Παράθυρα Mπάνιου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Παράθυρα Mπάνιου!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Παράθυρα μπάνιου: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν την τοποθέτηση

Τα παράθυρα μπάνιου είναι καλό να αντικαθίστανται, μετά από μερικά χρόνια χρήσης. Σε σχέση με άλλα παράθυρα του σπιτιού, ένα παράθυρο μπάνιου δέχεται μεγαλύτερη πίεση από την υγρασία και μπορεί να φθαρεί πιο γρήγορα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, για να παρέχουν μόνωση και προστασία στο χώρο.

Η τοποθέτηση και αντικατάσταση παραθύρων μπάνιου δεν είναι δύσκολη υπόθεση, για τους τεχνικούς με εμπειρία στο σχετικό χώρο. Αν θέλεις να αλλάξεις τα κουφώματα του μπάνιου σου, μπορείς να προσπαθήσεις να ακολουθήσεις τη διαδικασία και χωρίς επαγγελματία, αν και μια τέτοια κίνηση έχει μεγάλο ρίσκο.

Τι πρέπει να προσέξεις, στην επιλογή για καινούργια παράθυρα μπάνιου και την τοποθέτησή τους; Εμείς συζητήσαμε με τους έμπειρους τεχνικούς κουφωμάτων μας και μάθαμε όλα όσα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, πριν την τοποθέτηση.

Τι πρέπει να προσέξεις, όταν επιλέγεις καινούργια παράθυρα μπάνιου;

Στο παράθυρο του μπάνιου χρειάζεσαι ένα ανθεκτικό υλικό που να μην επηρεάζεται από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες αλλά ούτε και από την υγρασία στο εσωτερικό του χώρου. Όμως, ας δούμε αναλυτικά, τι πρέπει να προσέξεις, όταν αγοράζεις παράθυρο μπάνιου:

1. Υλικά παραθύρων ανθεκτικά στην υγρασία

Τα παλαιότερα παράθυρα μπάνιου ήταν από ξύλο, ωστόσο λόγω της υγρασίας που έχει ο συγκεκριμένος χώρος, είχαν σαν αποτέλεσμα την ταχύτερη φθορά του ξύλου και σύντομα αντικαταστάθηκαν από πιο σύγχρονες επιλογές όπως το αλουμίνιο και το PVC. Οι επιλογές είναι αμέτρητες σε χρώμα, σχέδια και υφή, ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο μπάνιο σου.

2. Τύποι παραθύρων κατάλληλοι για μπάνιο

Υπάρχουν αρκετοί τύποι παραθύρων, για να επιλέξεις το κατάλληλο παράθυρο μπάνιου. Τα ανοιγόμενα παράθυρα μπάνιου είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή. Ωστόσο, πολύ πρακτική είναι η επιλογή για ανακλινόμενο άνοιγμα, ώστε τους μήνες του χειμώνα να μπορείς να αερίζεις το χώρο από τους ατμούς, χωρίς να φεύγει όλη η ζεστασιά.

3. Μόνωση στα τζάμια / υαλοπίνακες

Για το μπάνιο, χρειάζεσαι έναν υαλοπίνακα διακριτικό, που όμως να αφήνει το φυσικό φως να εισέρχεται στο χώρο, χωρίς να είναι ορατός προς το εξωτερικό του σπιτιού. Σου προτείνουμε να επιλέξεις υαλοπίνακα που να προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η τιμή τους είναι πιο ακριβή, αλλά είναι ό,τι καλύτερο για ένα παράθυρο μπάνιου, για να ενισχύσει τη μόνωσή του.

4. Σύστημα ασφαλείας για παράθυρο μπάνιου

Η ασφάλεια είναι σίγουρα ένα θέμα που πρέπει να λάβεις υπόψη κατά την επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις ειδικά συστήματα ασφαλείας για παράθυρα μπάνιου, περσίδες ή παράθυρο με ενσωματωμένη σίτα. Όλα αυτά θα ενισχύσουν την άμυνα του χώρου σου, σε περίπτωση που υπάρχει κίνδυνος διάρρηξης από το συγκεκριμένο χώρο.

Ποια είναι η διαδικασία τοποθέτησης για παράθυρα μπάνιου;

Τα σύγχρονα παράθυρα μπάνιου διατίθενται έτοιμα προς τοποθέτηση. Αφού έχεις σιγουρευτεί ότι οι διαστάσεις είναι σωστές, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1. Αφαιρείς τα φύλλα από το παλιό παράθυρο μπάνιου.

2. Ξεβιδώνεις τις βίδες που συγκρατούν την κάσα.

3. Αφαιρείς τα μέλη της κάσας.

4. Εφαρμόζεις σιλικόνη στο κάτω μέρος του κουφώματος.

5. Αφαιρείς τα τζαμιλίκια από το παράθυρο και τοποθετείς την κάσα στο κούφωμα.

6. Με τη βοήθεια σφηνών και ενός αλφαδιού μπορείς να βεβαιωθείς ότι έχεις τοποθετήσει σωστά την κάσα.

7. Βιδώνεις την κάσα στο κούφωμα, αρχίζοντας από την κάθετη πλευρά και με αφρό πολυουρεθάνης γεμίζεις τυχόν κενά στο κούφωμα.

8. Αφού στεγνώσει ο αφρός και η σιλικόνη, τοποθετείς α αρμοκάλυπτρα στο εσωτερικό του κουφώματος και έπειτα τα τζαμιλίκια.

9. Ελέγχεις την εξωτερική πλευρά του κουφώματος και γεμίζεις τυχόν κενά με σιλικόνη εξωτερικού χώρου για τέλεια αποτελέσματα.

Φυσικά, όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις με ασφάλεια, μόνο εφόσον έχεις σχετική εμπειρία σε τέτοιου είδους εργασίες του σπιτιού. Αν η τοποθέτηση παραθύρου μπάνιου δε σου φαίνεται τόσο εύκολη υπόθεση, σου προτείνουμε να αποφύγεις το ρίσκο της αποτυχίας. Ανάθεσε σε έναν έμπειρο τεχνικό κουφωμάτων να εγκαταστήσει το παράθυρο μπάνιου σου, για σίγουρα και ασφαλή αποτελέσματα.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για τοποθέτηση παραθύρων μπάνιου;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις τους καλύτερους τεχνικούς κουφωμάτων στην περιοχή σου, για να αντικαταστήσουν το παλιό σου παράθυρο, με ένα καινούργιο παράθυρο μπάνιου. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό και έχοντας μεγάλη εμπειρία στο σχετικό χώρο, μπορούν να σου εγγυηθούν διάρκεια ζωής πολλών ετών για το παράθυρό σου.

Όλοι οι επαγγελματίες μας είναι αξιολογημένοι για το επίπεδο των υπηρεσιών τους, έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, καθώς τους αναθέτεις την εργασία σου. Αν δεν έχεις επιλέξει ποια είναι τα κατάλληλα παράθυρα μπάνιου για το σπίτι σου, μπορούν να σου προτείνουν τα καλύτερα παράθυρα, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Θέλεις να τοποθετήσεις παράθυρα μπάνιου; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεχνικούς κουφωμάτων στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
199 αξιολογήσεις
Ο κ. Άγγελος ήταν άψογος στην συνεργασία μας και εξαιρετικός στην ποιόητα του αποτελέσματος που ζητούσα. Προσέφερε λύσεις για την μέγιστη...
Αλέξανδρος S.
178 αξιολογήσεις
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑ...
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ξεκινώντας από το αρχικό τηλεφώνημα, ο Σπύρος ήταν σαφής, φιλικός και επαγγελματίας. Μου άρεσε που μου έδωσε μια αίσθηση κόστους της εργα...
Δημήτρης Ν.
107 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!
Γιώργος Κ.
83 αξιολογήσεις
Η κύριος Κίτος ήταν άψογος στην δουλειά του, τελείωσε την εργασία στο προβλεπόμενο διάστημα που μου είχε πει. Θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα
K Metal KM
82 αξιολογήσεις
Συνέπεια και επαγγελματισμός. Γρηγορη τοποθέτηση!και πολύ καλή τιμή
Σχετικά άρθρα
Δεν είναι λίγες οι φορές που δοκιμάζουμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και δεν ανοίγει γιατί έχει κολλήσει. Τι κάνουμε,
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει