Επισκευή & Συντήρηση Κουφωμάτων

Βρες τους Καλύτερους Τεχνικούς για Επισκευή & Συντήρηση Κουφωμάτων

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 23/7/2018

Πότε θα χρειαστείς επισκευή κουφωμάτων;

Οι βλάβες στα κουφώματα, είναι μία συνηθισμένη περίπτωση και ενδεχομένως θα χρειαστούν επισκευή έπειτα από μακροχρόνια και καθημερινή χρήση. Φυσικά, οι πιθανότητες μειώνονται όταν γίνονται οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

Τα υλικά τους είναι πολύ ανθεκτικά και για αυτό και είναι δύσκολο να παρουσιάσουν βλάβες, εκτός εάν η ποιότητά τους δεν είναι καλή ή δεν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση από τον τεχνικό. Σε κάθε περίπτωση, η αξιοπιστία του τεχνικού που θα επιλέξεις για την συγκεκριμένη εργασία είναι βασικός παράγοντας ώστε να διασφαλίσει την λειτουργικότητά τους και την μακροζωία τους.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τις πιο συχνές περιπτώσεις που θα χρειαστεί κανείς σέρβις των κουφωμάτων του.

Εισχώρηση υγρασίας στο τζάμι

Αποτελεί ένα αρκετά ενοχλητικό πρόβλημα καθώς πέρα από το αισθητικό κομμάτι, επιδρά αρνητικά και στη συντήρηση κουφωμάτων.

Η αιτία εμφάνισης του είναι ένα συνδυασμός πολλών διαφορετικών κακοτεχνιών και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Η λύση θα έρθει μόνο από κάποιον έμπειρο τεχνικό που θα αναλάβει άμεσα το σέρβις των κουφωμάτων σου.

Πρόβλημα με το μηχανισμό των κουφωμάτων

Αν θες να αποφύγεις την επισκευή κουφωμάτων και να τα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια, πρέπει να κάνεις ορισμένες εργασίες συντήρησης.

Η βασικότερη είναι να φροντίζεις να λιπαίνεις με τα κατάλληλα υλικά όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα. Αν δεν το κάνεις αυτό, σύντομα θα παρατηρήσεις ότι οι πόρτες και τα παράθυρα “κολλάνε”, δηλαδή παρουσιάζουν δυσκολία στο άνοιγμα και στο κλείσιμο. Είτε οι πόρτες είναι απλές είτε πτυσσόμενες αλουμινίου ή πλαστικές, είτε φυσαρμόνικα μπορεί με το καιρό να παρουσιάσουν βλάβη.

Μην προσπαθήσεις να ξεμπλοκάρεις μόνος το μηχανισμό γιατί πιθανότατα θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Επίσης, μία αρκετά συχνή βλάβη είναι αυτή στα ροδάκια της μπαλκονόπορτας. Η αντικατάστασή τους θα πρέπει επίσης να γίνει από επαγγελματία τεχνίτη, ώστε να αποφύγεις τα απρόοπτα.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί αναλαμβάνουν καθημερινά την επισκευή κουφωμάτων αλουμινίου και pvc ενώ μπορούν να δώσουν λύση ακόμη και στην ακραία περίπτωση που χρειάζεσαι αντικατάσταση των κουφωμάτων του σπιτιού σου. Οι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν για τις πιο συχνές εργασίες που πραγματοποιούν στα κουφώματα:

 • Αντικατάσταση σίτας
 • Τοποθέτηση πρόσθετων κλειδαριών ή ασφαλειών
 • Αλλαγή ιμάντα και ταμπακιέρα ρολού
 • Αντικατάσταση τσιμούχας και ράουλων
 • Επισκευή μοτέρ ρολών
 • Επισκευή ή αντικατάσταση μηχανισμών
 • Αλλαγή στα ροδάκια της μπαλκονόπορτας
 • Αλλαγή τζαμιού σε παλιά κουφώματα
 • Μετατροπή ξύλινων κουφωμάτων σε ενεργειακά

Οι εργασίες αυτές είναι μία απλή διαδικασία για έναν έμπειρο τεχνικό και το κόστος επισκευής δεν είναι υψηλό. Το βασικό όμως, είναι να έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην χρειαστούν service τα κουφώματά σου.

Τι περιλαμβάνει η συντήρηση των κουφωμάτων;

Είτε διαθέτεις κουφώματα αλουμινίου ή κουφώματα pvc είτε ξύλινα κουφώματα, η τακτική συντήρησή τους, είναι απαραίτητα εφόσον η φθορά από το πέρασμα του χρόνου επιδρά σε όλα τα είδη κουφωμάτων.

Ένας επαγγελματίας τεχνικός κουφωμάτων θα σε βοηθήσει να φροντίσεις αποτελεσματικά τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα του σπιτιού σου, εντοπίζοντας εύκολα που υπάρχει το πρόβλημα και τι ακριβώς χρειάζονται. Οι τεχνικοί ακολουθούν κάποια βήματα ώστε να ελέγξουν την λειτουργικότητα των κουφωμάτων:

 • Έλεγχος της κάσας του κουφώματος και των αρμών μεταξύ του κουφώματος και του τοίχου
 • Έλεγχος των περιμετρικών μηχανισμών (λάστιχα, βουρτσάκια, κλπ.)
 • Έλεγχος μηχανισμών κίνησης και κλεισίματος (μεντεσέδες,μηχανισμός ανάκλησης, κλπ.)
 • Έλεγχος των υαλοπινάκων
 • Ρύθμιση και λίπανση μηχανισμών (ροδάκια, κλειδαριές, μεντεσέδες,κλπ)

Έπειτα, από μία επαγγελματική συντήρηση κουφωμάτων, είναι βέβαιο ότι θα κάνουν πολύ καιρό να παρουσιαστούν προβλήματα στα κουφώματα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Πολλοί ιδιοκτήτες, αποφασίζουν παρότι δεν χρειάζονται service κουφωμάτων, να προχωρήσουν στην αναβάθμισή τους, αντικαθιστώντας κάποια μέρη τους, με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα η αλλαγή στα ροδάκια της μπαλκονόπορτας με πιο σύγχρονα.

Οι τεχνικοί μας, μπορούν να σε ενημερώσουν για την αντικατάσταση των κουφωμάτων σου με ενεργειακά κουφώματα, ώστε να επωφεληθείς από τα αμέτρητα πλεονεκτήματά τους.

Είτε χρειαστείς επισκευή ή συντήρηση είτε αντικατάσταση, οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας διαθέτουν τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να ολοκληρώσουν με επιτυχία κάθε εργασία.

Μην πτοηθείς από το πρόβλημα που παρουσίασαν τα κουφώματα αλουμινίου ή τα συνθετικά κουφώματα που διαθέτεις. Οι τεχνικοί μας, μπορούν να επισκευάσουν όλα τα κουφώματα, ανεξαρτήτως είδους ή μηχανισμού.

Καταχώρησε την εργασία σου για σέρβις κουφωμάτων και πάρε προσφορές από τους καλύτερους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους τεχνικούς κουφωμάτων στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

Ο Άγγελος είναι έντιμος, συνεπής και σωστός επαγγελματίας. Θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του με χαρά. Κάποιο ελάττωμα που παρουσιάστηκε στην ...

Αλέξανδρος S.
216 αξιολογήσεις

εξυπηρετήθηκα άμεσα από συνεργάτη σας σε επισκευή αλουμινιων. Ήταν ο κος Αλέξανδρος Smart Roll και θέλω να σας ενημερώσω ότι ήταν εξαίρετ...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας!

Γιώργος Κ.
102 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά, συνέπεια και με λογικό κόστος.

K Metal KM
82 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση με ευγένεια και αξιοπιστία τόσο απο τον κ. Κουτσό, όσο και από τους συνεργάτες του. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Επισκευή & Συντήρηση Κουφωμάτων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε τον τεχνικό κουφωμάτων που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. Επισκευή & Συντήρηση Κουφωμάτων - Αχαρνές
110 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς την κατασκευή παντός είδους κουφωμάτων. Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες έτοιμους να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Στόχος μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!
Δημήτρης Ν. Επισκευή & Συντήρηση Κουφωμάτων - Κορωπί
120 αξιολογήσεις
Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για τη δουλειά μας, μας έχει καθιερώσει στον κλάδο των κουφωμάτων. Χαρακτηριζόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Η ικανοποίησή σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις επιθυμίες των πελατών μας. Έχουμε φέρει εις πέρας πληθώρα εργασιών με άριστο αποτέλεσμα. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!
Γιώργος Κ. Επισκευή & Συντήρηση Κουφωμάτων - Αθήνα
102 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προσφέρω άριστες υπηρεσίες και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνεται ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές κατασκευές. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είμαι δίπλα σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας. Διακρίνομαι για την ποιότητα της εργασίας μου και τις οικονομικές τιμές που προσφέρω στους πελάτες μου. Αν θέλετε άριστες υπηρεσίες και κατασκευές στα μέτρα σας, επιλέξτε με!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Επισκευή & Συντήρηση Κουφωμάτων - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της σιδηροκατασκευής. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Κλειδ. Επισκευή & Συντήρηση Κουφωμάτων - Νέα Ιωνία
35 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα κουφώματα αλουμινίου. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε μας εργασία. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει