Ανακαίνιση Μπάνιου Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης μπάνιου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ανακαίνιση Μπάνιου Θεσσαλονίκη: Ποιες εργασίες περιλαμβάνει;  

Η ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης σπιτιού που συνεργάζονται με επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων και μπορούν να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Τα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των υδραυλικών, τεχνικών και ηλεκτρολογικών εργασιών και προσφέρουν επαγγελματική οργάνωση και υψηλής αισθητικής αποτελέσματα.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι στη διαδικασία οργάνωσης μιας ανακαίνισης μπάνιου στη Θεσσαλονίκη και έχεις πελαγώσει με το μέγεθος των εργασιών, τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημά σου. Η ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να είναι είτε ολική, είτε μερική και αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες που επιθυμεί ο καθένας να εκπληρώσει, τα χρήματα που θέλει να επενδύσει και τις αλλαγές που είναι διατεθειμένος να κάνει. Παρακάτω θα βρεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν προχωρήσεις σε μία οικονομική ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη.

Ποιες εργασίες περιλαμβάνονται στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη;

Ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις στο μπάνιο του σπιτιού ή του γραφείου σου, μπορείς να επιλέξεις και συγκεκριμένες εργασίες. Τα έμπειρα συνεργεία ανακαίνισης μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να φέρουν εις πέρας μεγάλες και μικρές ανακαινίσεις μπάνιων και να σου προτείνουν συμφέρουσες και λειτουργικές αλλαγές.

Ενδεικτικά, μερικές από τις εργασίες ανακαίνισης μπάνιου, που πραγματοποιούν συχνά τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη είναι:

 • Εργασίες αποξήλωσης παλιού μπάνιου (είδη υγιεινής, πλακάκια, υδραυλικές εγκαταστάσεις)

 • Εργασίες επισκευής (σοβάδες, στοκάρισμα κλπ)

 • Εργασίες απομάκρυνση μπάζων

 • Εξειδικευμένος σχεδιασμός νέου μπάνιου για μέγιστη λειτουργικότητα

 • Τοποθέτηση νέων υδραυλικών - ηλεκτρικών εγκαταστάσεων

 • Εγκατάσταση νέων ειδών υγιεινής

 • Επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων

 • Ελαιοχρωματισμοί

Οι εργασίες αυτές προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου. Όσες εργασίες από τις παραπάνω και αν χρειάζεσαι, τα έμπειρα συνεργεία της πλατφόρμας μας στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να σου προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις.  

Τι πρέπει να προσέξεις στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη;

Τα επαγγελματικά συνεργεία της πλατφόρμας μας που ασχολούνται με την ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, διαθέτουν άρτια τεχνογνωσία και μας έδωσαν εξειδικευμένες συμβουλές για τα σημεία που πρέπει να προσέξει κανείς, πριν αρχίσει τις εργασίες ανακαίνισης. Είναι καλό να έχει γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός και σωστή συνεννόηση με τους επαγγελματίες στις ανακαινίσεις μπάνιων, ώστε να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα.

Διάβασε την λίστα και δες τα σημεία προσοχής στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη:

1. Φρόντισε να δημιουργήσεις ένα λειτουργικό χώρο

Στα μικρά μπάνια, είναι πολύ σημαντικό να γίνεται εκμετάλλευση του κάθε τετραγωνικού, ώστε να το αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι ντουζιέρες και οι νιπτήρες με λεπτή βάση, αποτελούν ιδανική επιλογή αν επιθυμείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο το χώρο σου.

2. Τοποθέτησε σωστό φωτισμός στο μπάνιο

Στην ανακαίνιση μπάνιου, όπως και στην ανακαίνιση κουζίνας, η τοποθέτηση των κατάλληλων φωτιστικών, είναι πολύ σημαντική, ώστε να υπάρχει επαρκής φωτισμός στο χώρο. Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι, γνωρίζουν που θα τοποθετήσουν τις κατάλληλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ώστε μετέπειτα να τοποθετηθούν τα φωτιστικά του μπάνιου.

Συμβουλή: Μπορείς να τοποθετήσεις τους καθρέπτες σε στρατηγικά σημεία, ώστε να διαχέεται καλύτερα το φως.

3. Κάνε μια εντυπωσιακή αλλαγή στο δάπεδο

Στην ανακαίνιση μπάνιου, η αλλαγή του πατώματος μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό αέρα στον χώρο και να αναδείξει τα έπιπλα του μπάνιου σου, αλλά και την διακόσμησή του. Στο πάτωμα του μπάνιου, μπορείς να επιλέξεις μωσαϊκό, βότσαλα δαπέδου, αλλά και πατητή τσιμεντοκονία και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό. Για τους τοίχους του μπάνιου, οι γήινοι τόνοι θα προσθέσουν μέγεθος στο χώρο χωρίς να κουράζουν το μάτι.

4. Δώσε βάση στην ποιότητα των υλικών

Εάν πραγματοποιείς ολική ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, θα χρειαστείς αλλαγή σωληνώσεων και αποχέτευσης. Οι εργασίες αυτές, εκτός από κοστοβόρες, απαιτούν και διορθωτικές εργασίες και πολύ καλό καθαρισμό, έπειτα.

Δύσκολα κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να επιχειρήσει πάλι τις συγκεκριμένες εργασίες. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσεις σε ποιοτικές αλλαγές στην ανακαίνιση του μπάνιου για να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα στο μέλλον.

Ανακαίνιση μπάνιου Θεσσαλονίκη-Τιμές: Ποιο είναι το κόστος των εργασιών ανακαίνισης μπάνιου;

Οι τιμές σε μια ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη διαφέρουν ανά περίπτωση. Κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές είναι οι τιμές των υλικών, που έχουν αρκετές διαβαθμίσεις, καθώς και τα τετραγωνικά του χώρου. Όσα περισσότερα προσθέτεις στο χώρο και όσες περισσότερες εργασίες χρειάζεσαι, τόσο περισσότερο ανεβαίνει και το κόστος.

Σε μια οικονομική ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, οι τιμές κυμαίνονται ως εξής:

 • Αλλαγή των Πλακιδίων από 350-550€

 • Αντικατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης & αποχέτευσης από 160-300€

 • Αντικατάσταση λεκάνης από 30-65€

 • Αντικατάσταση νιπτήρα από 30-60€

 • Αντικατάσταση μπανιέρας από 80-100€

 • Τοποθέτηση επίπλου μπάνιου από 80-100€

Φυσικά, οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές. Ο πιο ασφαλής τρόπος για να υπολογίσεις ακριβώς το κόστος στην ανακαίνιση του μπάνιου σου στη Θεσσαλονίκη, είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και να λάβεις, απολύτως δωρεάν, τις προσφορές των επαγγελματιών μας.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία του Douleutaras.gr στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη;

Μία εργασία ανακαίνισης μπάνιου απαιτεί αρκετές ειδικότητες για να υλοποιηθεί. Αν θέλεις να έχεις μία οικονομική ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη και να εξασφαλίσεις σωστά αποτελέσματα, θα πρέπει να να αναθέσεις αυτή την εργασία σε ένα έμπειρο συνεργείο.

Οι επαγγελματίες στις ανακαινίσεις και οι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, μπορούν να σου προτείνουν τις καλύτερες λύσεις και να σου προσφέρουν υδραυλικές εγκαταστάσεις που θα αντέξουν στο χρόνο και θα έχουν τεράστια αντοχή. Επίσης, είναι σε θέση να σου προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης, χωρίς να χρειάζεται να βρεις επιπλέον επαγγελματίες για την ανακαίνιση του μπάνιου σου.

Στην Douleutaras.gr, θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης σπιτιού στην Θεσσαλονίκη που μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα τη ριζική ανακαίνιση μπάνιου. Καταχώρησε την εργασία σου και μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβεις προσφορές για τιμές στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, από τα πιο αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου για το 2019

Τα Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Λάζαρος Κ.
230 αξιολογήσεις
τέλειος...τρομερά εξυπηρετικός και ευγενικός.
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις
ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΑ. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΞΑ...
Μ. Group
34 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση, εντός 1 ώρας από την στιγμή που εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου στην Ιστοσελίδα. Η καλύτερη τιμή που πήρα ανάμεσα σε όσους ...
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Ποιοτική εργασία, εξαιρετική συνεργασία, άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, υπευθυνότητα, ευγένεια.
Τεχνικό Γραφείο Π.
18 αξιολογήσεις
Πολύ καλός και συνεννοήσιμος. Έγινε η δουλειά γρήγορα και σωστά.
E. Pro
15 αξιολογήσεις
Ο κ. Γιάννης, ήρθε άμεσα, εντόπισε το πρόβλημα και το έλυσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις
Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο μπάνιο σου αλλά δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει