Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Αλλαγή Κουφωμάτων: Ποιες εργασίες γίνονται και πόσο κοστίζουν;

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία τους; Μήπως απλά ο χρόνος έχει επιβαρύνει τις πόρτες και τα παράθυρά σου; Ειδικά αν έχεις ακόμη τα παλιά ξύλινα κουφώματα, η αλλαγή κουφωμάτων θα σου προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα.

Η επιλογή κουφωμάτων είναι μια δύσκολη απόφαση, καθώς θα σε συνοδεύει για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν όμως τα χρόνια έχουν περάσει και το είδος που είχες επιλέξει θεωρείται πια παλαιωμένο, ήρθε η στιγμή να σκεφτείς την αντικατάσταση κουφωμάτων, πιο σοβαρά. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν πάρεις την απόφαση.

Αλλαγή Κουφωμάτων - Κόστος: Σε τι τιμές θα βρεις τα κουφώματα και πόσο θα κοστίσει η εργασία;

Το κόστος κάθε κουφώματος εξαρτάται από τα βασικά υλικά και από τις διαστάσεις. Ενδεικτικά:

1. Αντικατάσταση ξύλινων κουφωμάτων με αλουμινίου

Η αντικατάσταση ξύλινων κουφωμάτων με αλουμινίου αποτελεί μια εργασία που αναλαμβάνουν αρκετά συχνά οι επαγγελματίες μας. Πιο συγκεκριμένα, μερικές ενδεικτικές τιμές, προ ΦΠΑ, είναι:  

- Ψυχρά Συστήματα αλουμινίου

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.40 Χ 2.20, υπολογίζεται περίπου στα 600€ - 800€. Το κόστος του ρολού θα είναι μεταξύ 170€ - 300€, προσθετικά στην τιμή της μπαλκονόπορτας.

- Συστημα Αλουμινίου με Θερμοδιακοπή

Ενδεικτική τιμή συν 15-20% στην τιμή των ψυχρών κουφωμάτων, από τα ψυχρά συστήματα αλουμινίου για το τζαμιλίκι. Στα συστήματα με θερμοδιακοπή δεν επηρεάζεται η τιμή του ρολού ή του παντζουριού.

2. Αντικατάσταση κουφωμάτων με κουφώματα PVC

Αν αναζητάς μία πιο οικονομική τιμή, τα κουφώματα pvc μπορούν να σου προσφέρουν την θερμοδιακοπή που αναζητάς με λιγότερα χρήματα. Ενδεικτικά, μπορείς να συμβουλευτείς τις παρακάτω τιμές:

- Συρόμενα επάλληλα κουφώματα PVC  

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.80 Χ 2.20: 700€ -1000€, στα οποία περίπου 500€ αναμένεται να κοστίσει το κούφωμα και το ρολό θα στοιχίσει σχεδόν από 150€ - 250€.

- Συρόμενα χωνευτά κουφώματα PVC

Ενδεικτική τιμή για δίφυλλη μπαλκονόπορτα με ρολό 1.80 Χ 2.20,υπολογίζεται περίπου στα 700€-1000€, όπου από τα 500€ ξεκινάει το κόστος του κουφώματας, συν 150€ - 250€  για το ρολό.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες μας προσφέρουν στις τιμές αυτές και την αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων πριν την τοποθέτηση. Ωστόσο, αν έχεις ήδη αγοράσει τα κουφώματα και χρειάζεσαι έναν έμπειρο επαγγελματία που θα αναλάβει την τοποθέτηση και την αποξήλωση των κουφωμάτων, μπορούμε να πούμε ενδεικτικά πώς η εργασία αυτή θα ξεκινήσει από τα 40€.

Τι θα κερδίσεις από την αντικατάσταση κουφωμάτων;

Οι επαγγελματίες μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες αντικατάστασης κουφωμάτων, μάς έδωσαν μία λίστα με τα οφέλη που θα έχεις εάν προχωρήσεις με την συγκεκριμένη διαδικασία. Ποια είναι αυτά;

1. Οικονομία: Τα νέα μοντέλα κουφωμάτων συμβάλλουν ριζικά στην θερμομόνωση του χώρου. Αυτό πρακτικά σημαίνει εξοικονόμηση τόσο ενέργειας όσο και χρημάτων. Εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας και προς τα μέσα αλλά και προς τα έξω, οδηγώντας στη μείωση του κόστους θέρμανσης το χειμώνα και το κόστους ψύξης το καλοκαίρι.

2. Ηχομόνωση: Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο όλοι αναζητούμε ηρεμία και γαλήνη. Με την κατάλληλη επιλογή κουφωμάτων οι ενοχλητικοί θόρυβοι μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν και ο προσωπικός σας χώρος να μένει απόρθητος στην φασαρία από οποιαδήποτε πηγή. Η αλλαγή κουφωμάτων με κουφώματα νέας τεχνολογίας, θα εξασφαλίσει την ησυχία που επιθυμείς για τον χώρο σου.

3. Ασφάλεια: Η τεχνολογία έχει προχωρήσει αλματωδώς και η κατασκευή τους είναι πια τέτοια που εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία. Είτε επιλέγοντας κουφώματα αλουμινίου, είτε κουφώματα pvc ή ξύλινα, η ασφάλεια σας θα βρίσκεται στο ψηλότερο επίπεδο. Ειδικότερα, τα κουφώματα αλουμινίου και τα ξύλινα κουφώματα, ξεχωρίζουν για την στιβαρότητά τους και κάνουν απροσπέλαστη την είσοδο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

4. Αισθητική: Η αντικατάσταση κουφωμάτων με ενεργειακά κουφώματα ή συμβατικά τελευταίας τεχνολογίας, αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για να αναβαθμίσεις την αισθητική του χώρου. Τα νέα σύγχρονα κουφώματα, διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις και μπορείς να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει με το στυλ και το προσωπικό σου γούστο.

Πότε είναι απαραίτητη η αλλαγή κουφωμάτων;

Πέρα από τα παραπάνω οφέλη που αποτελούν μερικούς πολύ καλούς λόγους για να προχωρήσεις σε αλλαγή κουφωμάτων, υπάρχουν και μερικές έκτακτες περιπτώσεις που θα σε οδηγήσουν στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων:

1. Βλάβη στον Μηχανισμό των παλιών κουφωμάτων: Σε περίπτωση που προκύψει κάποια βλάβη στον μηχανισμό των παλιών σου κουφωμάτων, η επισκευή μπορεί να σου στοιχίσει περισσότερο από την αντικατάσταση. Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας, συστήνουν την αλλαγή των κουφωμάτων σου ώστε να αναβαθμιστεί και η ποιότητα της καθημερινότητάς σου.

2. Φθορά & Εκδορές στα Κουφώματα: Το service των κουφωμάτων σου, μπορεί να σε ταλαιπωρήσει και το κόστος να είναι υψηλό. Η αλλαγή των κουφωμάτων, μπορεί να είναι μονόδρομος και επένδυση που θα αναβαθμίσει την αξία του σπιτιού σου.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που θα σε οδηγήσει σε αυτή την απόφαση, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Για αυτό, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν θες να αλλάξεις τα κουφώματά σου.

Με ποιους τρόπους γίνεται η αντικατάσταση κουφωμάτων;

Η αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, ανάλογα και με την κατάσταση την οποία βρίσκονται, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

- Με μερική αντικατάσταση κουφωμάτων: Σε αυτή την περίπτωση τα καινούργια κουφώματα τοποθετούνται πάνω στις ήδη υπάρχουσες κάσες και έτσι απαιτείται πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά και λιγότερες τεχνικές εργασίες.

- Με ολική αντικατάσταση κουφωμάτων: Στην ολική αντικατάσταση υπάρχει πλήρης αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων και ακολουθεί η εκ νέου τοποθέτηση των καινούργιων. Αν και απαιτεί αρκετά μερεμέτια και είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία, μερικές φορές είναι απαραίτητη, καθώς οι παλιές κάσες δεν μπορούν να στηρίξουν αποτελεσματικά τα καινούργια κουφώματα.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες τους Douleutaras.gr στην αντικατάσταση κουφωμάτων;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι για τα κουφώματα σου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το καταλληλότερο είδος κουφωμάτων για το χώρο σου και να αναλάβουν κάθε εργασία για την εγκατάσταση, αλλαγή, επισκευή ή συντήρηση κουφωμάτων.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος αλλαγής κουφωμάτων, διάλεξε έναν από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας και εξασφάλισε ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
214 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη

Αλέξανδρος S.
210 αξιολογήσεις

Η συνεργασία μας ήταν παρα πολυ καλή!!! Ήρθε για εκτίμηση και ύστερα για επισκευή των κουφωμάτων! Πολυ καλός επαγγελματίας! Ακριβής, στην...

Δημήτρης Ν.
116 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Γιώργος Κ.
95 αξιολογήσεις

ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΚΙΤΟ. ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣ...

K Metal KM
82 αξιολογήσεις

Σωστός επαγγελματίας που βοήθησε με προτάσεις πάρα πολύ.

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο μπορούν

Περισσότερα
Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί για Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων - Αχαρνές
91 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση και αλλαγή κουφωμάτων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά με μεράκι, συνέπεια και αξιοπιστία για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες μας στην αποξήλωση των παλαιών και την τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων στο χώρο σας. Εμπιστευτείτε μας για την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε στις καλύτερες τιμές! 
Δημήτρης Ν. Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων - Κορωπί
116 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας κατέχει πολυετή δραστηριοποίηση στην αντικατάσταση κουφωμάτων. Η ομάδα μας εργάζεται καθημερινά για να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην αλλαγή κουφωμάτων, τόσο για οικίες, όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Στοχεύουμε στην άμεση ικανοποίηση των πελατών μας και προσπαθούμε να παραδίδουμε άριστα αποτελέσματα, υψηλής αισθητικής. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για την εργασία σας! 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική και κατασκευαστική μας εταιρεία ιδρύθηκε από έμπειρους τεχνικούς που ασχολούνται καθημερινά με την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ένα άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο, που είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αποτελεσματικά. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις, στις καλύτερες τιμές!
Γιώργος Κ. Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων - Αθήνα
95 αξιολογήσεις
Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των κουφωμάτων και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω την αλλαγή κουφωμάτων, με μεγάλη εξειδίκευση στα αλουμίνια και τα PVC. Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην αποξήλωση των παλαιών σας κουφωμάτων και την αντικατάστασή τους με νέας τεχνολογίας κουφώματα που μπορούν να σας χαρίσουν οικονομία και ασφάλεια. Εμπιστευτείτε με στην εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσω άμεσα! 
Κλειδ. Αντικατάσταση & Αλλαγή Κουφωμάτων - Νέα Ιωνία
35 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην αντικατάσταση κουφωμάτων. Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, η ομάδα μας έρχεται στο χώρο σας, πραγματοποιεί την προμέτρηση και δημιουργεί για εσάς τα πιο ποιοτικά κουφώματα, αλουμινίου & PVC. Στην δουλειά μας, χρησιμοποιούμε τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς και σύγχρονο εξοπλισμό για να σας παρέχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά! 

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει