4 Φυτά για υπνοδωμάτιο που προσφέρουν άνετο και συνεχή ύπνο!

Τα φυτά για υπνοδωμάτιο προσφέρουν έναν υγιές περιβάλλον, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στο χώρο όπου τοποθετούνται, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες και μπορούν να προσφέρουν έναν καλό και συνεχή ύπνο. Πέραν από τα βασικά οφέλη τους, τα φυτά αποτελούν ένα διακοσμητικό στοιχείο που αναβαθμίζει το χώρο. Προσθέτοντας φυτά στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας, θα προσφέρεις στο χώρο σου την ανανέωση που επιθυμείς.

Κάτι που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι πως δεν κάνουν όλα τα φυτά για το χώρο του υπνοδωματίου. Τα περισσότερα φυτά απορροφούν το οξυγόνο και το μετατρέπουν σε διοξείδιο του άνθρακα. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου βολικό για το χώρο σου, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παρακάτω, θα βρεις τα κατάλληλα φυτά για υπνοδωμάτιο, που προσφέρουν οξυγόνο και μπορούν να σου χαρίσουν το συνεχόμενο ύπνο που επιθυμείς.

Τα φυτά για υπνοδωμάτιο που θα σου δώσουν πίσω τον ύπνο σου!

1. Aloe

Η αλόη αποτελεί ένα πολυσυζητημένο φυτό, εξαιτίας των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει στην υγεία του ανθρώπου. Το ήξερες, όμως, ότι ένα μικρό γλαστράκι αλόης μπορεί να σου προσφέρει έναν άνετο ύπνο; Η αλόη έχει την ιδιότητα να φιλτράρει τον αέρα του χώρου όπου βρίσκεται, καθαρίζοντας αποτελεσματικά την ατμόσφαιρα. Αυτό, σε συνδυασμό με την απελευθέρωση οξυγόνου κατά τη διάρκεια της νύχτας, την κάνει μία από τις καλύτερες επιλογές στα φυτά για υπνοδωμάτιο.

2. Φοίνικας Αρέκα

Ο φοίνικας αρέκα προσφέρει πολύτιμα οφέλη και επάξια ανήκει τα καλύτερα φυτά για υπνοδωμάτιο. Αποτελεί ιδανική επιλογή, ειδικά αν αρρωσταίνεις συχνά ή ταλαιπωρείσαι από αλλεργίες. Ο φοίνικας αρέκα έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει την ατμόσφαιρα, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να αναπνέεις καλύτερα στο χώρο του υπνοδωματίου σου. Ωστόσο, το ύψος του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 μέτρα. Αν η κρεβατοκάμαρά σου είναι μικρή, καλύτερα να μην περιορίσεις και άλλο το χώρο σου.

9 Φυτά Εσωτερικού Χώρου για να Καθαρίσεις την Ατμόσφαιρα του Σπιτιού σου!

3. Κισσός

Αν αντιμετωπίζεις αναπνευστικά προβλήματα, ο κισσός μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη λύση για εσένα. Ο κισσός συγκαταλέγεται στα καλύτερα φυτά για υπνοδωμάτιο και όχι άδικα. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και σύμφωνα με έρευνες ο κισσός μπορεί να λειτουργήσει κατά της μούχλας και να προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον, από την πρώτη μέρα. Σαν φυτό, ο κισσός, αναπτύσσεται πολύ εύκολα και δεν απαιτεί αρκετό φως για να αναπαραχθεί. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αλλεργιών, καθώς επίσης και του άσθματος.

4. Σανσεβιέρια

Η σανσεβιέρια αποτελεί την καλύτερη επιλογή στα φυτά για υπνοδωμάτιο. Είναι, ίσως, το καταλληλότερο φυτό που μπορείς να τοποθετήσεις στο χώρο σου και θα σου χαρίσει έναν ήρεμο και ήσυχο ύπνο. Επιπλέον, είναι ένα φυτό που δεν χρειάζεται πολύ νερό, ούτε πολύ ήλιο για να επιβιώσει. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η σανσεβιέρια θα σου προσφέρει μία καθαρή ατμόσφαιρα, όσο κοιμάσαι. Εκτός από το υπνοδωμάτιο, μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους του σπιτιού και να προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον, για εσένα και την οικογένειά σου.

Ελπίζουμε το άρθρο μας να σε βοηθήσε και ανάμεσα στα καλύτερα φυτά για υπνοδωμάτιο, να βρήκες αυτό που ταιριάζει στο χώρο σου. Αν θέλεις να δώσεις μία δόση ανανέωσης στο χώρο του υπνοδωματίου σου, μπορείς να αναθέσεις αυτή τη δουλειά σε έναν έμπειρο διακοσμητή του Douleutaras.gr. Συμπληρώνοντας μία σύντομη φόρμα, θα λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες του κλάδου!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Συντήρηση / Καθαρισμός υπάρχοντος κήπου
Παλλήνη 23/10/2020
Εκτελέστηκε από
Γιώργος Π.
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Καθαρισμός υπάρχοντος κήπου
Κλάδεμα ψηλών δέντρων:
Όχι
Τετραγωνικά μέτρα κήπου:
10 τ.μ. - 25 τ.μ.
Συντήρηση / Καθαρισμός υπάρχοντος κήπου
Ηλιούπολη 22/10/2020
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Α.
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Καθαρισμός υπάρχοντος κήπου
Κλάδεμα ψηλών δέντρων:
Όχι
Τετραγωνικά μέτρα κήπου:
51 τ.μ. - 100 τ.μ.
Κόστος 60,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Ο κ. Σωτήρης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για κηπουρό και ήρθε επιτόπου να δει τον κήπο. Η εργασία που έκανε ανταποκρίθηκε πλήρως σ΄αυτά που μας πρότεινε. Είναι γρήγορος, εργατικός, ευγενής και το αποτέλεσμα της δουλειάς του είναι εξαιρετικό, ο κήπος άλλαξε όψη και δείχνει υπέροχος και περιποιημένος. Άριστη σχέση ποιότητας τιμής, τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Για: Σωτήρης Βόντας / Κηπουρικά
5,0

Εξαιρετικοί επαγγελματίες! Είχαμε άριστη επικοινωνία και η τιμή που μας έδωσαν αξιοπρεπέστατη. Έγινε καθαρισμός οικοπέδου και κλαδέματα. Οι άνθρωποι δούλεψαν γρήγορα και μεθοδικά. Φυσικά και θα τους ξαναπροτιμήσουμε.

Για: Κατερίνα Μπραζογούλα / Κηπουρικά
5,0

πολύ καλή συνεργασία!!

Για: Γιώργος Παπαδημητρίου / Κηπουρικά
5,0

Ο κ.Δημήτρης ήταν πολύ συνεπής σε ότι είχαμε πει και έφερε εις περας τις εργασίες που συμφωνήσαμε (κλαδέματα και μεταφύτευση μεγάλης λεμονιάς απο δύσκολο σημείο). Παρόλο που συνθήκες ήταν δύσκολες με λίγο βροχή όλα έγιναν με μεράκι και με προσοχή. Επίσης πολύ σημαντικό, ο χώρος έμεινε τακτοποιημένος και καθαρός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα τον κ.Δημήτρη :-)

Για: Δημήτρης Μιχαλακίδης / Κηπουρικά
4,9

Πολύ ευγενικός και επαγγελματίας. Θα συνεργαστούμε ξανά σίγουρα.

Για: Λευτέρης Λυκουρίνας / Κηπουρικά
5,0

Απλά επαγγελματίας. Ήρθε στην ώρα που είχαμε πει έκανε την δουλειά που είχαμε πει έφυγε αφού τελείωσε τις δουλειες που έπρεπε να κάνει

Για: Δημήτρης Τριανταφύλλου / Κηπουρικά