Συντήρηση Κλιματιστικού από 15€

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Συντήρηση Air Condition

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Καταχώρησε τη Συντήρηση Κλιματιστικού για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά για Συντήρηση Κλιματιστικού
Αξιολόγησε την εμπειρία σου
Αξιολόγησε την ποιότητα της εργασίας που έλαβες από τον ψυκτικό μας

Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις για την καλύτερη συντήρηση του air condition σου!

Η συντήρηση κλιματιστικού είναι μια εργασία απαραίτητη για ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό air condition. Τα οφέλη που σου εξασφαλίζει είναι πολλά και ουσιαστικά, για αυτό και όλοι οι επαγγελματίες ψυκτικοί να συνιστούν την τακτική πραγματοποίησή της. 

Το κλιματιστικό είναι από τις συσκευές με τη μεγαλύτερη χρήση σε ένα σπίτι. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει τη θέρμανση με κλιματιστικό, με αποτέλεσμα η χρήση του να είναι συχνή τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τους περισσότερους κατασκευαστές, η μέση διάρκεια ζωής ενός κλιματιστικού είναι τα 10 χρόνια. Η συντήρηση κλιματιστικών όμως, μπορεί αυξήσει σημαντικά αυτό το διάστημα. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να αποκτήσεις τη μέγιστη απόδοση air condition, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους ψυκτικούς της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Πώς μπορώ να κάνω συντήρηση κλιματιστικού μόνος μου;

Η ερώτηση αυτή αποτελεί μια από τις πιο συνηθισμένες που θα σκεφτεί κάποιος όταν θέλει να κάνει συντήρηση στο κλιματιστικό του. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλο ρίσκο σε αυτή την απόφαση. 

Αν και είναι πιθανό να μπορέσει να πραγματοποιήσει κάποιες απλές σχετικά εργασίες, όπως η αλλαγή φίλτρων κλιματιστικού, δύσκολα θα έχει τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση κλιματιστικού. Λόγω της έλλειψης τεχνικών γνώσεων, αλλά και του ειδικού εξοπλισμού είναι πιθανό να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στο κλιματιστικό του και στη συνέχεια να χρειάζεται επισκευή.

Ποια είναι τα οφέλη μίας συντήρησης κλιματιστικού από επαγγελματία Ψυκτικό;

 • Αποφυγή και πρόληψη βλαβών
 • Μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου
 • Μέγιστη απόδοση κλιματιστικού
 • Πιο υγιές περιβάλλον και καλύτερη ποιότητα αέρα
 • Εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας
 • Μείωση του θορύβου

Ποιες είναι οι βασικές εργασίες που γίνονται για συντήρηση air condition;

Για να εξασφαλίσεις την καλή και σωστή λειτουργία του κλιματιστικού σου, η επαγγελματική συντήρηση air condition αποτελεί μονόδρομο. Ένας εξειδικευμένος ψυκτικός θα σε κατατοπίσει πλήρως για τις ανάγκες του κλιματιστικού σου και  θα σε βοηθήσει με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Οι σημαντικότερες εργασίες συντήρησης που περιλαμβάνονται σε ένα βασικό πακέτο συντήρησης κλιματιστικού είναι:

 • Καθαρισμός φίλτρων 
 • Καθάρισμα στοιχείων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων από χημικό υγρό
 • Καθάρισμα ανεμιστήρων εσωτερικών και καθαρισμός εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού
 • Καθάρισμα φίλτρων αέρα και περσίδας
 • Καθάρισμα φτερωτών και καλύμματος των ανεμιστήρων
 • Έλεγχος για διαρροή ψυκτικού υγρού
 • Έκδωση ειδικού δελτίου συντήρησης

Σαν επιπλέον εργασίες και εφόσον χρειάζεται  μπορούν πραγματοποιηθούν και οι εξής εργασίες συντήρησης:

 • Καθάρισμα αποχετεύσεων συμπυκνωμάτων
 • Προσεκτικός έλεγχος των προστατευτικών διακοπτών συμπιεστή
 • Σύσφιξη παροχικών καλωδίων & καλωδίων εντολών στις συνδέσεις τους με τα μηχανήματα
 • Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας
 • Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας

Η συντήρηση κλιματιστικού κάθε πότε πρέπει να γίνεται;

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση κλιματιστικών μονάδων διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση και επηρεάζεται από παράγοντες όπως:

 • Το είδος του aircondition
 • Η ένταση της χρήσης
 • Η ηλικία
 • Η μάρκα

Οι περισσότερες κατασκευαστικές εταιρείες καθορίζουν κάθε πότε πρέπει να γίνεται η συντήρηση του κάθε μοντέλου, η συχνότητα αυτή όμως μπορεί να αλλάξει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. 

Ένας γενικός κανόνας καθορίζει ότι η συντήρηση air condition πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, πριν και μετά τις περιόδους έντονης χρήσης. Ωστόσο, ένας επαγγελματίας θα μπορέσει να σε κατατοπίσει πλήρως και να σε ενημερώσει ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες.

Πόσο κοστίζει η συντήρηση κλιματιστικού;

Όπως και η συχνότητα, έτσι και οι τιμές στη συντήρηση air condition, μπορεί να διαφέρουν ανάλογα την περίπτωση. Η κατάσταση που βρίσκεται το κλιματιστικό, αλλά και ο αριθμός των εργασιών που απαιτούνται είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που μπορεί να μεταβάλλουν το κόστος. 

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι στην πλατφόρμα μας θα βρεις τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, καθώς ένα απλό πακέτο συντήρηση κλιματιστικού ξεκινάει από 15€. 

Τί θα σου εξασφαλίσει ο ψυκτικός του Douleutaras.gr;

Τα πολλά οφέλη που σου εξασφαλίζει η τακτική συντήρηση air condition είναι αδιαμφισβήτητα, για αυτό ένας καλός ψυκτικός είναι απαραίτητος. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα τον έλεγχο και συντήρηση του κλιματιστικού σου, ενώ μπορούν να σε βοηθήσουν με κάθε άλλη εργασία που μπορεί να χρειαστείς όπως εγκατάσταση ή απεγκατάσταση συσκευής, επισκευή και service ή καθαρισμός air condition. 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εκτενείς τεχνικές γνώσεις αναλαμβάνουν κάθε μάρκα και είδος επαγγελματικού και οικιακού κλιματιστικού είτε πρόκειται για κλιματιστικό δαπέδου, οροφής, κλιματιστικό ντουλάπα ή φορητό air condition.

Με λίγα μόνο κλικ μπορείς να ανακαλύψεις τα μοναδικά πακέτα προσφορών μας στη συντήρηση κλιματιστικών. Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος συντήρησης air condition από τον καταλληλότερο για σένα επαγγελματία.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία Ψυκτικό στην περιοχή σου

Γιάννης Α.
400 αξιολογήσεις
εξαιρετικη εργασια,πολυ προσεχτικοι στην δουλεια τους δυστυχως ομως επρεπε να τους πω 2 φορες να αφησουν το χορο καθαρο μετα τις εργασιες...
Χρήστος Σ.
109 αξιολογήσεις
Συνεπής και θετικός στην επικοινωνία. Η τιμή των υλικών ( 70 € ) για φρέον μου φάνηκε υψηλή σε σχέση με την τιμή της συντήρησης ( 30 € )
Πέτρος Λ.
40 αξιολογήσεις
Αψογοι επαγγελματίες, Ευγενικοί, Συνεπείς.
Χρήστος Κ.
87 αξιολογήσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ,ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ
T. E.
93 αξιολογήσεις
Χρειάστηκαν 10 μέρες για να μου κλείσουν ραντεβού. Ο τεχνικός ήταν συνεπής στην ώρα που καθορίστηκε
Τ K.
217 αξιολογήσεις
Αρκετά καλή συνεργασία. Θα ήθελα όμως, μετά το πέρας των εργασιών και λίγο καθάρισμα.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει