Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για μια άψογη εγκατάσταση κουζίνας και φούρνου.

Χρειάζεσαι βοήθεια με την τοποθέτηση κουζίνας; Αναρωτιέσαι πώς γίνεται η σύνδεση εστίας κουζίνας; Όσο περίπλοκο και αν σου φαίνεται έχουμε τη λύση!

Η σωστή ηλεκτρική σύνδεση κουζίνας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία της συσκευής σου, για αυτό και δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Για να εξασφαλίσεις τη μέγιστη απόδοση και ασφαλή λειτουργία της συσκευής σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. 

Ποια σημεία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση ηλεκτρικής κουζίνας;

Η ηλεκτρική κουζίνα και ο φούρνος είναι απαραίτητα εργαλεία για όλα τα σπίτια. Για να μπορείς να τα χρησιμοποιείς με ασφάλεια, αλλά και αποδοτικότητα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

Θέση της συσκευής
Η τοποθέτηση κουζίνας πρέπει να γίνει σε τέτοιο σημείο ώστε ο απορροφητήρας να μπορεί να απέχει από αυτή, αποστάσεις ίσες με αυτές που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης. Ακόμα, ιδιαίτερα στην περίπτωση της τοποθέτησης εντοιχισμένης κουζίνας είναι πολύ σημαντικό να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, που αναφέρονται στο βιβλίο με τις οδηγίες χρήσης της κουζίνας σου.

Οριζοντίωση της κουζίνας
Αν η κουζίνα σου θα είναι εντοιχισμένη πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός ώστε να ευθυγραμμιστεί σωστά. Σε περίπτωση που δεν βρίσκεται σε κατάλληλη θέση υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία. 

Ηλεκτρική σύνδεση
Πρόκειται για το πιο δύσκολο κομμάτι στην εγκατάσταση κουζίνας και πρέπει να αναλαμβάνεται μόνο από κάποιον ειδικό. Η συνδεσμολογία που πρέπει να γίνει είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος. Μη ξεχνάς, άλλωστε ότι όταν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στη μέση, τα πράγματα πάντα περιπλέκονται.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται στην σύνδεση κουζίνας και φούρνου;

Η ηλεκτρική κουζίνα δεν είναι μια απλή οικιακή συσκευή. Όσο και να πιάνουν τα χέρια σου, η εγκατάσταση της είναι μια δουλειά για επαγγελματία ηλεκτρολόγο. 

Προσπαθώντας να κάνεις μόνος σου τη σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας, θα σπαταλήσεις πολύ χρόνο πιθανότατα χωρίς αποτέλεσμα. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι θα θέσεις σε κίνδυνο την ασφάλεια τη δική σου και της συσκευής σου.

Ο εξειδικευμένος τεχνικός θα τοποθετήσει την κουζίνα σου με ασφάλεια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αν θες, λοιπόν, να διασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία της κουζίνας σου, αλλά και την αποφυγή ατυχημάτων, μη δοκιμάσεις κάτι χωρίς βοήθεια. 

Τα βήματα που ακολουθούνται συνήθως σε μια απλή εγκατάσταση κουζίνας είναι: 

Βήμα 1ο: Ο ηλεκτρολόγος θα αναγνωρίσει τους αγωγούς γείωσης της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σπιτιού και στη συνέχεια θα διακόψει την παροχή ρεύματος.
Βήμα 2ο: Αφού βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στην εγκατάσταση, θα συνδέσει τον αγωγό γείωσης με τη συσκευή.
Βήμα 3ο: Ο ηλεκτρολόγος θα αναγνωρίσει το είδος της συνδεσμολογίας ώστε να ξέρει ποια καλώδια θα πρέπει να συνδέσει και πού. Δηλαδή αν πρόκειται για μονοφασική, διφασική ή τριφασική.
Βήμα 4ο: Χρησιμοποιώντας ένα εύκαμπτο καλώδιο θα συνδέσει την κουζίνα με την ηλεκτρική παροχή που βρίσκεται στον τοίχο.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για εγκατάσταση κουζίνας και φούρνου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό μπορούν να αναλάβουν την σύνδεση οποιουδήποτε τύπου κουζίνας και φούρνου όπως:

  • Σύνδεση εντοιχισμένης κουζίνας
  • Εγκατάσταση ανεξάρτητης κουζίνας
  • Τοποθέτηση φούρνου άνω πάγκου με ή χωρίς εστίες
  • Σύνδεση φούρνου κάτω πάγκου με ή χωρίς εστίες

Στην πλατφόρμα μας πέρα από εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους για εγκατάσταση κουζίνας και φούρνου, θα βρεις και έμπειρους μαραγκούς που μπορούν να σε βοηθήσουν με τον εντοιχισμό της κουζίνας σου. Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για κάθε εργασία που αναλαμβάνουν από τους ίδιους τους πελάτες και έτσι βεβαιωνόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση σου. Η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση είναι λίγα μόνο κλικ μακριά.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε την καλύτερη προσφορά για το κόστος σύνδεσης κουζίνας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
320 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
Δημήτρης Κ.
297 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας και άριστη εξυπηρέτηση
L. Service
262 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση, ήρθε μέσα στο χρονικό διάστημα που συνεννοηθήκαμε. Γρήγορη κ καθαρη δουλειά!!
Γιάννης Π.
238 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, απόλυτα συνεργάσιμος επαγγελματίας και με φυσιολογική χρέωση!
Τ K.
227 αξιολογήσεις
Ικανοποιητικη συνεργασια. Αποκατασταση της βλαβης. Ολα εγιναν οπως ειχαμε συμφωνησει.
Σάκης Κ.
229 αξιολογήσεις
Ένα αστέρι μείον για τα 35ευρώ εργατικά για αλλαγή εστίας σε κουζίνα. Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα.
Σχετικά άρθρα
Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μία από τις σημαντικότερες συσκευές ενός σπιτιού. Ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός
Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει