Ανακαίνιση Μπάνιου Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης μπάνιου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την ανακαίνιση μπάνιου;

Η ανακαίνιση μπάνιου, πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης σπιτιού που συνεργάζονται με επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων και μπορούν να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Τα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των υδραυλικών, τεχνικών και ηλεκτρολογικών εργασιών και προσφέρουν επαγγελματική οργάνωση και υψηλής αισθητικής αποτελέσματα.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι στην διαδικασία οργάνωσης μίας ανακαίνισης μπάνιου στη Θεσσαλονίκη και έχεις πελαγώσει με το μέγεθος των εργασιών, τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημά σου.

Τα έμπειρα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, μας έδωσαν μία λίστα με τις βασικές εργασίες που πραγματοποιούνται στις ανακαινίσεις μπάνιου, ώστε να υπολογίσεις το βασικό κόστος της ανακαίνισης χώρου αλλά και να έχεις μία ιδέα για την οργάνωσή της.

Η ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να είναι είτε ολική είτε μερική και αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες που επιθυμεί ο καθένας να εκπληρώσει, τα χρήματα που θέλει να επενδύσει και τις αλλαγές που είναι διατεθειμένος να κάνει.

Υπάρχουν πολλές εργασίες ανακαίνισης μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, που μπορούν να ανανεώσουν τον χώρο και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών.

Ποιες εργασίες περιλαμβάνονται στην ανακαίνιση μπάνιου;

Ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις στο μπάνιο του σπιτιού ή του γραφείου σου, μπορείς να επιλέξεις και συγκεκριμένες εργασίες.

Τα έμπειρα συνεργεία ανακαίνισης μπάνιου στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να φέρουν εις πέρας μεγάλες και μικρές ανακαινίσεις μπάνιων και να σου προτείνουν συμφέρουσες και λειτουργικές αλλαγές.

Ενδεικτικά, μερικές από τις εργασίες ανακαίνισης μπάνιου, που πραγματοποιούν συχνά τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη είναι:

  • Εργασίες αποξήλωσης παλιού μπάνιου (είδη υγιεινής, πλακίδια, υδραυλικές εγκαταστάσεις )
  • Εργασίες αποξήλωσης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Εργασίες απομάκρυνση μπάζων
  • Εξειδικευμένος σχεδιασμός νέου μπάνιου για μέγιστη λειτουργικότητα
  • Τοποθέτηση νέων υδραυλικών - ηλεκτρικών εγκαταστάσεων
  • Εγκατάσταση νέων ειδών υγιεινής
  • Επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων

Ανεξάρτητα, από τις εργασίες που θα επιλέξεις να πραγματοποιήσεις, υπάρχουν ορισμένα σημεία προσοχής ώστε να έχεις ένα επιτυχημένο και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να προσέξεις στην ανακαίνιση μπάνιου;

Τα επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν άρτια τεχνογνωσία και μας έδωσαν εξειδικευμένες συμβουλές για τα σημεία που πρέπει να προσέξει κανείς, πριν αρχίσει τις εργασίες ανακαίνισης.

Είναι καλό να έχει γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός και ξεκάθαρη συνεννόηση με τους επαγγελματίες στις ανακαινίσεις μπάνιων, ώστε να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα. 

Διάβασε την λίστα και δες τα σημεία προσοχής στην ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη:

Λειτουργικός χώρος

Στα μικρά μπάνια, είναι πολύ σημαντικό να γίνεται εκμετάλλευση του κάθε τετραγωνικού ώστε να το αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι ντουζιέρες και οι νιπτήρες με λεπτή βάση, αποτελούν ιδανική επιλογή αν επιθυμείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρον τον χώρο σου.

Παράλληλα, η επιλογή των κατάλληλων ειδών υγιεινής, με λειτουργικά και αισθητικά όμορφα έπιπλα, είναι σημαντικός παράγοντας για να έχεις έναν λειτουργικό και όμορφο χώρο. Οι επαγγελματίες αρχιτέκτονες της πλατφόρμας μας, μπορούν από την πρώτη επαφή με τον χώρο, να διαπιστώσουν τις ανάγκες του και να προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις.

Ο φωτισμός στο μπάνιο

Στην ανακαίνιση μπάνιου, όπως και στην ανακαίνιση κουζίνας, η τοποθέτηση των κατάλληλων φωτιστικών, είναι πολύ σημαντική ώστε να υπάρχει επαρκής φωτισμός στον χώρο. Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι, γνωρίζουν που θα τοποθετήσουν τις κατάλληλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ώστε μετέπειτα να τοποθετηθούν τα φωτιστικά του μπάνιου.

Συμβουλή: Μπορείς να τοποθετήσεις τους καθρέπτες σε στρατηγικά σημεία ώστε να διαχέεται καλύτερα το φως.

Το πάτωμα στην ανακαίνιση μπάνιου είναι μία έξυπνη και εντυπωσιακή αλλαγή

Στην ανακαίνιση μπάνιου, η αλλαγή του πατώματος μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό αέρα στον χώρο και να αναδείξει τα έπιπλα του μπάνιου σου αλλά και την διακόσμησή του.

Στο πάτωμα του μπάνιου, μπορείς να επιλέξεις μωσαϊκό, βότσαλα δαπέδου αλλά και πατητή τσιμεντοκονία και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Για τους τοίχους του μπάνιου, οι γήινοι τόνοι θα προσθέσουν μέγεθος στο χώρο χωρίς να κουράζουν το μάτι.

Δώσε βάση στην ποιότητα των υλικών στην ανακαίνιση μπάνιου

Εάν πραγματοποιείς ολική ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη, θα χρειαστείς αλλαγή σωληνώσεων και αποχέτευσης. Οι εργασίες αυτές εκτός από κοστοβόρες, απαιτούν και διορθωτικές εργασίες και πολύ καλό καθαρισμό έπειτα.

Δύσκολα κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να επιχειρήσει πάλι τις συγκεκριμένες εργασίες. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσεις σε ποιοτικές αλλαγές στην ανακαίνιση του μπάνιου για να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα στο μέλλον.

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, σε συνεργασία με τα συνεργεία ανακαίνισής μας, θα σας προτείνουν υδραυλικές εγκαταστάσεις που θα αντέξουν στο χρόνο και διαθέτουν τεράστια ανθεκτικότητα.

Και για να λύσεις τις απορίες που σου έχουν δημιουργηθεί, διάβασε τον Οδηγό Ανακαίνισης που δημιούργησε η ομάδα μας. Στον οδηγό μας, θα βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου και θα πάρεις ιδέες για το μπάνιο των ονείρων σου.

Στην Douleutaras.gr, θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης σπιτιού στην Θεσσαλονίκη που μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα τη ριζική ανακαίνιση μπάνιου.

Καταχώρησε την εργασία σου και σύντομα θα λάβεις προσφορές για τιμές στην ανακαίνιση μπάνιου από τα πιο αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας.4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου για το 2019

Τα Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Λάζαρος Κ.
226 αξιολογήσεις
Είμαι ικανοποιημένη με τη συνεργασία μας για τη διόρθωση διαρροής και απομόνωσης βόθρου και σύνδεση με το δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο. Η...
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ . ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ Α...
Μ. Group
30 αξιολογήσεις
Με το που έκανα αίτηση ότι θέλω να κάνω ανακαίνιση μπάνιου στο δουλευταρας ,αμέσως με πήρε τηλέφωνο η μαστροτεχνικη και μια ακόμη εταιρί...
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με γούστο και τεχνικές δεξιότητες. Δίνει λύσεις, προτείνει και σέβεται την τσέπη του πελάτη.
Τεχνικό Γραφείο Π.
17 αξιολογήσεις
Η δουλειά ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και η τιμή είχε μεγάλη διαφορά σε σχέση με επαγγελματίες του χώρου γενικώς. Ευχα...
E. Pro
15 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις
Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο μπάνιο σου αλλά δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει