Η διακόσμηση με φυτά φέρνει στο σπίτι την ευτυχία!

Ποιός είπε πως οι γλάστρες δεν μπαίνουν μέσα στο σπίτι; Τα πράγματα άλλαξαν και πλέον τα φυτά αποτελούν κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού και μάλιστα από τα πιο must. Δίνουν έναν αέρα εξοχικού στο σπίτι σου, σου φτιάχνουν την διάθεση, ενώ ομορφαίνουν το χώρο χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Πως όμως θα τα εντάξεις στο χώρο σου; Αυτές είναι όλες οι τάσεις για διακόσμηση με φυτά και είναι όλες τέλειες!

1. Κρεμαστοί κήποι

Οι κρεμαστές γλάστρες είναι τέλειοι και έχουν γίνει το νούμερο ένα trend στην διακόσμηση. Δεν πιάνουν καθόλο χώρο και είναι ιδανικές για εκείνη την γωνία που έχει ξεμείνει άδεια και δεν έχεις πως να την γεμίσεις. Το κόλπο απλό. Τρύπα στο ταβάνι, μια βάση για κρεμαστή γλάστρα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα σπιτιού και μια μικρή γλάστρα. Βάλε δυο ή τρεις μαζί για ακόμα πιο όμορφο αποτέλεσμα!

2. Οι επιτοίχιοι

Ω ναι! Οι γλάστρες πλέον μπαίνουν και στους τοίχους σαν ζωντανά έργα τέχνης. Κρέμασε στον τοίχο σου είτε τελάρα, είτε μεταλλικά κουτιά όπως στην φωτογραφία, ή απλά ράφια και τοποθέτησε μέσα από μια γλάστρα. Αυτοσχεδίασε και βάλε τα κουτιά σε συμμετρική ή ακανόνιστη σειρά ανάλογα με το ύφος και το στιλ του σπιτιού σου. Για ακόμα πιο pop αποτέλεσμα προτίμησε κουτιά σε διάφορα χρώματα.

3. Η σκάλα!

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και ένα από τα αγαπημένα μας διακοσμητικά κόλπα. Το πως μια παλιά, φθαρμένη ξύλινη σκάλα μετατρέπεται στον μικρό προσωπικό σου κήπο. Τοποθέτησε διαφορετικά φυτά και διαφορετικές γλάστρες σε κάθε σκάλα, περισσότερες στ αμεγαλύτερα σκαλοπάτια και λιγότερες στα πιο μικρά. Ενώ μπορείς να πειραματιστείς και με αναρριχητικά φυτά!

4. Τα βαζάκια

Τα μικρά γλαστράκια σε βάζα είναι απίστευτα χαριτωμένα, όμορφα και τέλεια για την κουζίνα ή το τραπεζάκι του σαλονιού. Η διαδικασία πολύ εύκολη, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταφυτέψεις σε βάζα, μικρά φυτά ή βότανα. Στόλισε τα όλα μαζί για να κάνεις μια ιδιαίτερη γωνία ή τοποθέτησε τα στο τραπέζι της κουζίνας.

Πηγή: Cool Home

Ανακαίνιση σπιτιού προσφορά

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα