Κουφώματα Kommerling

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κουφώματα Kommerling

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/9/2018

Τι είναι τα κουφώματα Kommerling;

Τα κουφώματα Kommerling είναι μία ιδιαίτερη μάρκα U-PVC κουφωμάτων που κατασκευάζονται από την ομώνυμη εταιρεία Kommerling στη Γερμανία. Η Kommerling έχει δημιουργήσει 3 σειρές καινοτόμων κουφωμάτων, με σκοπό να παρέχει το καλύτερο συνδυασμό ποιότητας,αισθητικής και απόδοσης, για κάθε σπίτι!

Είδη Κουφωμάτων Kommerling

Κουφώματα Kommerling σειρά Standard

Τo  κούφωμα Kommerling 76mm έχει μικρό βάθος κατασκευής και πολύ λεπτό προφίλ για να προσφέρει ένα κομψό και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα που ταιριάζει σε κάθε σπίτι. Παρά το λεπτό του προφίλ, είναι δυνατή η τριπλή υάλωση με σύγχρονους υαλοπίνακες. Επιπλέον, διαθέτει 7 θαλάμους αντί για 5, για να παρέχεται υψηλή θερμο-ηχομόνωση και βέλτιστη σταθερότητα. Τέλος,επειδή προσφέρει διπλή και κεντρική στεγάνωση, είναι ιδανικό για ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές.

Το σύστημα Kommerling 88 mm περιλαμβάνει λάστιχο κεντρικής στεγάνωσης και έχει σχεδιαστεί ειδικά για νέα κτίρια. Σε ότι αφορά τη θερμομόνωση, είναι μία πολύ καλή επιλογή. Η τιμή U που αναγράφεται στα χαρακτηριστικά, καθορίζει πόση θερμική ενέργεια χάνεται. Άρα όσο μικρότερη είναι η τιμή U, τόσο καλύτερη θερμομόνωση προσφέρει το κούφωμα και τόσο περισσότερη ενέργεια εξοικονομείς. Η σειρά Standard παρέχει μια εξαιρετική τιμή U= 0,95 W / (m²K) και έτσι ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις εξοικονόμησης ενέργειας ακόμη και για "παθητικές" κατοικίες. Παράλληλα, στα κουφώματα 88mm μπορούν να εγκατασταθούν μεγάλα γυάλινα παράθυρα που θα κάνουν το σπίτι σου ακόμα πιο ζεστό. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τα κουφώματα Kommerling να ξεχωρίζουν είναι ότι η καλή θερμομόνωση επιτυγχάνεται με τη χαλύβδινη ενίσχυση τόσο στα μέγιστα μεγέθη οσο και στα έγχρωμα προφίλ.

Κουφώματα Kommerling σειρά Alu Clip

Το αλουμίνιο σαν υλικό για κουφώματα, προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων. Αρχικά το αλουμίνιο είναι ένα αρκετά σταθερό υλικό, με μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα του αλουμινίου είναι η αισθητική του, καθώς προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε χρώματα ή ανοδίωση για να καλύψει κάθε γούστο.

Από την άλλη πλευρά, τα συνθετικά PVC κουφώματα, τοποθετούνται πολύ εύκολα και προσφέρουν τη βέλτιστη θερμική και ηχητική μόνωση. Παράλληλα εξασφαλίζουν στεγανότητα και ασφάλεια. Πώς να αποφασίσεις λοιπόν ποιό από τα δύο είναι καλύτερο για το σπίτι σου; Τα κουφώματα Kommerling Alu Clip, ως καινοτομικό προϊόν στα κουφώματα, συνδύασαν τα κουφώματα αλουμινίου με τα συνθετικά κουφώματα PVC, έτσι μπορείς να έχεις τα οφέλη κι από τα δύο υλικά.

Τα κουφώματα Kommerling Alu Clip είναι άκρως σταθερά, με μεγάλη αντοχή,ποιότητα και απόδοση, χωρίς να υστερούν σε design. Τέλος, διατίθενται και σε μέγεθος 76 mm και σε 88, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σου. 

Κουφώματα Kommerling σειρά Add On

Το σύστημα Add On στα κουφώματα Kommerling, συνδυάζει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες για τα συνθετικά κουφώματα. Αποτελεί κι αυτό, συνδυασμό αλουμινίου με συνθετικό, για να έχεις τη μέγιστη δυνατή απόδοση, σταθερότητα και υψηλή αισθητική. Η διαφορά όμως του Add on από το Alu Clip, είναι ότι περιλαμβάνει ένα πρόσθετο φύλλο τζαμιού ανάμεσα στους υαλοπίνακες. Έτσι, βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη θερμο-ηχομόνωση και προστατεύει τον προσωπικό σου χώρο σου από αδιάκριτα βλέμματα.  

Όπως και στα δύο προηγούμενα συστήματα κουφωμάτων Kommerling, υπάρχουν και τα δύο μεγέθη κουφωμάτων, για να διαλέξεις αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

Ποια πλεονεκτήματα έχουν τα κουφώματα Kommerling;

1.Εύκολη τοποθέτηση

 Η τοποθέτηση των κουφωμάτων Kommerling είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη, δεδομένου ότι πρόκειται για συνθετικά κουφώματα. Παρόλ’αυτά, για τη σωστή τοποθέτηση τους, είναι απαραίτητο να αναλάβει ένας έμπειρος ειδικός την εγκατάστασή τους.

2. Θερμομόνωση και Ηχομόνωση

 Όπως αναφέραμε και παραπάνω, όλες οι σειρές των κουφωμάτων Kommerling, εστιάζουν στην παροχή της καλύτερης δυνατής θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Αυτό είναι άλλωστε και το χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κουφώματα του εμπορίου. Ακόμα και στη Standard σειρά, η μόνωση είναι εξαιρετική καθώς το προφίλ έχει 7 θαλάμους αντί για 5, που έχουν τα κοινά κουφώματα.

3. Αντιδιαρρηκτική προστασία

 Τα κουφώματα Kommerling είναι έτσι κατασκευασμένα, ώστε να να μπορούν να τοποθετηθούν μηχανισμοί και υαλοπίνακες ασφαλείας. Κατα συνέπεια είναι πιο δύσκολο να παραβιαστεί το κούφωμα ή να σπάσει το τζάμι και εσύ μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

4. Αντοχή στο χρόνο

 Λόγω του συνδυασμού αλουμινίου με PVC, τα κουφώματα Kommerling είναι πολύ ανθεκτικά απέναντι στις εξωτερικές συνθήκες, καθαρίζονται εύκολα, δε διαβρώνονται και δε χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση. Μπορείς να είσαι λοιπόν απόλυτα σίγουρος, ότι τα κουφώματα σου θα αντέξουν για πολλά χρόνια, χωρίς περιττό κόπο και έξοδα.

5. Μοντέρνα αισθητική

 Τα λεπτά προφίλ επιτρέπουν την τοποθέτηση μεγαλύτερων υαλοπινάκων. Παράλληλα, η μεγάλη ευελιξία σε χρώματα και σχέδια που προσφέρει το αλουμίνιο, σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις τη προσωπική σου πινελιά στα κουφώματα και να τα συνδυάσεις ομοιόμορφα με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Τα καλύτερα κουφώματα για το σπίτι σου είναι λίγα μόνο κλικ μακριά. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος τοποθέτησης κουφωμάτων Kommerling. Εμπιστεύσου έναν από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας και θα σου εξασφαλίσει ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
214 αξιολογήσεις

Απλά δεν ήταν εύκολα διαθέσιμος και καθυστέρησε λίγο η τοποθέτηση.

Αλέξανδρος S.
210 αξιολογήσεις

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑ...

Δημήτρης Ν.
116 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας! Ήρθε αμέσως, στην προκαθορισμένη ώρα και όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα, αλλά και σε πολύ καλή τιμή!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας!

Γιώργος Κ.
95 αξιολογήσεις

Πολυ σωστός επαγγελματίας. Συνεπής στο ραντεβού του. Πολυ ευγενικός.

K Metal KM
82 αξιολογήσεις

Αναθέσαμε την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα αλουμινίου και ηλεκτρικά ρόλα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Συνέπ...

Σχετικά άρθρα

Πώς να Μονώσεις τα Κουφώματα;

Θες να μονώσεις τα κουφώματα σου; Δες 5 Έξυπνους τρόπους για να τα μονώσεις, είτε είναι αλουμινίου είτε ξύλινα είτε pvc!

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα PVC ή αλλιώς συνθετικά κουφώματα, προσφέρουν πραγματικά πολλά και κοστίζουν λίγα. Δες όσα πρέπει να ξέρεις για τα PVC

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κουφώματα Kommerling

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. Κουφώματα Kommerling - Αχαρνές
91 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας αναλαμβάνει για εσάς την κατασκευή παντός είδους κουφωμάτων. Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες έτοιμους να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Στόχος μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!
Δημήτρης Ν. Κουφώματα Kommerling - Κορωπί
116 αξιολογήσεις
Η πολύχρονη εμπειρία μας, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και το μεράκι για τη δουλειά μας, μας έχει καθιερώσει στον κλάδο των κουφωμάτων. Χαρακτηριζόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Η ικανοποίησή σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις επιθυμίες των πελατών μας. Έχουμε φέρει εις πέρας πληθώρα εργασιών με άριστο αποτέλεσμα. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Κουφώματα Kommerling - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της σιδηροκατασκευής. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Γιώργος Κ. Κουφώματα Kommerling - Αθήνα
95 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των τεχνικών εργασιών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνω την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προσφέρω άριστες υπηρεσίες και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνεται ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές κατασκευές. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είμαι δίπλα σας να δώσω λύση στο πρόβλημά σας. Διακρίνομαι για την ποιότητα της εργασίας μου και τις οικονομικές τιμές που προσφέρω στους πελάτες μου. Αν θέλετε άριστες υπηρεσίες και κατασκευές στα μέτρα σας, επιλέξτε με!
Κλειδ. Κουφώματα Kommerling - Νέα Ιωνία
35 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα κουφώματα αλουμινίου. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε κάθε μας εργασία. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει