε αντικατάσταση κουφωμάτων, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για αλλαγή κουφωμάτων, από αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,77 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Αντικατάσταση των Κουφωμάτων τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
342 αξιολογήσεις

Ευγενεστατος,ταχυτατος,αψογος στην δουλεια του !!! Τον συνιστω ανεπιφυλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Koutsos Metal KM
98 αξιολογήσεις

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Άμεση και ακριβής ανταπόκριση !!

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ντόκας
62 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος επαγγελματίας , με φυσιολογικές τιμες. θα του αναθέσω εργασίες και στο μέλλον.

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Στανιμερόπουλος
53 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας και καλός άνθρωπος

φωτογραφία επαγγελματία
Smart Frames
44 αξιολογήσεις

Λογικες τιμες, γρηγορη τοποθετηση, πολυ καλη δουλεια

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Αλέξανδρος SmartRoll

Δυτικά Προάστια Αθήνας
301 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των κουφωμάτων εδώ και 12 χρόνια, όπου είμαστε πρώτη επιλογή για όσους γνωρίζουν τη δουλειά μας. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, αλλά και η συνέπεια στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, είναι οι βασικοί λόγοι για να μας επιλέξετε. Είτε χρειάζεστε κουφώματα αλουμινίου, PVC ή άλλο υλικό, είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας!

Γιώργος Καραπλής

Βόρεια Προάστια Αθήνας
56 αξιολογήσεις

Ασχολούμαι με τις αλουμινοκατασκεύες, τα τελευταία χρόνια, έχοντας αναπτύξει ένα πιστό πελατολόγιο. Παράλληλα αναλαμβάνω εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης σήτας, κουφωμάτων και οικιακών ρολών. 

Κώστας Θώμου

Θεσσαλονίκη
118 αξιολογήσεις

Διαθέτουμε 12 χρόνια εμπειρίας στα κουφώματα αλουμινίου, PVC και άλλων υλικών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα στους πελάτες μας λύσεις για κουφώματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Αναλαμβάνουμε εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για το χώρο σας. Προτιμήστε μας και θα σας δώσουμε την προσφορά μας άμεσα!

Κων/νος Καραχρήστος

Δυτικά Προάστια Αθήνας
16 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας κατέχει εξέχουσα θέση στον τομέα των τεχνικών εργασιών τα τελευταία 15 χρόνια. Δραστηριοποιούμαστε στον ανταγωνιστικό τομέα της κατασκευής, επισκευής και συντήρησης κουφωμάτων, ξύλινων κατασκευών και σιδηροκατασκευών. 

Domes Design

Θεσσαλονίκη
6 αξιολογήσεις

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασίες, που σχετίζονται με τα κουφώματα και μπορούμε να τοποθετήσουμε συνθετικά κουφώματα, έτσι ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες που προκύπτουν στην οικία η την επιχείρηση σας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των κουφωμάτων μας έχει βοηθήσει έτσι ώστε να εντοπίζουμε αμέσως τις ανάγκες των πελατών μας και να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρουμε τις κατάλληλες εργασίες. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία μας, από την αρχή λειτουργίας μας μέχρι σήμερα η εταιρεία μας προσφέρει εγγυημένες λύσεις στο χώρο των κατασκευών. Το μεράκι για τη δουλειά μας, η καταρτισμένη ομάδα μας αλλά και η υψηλή ποιότητα των εργασιών μας, φέρνουν πάντα τα ιδανικά αποτελέσματα!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Δάφνη
Εκτελέστηκε από
Νικόλαος Πάσχος
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 250,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
Θοδωρής Ντέντες
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Είδος κουφωμάτων:
Συνθετικά / PVC
Αριθμός κουφωμάτων:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 300,00€
Επισκευή
Φιλοθέη
Εκτελέστηκε από
Στέλιος Κοντέλης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 30,00€
Επισκευή
Δήμος Νέαπολης - Συκεών
Εκτελέστηκε από
Γεώργιος Γεωργιτσέλης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 40,00€
Επισκευή
Ελληνικό
Εκτελέστηκε από
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Είδος κουφωμάτων:
Αλουμινίου
Αριθμός κουφωμάτων:
1 Κόστος: 40,00€