Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Σύνδεση Κουζίνας - Φούρνου

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Σύνδεση Κουζίνας - Φούρνου από Εξειδικευμένους Τεχνικούς. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Τοποθέτηση, σε 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επισκευή, Εγκατάσταση
 • Επισκευή
 • Εγκατάσταση
π.χ.: Στις επόμενες 2 μέρες, Τις προσεχείς ημέρες
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 06/9/2019

Εγκατάσταση & Σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας - φούρνου

Η σωστή εγκατάσταση της ηλεκτρικής κουζίνας και του φούρνου έχει άμεση επιρροή στην απόδοση και τη λειτουργικότητα της συσκευής. Ειδικά αν πρόκειται για εντοιχιζόμενη κουζίνα, είναι σημαντικό να συνεργαστείς με έναν εξειδικευμένο τεχνικό, για να κάνει τη σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας με ασφάλεια και υπευθυνότητα. 

Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αναλαμβάνουν καθημερινά δεκάδες περιπτώσεις βλαβών ηλεκτρικών κουζινών, αλλά και εγκαταστάσεις - τοποθετήσεις. Στόχος τους είναι να σου προσφέρουν άμεσα λειτουργικά αποτελέσματα, χωρίς κόπο από την πλευρά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη σύντομη φόρμα μας, για να πάρεις προσφορά μέσα σε λίγα λεπτά.

Ποιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας για την κουζίνα ή το φούρνο σου;

 • Τοποθέτηση - σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας

 • Συντήρηση κουζίνας - φούρνου

 • Επισκευή κουζίνας - φούρνου

 • Υπηρεσίες για εντοιχιζόμενες ή ελεύθερες κουζίνες

 • Σύνδεση φούρνου με εστίες

 • Σύνδεση φούρνου άνω ή κάτω πάγκου

Για οποιαδήποτε εργασία χρειαστείς για την κουζίνα ή το φούρνο σου, είμαστε έτοιμοι να σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία, για να δώσει λύση στο πρόβλημά σου.

Ποια σημεία πρέπει να προσέξεις ιδιαιτέρως στη σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας;

Η ηλεκτρική κουζίνα και ο φούρνος είναι απαραίτητα εργαλεία για το σπίτι. Για να μπορείς να τα χρησιμοποιείς με ασφάλεια, αλλά και να αποδίδουν άψογα, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

1. Η θέση της συσκευής

Η τοποθέτηση κουζίνας πρέπει να γίνει σε τέτοιο σημείο, ώστε ο απορροφητήρας να μπορεί να απέχει από αυτή, αποστάσεις ίσες με αυτές που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης. Ακόμα, ιδιαίτερα στην περίπτωση της τοποθέτησης εντοιχισμένης κουζίνας, είναι πολύ σημαντικό να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, που αναφέρονται στο εγχειρίδιο οδηγιών της κουζίνας σου.

2. Οριζοντίωση της κουζίνας

Αν η κουζίνα σου θα είναι εντοιχισμένη, πρέπει η ευθυγράμμιση να γίνει πολύ προσεκτικά. Σε περίπτωση που δεν βρίσκεται σε κατάλληλη θέση, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία. 

3. Ηλεκτρική σύνδεση

Πρόκειται για το πιο επικίνδυνο κομμάτι στην εγκατάσταση κουζίνας και πρέπει να αναλαμβάνεται μόνο από κάποιον ειδικό. Η συνδεσμολογία που πρέπει να γίνει είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνος / -η. Επίσης, είναι σημαντικό να ελεγχθεί η πρίζα που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στη σύνδεση κουζίνας, για να σιγουρευτείς ότι είναι ασφαλής.

Ποια είναι τα συνήθη βήματα που ακολουθούνται στη σύνδεση κουζίνας - φούρνου;

Ειδικά αν σκοπεύεις να συνδέσεις εντοιχιζόμενη ηλεκτρική κουζίνα - φούρνο, είναι πολύ σημαντικό να έχεις τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού. Αλλά και για ελεύθερη κουζίνα, ο επαγγελματίας θα σου προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου και ασφάλεια στην εγκατάσταση.

Τα βήματα που ακολουθούνται συνήθως σε μια απλή εγκατάσταση κουζίνας είναι: 

Βήμα 1ο: Ο ηλεκτρολόγος θα αναγνωρίσει τους αγωγούς γείωσης της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σπιτιού και στη συνέχεια θα διακόψει την παροχή ρεύματος.

Βήμα 2ο: Αφού βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στην εγκατάσταση, θα συνδέσει τον αγωγό γείωσης με τη συσκευή.

Βήμα 3ο: Ο ηλεκτρολόγος θα αναγνωρίσει το είδος της συνδεσμολογίας, ώστε να ξέρει ποια καλώδια θα πρέπει να συνδέσει και πού. Δηλαδή, αν πρόκειται για μονοφασική, διφασική ή τριφασική.

Βήμα 4ο: Χρησιμοποιώντας ένα εύκαμπτο καλώδιο, θα συνδέσει την κουζίνα με την ηλεκτρική παροχή που βρίσκεται στον τοίχο.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για να συνδέσει την κουζίνα & το φούρνο σου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στο service και τη σύνδεση κουζίνας - φούρνου. Για εγκατάσταση ελεύθερης ή εντοιχιζόμενης συσκευής, θα σου προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εφόσον χρειαστεί, μπορούν να σου προσφέρουν και χρήσιμες συμβουλές, σχετικά με τη φροντίδα και τη σωστή χρήση της κουζίνας σου.

Αν χρειάζεσαι έμπειρο επαγγελματία για σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις την καλύτερη προσφορά για εγκατάσταση φούρνου - κουζίνας, από αξιολογημένο τεχνικό στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τη σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας τους

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
338 αξιολογήσεις

Μου έκανε πολύ καλή δουλειά!

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
305 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, ήρθε μέσα στο χρονικό διάστημα που συνεννοηθήκαμε. Γρήγορη κ καθαρη δουλειά!!

φωτογραφία επαγγελματία
Σάκης Κ.
299 αξιολογήσεις

Γρήγορη ανταπόκριση, γρήγορη αντιμετώπιση η εστία μου και ο φούρνος δουλεύουν σαν καινούργια σας ευχαριστώ πολύ!!

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Π.
278 αξιολογήσεις

Άψογη συνεργασία

φωτογραφία επαγγελματία

Ικανοποιητικη συνεργασια. Αποκατασταση της βλαβης. Ολα εγιναν οπως ειχαμε συμφωνησει.

φωτογραφία επαγγελματία
Σταύρος Π.
211 αξιολογήσεις

Ακριβής ...σύντομος !

Σχετικά άρθρα

Πώς να Καθαρίσω το Φούρνο με Λεμόνι για να Εξαφανίσω τις Βρωμιές Εύκολα;

Μια από τις βασικότερες συσκευές στο χώρο της κουζίνας είναι ο φούρνος. Είτε μαγειρεύεις συχνά γιατί σου αρέσει, είτε

Περισσότερα
Έσπασε το τζάμι της κουζίνας ή του φούρνου; Μάθε γιατί & τι μπορείς να κάνεις!

Η ηλεκτρική κουζίνα, οι κεραμικές εστίες και ο φούρνος, αποτελούν βασικότατα μέρη για την κουζίνα κάθε νοικοκυριού. Συνεπώς,

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Σύνδεση Κουζίνας και Φούρνου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Κ.

Σύνδεση Κουζίνας - Φούρνου - Περιστέρι
372 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες στη σύνδεση φούρνου και κουζίνας που σας απασχολεί. Διαθέτουμε πολύτιμη τεχνογνωσία, αλλά και τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό, χάρη στον οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε επαγγελματικά αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με συνέπεια και σεβασμό. Αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την καθημερινότητά σας η λειτουργικότητα της κουζίνας και έτσι φροντίζουμε για την αμεσότητα των υπηρεσιών μας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να κάνουμε τη σύνδεση του φούρνου σας, άμεσα και οικονομικά!

Γιάννης Κ.

Σύνδεση Κουζίνας - Φούρνου - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολείται στον κλάδο της σύνδεσης οικιακής κουζίνας και φούρνου, εδώ και πολλά χρόνια. Το τεχνικό μας προσωπικό έχει σαν πρωταρχικό στόχο την πλήρη ικανοποίησή σας και φροντίζει να εξυπηρετεί τις εργασίες που αναλαμβάνει με συνέπεια. Η σύνδεση φούρνου είναι για εμάς απλή υπόθεση και φροντίζουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερα αποτελέσματα, σε οικονομικές τιμές. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και γι' αυτό προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες. Είμαστε στη διάθεσή σας, όποτε μας χρειαστείτε!

Γιάννης Λ.

Σύνδεση Κουζίνας - Φούρνου - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις

Η σύνδεση κουζίνας και φούρνου αποτελεί εξειδίκευσή μου, εδώ και 25 χρόνια. Έχω τη δυνατότητα να εντοπίζω την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες, χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μου. Στόχος μου είναι να προσφέρω επαγγελματικά αποτελέσματα, τα οποία ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Είμαι στη διάθεσή σας, για να αναλάβω τη σύνδεση φούρνου που σας απασχολεί, άμεσα και στις πιο οικονομικές τιμές!

Πασχάλης Δ.

Σύνδεση Κουζίνας - Φούρνου - Αθήνα
39 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στη σύνδεση οικιακών συσκευών και προσφέρω τις υπηρεσίες μου καθημερινά, σε 24ωρη βάση, κατανοώντας πόσο σημαντικές είναι οι ηλεκτρικές συσκευές για το χώρο σας. Είμαι ο ιδανικός άνθρωπος για να αναλάβω τη σύνδεση φούρνου και κουζίνας που χρειάζεστε, γιατί διαθέτω τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά και γιατί προσφέρω υπηρεσίες με αμεσότητα και υπευθυνότητα, πάντα με ειλικρινή αντιμετώπιση των πελατών μου. Είμαι στη διάθεσή σας, για να συνδέσω την κουζίνας σας, άμεσα και οικονομικά!

Απόστολος Λ.

Σύνδεση Κουζίνας - Φούρνου - Περιστέρι
35 αξιολογήσεις

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον κλάδο των οικιακών συσκευών και έχω φέρει εις πέρας πάρα πολλές περιπτώσεις για σύνδεση φούρνου και κουζίνας. Χάρη στην πείρα και την τεχνογνωσία μου, είμαι σε θέση να προσφέρω εξειδικευμένες λύσεις, για το χώρο που σας απασχολεί. Αναγνωρίζω πόσο σημαντική είναι η κουζίνα και ο φούρνος για το σπίτι σας κι έτσι φροντίζω για την άμεση εξυπηρέτηση της εργασίας που χρειάζεστε. Τα αποτελέσματα της δουλειάς μου είναι εγγυημένα και σκοπός μου είναι να κερδίζω την εμπιστοσύνη σας, για να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Βρίσκομαι διαθέσιμος, για να αναλάβω τη σύνδεση φούρνου που χρειάζεστε, σε οικονομικές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες