Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επισκευή, Εγκατάσταση
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2018

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για μια άψογη εγκατάσταση κουζίνας και φούρνου.

Χρειάζεσαι βοήθεια με την τοποθέτηση κουζίνας; Αναρωτιέσαι πώς γίνεται η σύνδεση εστίας κουζίνας; Όσο περίπλοκο και αν σου φαίνεται έχουμε τη λύση!

Η σωστή ηλεκτρική σύνδεση κουζίνας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία της συσκευής σου, για αυτό και δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Για να εξασφαλίσεις τη μέγιστη απόδοση και ασφαλή λειτουργία της συσκευής σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. 

Ποια σημεία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση ηλεκτρικής κουζίνας;

Η ηλεκτρική κουζίνα και ο φούρνος είναι απαραίτητα εργαλεία για όλα τα σπίτια. Για να μπορείς να τα χρησιμοποιείς με ασφάλεια, αλλά και αποδοτικότητα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

Θέση της συσκευής
Η τοποθέτηση κουζίνας πρέπει να γίνει σε τέτοιο σημείο ώστε ο απορροφητήρας να μπορεί να απέχει από αυτή, αποστάσεις ίσες με αυτές που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης. Ακόμα, ιδιαίτερα στην περίπτωση της τοποθέτησης εντοιχισμένης κουζίνας είναι πολύ σημαντικό να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, που αναφέρονται στο βιβλίο με τις οδηγίες χρήσης της κουζίνας σου.

Οριζοντίωση της κουζίνας
Αν η κουζίνα σου θα είναι εντοιχισμένη πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός ώστε να ευθυγραμμιστεί σωστά. Σε περίπτωση που δεν βρίσκεται σε κατάλληλη θέση υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία. 

Ηλεκτρική σύνδεση
Πρόκειται για το πιο δύσκολο κομμάτι στην εγκατάσταση κουζίνας και πρέπει να αναλαμβάνεται μόνο από κάποιον ειδικό. Η συνδεσμολογία που πρέπει να γίνει είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος. Μη ξεχνάς, άλλωστε ότι όταν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στη μέση, τα πράγματα πάντα περιπλέκονται.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται στην σύνδεση κουζίνας και φούρνου;

Η ηλεκτρική κουζίνα δεν είναι μια απλή οικιακή συσκευή. Όσο και να πιάνουν τα χέρια σου, η εγκατάσταση της είναι μια δουλειά για επαγγελματία ηλεκτρολόγο. 

Προσπαθώντας να κάνεις μόνος σου τη σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας, θα σπαταλήσεις πολύ χρόνο πιθανότατα χωρίς αποτέλεσμα. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι θα θέσεις σε κίνδυνο την ασφάλεια τη δική σου και της συσκευής σου.

Ο εξειδικευμένος τεχνικός θα τοποθετήσει την κουζίνα σου με ασφάλεια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αν θες, λοιπόν, να διασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία της κουζίνας σου, αλλά και την αποφυγή ατυχημάτων, μη δοκιμάσεις κάτι χωρίς βοήθεια. 

Τα βήματα που ακολουθούνται συνήθως σε μια απλή εγκατάσταση κουζίνας είναι: 

Βήμα 1ο: Ο ηλεκτρολόγος θα αναγνωρίσει τους αγωγούς γείωσης της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σπιτιού και στη συνέχεια θα διακόψει την παροχή ρεύματος.
Βήμα 2ο: Αφού βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στην εγκατάσταση, θα συνδέσει τον αγωγό γείωσης με τη συσκευή.
Βήμα 3ο: Ο ηλεκτρολόγος θα αναγνωρίσει το είδος της συνδεσμολογίας ώστε να ξέρει ποια καλώδια θα πρέπει να συνδέσει και πού. Δηλαδή αν πρόκειται για μονοφασική, διφασική ή τριφασική.
Βήμα 4ο: Χρησιμοποιώντας ένα εύκαμπτο καλώδιο θα συνδέσει την κουζίνα με την ηλεκτρική παροχή που βρίσκεται στον τοίχο.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για εγκατάσταση κουζίνας και φούρνου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό μπορούν να αναλάβουν την σύνδεση οποιουδήποτε τύπου κουζίνας και φούρνου όπως:

  • Σύνδεση εντοιχισμένης κουζίνας
  • Εγκατάσταση ανεξάρτητης κουζίνας
  • Τοποθέτηση φούρνου άνω πάγκου με ή χωρίς εστίες
  • Σύνδεση φούρνου κάτω πάγκου με ή χωρίς εστίες

Στην πλατφόρμα μας πέρα από εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους για εγκατάσταση κουζίνας και φούρνου, θα βρεις και έμπειρους μαραγκούς που μπορούν να σε βοηθήσουν με τον εντοιχισμό της κουζίνας σου. Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για κάθε εργασία που αναλαμβάνουν από τους ίδιους τους πελάτες και έτσι βεβαιωνόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση σου. Η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση είναι λίγα μόνο κλικ μακριά.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε την καλύτερη προσφορά για το κόστος σύνδεσης κουζίνας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
335 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας και άριστη εξυπηρέτηση

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
328 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
279 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, ήρθε μέσα στο χρονικό διάστημα που συνεννοηθήκαμε. Γρήγορη κ καθαρη δουλειά!!

φωτογραφία επαγγελματία
Σάκης Κ.
264 αξιολογήσεις

Ένα αστέρι μείον για τα 35ευρώ εργατικά για αλλαγή εστίας σε κουζίνα. Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα.

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Π.
255 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση, απόλυτα συνεργάσιμος επαγγελματίας και με φυσιολογική χρέωση!

φωτογραφία επαγγελματία

Ικανοποιητικη συνεργασια. Αποκατασταση της βλαβης. Ολα εγιναν οπως ειχαμε συμφωνησει.

Σχετικά άρθρα

3 αιτίες που δεν λειτουργεί η κουζίνα σου και τι μπορείς να κάνεις!

Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μία από τις σημαντικότερες συσκευές ενός σπιτιού. Ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός

Περισσότερα
5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Κ. Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου - Περιστέρι
335 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες στη σύνδεση φούρνου και κουζίνας που σας απασχολεί. Διαθέτουμε πολύτιμη τεχνογνωσία, αλλά και τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό, χάρη στον οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε επαγγελματικά αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με συνέπεια και σεβασμό. Αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την καθημερινότητά σας η λειτουργικότητα της κουζίνας και έτσι φροντίζουμε για την αμεσότητα των υπηρεσιών μας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να κάνουμε τη σύνδεση του φούρνου σας, άμεσα και οικονομικά!
Γιάννης Κ. Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας απασχολείται στον κλάδο της σύνδεσης οικιακής κουζίνας και φούρνου, εδώ και πολλά χρόνια. Το τεχνικό μας προσωπικό έχει σαν πρωταρχικό στόχο την πλήρη ικανοποίησή σας και φροντίζει να εξυπηρετεί τις εργασίες που αναλαμβάνει με συνέπεια. Η σύνδεση φούρνου είναι για εμάς απλή υπόθεση και φροντίζουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερα αποτελέσματα, σε οικονομικές τιμές. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και γι' αυτό προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες. Είμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε!
Γιάννης Λ. Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Η σύνδεση κουζίνας και φούρνου αποτελεί εξειδίκευσή μου, εδώ και 25 χρόνια. Έχω τη δυνατότητα να εντοπίζω την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες, χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μου. Στόχος μου είναι να προσφέρω επαγγελματικά αποτελέσματα, τα οποία ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Είμαι στη διάθεσή σας, για να αναλάβω τη σύνδεση φούρνου που σας απασχολεί, άμεσα και στις πιο οικονομικές τιμές!
Πασχάλης Δ. Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου - Αθήνα
39 αξιολογήσεις
Είμαι επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στη σύνδεση οικιακών συσκευών και προσφέρω τις υπηρεσίες μου καθημερινά, σε 24ωρη βάση, κατανοώντας πόσο σημαντικές είναι οι ηλεκτρικές συσκευές για το χώρο σας. Είμαι ο ιδανικός άνθρωπος για να αναλάβω τη σύνδεση φούρνου και κουζίνας που χρειάζεστε, γιατί διαθέτω τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά και γιατί προσφέρω υπηρεσίες με αμεσότητα και υπευθυνότητα, πάντα με ειλικρινή αντιμετώπιση των πελατών μου. Είμαι στη διάθεσή σας, για να συνδέσω την κουζίνας σας, άμεσα και οικονομικά!
Δημήτριος Ν. Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου - Αθήνα
34 αξιολογήσεις
Έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο της εγκατάστασης και σύνδεσης κουζίνας και φούρνου, είμαι ο ιδανικός άνθρωπος για να αναλάβω την εργασία σας, άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Είμαι πιστοποιημένος εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος μηχανικός και έχω αναλάβει πολυάριθμες εργασίες στο ανάλογο αντικείμενο. Μπορώ να εγγυηθώ τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα για το χώρο σας, με διάρκεια στο χρόνο. Είμαι στη διάθεσή σας καθημερινά, για να αναλάβω και τη δική σας σύνδεση φούρνου, άμεσα και οικονομικά!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει