Τοποθέτηση Ειδών Υγιεινής

Βρες Άμεσα Υδραυλικό για Τοποθέτηση Ειδών Υγιεινής με Ασφάλεια & Υπευθυνότητα!

Άμεση επικοινωνία με τον υδραυλικό

Δίκτυο επιλεγμένων τεχνικών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Οι επαγγελματίες μας είναι κοντά σου όλες τις ώρες. Συμπλήρωσε τη φόρμα για να σε ταιριάξουμε άμεσα με τον κατάλληλο.
π.χ.: Υδραυλικά, Θέρμανση
 • Υδραυλικά
 • Θέρμανση
 • Αποχέτευση
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 24/5/2020

Τοποθέτηση ειδών υγιεινής από τους καλύτερους!

Έχει αλλοιωθεί από τα χρόνια το χρώμα του νιπτήρα ή της μπανιέρας; Σε έχει κουράσει το παλιό καζανάκι που καταλαμβάνει πολύ χώρο; Μάλλον είναι ώρα να αλλάξεις τα είδη υγιεινής στο μπάνιο σου. Η αντικατάσταση και τοποθέτηση ειδών υγιεινής μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και γρήγορα από έναν έμπειρο υδραυλικό.

Η αλλαγή ειδών υγιεινής είναι μια από τις πιο συνήθεις και αγαπημένες ιδέες για την ανακαίνιση του μπάνιου. Η σωστή επιλογή ειδών υγιεινής θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χώρο στο μπάνιο σου, κερδίζοντας σε λειτουργικότητα. Οι επαγγελματίες μας βρίσκονται στη διάθεσή σου, για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα καλύτερα είδη υγιεινής για το σπίτι σου ή τον επαγγελματικό σου χώρο και να αναλάβουν την τοποθέτηση με ασφάλεια.

Τι πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτηση ειδών υγιεινής;

Υπάρχουν κάποιες σημαντικές εργασίες που πρέπει να προσέξεις, για να έχεις σαν αποτέλεσμα το μπάνιο που ονειρεύεσαι. Πριν καλέσεις τεχνικό για να τοποθετήσει τα νέα σου είδη υγιεινής, αξίζει να προσέξεις τα εξής:

 • Μελέτησε τον χώρο με επαγγελματία μηχανικό.

 • Συζητήστε αν θα αλλάξετε θέσεις στα είδη υγιεινής.

 • Επίλεξε είδη υγιεινής με γνώμονα τις διαστάσεις του μπάνιου σου.

 • Φρόντισε τα είδη υγιεινής να ταιριάζουν μεταξύ τους χρωματικά και ποιοτικά.

 •  Μην αμελήσεις τον έλεγχο των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Μια ολοκληρωμένη αλλαγή ειδών υγιεινής μπορεί να μοιάζει σαν ανακαίνιση του μπάνιου σου. Για το λόγο αυτό, αξίζει ιδιαίτερη προσοχή και χρειάζεται ο υδραυλικός που θα κάνει την τοποθέτηση να ελέγξει και τα υδραυλικά. Τα καινούργια είδη υγιεινής, σε συνδυασμό με προσεγμένες εγκαταστάσεις είναι η καλύτερη εγγύηση, ότι το μπάνιο σου δεν θα παρουσιάσει προβλήματα για πολλά χρόνια.
τοποθέτηση ειδών υγιεινής

Ποια είναι τα καλύτερα είδη υγιεινής / έπιπλα για μικρό μπάνιο;

 • Κρεμαστή λεκάνη τουαλέτας

 • Κρεμαστός νιπτήρας

 • Ντουζιέρα (αντί για μπανιέρα)

 • Μεγάλος καθρέφτης

 • Σώματα μπάνιου (αντί για καλοριφέρ)

 • Εντοιχιζόμενο καζανάκι

Η τοποθέτηση των σωστών επίπλων μπάνιου και ειδών υγιεινής μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο πώς βλέπεις και ζεις τον χώρο. Τα κρεμαστά και εντοιχιζόμενα είδη υγιεινής είναι πάντα μια καλή ιδέα για να κερδίσεις χώρο και να κάνεις το μπάνιο να μοιάζει μεγαλύτερο.

Από την άλλη πλευρά, ο καθρέφτης είναι η ιδανική λύση για να έχεις καλύτερη φωτεινότητα και αίσθηση του μεγαλύτερου χώρου στο μπάνιο σου. Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τον προτιμήσεις, για να δεις τη διαφορά.

