Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Παράθυρα Στέγης

Τοποθέτησε Παράθυρα Στέγης - Οροφής & Φεγγίτες Κορυφαίας Ποιότητας με Αξιολογημένους Επαγγελματίες. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 20/6/2019


Παράθυρα στέγης & φεγγίτες: Τι να επιλέξεις για το χώρο σου;

Τα παράθυρα στέγης και οι φεγγίτες είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για ένα σπίτι με σοφίτα, ή δωμάτιο που οδηγεί στη σκεπή. Η τοποθέτησή τους φέρνει φωτεινότητα στο χώρο, εκεί όπου πριν κυριαρχούσε το σκοτάδι και η αίσθηση εγκατάλειψης. Επίσης, είναι σημαντικό ότι τα παράθυρα οροφής αερίζουν το χώρο και απομακρύνουν δυσάρεστες οσμές.

Αν το δωμάτιο που οδηγεί στη στέγη χρησιμοποιείται μόνο σαν αποθηκευτικός χώρος, το να υπάρχουν παράθυρα στέγης δεν είναι ανάγκη υψηλής προτεραιότητας. Αν, ωστόσο, θέλεις να μετατρέψεις το χώρο σε δωμάτιο μελέτης, ή χαλάρωσης, σίγουρα θα χρειαστείς καλύτερο φυσικό φωτισμό. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μοιράστηκαν μαζί μας όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την τοποθέτηση φεγγίτη, ή παραθύρου σκεπής.

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ποιο είναι το κόστος για ποιοτικά παράθυρα οροφής - φεγγίτες;

Οι φεγγίτες στέγης έχουν χαμηλότερο κόστος, σε σχέση με τα παράθυρα στέγης. Ωστόσο, δεν προσφέρουν το ίδιο επίπεδο μόνωσης και δε θεωρούνται κατάλληλοι για κατοικήσιμες σοφίτες. Αν σκοπεύεις να μετατρέψεις τη σοφίτα σε δωμάτιο που κατοικείται, είναι καλύτερο να προτιμήσεις παράθυρα σκεπής, με κυρίαρχα τα παράθυρα στέγης αλουμινίου.

Αν θέλεις να έχεις μια γενική εικόνα για τις τιμές στα παράθυρα στέγης, τα ποιοτικά προϊόντα ξεκινούν, γύρω στα 200€. Από την άλλη πλευρά, οι φεγγίτες στέγης ξεκινούν περίπου στα 100€, αν έχουν μονή υάλωση. Η επιλογή αυτή συστήνεται, μόνο αν η σοφίτα σου έχει το ρόλο αποθήκης, όπου τοποθετείς αντικείμενα χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες.

Ποια είναι τα είδη παράθυρων στέγης & τι θα σου προσφέρει το καθένα;

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι παραθύρων οροφής. Παρακάτω, σου παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά του κάθε τύπου:

1. Παράθυρα στέγης κεντρικού άξονα περιστροφής
 

 • Ο συγκεκριμένος τύπος είναι ιδανικός για χαμηλοτάβανες σοφίτες και σε περιπτώσεις που θέλεις να εγκαταστήσεις το παράθυρο σε χαμηλό σημείο στο χώρο.

 • Περιστρέφονται 180° για εύκολο καθάρισμα και ευελιξία στον εξαερισμό του χώρου.

 • Είναι απολύτως ασφαλή στο χειρισμό. Χάρη στον τρόπο που ανοίγουν και κλείνουν αυτά τα παράθυρα οροφής, δεν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

 • Μπορείς να τοποθετήσεις έπιπλα πίσω από τα παράθυρα στέγης κεντρικού άξονα περιστροφής, χωρίς να εμποδίζουν το άνοιγμα των παραθύρων.

 • Προσφέρουν άψογη μόνωση και ποικιλία υλικών κατασκευής, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

2. Παράθυρα στέγης άνω άξονα περιστροφής
 

 • Τα συγκεκριμένα παράθυρα στέγης προτείνουμε να τα επιλέξεις, σε περίπτωση που θέλεις να τα εγκαταστήσεις σε υψηλό σημείο στη σοφίτα σου και χρειάζεσαι ευκολία στο χειρισμό τους.

 • Είναι ανοιγόμενα προς το πάνω μέρος και περιστρέφονται 180°, συνεπώς αποτελούν και λύση για έξοδο κινδύνου.

 • Και τα παράθυρα στέγης άνω άξονα περιστροφής προσφέρουν άριστη μόνωση, ανάλογα με τα υλικά κατασκευής που επιλέγεις.

 • Τα παράθυρα στέγης άνω άξονα περιστροφής αποτελούν την ιδανική λύση για μέγιστη φωτεινότητα, καθώς βρίσκονται σε αρκετό ύψος.

 • Τέλος, είναι δυνατός και ο συνδυασμός των παραπάνω ώστε να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στις απαιτήσεις του δικού σου χώρου!

Αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις ποιος τύπος για παράθυρα οροφής είναι κατάλληλος για τη σοφίτα σου, ζήτα τη συμβουλή ενός έμπειρου επαγγελματία στην κατηγορία των κουφωμάτων. Θα σε βοηθήσει να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου.

Τα παράθυρα στέγης είναι η ιδανική επιλογή, για όσους επιθυμούν να μετατρέψουν τη σοφίτα τους, σε κατοικήσιμο δωμάτιο του σπιτιού. Εκτός από φωτεινότητα και αερισμό, τα παράθυρα οροφής προσφέρουν και επαρκή μόνωση, σαν κουφώματα της σοφίτας. Υπάρχουν παράθυρα στέγης αλουμινίου και pvc, σε διάφορα σχέδια, διαστάσεις και χρώματα.

Επίσης, μπορεί να διαθέτουν ενεργειακούς υαλοπίνακες, για να προσφέρουν καλύτερη θερμομόνωση. Συνήθως, παρέχεται και η δυνατότητα αυτόματου χειρισμού τους με τηλεχειριστήριο. Το τίμημα για όλα αυτά τα πλεονεκτήματα είναι, φυσικά, πως τα παράθυρα στέγης διατίθενται σε πιο υψηλές τιμές, σε σχέση με τους φεγγίτες.

Γιατί να τοποθετήσεις φεγγίτη στη σοφίτα σου, αντί για παράθυρα οροφής;

Οι φεγγίτες αποτελούν μια εναλλακτική επιλογή, σε σχέση με τα παράθυρα στέγης. Έχουν να προσφέρουν κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα, γι’ αυτό και έχουν διαχρονική αξία και επιλέγονται ακόμα σε κάποια σπίτια.

Το υλικό κατασκευής του φεγγίτη είναι, συνήθως, το ξύλο σε συνδυασμό με μεταλλικά χαρακτηριστικά και αλουμίνιο. Όμως, ας δούμε κάποιους λόγους για να βάλεις φεγγίτη οροφής:

1. Τυπικά, έχει χαμηλότερο κόστος αγοράς, σε σχέση με τα παράθυρα στέγης.

2. Ο φεγγίτης έχει δύο τρόπους ανοίγματος, προς τα πάνω, ή προς το πλάϊ.

3. Μπορεί να διαθέτει διπλό τζάμι για ηχομόνωση, θερμομόνωση και στεγανοποίηση, αν και αυτό αυξάνει την τιμή.

4. Αποτελεί ιδανική λύση για σοφίτες και ψυχρές στέγες που δεν κατοικούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

5. Προσφέρει μία φυσική πηγή φωτός και αέρα, χωρίς όμως να διαθέτει την ποιότητα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, όπως τα παράθυρα οροφής.

6. Μπορεί να γίνει μια έξοδος κινδύνου, σε περίπτωση ανάγκης.

Τι πρέπει να προσέξεις στην επιλογή για παράθυρα στέγης;

Υπάρχουν πολλές κατασκευαστικές εταιρείες για παράθυρα σκεπής, οι οποίες προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Παρακάτω, ακολουθούν κάποιοι βασικοί παράγοντες, που μπορούν να σου δείξουν ότι έχεις επιλέξει πραγματικά ποιοτικά παράθυρα οροφής:

 • Παρέχει προστασία από το χαλάζι;

 • Παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία;

 • Διαθέτει ενεργειακό υαλοπίνακα;

 • Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας;

 • Διαθέτει αυτόματο σύστημα εξαερισμού, για τις περιπτώσεις που είναι κλειστό;

Οι επαγγελματίες τεχνίτες του Douleutaras.gr, έχουν πολυετή εμπειρια και τεχνογνωσία, για να διακρίνουν την ιδανική επιλογή για το δικό σου χώρο. Γνωρίζουν από παράθυρα οροφής και σου προσφέρουν τη λύση που αναζητάς με απαράμιλλη ποιότητα υλικών, σε κόστος που προσαρμόζεται στον προϋπολογισμό σου.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις παράθυρα στέγης;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους τεχνικούς κουφωμάτων με μεγάλη εμπειρία στα παράθυρα οροφής και τους φεγγίτες. Βρίσκονται σε θέση να μελετήσουν το χώρο σου και να σε προμηθεύσουν με παράθυρα κορυφαίας ποιότητας, που θα αντέξουν πολλά χρόνια. Επίσης, μπορούν να σου δώσουν τις καλύτερες προσφορές της αγοράς, με τιμές που περιλαμβάνουν υλικά και εργατικά.

Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις παράθυρα στέγης ή φεγγίτες στο χώρο σου, μην ψάχνεις αλλού. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν, όποτε το χρειαστείς. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για παράθυρα οροφής από έμπειρους τεχνικούς στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Τοποθέτηση των Παραθύρων Οροφής τους

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξανδρος S.
273 αξιολογήσεις

Άμεση συνεννόηση. Συνέπεια στο ραντεβού και εξαιρετική δουλειά

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
260 αξιολογήσεις

Σωστός επαγγελματίας. Έκανε προσεκτική και πολύ καλή δουλειά.

φωτογραφία επαγγελματία
ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.
233 αξιολογήσεις

Πολύ καλή συνεννόηση άμεση εξυπηρέτηση.

φωτογραφία επαγγελματία
Πρόδρομος Γ.
126 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας. Ήρθαν άμεσα στην πρώτη συνάντηση για να πάρουν μέτρα και να μιλήσουμε για το τι ακριβώς ήθελα. Έστειλαν αναλυτική προσφορά...

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
116 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θ.
101 αξιολογήσεις

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής στον οποίο

Περισσότερα
Πώς θα διατηρήσεις τα κουφώματα σου σε άψογη κατάσταση;

Η σωστή επιλογή κουφωμάτων είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβει ο καθένας για το σπίτι του. Πέρα από

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Πλατφόρμας μας για Παράθυρα Στέγης & Φεγγίτες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν.

Παράθυρα Στέγης - Αχαρνές
233 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολεί τεχνικούς με εξειδίκευση στα παράθυρα στέγης αλουμινίου για το σπίτι, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις για το χώρο σας. Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία, από την επιλογή των κατάλληλων παραθύρων οροφής και τη μελέτη του χώρου σας, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση του έργου. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και η ευγενική μας προσέγγιση, μάς έχουν καθιερώσει στο χώρο μας. Οι πελάτες μας, μάς προτιμούν για τη συνέπεια και τα άριστα αποτελέσματα των υπηρεσιών μας. Είμαστε δίπλα σας, για να σς προσφέρουμε τοποθέτηση παραθύρων σκεπής, άμεσα και οικονομικά!

Γιώργος Κ.

Παράθυρα Στέγης - Αθήνα
116 αξιολογήσεις

Οι εσωτερικές πόρτες, βοηθούν στην σωστή διαρρύθμιση του χώρου ενώ η τοποθέτησή τους αποτελεί μία απλή διαδικασία. Είτε αφορά πόρτες λάμινειτ, αλουμινίου, μεταλλικές ή ατσάλινες, το εξειδικευμένο μας προσωπικό μπορεί να εγγυηθεί την επαγγελματική τοποθέτησή τους και ένα μακροχρόνιο και υψηλής αντοχής αποτέλεσμα.

Δημήτρης Ν.

Παράθυρα Στέγης - Κορωπί
136 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην τοποθέτηση κουφωμάτων και μπορεί να αναλάβει για εσάς τα παράθυρα στέγης για το σπίτι σας. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από επαγγελματικές υπηρεσίες, με τα πιο ποιοτικά υλικά, αλλά και σε προσιτές τιμές. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας, επιλέγοντας τους ιδανικούς φεγγίτες, ή παράθυρα οροφής, για τη σοφίτα σας. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.

Παράθυρα Στέγης - Παιανία
41 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολεί έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, με πολύ καλές τεχνικές γνώσεις στην τοποθέτηση και συντήρηση για παράθυρα στέγης - σκεπής. Είμαστε πρώτη επιλογή για τους πελάτες που γνωρίζουν τη δουλειά μας, χάρη στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και φροντίζουμε για την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας, με σκοπό να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε στην επιλογή και τη σωστή τοποθέτηση παραθύρων οροφής, φέρνοντας αποτελέσματα που θα κρατήσουν για χρόνια. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, σε προσιτό κόστος!

Κλειδ.

Παράθυρα Στέγης - Νέα Ιωνία
37 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των κουφωμάτων, με εξειδίκευση στην τοποθέτηση για παράθυρα στέγης και φεγγίτες σε σοφίτες. Οι τεχνικοί μας στοχεύουν στο να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και τα πιο ασφαλή υλικά. Βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, από τη μελέτη του χώρου τους, μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, με βασική προτεραιότητα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, άμεσα και οικονομικά!

Σχετικές υπηρεσίες