Μονώσεις Ταρατσών Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μόνωση ταράτσας & τοίχου στη Θεσσαλονίκη: Γιατί χρειάζονται;

Τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, αποτελούν την πρώτη επιλογή στις μονώσεις ταρατσών και εγγυώνται ότι προσφέρουν άμεσες λύσεις, υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Η μόνωση ταράτσας στην Θεσσαλονίκη, αποτελεί μία δημοφιλή εργασία καθώς προστατεύει τα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους από τη ζέστη και την υγρασία.

Οι έντονες συνθήκες που επικρατούν τον χειμώνα και το καλοκαίρι σε σπίτια και σε επαγγελματικούς χώρους στην Θεσσαλονίκη, έχουν κάνει την μόνωση της ταράτσας αδήριτη ανάγκη.

Οι ιδιοκτήτες των κτιρίων στην Θεσσαλονίκη, βλέπουν τις μονώσεις των ταρατσών ως ένα μέσο για να μειωθούν τα έξοδα της θέρμανσης και της ψύξης και να ζουν σε ένα περιβάλλον με ιδανικές συνθήκες.

Τα πλεονεκτήματα από την εφαρμογή της μόνωσης στην ταράτσα του κτιρίου είναι πολλά και οι κυρίαρχες επιλογές στις μονώσεις ταρατσών είναι η θερμομόνωση και η στεγανοποίηση ή υγρομόνωση.

Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνικές και τρόπους εγκατάστασης, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του χώρου και των πελατών.

3 επιλογές στις μονώσεις για κάθε ανάγκη!

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι στην διαδικασία επιλογής του κατάλληλου είδους μόνωσης ταράτσας, σπιτιού ή τοίχου, δες την λίστα με τις τρεις μεγάλες κατηγορίες στις μονώσεις:

Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση, εφαρμόζεται κυρίως για να προστατέψει τον χώρο από τις διακυμάνσεις την θερμοκρασίας. Συντελεί στην εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% και στην μείωση των λογαριασμών για την ψύξη και την θέρμανση.

Η εφαρμογή της θερμομόνωσης μπορεί να γίνει τόσο στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού και ονομάζεται θερμοπρόσοψη ή κέλυφος, όσο και εσωτερικά.

Οι επαγγελματίες στις μονώσεις της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη προτείνουν επίσης την θερμομόνωση για τις μονώσεις ταρατσών.

Υγρομόνωση ή στεγανοποίηση

Η στεγανοποίηση της ταράτσας του σπιτιού σου, θα προστατέψει τον χώρο σου από το νερό της βροχής ενώ θα εξαλείψει κάθε πιθανότητα υγρασίας και μούχλας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται δεν αφήνουν το νερό να περάσει στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ακόμη, η στεγανοποίηση ταρατσών βοηθάει στο να αποφύγεις τη σπατάλη των χρημάτων που θα ξόδευες για τις ζημιές που θα προκαλούσαν η μούχλα και η υγρασία.

Η υγρομόνωση ταράτσας, όταν πραγματοποιείται με τα κατάλληλα μονωτικά υλικά, μπορεί αν δώσει άμεσες λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία όσων χρησιμοποιούν τον χώρο, όπως η μούχλα.

Ηχομόνωση

Η ηχομόνωση του ταβανιού, ενός τοίχου, ενός δωματίου ή του σπιτιού, αποτελεί μία εργασία που αναλαμβάνουν καθημερινά τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας. Η ηχορύπανση που υπάρχει σήμερα στην καθημερινότητα, τους επηρεάζει όλους.

Ο χώρος του σπιτιού είναι το καταφύγιο για πολλούς και η ηχομόνωση του σπιτιού,συμβάλει ώστε να είναι αυτός ο χώρος γαλήνιος και ήρεμος. Με την εφαρμογή των κατάλληλων υλικών, μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο το επίπεδο της ηχορύπανσης και οι ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν τον χώρο τους.

Για την ηχομόνωση του δωματίου, ένας πολύ απλός τρόπος είναι η τοποθέτηση γυψοσανίδας από εξειδικευμένο συνεργείο μονώσεων.

Σε περίπτωση, που επιθυμείς κάποιον άλλο τρόπο για να πετύχεις ένα καλό επίπεδο ηχομόνωσης σπιτιού, οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να σε ενημερώσουν για όλα τα υλικά ηχομόνωσης.

Τι θα κερδίσεις από τις μονώσεις;

Οι μονώσεις, έχουν να προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε όποιον επιλέξει να μονώσει το σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο. Ποια είναι αυτά;

• Βελτίωση του βιοτικού επιπέδου

• Η άμεση απόσβεση χρημάτων

• Αποφυγή εστιών μούχλας και υγρασίας

• Προλαμβάνονται μελλοντικές επισκευές στο κτίριο

Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, μας αποκάλυψαν ότι οι μονώσεις ταρατσών, οι μονώσεις τοίχων και οι μονώσεις σπιτιών, είναι για εκείνους οι πιο δημοφιλείς εργασίες καθημερινά σε όλες τις περιοχές.

Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη μόνωσης που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα που προκύπτουν σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Ποιες τεχνικές χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας στις μονώσεις ταρατσών;

Τα έμπειρα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουν μονώσεις ταρατσών και μας έδωσαν μία λίστα με τις πιο συνηθισμένες τεχνικές που εφαρμόζουν στην μόνωση ταράτσας:

 • Η Συμβατική μόνωση
 • Η Ανεστραμμένη μόνωση
 • Η Ανακλαστική μόνωση

Τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, εφαρμόζουν μία από τις παραπάνω τεχνικές κάθε φορά και εξασφαλίζουν για τους πελάτες τους, την ιδανική ατμόσφαιρα για τον χώρο τους.

Ποια μονωτικά υλικά χρησιμοποιούνται στις μονώσεις ταρατσών;

Οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις ταρατσών στην Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιούν ειδικά μονωτικά υλικά ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι τόσο αποδοτικό όσο και επαγγελματικό. Ποια είναι αυτά τα μονωτικά υλικά:

 • Χαλίκι
 • Ασφαλτόπανα
 • Αφρός πολυουρεθάνης
 • Πετροβάμβακας
 • Διάφορα επαλοιφόμενα στεγανωτικά υλικά
 • Ειδικές μεμβράνες PVC
 • Βιομηχανικό δάπεδο
 • Θερμομονωτικά χρώματα

Ποια σημάδια μαρτυρούν ότι χρειάζεται μόνωση η ταράτσα;

Οι μονώσεις ταρατσών στην Θεσσαλονίκη, σε κάποιες περιπτώσεις επιβάλλεται να εφαρμόζονται. Ποιες είναι αυτές οι περιπτώσεις;

 • Οι λεκέδες υγρασίας στο ταβάνι
 • Υψηλοί λογαριασμοί του ρεύματος

Σε περίπτωση, που δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο τέτοιο σημάδι στο σπίτι ή το γραφείο σου, είσαι τυχερός. Μην παίζεις όμως με την τύχη σου, κανόνισε την μόνωση της ταράτσας σου και θα έχεις αμέτρητα πλεονεκτήματα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα στις μονώσεις ταρατσών;

Η μόνωση της ταράτσας σου στην Θεσσαλονίκη, θα σου προσφέρει πολλά οφέλη και θα έχεις άμεση απόσβεση των χρημάτων που επένδυσες.

Τα συνεργεία μας στις μονώσεις στην Θεσσαλονίκη, μας έδωσαν μία λίστα με τα προτερήματα που απολαμβάνει κάποιος όταν προχωράει σε μόνωση ταράτσας:

Εξοικονόμηση χρημάτων

Καταναλώνεται λιγότερο ρεύμα για θέρμανση και ψύξη του σπιτιού.

Πρόληψη απέναντι στην υγρασία και την μούχλα

Οι μονώσεις ταρατσών προλαμβάνουν την ανάπτυξη υγρασίας και μούχλας στους τοίχους και άρα προστατεύσουν και όσους διαμένουν από πιθανά προβλήματα υγείας.

Αύξηση της αξίας τους κτιρίου

Η μόνωση της ταράτσας, είναι μεγάλο ‘‘ατού’’ για πολλά σπίτια και έτσι η αντικειμενική αξία του κτιρίου που έχει πραγματοποιήσεις μόνωση ταράτσας ανεβαίνει.

Προστασία από μελλοντικές εργασίες επισκευής.

Οι μονώσεις ταρατσών, προστατεύουν το κτίριο από τις κακές καιρικές συνθήκες και έτσι αποφεύγονται πιθανές επισκευές που θα προέκυπταν μελλοντικά.

Υγιεινές συνθήκες διαβίωσης & κατάλληλη θερμοκρασία στο σπίτι.

Οι συνθήκες σε ένα σπίτι που διαθέτει μόνωση ταράτσας είναι ιδανικές για την υγεία όσων διαμένουν.

Στην πλατφόρμας μας, θα βρεις εξειδικευμένα συνεργεία μονώσεων ταρατσών στην Θεσσαλονίκη, που θα αναλάβουν να πραγματοποιήσουν την θερμομόνωση της ταράτσας σου άμεσα και αποτελεσματικά.

Τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό και μπορούν να εφαρμόσουν οποιοδήποτε είδος μόνωσης στην ταράτσα σου, με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.

Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στις μονώσεις ταρατσών;

Οι τιμές στην μόνωση ταράτσας στην Θεσσαλονίκη, είναι κάτι που σίγουρα θα σε απασχολήσει. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας στις μονώσεις στην Θεσσαλονίκη, μας ανέφεραν τους παράγοντες που τις επηρεάζουν:

 • Το είδος της μόνωσης που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις στον χώρο σου.
 • Τα μονωτικά και στεγανωτικά υλικά που θα εφαρμοστούν.
 • Η ποιότητα του υποστρώματος
 • Οι εργασίες προετοιμασίες που απαιτούνται
 • Το μέγεθος της ταράτσας που θα γίνει η μόνωση

Για να πάρεις μία εξειδικευμένη άποψη για τις μονώσεις ταρατσών στην Θεσσαλονίκη, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μονώσεων ταρατσών της πλατφόρμας μας.

Γιατί να επιλέξεις στα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη για τις μονώσεις;

Τα συνεργεία μας, εξειδικεύονται στις μονώσεις και έως σήμερα έχουν εξυπηρετήσει εκατοντάδες εργασίες μόνωσης σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

Υπάρχουν 4 λόγοι που τα συνεργεία μας ξεχωρίζουν στις μονώσεις:

 • Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στη Θεσσαλονίκη, άμεσα και αποτελεσματικά.
 • Τα συνεργεία μας στις μονώσεις, εφαρμόζουν οποιοδήποτε είδος μόνωσης όπως εξωτερικές μονώσεις, εσωτερικές μονώσεις καθώς και μονώσεις ταρατσών.
 • Οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις, έχουν αξιολογηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν και μπορείς να επιλέξεις εκείνον που ταιριάζει στις ανάγκες σου.
 • Τα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παραδίδουν επαγγελματικά αποτελέσματα.

Σε περίπτωση, που έχεις πάρει την απόφαση να μονώσεις το σπίτι ή το γραφείο σου, οι επαγγελματίες μας στις μονώσεις στην Θεσσαλονίκη, είναι εγγυημένη επιλογή.

Τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, που ασχολούνται με τις μονώσεις ταρατσών, έχουν διεκπεραιώσεις εκατοντάδες εργασίες και μπορούν να σου προτείνουν την πιο συμφέρουσα λύση για την θερμομόνωση της ταράτσας.

Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε αξιολογημένα συνεργεία μόνωσης ταρατσών που αναλαμβάνουν καθημερινά να εξυπηρετήσουν εργασίες σε όλη την Θεσσαλονίκη, άμεσα και υπεύθυνα.

Εάν αναζητείς άμεση και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, τότε κάνε την κατάλληλη επιλογή στην μόνωση ταράτσας στην Θεσσαλονίκη, με ένα από τους αξιόπιστους επαγγελματίες μας.

Προχώρησε στην καταχώρηση της εργασίας σου για μόνωση ταράτσας στην Θεσσαλονίκη και πάρε προσφορές για τιμές στις μονώσεις από ένα από τα αξιόλογα συνεργεία μονώσεων του Douleutaras.gr.

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Μ. Group
32 αξιολογήσεις
πολυ καλος τεχνιτης, εμεινα ευχαριστημενος
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, ευγενικός, προσεκτικός στη δουλειά του και συνεπής!
Βασίλης Κ.
20 αξιολογήσεις
Άρτιος επαγγελματίας με άμεση εξυπηρέτηση σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Αρίστο αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα. Προτείνω την συνεργασί...
Γεώργιος Λ.
13 αξιολογήσεις
Πολύ καλή και ποιοτική δουλειά! Τελείωσαν πάρα πολύ γρήγορα και άφησαν τον χώρο καθαρό όπως τον βρήκαν που για μένα είναι το Α και το Ω σ...
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
11 αξιολογήσεις
Ο κ. Κουνατίδης ανέλαβε την πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματός μας κι έφερε εις πέρας όλες τις εργασίες με επαγγελματισμό, συνέπεια, καλή...
Νίκος Τ.
10 αξιολογήσεις
Εξυπηρετήθηκα απόλυτα.
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η υγρασία στο ταβάνι και στους τοίχους συνιστά ένα από τα συνηθέστερα αλλά παράλληλα και δυσκολότερα προβλήματα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει