Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Τα Καλύτερα Tips πριν Πακετάρεις!

Η μετακόμιση στο εξωτερικό, είναι σίγουρα μία μεγάλη αλλαγή είτε μετακομίζεις μόνος σου είτε με όλη την οικογένεια. Μία τέτοια αλλαγή χρειάζεται προετοιμασία και οργάνωση. Πέρα από το πακετάρισμα των προσωπικών αντικειμένων και των οικοσυσκευών, υπάρχουν και γραφειοκρατικά θέματα που πρέπει να λύσεις. Πριν ξεκινήσεις να πανικοβάλεσαι, συγκεντρώσαμε μία λίστα με οδηγίες που θα σε καθοδηγήσουν σε μία ασφαλή και άμεση μετακόμιση στο εξωτερικό.

Οδηγίες για Εύκολη Μετακόμιση στο Εξωτερικό!

#1 Έλεγξε το διαβατήριο ή την ταυτότητα σου.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ενημερώσει ταυτότητες και διαβατήρια. Δες την νομοθεσία της χώρας στην οποία ταξιδεύεις και πάρε μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα. Μην αμελήσεις αυτό το θέμα γιατί είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα με τον νόμο και εντέλει να μην καταφέρεις να ταξιδέψεις ή να μετεγκατασταθείς.

#2 Βρες την νέα σου κατοικία.

Οι περισσότεροι που βρίσκονται σε διαδικασία μετακομίσεων προς το εξωτερικό, έχουν ήδη βρει κατοικία ή πολλές φορές τους παρέχετε από την νέα τους εργασία. Εάν δεν είσαι από τους τυχερούς και πρέπει να βρεις μόνος σου σπίτι, ψάξε σε τοπικά μεσιτικά γραφεία και στο διαδίκτυο. Ακόμη, μπορείς να διαβάσεις σε forum τις περιοχές με τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση ή αγορά ακινήτου.

#3 Ενημερώσου για την νομοθεσία στην χώρα μετεγκατάστασης.

Οι φόροι και οι εισφορές που θα χρειαστεί να πληρώσεις, μπορεί να είναι ένα σημαντικό κόστος που δεν θα μπορείς να καλύψεις με τον μισθό σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένεις να φτάσει η στιγμή της μετακόμιση για να ενημερωθείς για την φορολογία στην περίθαλψη και την κοινωνική ασφάλιση. Επικοινώνησε με τοπικά λογιστικά γραφεία και ζήτα πληροφορίες.

#4 Επίλεξε μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία.

Είναι απαραίτητο να βρεις μία έμπειρη μεταφορική για μετακομίσεις και μεταφορές προς το εξωτερικό. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσεις και η μεταφορική μπορεί να αναλάβει ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά.

Η μεταφορά των επίπλων και των οικοσκευών σου στο εξωτερικό, μπορεί να γίνει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με εξειδικευμένους συνεργάτες. Οι συνεργάτες της μεταφορικής θα φροντίσουν για την ασφαλή παραλαβή και παράδοση των φορτίων σου.

#5 Κάνε έναν προϋπολογισμό για το κόστος της μετακόμισης.

Σκέφτεσαι πόσο θα κοστίσει η μετακόμιση στο εξωτερικό; Πολλές μεταφορικές διαθέτουν έτοιμα και φθηνά πακέτα μετακομίσεων για εξωτερικό.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να έχεις μία πρώτη εκτίμηση του κόστους της μετακόμισης ή της μεταφοράς σου. Σε αυτό το κόστος, πρέπει να προσθέσεις τα αεροπορικά σου εισιτήρια και τα έξοδα του πρώτου μήνα διαμονής σου. Έχε στον νου σου, ότι σε πολλές χώρες ζητούν να υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων ή κάποιος εγγυητής.

μετακομιση στο εξωτερικοΘέλεις να μάθεις τα πάντα για τη σωστή συσκευασία και το αμπαλάρισμα; Εμείς είμαστε εδώ!

Πώς συσκευάζουμε σε μία μετακόμιση; Συμβουλές που θα σε Σώσουν!

Οι παραπάνω συμβουλές, σίγουρα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τις διαδικασίες για την μετακόμιση ή την μεταφορά σου στο εξωτερικό. Όποιος κι αν είναι ο τελικός σου προορισμός, ξεκίνησε την προετοιμασία τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα ώστε να προλάβεις τυχόν αναποδιές.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις μεταφορικές εταιρείες που εξειδικεύονται σε διεθνείς μεταφορές. Οι Μεταφορικές μας μπορούν να σου παρέχουν ολοκληρωμένα πακέτα μετακομίσεων και μεταφορών. Πριν χαθείς στο ψάξιμο, καταχώρησε την εργασία σου και επίλεξε την μεταφορική που καλύπτει τις ανάγκες σου!μετακόμιση στο εξωτερικό

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρις συσκευασια με προσωπικό)
Πειραιάς 09/08/2020
Εκτελέστηκε από
Κωσταντίνος Ι.
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρις συσκευασια με προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
Βοτανικος
Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας των επαγγελματιών, η μετακόμιση δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα μικρότερο των 3 ημερών.
Έχω ενημερωθεί για τον φόρτο εργασίας των επαγγελματιών
5,0
Αναρτήθηκε από Χρυσα Λ.

Άψογη οργάνωση, ταχύτητα και συνέπεια.

Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρις συσκευασια με προσωπικό)
Παλαιό Φάληρο 09/08/2020
Εκτελέστηκε από
Μεταφορική Σ.
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρις συσκευασια με προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
Αρτεμιδα
5,0
Αναρτήθηκε από Zoran Z.

Εξαιρετική συνεργασία, άριστη επικοινωνία και συνέπεια στο συμφωνημένο χρόνο. Όλοι οι μεταφορείς πολύ καλοί, χωρίς καμία ζημιά.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εξαιρετική συνεργασία, άριστη επικοινωνία και συνέπεια στο συμφωνημένο χρόνο. Όλοι οι μεταφορείς πολύ καλοί, χωρίς καμία ζημιά.

Για: Μεταφορική Σακοράφας / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Άψογη οργάνωση, ταχύτητα και συνέπεια.

Για: Κωσταντίνος Ιωάννου / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Αρίστος επαγγελματίας !! Απόλυτη συνέπεια !! Εξαιρετικό πακετάρισμα !! Καμία ζημιά !! Πρόθυμος - συνεργάσιμος και με το χαμόγελο στα χείλη !!! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα !! Η καλύτερη επιλογή !!!! Ευχαριστούμε παρά πολύ !!

Για: Αλέξανδρος Κορώνης- Η σωστή κίνηση στη Μετακόμιση / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό
5,0

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον κύριο Κορώνη για τις υπηρεσίες που μου παρείχε! Ως στρατιωτικός και έχοντας κάνει αρκετές μετακομίσεις οφείλω να πω ότι ήταν συνεπεστατος στα κανονισμενα και σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες και σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι το οποίο ήταν και σχετικά οικονομικό! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα! Ευχαριστω παρα πολυ.

Για: Αλέξανδρος Κορώνης- Η σωστή κίνηση στη Μετακόμιση / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό
5,0

Όλα έγιναν γρήγορα και με προσοχή. Ευχαριστούμε πολύ

Για: Θανάσης Αποστόλου / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Μείναμε ικανοποιημένοι από κάθε άποψη Επαγγελματικό συνεργείο θετική διάθεση άψογη δουλειά και βοήθεια πέρα απο το συμφωνημένο και σε λογική τιμή Συνιστάται ανεπιφύλακτα

Για: Δημήτριος Κόκκας / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού