20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στις ανακαινίσεις για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Hydroenergy - Κώστας Παπάζογλου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Αναλαμβάνουμε την ολική ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας, καθώς και ένα μεγάλο φάσμα εργασιών, λαμβάνοντας πάντοτε υπ'όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. Η τεχνογνωσία μας, αλλά και η ουσιαστική σχέση που αναπτύσσουμε με τον πελάτη μας, οδηγούν στην υλοποίηση του έργου, όπως εσείς το έχετε οραματιστεί, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά. Με πολυετή εμπειρία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε κάθε πρόκληση και διαμορφώνουμε χώρους που ταιριάζουν απόλυτα σε εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Γεωργανάς - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαίνισης μπάνιου για την οικία ή τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ανακατασκευών και των υδραυλικών εγκαταστάσεων για πάνω από 25 χρόνια. Κατέχω μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτιο εξοπλισμό. Στόχος μου είναι να δημιουργώ μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bαγγέλης Αποστολίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω την εργασία ανακαίνισης του μπάνιου για το σπίτι ή το γραφείο σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο καθώς και εξαιρετική τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να εγγυηθώ την άριστη τεχνική κάλυψη. Με γνώμονα την ποιότητα των υλικών και της εργασίας, αλλά και συνέπεια ως προς τους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης, θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Κακουλίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω ανακαινίσεις μπάνιων οικιακών ή επαγγελματικών χώρων. Διατηρώ ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών εργασιών για πάνω από 25 χρόνια, με απόλυτη αξιοπιστία αλλά και συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναλάβουμε για εσάς την ολοκλήρωση εργασιών οποιασδήποτε κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Ρουμπάτης F-ERGON - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των ανακαινίσεων, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία ενώ εξειδικεύεται και στην μελέτη χώρου και στην παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, για την κάθε περίπτωση που αναλαμβάνει. Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει και την ανακαίνιση του μπάνιου σας και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του έργου. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευθείτε μας και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία που θέλετε να αναλάβουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θοδωρής Μαντής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η Κλιμαθερμική παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων επί σειρά ετών. Με ασφάλεια και αξιοπιστία το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Αγγελακόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Περιστέρι Αττική 121 34

Προσφέρω λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Έχω εμπειρία 20 ετών στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων, και σε συνεργασία με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, θα αναλάβουμε για εσάς την ολοκλήρωση μιας ποιοτικής και αποτελεσματικής εργασίας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν και θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΕΙΑ Ε.Π.Ε - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η ΕΡΓΟΤΕΛΕΙΑ προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και έμπειρους μηχανικούς και εξειδικευμένα συνεργεία για όλες τις ειδικότητες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε το χώρο που σας ταιριάζει ώστε να νιώθετε άνετα και όμορφα μέσα σε αυτόν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κουνέλης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πεντέλη Αττική 152 36

Η τεχνική εταιρία, Αρτεκτον, έχει πάνω από 40 χρόνια πείρας και μπορεί να διεκπεραιώσει κάθε τύπου γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Αναλαμβάνει να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την εργασία που θα της αναθέσετε με γνώμονα την ποιότητα. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, για να σας δώσουν τις συμβουλές με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Στόχος μας είναι η επίτευξη ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος με προσοχή πάντα στην λεπτομέρεια και τη συνέπεια. Δίνουμε οικονομικές λύσεις με υψηλές παροχές υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση μπάνιου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δίνω την απαραίτητη προσοχή σε όλα τα στάδια της εργασίας και προτείνω οικονομικές και λειτουργικές λύσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου.Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα , είμαι σε θέση να ικανοποιήσω την κάθε ανάγκη πάντα με γνώμονα την αισθητική και την άνεση του πελάτη. Από την αρχή και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας ακούω τους πελάτες μου προτείνοντας τους τις ιδανικότερες λύσεις. Χρησιμοποιώ υλικά και εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας, με αντοχή στον χρόνο. Εγγυώμαι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα για το χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γυψοδιακοσμητική Παρτάλης Ο.Ε. - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας, σε όλα τα στάδια, του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των πελατών για άμεση εξυπηρέτηση και άψογα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών στον πελάτη που θα ανταποκρίνονται στα χρήματα τα οποία έχει διαθέσει. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική του χώρου και όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ίλιον Αττική 131 21

Η ΒΕΛΙΚΑΤ αναλαμβάνει την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον χώρο της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Ζητήστε προσφορά δωρεάν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αράθυμος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου του σπιτιού σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των εσωτερικών αναδιαμορφώσεων, με ομάδα απαρτιζόμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου. Με συνέπεια και ποιότητα έχουμε εδραιώσει ένα σταθερό δίκτυο πελατών, το οποίο διαρκώς διευρύνεται.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Ριδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία Deco Γεώργιος Ριδάκης αναλαμβάνει μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Βρισκόμαστε στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής για πολλά συνεχόμενα έτη και διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, με σπουδές στην εσωτερική διαμόρφωση χώρου. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναλάβουμε την ποιοτική αναβάθμιση και του δικού σας χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Ζερβακης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιων για το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο των ανακαινίσεων, καθώς και άρτια τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις, στις ανάγκες σας, που θα κρατήσουν για μία ζωή. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μου είναι η επιμονή για παράδοση του βέλτιστου αποτελέσματος, καθώς και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Επιλέξτε και δώστε μόνιμη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου  - 20 επαγγελματίες για ανακαινίσεις