20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στις ανακαινίσεις για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Hydroenergy - Κώστας Παπάζογλου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Άγιοι Ανάργυροι Αττική 135 61

Αναλαμβάνουμε την ολική ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας, καθώς και ένα μεγάλο φάσμα εργασιών, λαμβάνοντας πάντοτε υπ'όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. Η τεχνογνωσία μας, αλλά και η ουσιαστική σχέση που αναπτύσσουμε με τον πελάτη μας, οδηγούν στην υλοποίηση του έργου, όπως εσείς το έχετε οραματιστεί, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά. Με πολυετή εμπειρία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε κάθε πρόκληση και διαμορφώνουμε χώρους που ταιριάζουν απόλυτα σε εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γυψοδιακοσμητική Παρτάλης Ο.Ε. - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας, σε όλα τα στάδια, του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των πελατών για άμεση εξυπηρέτηση και άψογα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών στον πελάτη που θα ανταποκρίνονται στα χρήματα τα οποία έχει διαθέσει. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική του χώρου και όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας στο χώρο της ανακαίνισης μπάνιου από το 2004. Με τους συνεργάτες μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μας είναι οι υψηλές υπηρεσίες με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και την υψηλή αισθητική. Η χρήση σωστών υλικών εγγυημένης ποιότητας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς όπως και η κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας! Οτιδήποτε θελήσετε είμαστε εδώ!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Bαγγέλης Αποστολίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω την εργασία ανακαίνισης του μπάνιου για το σπίτι ή το γραφείο σας και λειτουργώ με επαγγελματισμό, προσφέροντας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο καθώς και εξαιρετική τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να εγγυηθώ την άριστη τεχνική κάλυψη. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο,καθώς και εξαιρετική τεχνογνωσία, με αποτέλεσμα να μπορώ να εγγυηθώ την άριστη τεχνική κάλυψη. Με γνώμονα την ποιότητα των υλικών και της εργασίας, αλλά και συνέπεια ως προς τους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης, παραδίδω αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω, άμεσα και οικονομικά και να σας προσφέρω εργασίες υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Γεωργανάς - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Νέα Σμύρνη Αττική 171 23

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαίνισης μπάνιου για την οικία ή τον εργασιακό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ανακατασκευών και των υδραυλικών εγκαταστάσεων για πάνω από 25 χρόνια. Κατέχω μεγάλη εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτιο εξοπλισμό. Στόχος μου είναι να δημιουργώ μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες. Ζητήστε προσφορά δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στο χώρο σας και εκπλαγείτε θετικά από την ανώτερη ποιοτικά εργασία μου, που συνδυάζεται πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστάσιος Κακουλίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω ανακαινίσεις μπάνιων οικιακών ή επαγγελματικών χώρων. Διατηρώ ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών εργασιών για πάνω από 25 χρόνια, με απόλυτη αξιοπιστία αλλά και συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Εργαζόμαστε με τεχνογνωσία και αξιοπιστία. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μηχανήματα για την κατασκευή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, αερισμού, εξαερισμού και φυσικού αερίου. Η εμπειρία μας σε όλο το εύρος των Η/Μ εφαρμογών μπορεί να προσφέρει λύσεις και επιλογές για κάθε σας ανάγκη. Προτιμήστε μας και παραλάβετε αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και αποκτήστε χώρους που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας λειτουργικά και αισθητικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Ρουμπάτης F-ERGON - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των ανακαινίσεων, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία ενώ εξειδικεύεται και στην μελέτη χώρου και στην παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, για την κάθε περίπτωση που αναλαμβάνει. Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει και την ανακαίνιση του μπάνιου σας και παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του έργου. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευθείτε μας και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία που θέλετε να αναλάβουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευρυδίκη Κουράκη - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο προσφέρει λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της μελέτης, της επίβλεψης και της κατασκευής ιδιωτικών αλλά και δημοσίων έργων και διαθέτουμε ομάδα, αποτελούμενη από έμπειρους αρχιτέκτονες Μηχανικούς αλλά και σχεδιαστές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, είναι η συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης και ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη και η συνεχής υποστήριξη, τόσο κατά την διάρκεια του έργου, όσο και μετά το πέρας του. Είμαστε στην διάθεση σας, έτοιμοι να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Μαζί θα επιλέξουμε την καταλληλότερη λύση, που θα σας χαρίσει τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Ζερβακης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιων για το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο των ανακαινίσεων, καθώς και άρτια τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να μπορώ να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις, στις ανάγκες σας, που θα κρατήσουν για μία ζωή. Με χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η επιμονή και η συνέπεια για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό θα βρίσκομαι στη διάθεση σας για ό,τι χρειαστείτε. H τεχνική μας ομάδα απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, με στόχο να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ασύγκριτα συμφέρουσες τιμές. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια, λειτουργικότητα και σεβασμό στις προτιμήσεις σας και δημιουργήστε έναν χώρο όπως τον είχατε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αράθυμος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου του σπιτιού σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των εσωτερικών αναδιαμορφώσεων, με ομάδα απαρτιζόμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, έτοιμους να δώσουν οριστική λύση, στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Με συνέπεια και ποιότητα έχουμε εδραιώσει ένα σταθερό δίκτυο πελατών, το οποίο διαρκώς διευρύνεται. Η αξιοπιστία και η εγγύηση ικανοποίησης που προσφέρουμε σε όλες μας τις υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αποτελούν τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις συμφέρουσες τιμές της αγοράς και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ως τεχνικό γραφείο διαθέτουμε ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών που ασχολείται με την γενική ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, είτε αφορά ιδιωτικό χώρο, είτε αφορά επαγγελματικό χώρο. Με γνώμονα την δημιουργία χώρων που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και στυλ, ολοκληρώνουμε την κάθε εργασία με μοναδικό τρόπο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες του πελάτη και στοχεύουμε σε άψογα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΕΙΑ Ε.Π.Ε - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και έμπειρους μηχανικούς και εξειδικευμένα συνεργεία για όλες τις ειδικότητες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε το χώρο που σας ταιριάζει ώστε να νιώθετε άνετα και όμορφα μέσα σε αυτόν. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε ποιοτικά και λειτουργικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Ριδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας, με επαγγελματισμό και με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Βρισκόμαστε στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής για πολλά συνεχόμενα έτη και διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, με σπουδές στην εσωτερική διαμόρφωση χώρου. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άριστη ποιότητα της εργασίας, συνοδευόμενη με ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα. Απόδειξη της ποιοτικής μας εργασίας είναι η πληθώρα πιστών και ικανοποιημένων πελατών, που μας επιλέγουν για κάθε μικρή ή μεγάλη εργασία, που σχετίζεται με την ανακαίνιση του μπάνιου τους. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναλάβουμε την ποιοτική αναβάθμιση του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση του μπάνιου σας, προσφέροντας άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις ανώτερης ποιότητας. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον χώρο της μελέτης, της κατασκευής αλλά και της ανακαίνισης οποιουδήποτε οικοδομοτεχνικού έργου. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους προμηθευτών εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο οικονομικό όφελος για λογαριασμό των πελατών μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσουμε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κουνέλης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Πεντέλη Αττική 152 36

Η τεχνική εταιρία, Αρτεκτον, έχει πάνω από 40 χρόνια πείρας και μπορεί να διεκπεραιώσει κάθε τύπου γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Αναλαμβάνει να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την εργασία που θα της αναθέσετε με γνώμονα την ποιότητα. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, για να σας δώσουν τις συμβουλές με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Στόχος μας είναι η επίτευξη ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος με προσοχή πάντα στην λεπτομέρεια και τη συνέπεια. Δίνουμε οικονομικές λύσεις με υψηλές παροχές υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου  - 20 επαγγελματίες για ανακαινίσεις