Πώς θα καθαρίσεις τα είδη υγιεινής;

Χρησιμοποίησε τα κλασικά καθαριστικά επιφανειών που χρησιμοποιείς πάντα. Απόφυγε διαβρωτικά και καυστικά υλικά που μπορούν να αλλοιώσουν τις επιφάνειες και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Το πιο σημαντικό για να διατηρήσεις καθαρά τα είδη υγιεινής, είναι να αντιμετωπίζεις λεκέδες και υπολείμματα σαπουνιού γρήγορα, πριν προλάβουν να στεγνώσουν. Και φυσικά, φρόντισε να πετάς χαρτιά, σκουπίδια και τρίχες μόνο στον κάδο απορριμάτων, για να γλιτώσεις την άμεση ανάγκη για απόφραξη.
τοποθέτηση ειδών υγιεινής

Γιατί να επιλέξεις υδραυλικό του Douleutaras.gr για τοποθέτηση ειδών υγιεινής;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εγγυημένα έμπειρους υδραυλικούς σε όλη την Αττική και στη Θεσσαλονίκη. Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αξιολογούνται συνεχώς από τους πελάτες που εξυπηρετούν, με σκοπό να διατηρείται η ποιότητα εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. 

Αν χρειάζεσαι υδραυλικό για σωστή τοποθέτηση ειδών υγιεινής και επίπλων μπάνιου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και σε λιγότερο από ένα λεπτό θα σου βρούμε κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου!

4,64 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους υδραυλικούς μας

φωτογραφία επαγγελματία
SPEEDY ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Γουβιώτης Βασίλης
201 αξιολογήσεις

O Βασίλης είχε άμεση ανταπόκριση, ήρθε την ημέρα που τον καλέσαμε. Ήταν ευγενικός, πλήρως εναρμονισμένος με τις απαιτήσεις τού Covid 19 (μάσκα, γάντια, σακούλες στα παπούτσια), κι έλυσε τη ζημιά που είχαμε στον νεροχύτη τής κουζίνας σε λίγη ώρα. Ηταν καλά οργανωμένος και είχε τους σωλήνες που χρειάστηκαν αντικατάσταση. Νομίζω ότι κατέχει επαρκώς το αντικείμενο τής δουλειάς του. Τον προτείνω.

φωτογραφία επαγγελματία
Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις
60 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός κύριος.Αμμεση εξυπηρέτηση.

φωτογραφία επαγγελματία
Μανώλης Λαμπαρδάκης
53 αξιολογήσεις

Θεωρώ ότι είναι ένας αξιόλογος επαγγλεματίας, έχει πολύ καλή γνώση της δουλειάς που κάνει, έχει σωστό τρόπο εύρεσης καθώς και επίλυσης του προβλήματος, δίνοντας και εναλλακτικές. Ωστόσο θεωρώ ότι είναι λίγο ακριβός στις υπηρεσίες που παρέχει (αξιολογώντας πάντα με βάση τη δυσκολία της εργασίας και το χρόνο ολοκλήρωσής της).

Douleutaras.gr λογότυπο
ΥΔΡΟ ΤΕΧΝΙΚΑ
40 αξιολογήσεις

Εξαιρετική συνεργασία, εντόπισε το πρόβλημα και το έλυσε.

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλης Γκέκας
18 αξιολογήσεις

Αμεσότητα στην ανταπόκριση του αιτήματός μου, εξυπηρετικός και αποτελεσματικός στην δουλειά του.

Κορυφαίοι υδραυλικοί της πλατφόρμας μας για τοποθέτηση ειδών υγιεινής

Μάθε περισσότερα & Επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Φώτης Ρουσούδης

Θεσσαλονίκη
27 αξιολογήσεις

Είμαι ο Φώτης Ρουσούδης, υδραυλικός με εμπειρία στο χώρο εδώ και 20 χρόνια. Ασχολούμαι με την εγκατάσταση και συντήρηση υδραυλικών και βρίσκομαι άμεσα κοντά σας όταν με χρειάζεστε. Μπορώ να καλύψω κάθε σας ανάγκη, είτε αυτή αφορά στην πλήρη ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων ή παλαιών σωληνώσεων, στην αλλαγή μπαταριών και σιφονιών, τη σύνδεση ψυγείου ή πλυντηρίου με την παροχή νερού, είτε στην επισκευή αυτών.

WMD Solution

Πειραιάς
91 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών εργασιών και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις στο μπάνιο ή την κουζίνα σας, σε λογικές τιμές και πάντα με τον καλύτερο εξοπλισμό. Προτιμήστε μας και θα φροντίσουμε η επιλογή να σας δικαιώσει!

Πέτρος Βλάχος

Θεσσαλονίκη
31 αξιολογήσεις

Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, η ομάδα μου κι εγώ προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις. Κατανοούμε πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η καθημερινότητά σας από ένα πρόβλημα στα υδραυλικά και γι' αυτό προτεραιότητά μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας, πάντα με σεβασμό για το χώρο που γίνεται η εργασία. Για κάθε είδους υδραυλική βλάβη ή εγκατάσταση, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Αλέξανδρος Κρίσιλας

Θεσσαλονίκη
20 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας παρέχει ολοκληρωμένες υδραυλικές εργασίες, με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Οι υδραυλικοί μας είναι έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι και μπορούν να δώσουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις. Για άμεση εξυπηρέτηση με σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε οι άνθρωποι που ψάχνετε!

CK Service

Κέντρο Αθήνας
28 αξιολογήσεις

Οι συνεργάτες μου κι εγώ αναλαμβάνουμε υδραυλικές εργασίες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Χρησιμοποιούμε κατάλληλο εξοπλισμό για να δώσουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί. Για άμεση εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας.

Γρηγόρης Μπεμπεδέλης

Βόρεια Προάστια Αθήνας
7 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες για κάθε χώρο, προσφέροντας λύσεις για ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Ασχολούμαστε με υδραυλικές εγκαταστάσεις και βλάβες, αλλά και με εργασίες σχετικά με θέρμανση, με στόχο να λύσουμε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί, άμεσα και χωρίς κόπο για εσάς. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, έως και 24 ώρες καθημερινά!

ΦΩΤΙΟΣ ΔΗΛΕΣ

Δυτικά Προάστια Αθήνας
4 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, εδώ και χρόνια εξειδικεύεται στις υδραυλικές εργασίες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Εξυπηρετούμε νέες εγκαταστάσεις, αλλά και επισκευές, συντηρήσεις και ελέγχους για την άριστη λειτουργία των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων. Προτιμήστε μας και θα φροντίσουμε για την άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτησή σας!

Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Λύσεις

Θεσσαλονίκη
60 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των υδραυλικών εδώ και 15 χρόνια και με την εμπειρία μας, το αξιόπιστο προσωπικό μας, την τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αποδοτικότητας. Μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, είτε αυτή αφορά στην πλήρη ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων ή παλαιών σωληνώσεων, στην αλλαγή μπαταριών και σιφονιών ακόμα και για εργασίες θέρμανσης.

ALS GREECE CONSTRUCTION

Θεσσαλονίκη
10 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς, που αναλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις στο μπάνιο ή την κουζίνα. Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Αλέξανδρος Γεωργανάς

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός με 10 χρόνια εμπειρίας στις εργασίες του κλάδου μου. Αναλαμβάνω υδραυλικές εργασίες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας, για να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Θέρμανση
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
ΙΩΑΝΝΗΣ Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Θέρμανση
Είδος εργασίας θέρμανσης:
Επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 30,00€
Αποχέτευση
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
SPEEDY ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες Κόστος: 40,00€
Αποχέτευση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Πέτρος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο Κόστος: 50,00€
Αποχέτευση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Πέτρος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 40,00€
Αποχέτευση
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Πέτρος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος υπηρεσίας:
Αποχέτευση
Είδος εργασίας αποχέτευσης:
Απόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα Κόστος: 40,00€

Σχετικά άρθρα

Τι Πλακάκια να βάλω σε μικρό μπάνιο; Do’s & Don’ts!

Η ερώτηση “Τι πλακάκια να βάλω σε μικρό μπάνιο” έχει απασχολήσει όλους όσους αποφασίζουμε να προχωρήσουμε σε

6+3 οικονομικές ιδέες για να μεταμορφώσεις το παλιό μπάνιο σου!

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μία αναγκαία διαδικασία για τα παλιά μπάνια. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές αποτελεσματικές λύσεις

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές