Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ανακαίνιση Μπάνιου Αθήνα

Ανακάλυψε Ιδέες & Πάρε ανταγωνιστικές προσφορές για Ανακαίνιση Μπάνιου στην Αθήνα

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Μερική, Πλήρη
 • Μερική ανακαίνιση (2-3 εργασίες το πολύ)
 • Πλήρη ανακαίνιση (Πάνω από 3 εργασίες)
π.χ.: 3 τ.μ. - 5 τ.μ., 6 τ.μ. - 10 τ.μ.
 • Έως 2 τ.μ.
 • 3 τ.μ. - 5 τ.μ.
 • 6 τ.μ. - 10 τ.μ.
 • Πάνω από 10 τ.μ.
π.χ.: Αντικατάσταση ειδών υγιεινής, Άλλες εργασίες
 • Αντικατάσταση ειδών υγιεινής, Αλλαγή σωληνώσεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων - Συνιστάται σε όλα τα σπίτια άνω των 30 ετών, Αλλαγή θερμαντικού σώματος (καλοριφέρ)
 • Αφορά και αλλες εργασίες (π.χ πλακάκια, βάψιμο, ηλεκτρολογικά)
π.χ.: Ενοικιαστής, Ιδιοκτήτης
 • Ενοικιαστής
 • Δεν έχω αγοράσει ή νοικιάσει ακόμη το σπίτι
 • Δεν είμαι ιδιοκτήτης αλλά έχω λάβει την άδεια από τον ιδιοκτήτη
 • Ιδιοκτήτης
π.χ.: Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Μέσα στους επόμενους 2 μήνες
 • Μέσα στους επόμενους 4 μήνες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 17/9/2019

Ανακαίνιση Μπάνιου Αθήνα - Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις!

Η ανακαίνιση μπάνιου στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο στην Αθήνα, μπορεί να είναι είτε ολική είτε μερική και αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες που επιθυμεί ο καθένας να εκπληρώσει, τα χρήματα που θέλει να επενδύσει και τις αλλαγές που είναι διατεθειμένος να κάνει.

Το μπάνιο είναι ίσως ο πιο πολυχρησιμοποιημένος χώρος, μετά την κουζίνα σε ένα σπίτι. Για αυτό το λόγο είναι και ένας από τους πρώτους χώρους που χρήζουν ανακαίνισης.

Παρόλο που δεν είναι στο κέντρο του σπιτιού, μόλις ανακαινιστεί το μπάνιο, αλλάζει τελείως όλη την ατμόσφαιρα του χώρου σου!

Τα αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης της υπηρεσίας μας, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες ανακαίνισης μπάνιου στην Αθήνα, μας έδωσαν μία λίστα με τις βασικές εργασίες που πραγματοποιούνται στις ανακαινίσεις μπάνιων, ώστε να υπολογίσεις το βασικό κόστος της ανακαίνισης αλλά και να έχεις μία ιδέα για την οργάνωση των εργασιών της.

Ποιες εργασίες πραγματοποιούν τα συνεργεία μας στην Αθήνα;

Ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις, οι εργασίες που μπορούν να γίνουν στο μπάνιο σου είναι πολλές. Τα αξιολογημένα συνεργεία μας στην Αθήνα, μας έδωσαν μία λίστα με τις πιο συνηθισμένες εργασίες που διεκπεραιώνουν στις ανακαινίσεις μπάνιων στην Αθήνα.

 • Εργασίες αποξήλωσης παλιού μπάνιου (είδη υγιεινής, πλακίδια, υδραυλικές εγκαταστάσεις )

 • Εργασίες αποξήλωσης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

 • Εργασίες απομάκρυνση μπάζων

 • Εξειδικευμένος σχεδιασμός νέου μπάνιου για μέγιστη λειτουργικότητα

 • Τοποθέτηση νέων υδραυλικών - ηλεκτρικών εγκαταστάσεων

 • Εγκατάσταση νέων ειδών υγιεινής

 • Επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων

Ανεξάρτητα, από τις εργασίες που θα επιλέξεις να πραγματοποιήσεις, υπάρχουν ορισμένα σημεία προσοχής ώστε να έχεις ένα επιτυχημένο και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του μπάνιου σου στην Αθήνα.

4 σημεία που πρέπει να προσέξεις σε μία ανακαίνιση μπάνιου στην Αθήνα

Τα επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας στην Αθήνα, μας έδωσαν εξειδικευμένες συμβουλές για τα σημεία προσοχής στην ανακαίνιση μπάνιου. Είναι καλό να έχει γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός και ξεκάθαρη συνεννόηση με τους επαγγελματίες στις ανακαινίσεις μπάνιων, ώστε να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα.

1. Λειτουργικός χώρος

Σε ένα μικρό μπάνιο είναι πολύ σημαντικό να γίνεται εκμετάλλευση του κάθε τετραγωνικού, ώστε να το αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι ντουζιέρες και οι νιπτήρες με λεπτή βάση, αποτελούν ιδανική επιλογή αν επιθυμείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρον τον χώρο σου.

Παράλληλα, η επιλογή των κατάλληλων ειδών υγιεινής, με λειτουργικά και αισθητικά όμορφα έπιπλα, είναι σημαντικός παράγοντας για να έχεις έναν λειτουργικό και όμορφο χώρο. Οι επαγγελματίες αρχιτέκτονες της πλατφόρμας μας, μπορούν από την πρώτη επαφή με τον χώρο, να διαπιστώσουν τις ανάγκες του και να προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις.

2. Ο φωτισμός στο μπάνιο

Στην ανακαίνιση μπάνιου, η τοποθέτηση των κατάλληλων φωτιστικών, είναι πολύ σημαντική ώστε να υπάρχει επαρκής φωτισμός στον χώρο. Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι, γνωρίζουν που θα τοποθετήσουν τις κατάλληλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ώστε μετέπειτα να τοποθετηθούν τα φωτιστικά του μπάνιου.

Συμβουλή: Μπορείς να τοποθετήσεις τους καθρέπτες σε στρατηγικά σημεία ώστε να διαχέεται καλύτερα το φως.

3. Αλλαγή του πατώματος

Στην ανακαίνιση μπάνιου, η αλλαγή του πατώματος μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό αέρα στον χώρο και να αναδείξει τα έπιπλα του μπάνιου σου αλλά και την διακόσμησή του. Για το πάτωμα του μπάνιου, μπορείς να επιλέξεις μωσαϊκό, βότσαλα δαπέδου αλλά και πατητή τσιμεντοκονία και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό. Για τους τοίχους του μπάνιου, οι γήινοι τόνοι θα προσθέσουν μέγεθος στο χώρο χωρίς να κουράζουν το μάτι.

4. Ποιότητα των υλικών

Εάν πραγματοποιείς ολική ανακαίνιση μπάνιου, θα χρειαστείς αλλαγή σωληνώσεων και αποχέτευσης. Οι εργασίες αυτές εκτός από κοστοβόρες, απαιτούν και διορθωτικές εργασίες και πολύ καλό καθαρισμό έπειτα. Δύσκολα κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να επιχειρήσει πάλι τις συγκεκριμένες εργασίες. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσεις σε ποιοτικές αλλαγές στην ανακαίνιση του μπάνιου για να μην προκύψουν περαιτέρω έξοδα στο μέλλον.

Οι επαγγελματίες υδραυλικοί της πλατφόρμας μας, σε συνεργασία με τα συνεργεία ανακαίνισής μας, θα σας προτείνουν υδραυλικές εγκαταστάσεις που θα αντέξουν στο χρόνο και διαθέτουν τεράστια ανθεκτικότητα. Και για να λύσεις τις απορίες που σου έχουν δημιουργηθεί, διάβασε τον Οδηγό Ανακαίνισης που δημιούργησε η ομάδα μας. Στον οδηγό μας, θα βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου και θα πάρεις ιδέες για το μπάνιο των ονείρων σου.

Βρες τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία ανακαίνισης του μπάνιου σου στην Αθήνα

Στην Douleutaras.gr, θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης στην Αθήνα, που μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα την ολοκληρωμένη ανακαίνιση μπάνιου.

Καταχώρησε την εργασία σου και σύντομα θα λάβεις προσφορές για τιμές στην ανακαίνιση μπάνιου από τα πιο αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας.

🛀🏿 Ανακαίνιση Μπάνιου Πριν & Μετά: Ιδέες που θα λατρέψεις!

4,53 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που εμπιστεύθηκαν για Ανακαίνιση Μπάνιου στην Αθήνα

Γιώργος Κ.
355 αξιολογήσεις

Αξιοπρεπης εργασια/συνεργασια.

Γιώργος Δ.
148 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά του Κυρίου Δουλουμπέκη.

ΝΙΚΟΣ Τ.
134 αξιολογήσεις

Συνεπής, ευγενικός, οικονομικός. Είμαι πολύ ικανοποιημένος!!!

Mastoras
131 αξιολογήσεις

Ο Δημήτρης ήταν πολύ καλός επαγγελματίας , ευγενικός , προσεκτικός και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του!

Δημήτρης Π.
123 αξιολογήσεις

Άψογη συνεργασία. Επαγγελματισμός κι ευγένεια.

ΣΠΥΡΟΣ Π.
113 αξιολογήσεις

Φιλική επικοινωνία και προσεγμένη δουλειά. Πολύ καλός επαγγελματίας, συνίσταται ανεπιφύλακτα.

Σχετικά άρθρα

Ανακαίνιση μπάνιου: Oι κορυφαίες τάσεις της αγοράς!

Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις

Περισσότερα
Ανακαίνιση μπάνιου – 3 κυρίαρχες τάσεις για μοντέρνο και διαχρονικό αποτέλεσμα

Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο μπάνιο σου αλλά δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαία Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου στην Αθήνα

Επίλεξε το συνεργείο ανακαίνισης που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Εμμανουήλ Τ.

Δυτικά Προάστια Αθήνας
18 αξιολογήσεις

H εταιρεία μας είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που έχει ως σκοπό την εμπιστοσύνη των πελατών μας & βασικό στόχο τη σωστή συνεργασία. Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των ανακαινίσεων και των υδραυλικών εργασιών, εδώ και χρόνια προσφέροντας τις υπηρεσίες μας, με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας

ΘΑΝΑΣΗΣ Κ.

Κέντρο Αθήνας
10 αξιολογήσεις

Oνομάζομαι Θανάσης Καλογερόπουλος και είμαι μηχανολόγος μηχανικός. Αναλαμβάνω οποιαδήποτε υδραυλική εργασία και εργασίες που σχετίζονται με την ανακαίνιση του οικιακού και επαγγελματικού μπάνιου σας. 

ALS GREECE C.

Θεσσαλονίκη
9 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας είναι μια κατασκευαστική εταιρεία με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στον κλάδο της ανακαίνισης μπάνιου, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι ολοκληρωμένες, αφού αφορούν σε κάθε τεχνική εργασία που μπορεί να χρειαστείτε. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε προτάσεις για την ανακαίνιση που σχεδιάζετε καθημερινά. Προτιμήστε μας και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!

Θανάσης Π.

Δυτικά Προάστια Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ προσφέρουμε λύσεις για ανακαίνιση μπάνιου, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Θέλουμε πάντα οι πελάτες μας να μένουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της εργασίας μας και γι' αυτό λειτουργούμε με ταχύτητα, αλλά και με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, έτσι ώστε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Julia T.

Νότια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει εδώ και πολλά χρόνια την ανακαίνιση μπάνιων, σε σπίτια αλλά και πολλούς επαγγελματικούς χώρους. Έχουμε αποκτήσει πολύ σημαντική τεχνογνωσία, χάρη σε όλες τις εργασίες που έχουμε φέρει εις πέρας ανά τα χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις για το μπάνιο σας, αλλά και να τις κάνουμε πράξη για εσάς!

Συνεργεία Ανακαίνισης Μπάνιου σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές