Ανακαίνιση Μπάνιου Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης μπάνιου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 10/6/2019

Ανακαίνιση μπάνιου Θεσσαλονίκη: Βρες αξιόπιστα συνεργεία στις καλύτερες τιμές!

Σε μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, είναι πιθανό ότι θα χρειαστείς εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων. Συχνά, οι εργασίες περιλαμβάνουν υδραυλικές, τεχνικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, οπότε το συνεργείο ανακαίνισης πρέπει να διαθέτει το ανάλογο προσωπικό. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τα καλύτερα συνεργεία στη Θεσσαλονίκη, ακόμα και για ανακαίνιση μικρού μπάνιου με στυλ και λειτουργικότητα.

ανακαίνιση μπάνιου Θεσσαλονίκη

Εκτός από ολική ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, μπορείς να πραγματοποιήσεις και κάποιες μεμονωμένες εργασίες. Για παράδειγμα, πολλοί επιλέγουν να κάνουν αλλαγές στα είδη υγιεινής, τα πλακάκια ή τα χρώματα του μπάνιου. Για κάθε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν να οργανώσεις την ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, εύκολα και οικονομικά.  

 

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία του Douleutaras.gr για την ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη;

Για κάθε εργασία για ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία με μεγάλη εμπειρία στο σχετικό τομέα. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προτείνουν λειτουργικές λύσεις, ακόμα και για την ανακαίνιση μικρού μπάνιου, αλλά και να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα υλικά για μέγιστη ανθεκτικότητα, εφόσον το επιθυμείς.

Αν θέλεις να κάνεις ολική ή μερική ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρα συνεργεία, στα καλύτερα πακέτα ανακαίνισης με οικονομικές τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας εμπιστεύθηκαν για Ανακαίνιση Μπάνιου στη Θεσσαλονίκη

Λάζαρος Κ.
232 αξιολογήσεις

Άψογος σε όλα!! Πολύ καλή και γρήγορη δουλειά και λογικές τιμές!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Μαστροτεχνική G.
42 αξιολογήσεις

εξαιρετικοί τεχνίτες, άμεση εξυπηρέτηση, ήρθαν αμέσως, πολύ καλή τιμή, πολύ καλό αποτέλεσμα, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα

Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις

Απόλυτα ικανοποιημένος, εξαιρετικός επαγγελματίας! Συνεπής στο χρόνο παράδοσης της εργασίας, με ιδέες και προτάσεις για καλύτερο αποτέλεμ...

Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις

Άψογος, άριστος, εξαιρετικός!!! Ο άνθρωπός μας!!!

Τεχνικό Γραφείο Π.
19 αξιολογήσεις

Τόσο ο ίδιος ο κύριος Παπαδόπουλος όσο και οι συνεργάτες του είναι άρτια οργανωμένοι, συνεπείς και με άριστη γνώση του αντικειμένου τους....

Αχιλλέας Π.
18 αξιολογήσεις

ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ.

Σχετικά άρθρα

Ανακαίνιση μπάνιου: Oι κορυφαίες τάσεις της αγοράς!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις

Περισσότερα
Ανακαίνιση μπάνιου – 3 κυρίαρχες τάσεις για μοντέρνο και διαχρονικό αποτέλεσμα

Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο μπάνιο σου αλλά δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου

Επίλεξε το συνεργείο ανακαίνισης που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Κώστας Μ. Ανακαίνιση Μπάνιου Θεσσαλονίκη - Περιστέρι
2 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες που είναι σε θέση να προτείνουν τις πιο λειτουργικές και κομψές λύσεις, στην ανανέωση του χώρου σας. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και εργαζόμαστε με μεράκι και υπευθυνότητα. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε στην εργασία σας! 
Ζώης Μ. Ανακαίνιση Μπάνιου Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2 αξιολογήσεις
Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και κατέχω μεγάλη εξειδίκευση στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 10 χρόνια, προσφέρω τις τεχνικές μου γνώσεις και ενσωματώνω νέες τεχνικές και μεθόδους για να προσφέρω τα καλύτερα αποτελέσματα. Είμαι σε θέση να αναλάβω οποιαδήποτε εργασία μπάνιου και να την ολοκληρώσω αποτελεσματικά, με τα καλύτερα αποτελέσματα και να δημιουργήσω το μπάνιο των ονείρων σας. Επιλέξτε με για την εργασία σας και θα σας εξυπηρετήσω άμεσα! 
Α. GROUP Ανακαίνιση Μπάνιου Θεσσαλονίκη - Αρτέμιδα(Λούτσα)
1 αξιολόγηση
Η ομάδα μας προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στην ολική ή μερική ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη. Είτε πρόκειται για τον προσωπικό σας χώρο, είτε για την επιχείρησή σας, η ομάδα μας μπορεί να έρθει στο χώρο σας και να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Διαθέτουμε όλες τις ειδικότητες για να αναλάβουμε όλες τις εργασίες που θα χρειαστούν και εγγυόμαστε πως θα λάβετε άριστα αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα! 
Αθανάσιος Κ. Ανακαίνιση Μπάνιου Θεσσαλονίκη - Νέα Φιλαδέλφεια
0 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας ασχολείται με τις ανακαινίσεις μπάνιων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Η εργασία μας διακρίνεται για την αξιοπιστία, την εγγύηση της ποιότητας που προσφέρουμε και την προσεγμένη δουλειά. Συνδυάζουμε άριστα αποτελέσματα εργασιών με γρήγορη εξυπηρέτηση και στοχεύουμε στα καλύτερα αποτελέσματα. Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις στις πιο προσιτές τιμές! 
Λεωνίδας Κ. Ανακαίνιση Μπάνιου Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη. Η πολυετή εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, μάς επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε από την πιο μικρή, μέχρι την πιο μεγάλη εργασία. Παραμένουμε καθημερινά στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και να σας παραδώσουμε το μπάνιο των ονείρων σας! 

Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Ανακαίνιση μπάνιου Θεσσαλονίκη - Τιμές: Ποιο είναι το κόστος των εργασιών ανακαίνισης μπάνιου;

Οι τιμές σε μια ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη διαφέρουν ανά περίπτωση. Κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές είναι οι τιμές των υλικών, που έχουν αρκετές διαβαθμίσεις, καθώς και τα τετραγωνικά του χώρου. Σε μια οικονομική ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, οι τιμές κυμαίνονται ως εξής:

 • Αλλαγή των Πλακιδίων από 350-550€

 • Αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης & αποχέτευσης από 160-300€

 • Αντικατάσταση λεκάνης από 30-65€

 • Αντικατάσταση νιπτήρα από 30-60€

 • Αντικατάσταση μπανιέρας από 80-100€

 • Τοποθέτηση επίπλου μπάνιου από 80-100€

ανακαίνιση μπάνιου Θεσσαλονίκη

Φυσικά, οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές. Ο πιο ασφαλής τρόπος για να υπολογίσεις ακριβώς το κόστος στην ανακαίνιση του μπάνιου σου στη Θεσσαλονίκη, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και να λάβεις τις προσφορές των επαγγελματιών μας.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εργασίες για ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη;

Ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις στο μπάνιο του σπιτιού ή του γραφείου σου, μπορείς να επιλέξεις και συγκεκριμένες εργασίες. Τα έμπειρα συνεργεία ανακαίνισης μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να φέρουν εις πέρας μεγάλες και μικρές ανακαινίσεις μπάνιων και να σου προτείνουν συμφέρουσες και λειτουργικές αλλαγές.

ανακαίνιση μπάνιου Θεσσαλονίκη

Ενδεικτικά, μερικές από τις εργασίες ανακαίνισης μπάνιου, που πραγματοποιούν συχνά τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη είναι:

 • Εργασίες αποξήλωσης παλιού μπάνιου (είδη υγιεινής, πλακάκια, υδραυλικές εγκαταστάσεις)

 • Εργασίες επισκευής (σοβάδες, στοκάρισμα κλπ)

 • Εργασίες απομάκρυνσης μπάζων

 • Εξειδικευμένος σχεδιασμός νέου μπάνιου για μέγιστη λειτουργικότητα

 • Τοποθέτηση νέων υδραυλικών - ηλεκτρικών εγκαταστάσεων

 • Εγκατάσταση νέων ειδών υγιεινής

 • Επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων

 • Ελαιοχρωματισμοί

Οι εργασίες αυτές προσαρμόζονται, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου. Όσες εργασίες από τις παραπάνω κι αν χρειάζεσαι, τα έμπειρα συνεργεία της πλατφόρμας μας στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να σου προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις.  

ανακαίνιση μπάνιου Θεσσαλονίκη

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει