Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Παράθυρα Mπάνιου

Τοποθέτησε Παράθυρο Μπάνιου στο Χώρο σου με Αξιολογημένους Επαγγελματίες, στην Καλύτερη Τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: Αλουμινίου, Συνθετικά
 • Αλουμινίου
 • Συνθετικά / PVC
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2-3
 • 4-5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 20/8/2019

Παράθυρα μπάνιου

Τα παράθυρα μπάνιου είναι καλό να αντικαθίστανται, μετά από μερικά χρόνια χρήσης. Σε σχέση με άλλα παράθυρα του σπιτιού, ένα παράθυρο μπάνιου δέχεται μεγαλύτερη πίεση από την υγρασία και μπορεί να φθαρεί πιο γρήγορα. Το παράθυρο μπάνιου είναι σημαντικό να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, για να παρέχει μόνωση και προστασία στο χώρο. Γι’ αυτό αν σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις το παλιό παράθυρο μπάνιου με καινούργιο, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος!

Η τοποθέτηση και αντικατάσταση παραθύρων μπάνιου δεν είναι δύσκολη υπόθεση, για τους τεχνικούς με εμπειρία στο σχετικό χώρο, ούτε απαιτεί πολύ χρόνο. Πριν φτάσεις όμως σε αυτό το σημείο, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα πρέπει να λάβεις υπόψη, ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή για παράθυρο μπάνιου. Ρωτήσαμε τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα παράθυρα μπάνιου, πριν την τοποθέτηση.

Παράθυρο Μπάνιου - Τιμές: Σε τι τιμές θα βρεις τα παράθυρα μπάνιου αλουμινίου και pvc;

Οι τιμές για παράθυρο μπάνιου εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά του, από το βασικό υλικό, αλουμίνιο ή pvc και από τις διαστάσεις του. Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε πως ένα ανοιγόμενο παράθυρο αλουμινίου, διαστάσεων 40x50εκ., ξεκινάει από τα 60€. Αντίστοιχα, ένα ανοιγόμενα παράθυρο pvc, ιδίων διαστάσεων, ξεκινάει από τα 50€. Φυσικά, όσο προσθέτεις χαρακτηριστικά, όπως είναι η ανάκληση ή το σύστημα με τις περσίδες, η τιμή αυξάνεται.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι πελάτες μας παίρνουν έτοιμο το κούφωμα και αναζητούν έναν έμπειρο επαγγελματία για την τοποθέτηση. Αν έχεις προμηθευτεί ήδη το παράθυρο μπάνιου, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να αναλάβουν την τοποθέτησή του στο χώρο σου, με τιμές που ξεκινούν από τα 20€ ανά κούφωμα (+ΦΠΑ).

Ποιες επιλογές έχεις στα παράθυρα μπάνιου;

Τα ανοιγόμενα παράθυρα αποτελούν την πιο δημοφιλή κατηγορία στα παράθυρα μπάνιου. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις πως μπορείς να επιλέξεις ένα παράθυρο μπάνιου με περισσότερα χαρακτηριστικά, που θα σου προσφέρει πλήρη χρηστικότητα και λειτουργικότητα, καλύπτοντας πλήρως τις καθημερινές σου ανάγκες.

1. Παράθυρο μπάνιου με περσίδες

Το παράθυρο μπάνιου με περσίδες προσφέρει προστασία από τον αέρα και αποτελεί μία αρκετά διαδεδομένη επιλογή για το μπάνιο. Οι περσίδες είναι μπάρες που διαθέτουν ενσωματωμένο τζάμι και προσφέρουν φυσικό φως στο χώρο, περιορίζοντας την είσοδο του αέρα. Κάθε μπάρα τζαμιού πατά πάνω σε ειδικά διαμορφωμένα λάστιχα, εξασφαλίζοντας την απόλυτη στεγάνωση.

2. Παράθυρο μπάνιου με σίτα

Η τοποθέτηση σίτας σε παράθυρο μπάνιου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από έντομα και ζωύφια που θέλουν να εισβάλουν στο χώρο σου. Συχνά, για τέτοιους σκοπούς επιλέγεται μια σταθερή σίτα. Η κατασκευή της είναι τέτοια, ώστε να μην ανοίγει και να μην αφήνει κενά, από όπου θα μπορούσαν να εισχωρήσουν έντομα. Ακόμα κι όταν έχεις ανοιχτό το παράθυρο στο μπάνιο σου, η σίτα εξακολουθεί να προσφέρει προστασία.

3. Παράθυρο μπάνιου με ανάκληση

Πέρα από την κλασική επιλογή του ανοιγόμενου παράθυρου μπάνιου, μπορείς να επιλέξεις παράθυρο μπάνιου με ανάκληση. Η ανάκληση θα σου προσφέρει πλήρη πρακτικότητα στο άνοιγμα, καθώς θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο κανονικό άνοιγμα, το μερικό πάνω άνοιγμα και το κλείσιμο, χρησιμοποιώντας το ίδιο χερούλι.

Είτε ενδιαφέρεσαι για κούφωμα αλουμινίου, είτε για pvc, οι επαγγελματίες μας θα σου προσφέρουν την καλύτερη λύση για το χώρο σου.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις καινούργια παράθυρα μπάνιου;

1. Επίλεξε παράθυρο μπάνιου κατασκευασμένο από υλικά ανθεκτικά στην υψηλή υγρασία.
2. Εξέτασε αν προτιμάς ανοιγόμενο ή ανακλινόμενο παράθυρο μπάνιου.
3. Δώσε προσοχή στην επιλογή υαλοπίνακα για το παράθυρο, ώστε να μην είναι ορατό το μπάνιο σου στο εξωτερικό περιβάλλον, αλλά να έχεις επαρκές φως της ημέρας.
4. Τοποθέτησε ένα παράθυρο μπάνιου που προσφέρει ασφάλεια στο χώρο ή έχει δυνατότητα συνδυασμού με σύστημα ασφαλείας.

Στο παράθυρο μπάνιου θα χρειαστείς ένα ανθεκτικό υλικό που να μην επηρεάζεται από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες, αλλά ούτε και από την υγρασία στο εσωτερικό του χώρου. Παρακάτω, θα βρεις αναλυτικά τι πρέπει να προσέξεις, όταν αγοράζεις παράθυρο μπάνιου.

1. Τα υλικά στα παράθυρα μπάνιου πρέπει να είναι ανθεκτικά στην υγρασία

Τα παλαιότερα παράθυρα μπάνιου ήταν από ξύλο, ωστόσο λόγω της υγρασίας που έχει ο συγκεκριμένος χώρος, είχαν σαν αποτέλεσμα την ταχύτερη φθορά του ξύλου και σύντομα αντικαταστάθηκαν από πιο σύγχρονες επιλογές, όπως το αλουμίνιο και το PVC. Οι επιλογές είναι αμέτρητες σε χρώμα, σχέδια και υφή, ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο μπάνιο σου.

2. Δώσε σημασία στη λειτουργικότητα

Υπάρχουν αρκετοί τύποι παραθύρων, για να επιλέξεις το κατάλληλο παράθυρο μπάνιου. Τα ανοιγόμενα παράθυρα μπάνιου αποτελούν πάντα μία δημοφιλή επιλογή. Ωστόσο, πολύ πρακτική είναι η επιλογή για ανακλινόμενο άνοιγμα, ώστε τους μήνες του χειμώνα να μπορείς να αερίζεις το χώρο από τους ατμούς, χωρίς να φεύγει όλη η ζεστασιά.

3. Διάλεξε υαλοπίνακα με μόνωση

Για το μπάνιο, χρειάζεσαι έναν υαλοπίνακα διακριτικό, που όμως να αφήνει το φυσικό φως να εισέρχεται στο χώρο, χωρίς να είναι ορατός προς το εξωτερικό του σπιτιού. Σου προτείνουμε να επιλέξεις υαλοπίνακα που να προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η τιμή τους είναι πιο ακριβή, αλλά είναι ό,τι καλύτερο για ένα παράθυρο μπάνιου, για να ενισχύσει τη μόνωσή του.

4. Επίλεξε παράθυρο μπάνιου με βάση την ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι σίγουρα ένα θέμα που πρέπει να λάβεις υπόψη κατά την επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις ειδικά συστήματα ασφαλείας για παράθυρα μπάνιου, περσίδες ή παράθυρο με ενσωματωμένη σίτα. Οι περσίδες θα ενισχύσουν την άμυνα του χώρου σου, σε περίπτωση που υπάρχει κίνδυνος διάρρηξης από το συγκεκριμένο χώρο, ενώ η σίτα θα κρατήσει μακριά από το χώρο σου τα ενοχλητικά έντομα.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις παράθυρα μπάνιου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς κουφωμάτων, για να αντικαταστήσουν το παλιό σου παράθυρο, με ένα καινούργιο παράθυρο μπάνιου. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό και έχοντας μεγάλη εμπειρία στο σχετικό χώρο, μπορούν να σου εγγυηθούν διάρκεια ζωής πολλών ετών για το παράθυρό σου.

Όλοι οι επαγγελματίες μας είναι αξιολογημένοι για το επίπεδο των υπηρεσιών τους, έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, καθώς τους αναθέτεις την εργασία σου. Επιπλέον, είναι σε θέση να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα παράθυρα μπάνιου, ανάλογα με τις ανάγκες σου και το χώρο σου.

Θέλεις να τοποθετήσεις καινούργια παράθυρα μπάνιου; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, τόσο για την κατασκευή όσο και για την τοποθέτηση, από έμπειρους τεχνικούς κουφωμάτων στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τα Παράθυρα του Μπάνιου τους

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος S.
282 αξιολογήσεις

+ Γρήγοροι στην εξυπηρέτηση, έγινε επιπλέον εργασία σε άλλον χώρο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εργασίας που είχαμε ζητήσει. - Δεν μπήκε …

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
266 αξιολογήσεις

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΤΙΜΗ,ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΘΑΡΟΙ.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
266 αξιολογήσεις

Διορθωθηκε η ζημιά αποτελεσματικά ηξδγψθσγψ9βψκχβ

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
116 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, άμεση εξυπηρέτηση και πολύ νορμάλ τιμές!!

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θ.
107 αξιολογήσεις

Πολύ ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό και από το αποτέλεσμα.

φωτογραφία επαγγελματία
K Metal KM
91 αξιολογήσεις

Πολύ καλός!

Σχετικά άρθρα

3 Απλές Λύσεις αν δεν ανοίγει το Παράθυρο Αλουμινίου!

Δεν είναι λίγες οι φορές που δοκιμάζουμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και δεν ανοίγει γιατί έχει κολλήσει. Τι κάνουμε,

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Παράθυρα Μπάνιου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.

Παράθυρα Mπάνιου - Αχαρνές
266 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των κουφωμάτων για παράθυρα μπάνιου. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής και μπορούν να σας προσφέρουν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που επιθυμείτε. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε! 

Χρηστος Ν.

Παράθυρα Mπάνιου - Άνω Λιόσια
55 αξιολογήσεις

Η πολυετής εμπειρία μου στο χώρο των κουφωμάτων μου επιτρέπει να αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία αφορά τα κουφώματα αλουμινίου. Τα παράθυρα μπάνιου είναι μία εργασία που αναλαμβάνω αρκετά συχνά και είμαι σε θέση να προσφέρω τις καλύτερες λύσεις. Είτε πρόκειται για την οικία, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, καταχωρήστε δωρεάν την εργασία σας και άμεσα θα σας στείλουμε τις καλύτερες λύσεις! 

Γιώργος Κ.

Παράθυρα Mπάνιου - Αθήνα
116 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των κουφωμάτων αλουμινίου και pvc και αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία αφορά τα παράθυρα μπάνιου. Έχω στην κατοχή μου αναβαθμισμένο εξοπλισμό και κατέχω όλη την απαιτούμενη κατάρτιση, για να προσφέρω στους πελάτες μου τις καλύτερες λύσεις, σε όλες τις εργασίες. Εργάζομαι με συνέπεια και αξιοπιστία και προσφέρω οικονομικές τιμές. Είμαι άμεσα διαθέσιμος να αναλάβω και τη δική σας εργασία! 

Δημήτρης Ν.

Παράθυρα Mπάνιου - Ηλιούπολη
140 αξιολογήσεις

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τεράστια ποικιλία κουφωμάτων που μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα παράθυρα μπάνιου και είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε το παράθυρο που επιθυμείτε σε οποιαδήποτε διάσταση το χρειάζεστε. Η ικανοποίηση των πελατών μας, αποτελεί για εμάς τη βασική μας προτεραιότητα. Εμπιστευτείτε μας για την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.

Παράθυρα Mπάνιου - Παιανία
42 αξιολογήσεις

Η τεχνική και κατασκευαστική μας εταιρεία προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτησης στα παράθυρα μπάνιου. Η ομάδα μας κατέχει όλη την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις, με εγγυημένο αποτέλεσμα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Αναθέστε την εργασία σας σε εμάς και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! 

Σχετικές υπηρεσίες

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