Ανακαίνιση Μπάνιου

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ανακαίνιση μπάνιου

Ετοιμάζεστε να προχωρήσετε σε ανακαίνιση μπάνιου και έχετε πελαγώσει; Είστε από εκείνους που διαθέτουν μπάνιο μικρών διαστάσεων και δυσκολεύεστε στη διαρρύθμισή του; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

Συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να γίνουν οι εργασίες ανακαίνισης μπάνιου παιχνιδάκι.

Μια ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να είναι είτε ολική είτε μερική. Αυτό είναι καθαρά δική σας επιλογή και εξαρτάται από τις ανάγκες, τον προϋπολογισμό σας και τις αλλαγές που είστε διατεθειμένοι να κάνετε. Έτσι, ανάλογα με το μέγεθος της ανακαίνισης που επιθυμείτε, οι εργασίες που μπορούν να γίνουν είναι:

  • Αποξήλωση παλιού μπάνιου (είδη υγιεινής, πλακίδια, υδραυλικές εγκαταστάσεις )
  • Αποξήλωση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
  • Απομάκρυνση μπάζων
  • Σχεδιασμός νέου μπάνιου για μέγιστη λειτουργικότητα
  • Εργασίες για νέες υδραυλικές- ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
  • Τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής
  • Τοποθέτηση πλακιδίων

Όποιες από αυτές τις εργασίες και αν επιλέξετε, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Μιλώντας με τους έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για μια επιτυχημένη ανακαίνιση μπάνιου.

Δώστε βάση στη λειτουργικότητα.

Ιδιαίτερα αν έχετε ένα μικρό μπάνιο είναι πολύ σημαντικό με τις εργασίες ανακαίνισης να εκμεταλλευτείτε κάθε σπιθαμή ελεύθερου χώρου. Σημαντική βοήθεια για να το πετύχετε αυτό , θα σας δώσουν οι ντουζιέρες και οι νιπτήρες με λεπτή βάση. Ακόμη, μην παραλείψετε κατά την επιλογή νέων ειδών υγιεινής, να επιλέξετε λειτουργικά έπιπλα που θα συνδυάζουν χρηστικότητα και ομορφιά.

Φροντίστε για τον καλό φωτισμό του χώρου.

Το μπάνιο είναι ένα από τα κατεξοχήν δωμάτια που θα χρειάζεστε επαρκή φωτισμό. Ένας έξυπνος τρόπος για να το πετύχετε αυτό, πέρα από τα φωτιστικά, είναι και οι καθρέφτες. Τοποθετήστε τους σε στρατηγικά σημεία για να διαχέεται καλύτερα το φως.

Κατά την ανακαίνιση μπάνιου, κάντε διαφορετικές αλλά έξυπνες επιλογές.

Αν θέλετε ένα όμορφο και διαχρονικό μπάνιο το καλύτερο σημείο για να πειραματιστείτε διακοσμητικά είναι το πάτωμα. Στους τοίχους είναι καλό να προτιμήσετε γήινους τόνους που θα προσθέτουν μέγεθος στο χώρο χωρίς να κουράζουν. Αντίθετα, για το πάτωμα του μπάνιου σας που αποτελεί πολύ μικρότερη επιφάνεια, μπορείτε να καταφύγετε σε εντυπωσιακές επιλογές όπως είναι το μωσαϊκό, τα βότσαλα δαπέδου ή η πατητή τσιμεντοκονία που καθαρίζεται και εύκολα.

Επενδύστε στην ποιότητα.

Στην ανακαίνιση μπάνιου υπάρχουν εργασίες, όπως είναι η αλλαγή σωληνώσεων και αποχέτευσης, που δύσκολα μπορούν να επαναληφθούν καθώς συνοδεύονται από μεγάλη ταλαιπωρία και απαιτούν αρκετές άλλες διορθωτικές εργασίες. Για να μη χρειαστεί να ξαναξυλώνετε πατώματα ή νιπτήρες, δώστε βάση στην ποιότητα. Επιλέξτε υδραυλικές εγκαταστάσεις που θα αντέξουν στο χρόνο και δεν θα χρειαστεί να ξαναεπέμβετε άμεσα για επισκευές. Βασικό ρόλο σε αυτό παίζει και η ποιότητα της εργασίας του υδραυλικού που θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση.

Στην πλατφόρμας μας θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης που μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα τη ριζική ανακαίνιση μπάνιου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εκτενή τεχνογνωσία, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας μπορούν να σας εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί.

Αν θέλετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση, καταχωρήστε εύκολα την εργασία σας και πάρτε προσφορές για το κόστος ανακαίνισης μπάνιου από τα καλύτερα συνεργεία ανακαίνιση!

Για ακόμα περισσότερες ιδέες, δείτε το παρακάτω βίντεο ή επισκεφτείτε τον αναλυτικό οδηγό ανακαίνισης.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Εξαιρετικός και συνεπής!
Τέλεια! Με εξέπληξε η καθαριότητα, η συνέπειά του και η ικανοποιητική τιμή για την εποχή μας. Θα συνεργαστώ και πάλι αν χρειαστεί!
Συνεργάσιμος, έμεινα πολύ ικανοποιημένη!
Πολύ καλός επαγγελματίας!
Πολύ γρήγορη δουλειά, χωρίς καθυστερήσεις!
Επαγγελματισμός, ευγένεια και άμεση εξυπηρέτηση!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις
Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο μπάνιο σου αλλά δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις
Σχετικές υπηρεσίες