Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Επισκευή Ξύλινων Κουφωμάτων - Συντήρηση

Εξυπηρετήσου Άμεσα από Αξιολογημένο Επαγγελματία για Επισκευή Παλαιών Ξύλινων Κουφωμάτων & Συντήρησή τους!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Νέα κατασκευή, Εγκατάσταση
 • Νέα κατασκευή
 • Εγκατάσταση / Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή / Μερεμέτι
 • Λουστράρισμα
 • Άλλο
π.χ.: Ντουλάπα, Έπιπλα
 • Ξύλινο κούφωμα
 • Ντουλάπα
 • Έπιπλα κουζίνας
 • Πόρτα
 • Επιπλα
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2 - 3
 • 4 - 5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 02/7/2019


Επισκευή & Συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων

Η διαχρονική αισθητική των ξύλινων κουφωμάτων είναι αδιαμφισβήτητη. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι ξύλινες πόρτες, τα ξύλινα παράθυρα και παντζούρια, θα βρίσκονται στις κορυφαίες προτιμήσεις μας για το σπίτι. Ωστόσο, η συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων κρίνεται απαραίτητη, για να αντέξουν για πολλά χρόνια, όπως και η επισκευή παλαιών ξύλινων κουφωμάτων.

Σύμφωνα με τους έμπειρους επαγγελματίες μας, η ανάγκη για επισκευή ξύλινων κουφωμάτων προκύπτει για πολλούς λόγους. Η έλλειψη συντήρησης με το πέρασμα του χρόνου, είναι πιθανό να φέρει σαν αποτέλεσμα φθορές στα κουφώματα. Για το λόγο αυτό, συστήνουν να μην ξεχνάς την τακτική συντήρηση και φροντίδα με βερνίκι, για να έχεις αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται συντήρηση - service ξύλινων κουφωμάτων;

Η συχνότητα επισκευής και συντήρησης των ξύλινων κουφωμάτων επηρεάζεται άμεσα από το βαθμό έκθεσης του ξύλινου κουφώματος σε έντονα κλιματολογικά φαινόμενα, στην ηλιακή ακτινοβολία και του ρύπους του περιβάλλοντος.

Η έλλειψη συντήρησης των ξύλινων κουφωμάτων, αποτελεί βασικό λόγο που μειώνονται οι αντοχές του ξύλου απέναντι σε εξωτερικούς παράγοντες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καλό να γίνεται συντήρηση ξύλινων πορτών, παραθύρων και παντζουριών, μια φορά το χρόνο.

Γιατί είναι σημαντικό να κάνεις συντήρηση στα ξύλινα κουφώματα;

Τα ξύλινα κουφώματα αναβαθμίζουν αισθητά την αισθητική ενός χώρου, όμως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά τους που μπορεί να αποτελούν αιτία για την εμφάνιση φθορών. Το ξύλο, ως υλικό, έχει περισσότερες ανάγκες συντήρησης από υλικά, όπως το αλουμίνιο ή τα pvc. Η μοναδική υφή και όψη, διατηρείται μόνο εάν πραγματοποιείται τακτικός έλεγχος και συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων.

Μπορεί τα ξύλινα κουφώματα να αντέχουν σε βάθος χρόνου, όμως η όψη τους αλλάζει, εάν δεν δεχτούν την ανάλογη φροντίδα. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, που έχουν αναλάβει εκατοντάδες εργασίες επισκευής και συντήρησης ξύλινων παραθύρων, πορτών και παντζουριών, μπορούν να εγγυηθούν ότι θα επαναφέρουν τα ξύλινα κουφώματα στην αρχική τους κατάσταση και θα ενισχύσουν τις μονωτικές ιδιότητές τους.

Τι διαδικασία ακολουθείται σε μια ολοκληρωμένη συντήρηση;

Μια ολοκληρωμένη συντήρηση ξύλινων κουφωμάτων περιλαμβάνει κάποια συγκεκριμένα στάδια, τα οποία χρειάζονται προσοχή από τον ειδικό. Τα βασικά στάδια που ακολουθούνται είναι τα εξής:

 • Αφαίρεση χερουλιών & λοιπών μεταλλικών μερών

 • Αφαίρεση της παλιάς βαφής

 • Τρίψιμο των ξύλινων κουφωμάτων με γυαλόχαρτο

 • Εφαρμογή μυκητοκτόνου

 • Πέρασμα με νέο βερνίκι

 • Επανατοποθέτηση χερουλιών & έλεγχος αποτελέσματος

Η διαδικασία επισκευής και συντήρησης ξύλινων κουφωμάτων, πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς ώστε να εξασφαλίζεται η μακροχρόνια αντοχή των ξύλινων κουφωμάτων στην φθορά του χρόνου και να παρέχεται εγγύηση επισκευής.

Είναι σημαντικό να έχεις υπόψη, ότι πιθανώς θα χρειαστεί πάνω από μια στρώση υλικών για τη σωστή συντήρηση ξύλινων παντζουριών, παραθύρων και πορτών. Έτσι, είναι πολύ πιθανό η συντήρηση να διαρκέσει πάνω από μια ημέρα.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για επισκευή ξύλινων κουφωμάτων;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους ξυλουργούς, με μεγάλη εμπειρία στην επισκευή παλαιών ξύλινων κουφωμάτων και την αναβάθμισή τους σε ενεργειακά. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν την επισκευή και τη συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά της αγοράς, στις καλύτερες τιμές.

Για οποιουδήποτε είδους επισκευή ξύλινων κουφωμάτων κι αν χρειαστείς, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για επισκευή ή συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων σου, από αξιόπιστους επαγγελματίες!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Επισκευή & Συντήρηση των Ξύλινων Κουφωμάτων τους

φωτογραφία επαγγελματία
Πρόδρομος Γ.
126 αξιολογήσεις

ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Douleutaras.gr λογότυπο
Γκέντσι Τ.
62 αξιολογήσεις

Ευχαριστώ τον "Δουλευταρά" για την εξυπηρέτηση. Παρότι ήταν μέρες γιορτών και η ξυλουργική εργασία ένα απλό μερεμέτι, ο Μάριος κατάφερε ν...

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Ξ.
61 αξιολογήσεις

Πολύ συνεπής, άμεση εξυπηρέτηση, καλή δουλειά!

φωτογραφία επαγγελματία
Σάββας Τ.
48 αξιολογήσεις

Μου πραγματοποίησε την ιδέα μου για τη μετατροπή ενός επίπλου, με το καλύτερο αποτέλεσμα. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Καθυστέρησε λίγο, ...

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτριος Σ.
46 αξιολογήσεις

Τέλεια

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος Β.
36 αξιολογήσεις

Αξιόλογος άνθρωπος, σοβαρός και υποδειγματικός επαγγελματίας. Συνεννοηθήκαμε από την πρώτη στιγμή άψογα. Εννοείται ότι θα τον προτιμήσω γ...

Σχετικά άρθρα

Ποια είναι τα καλύτερα είδη ξύλου για κουφώματα;

Το ξύλο, αν και τελευταίο στις προτιμήσεις των καταναλωτών τη σύγχρονη εποχή, αποτέλεσε το πρώτο υλικό για τη

Περισσότερα
Ξύλινα Κουφώματα: Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα τους;

Σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις ή να επισκευάσεις τα κουφώματα του σπιτιού σου; Θέλεις να κάνεις την καλύτερη

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Επισκευή & Συντήρηση Ξύλινων Κουφωμάτων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παντελής Μ.

Επισκευή Ξύλινων Κουφωμάτων - Συντήρηση - Πειραιάς
19 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Παντελής Μεταξάς και αναλαμβάνω να πραγματοποιήσω για εσάς, κάθε είδους ξυλουργική εργασία, που σχετίζεται με την ανακαίνιση της κουζίνας σας.Μαζί με τους συνεργάτες μου, έχουμε χρόνια εμπειρίας στο χώρο και με όπλο τον άρτιο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε και αποπερατώνουμε ακόμα και τα πιο πολύπλοκα και σύνθετα τεχνικά έργα. 

Θοδωρής Ζ.

Επισκευή Ξύλινων Κουφωμάτων - Συντήρηση - Πειραιάς
19 αξιολογήσεις

Oνομάζομαι Θοδωρής Ζάπρος και είμαι έμπειρος τεχνικός, με εξειδίκευση στις ξυλουργικές εργασίες.Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω οποιαδήποτε ξυλουργική επισκευή και κατασκευή, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. 

κοσμας σ.

Επισκευή Ξύλινων Κουφωμάτων - Συντήρηση - Βύρωνας
9 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας με 40 έτη στον κλάδο των ξυλουργικών εργασιών. Πιο συγκεκριμένα μπορώ να αναλάβω κατασκευές, επισκευές και συντηρήσεις επίπλων κουζίνας, μπάνιου κρεβατοκάμαρας, αλλά και ειδικές κατασκευές, καλύπτωντας ενα ευρύ φάσμα των ξυλουργικών αναγκών σας. 

Φάνης Η.

Επισκευή Ξύλινων Κουφωμάτων - Συντήρηση - Θεσσαλονίκη
9 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, διαθέτει 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των επισκευών ξύλινων κουφωμάτων ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε και την μετέπειτα συντήρησή τους. Είτε πρόκειται για παλιά ξύλινα κουφώματα είτε για καινούργια, διαθέτουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά ώστε να τους χαρίσουμε την χαμένη τους λειτουργικότητα και να σας εξασφαλίσουν την ζεστασιά και την προστασία που επιθυμείτε από τους εξωτερικούς παράγοντες.
Δραστηριοποιούμαστε στην Θεσσαλονίκη και διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών που μπορούν να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες.

Ηρακλής Κ.

Επισκευή Ξύλινων Κουφωμάτων - Συντήρηση - Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, με 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και επισκευών ξύλινων κουφωμάτων, παρέχει άμεσες λύσεις σε κάθε βλάβη που αντιμετωπίζεται με τα κουφώματα του σπιτιού σας. Επισκευάζουμε τους μεντεσέδες, αλλάζουμε λάστιχα στα κουφώματα, αντικαθιστούμε τζάμια και ότι άλλο χρειαστείτε. Η συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων σας, είναι για εμάς προτεραιότητα γι' αυτό και στεκόμαστε δίπλα σας και έπειτα από το πέρας των εργασιών.

Σχετικές υπηρεσίες