Κούτες για Μετακόμιση: Που θα βρεις κούτες για τέλειο πακετάρισμα;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και έχεις πνιγεί από το άγχος του πακεταρίσματος των προσωπικών σου αντικειμένων; Οι κούτες για μετακόμιση, είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προμηθευτείς και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα για να είσαι σίγουρος ότι θα χωρέσουν όλα. Επίσης, θα πρέπει να κάνεις σωστή ταξινόμηση και να διαχειριστείς έξυπνα τις κούτες, ώστε να κερδίσεις χώρο και χρόνο.

Η πιο εύκολη λύση είναι να ζητήσεις από την μεταφορική εταιρεία υλικά συσκευασίας. Φυσικά, θα πρέπει να γνωρίζεις πως αυτό θα έχει κάποιο κόστος. Ωστόσο, υπάρχουν λύσεις να προμηθευτείς ανέξοδα κούτες για μετακόμιση για να μεταφέρεις τα αντικείμενά σου. Επιπλέον, υπάρχουν τρόποι να πετύχεις ένα πρακτικό πακετάρισμα για τα προσωπικά σου αντικείμενα, ώστε να τα μεταφέρεις σωστά και με ασφάλεια. Διάβασε παρακάτω τις ιδέες που συγκεντρώσαμε και μάθε όλες τις πληροφορίες και τα tips για την τέλεια μετακόμιση.

Που θα βρεις Δωρεάν κούτες για μετακόμιση & Πώς θα πετύχεις το Τέλειο Πακετάρισμα;

Που θα προμηθευτείς δωρεάν κούτες για μετακόμιση;

Αναζητώντας δωρεάν κούτες για μετακόμιση, μπορείς να μειώσεις το μπάτζετ. Έτσι, σου προτείνουμε μερικά tips, ώστε να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη. Που θα βρεις, λοιπόν, δωρεάν κούτες για μετακόμιση;

#1 Κούτες για μετακόμιση από το Σούπερ μάρκετ

Κι όμως, το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, μπορεί να σε σώσει, τόσο από την ταλαιπωρία της αναζήτησης χαρτοκιβωτίων, όσο και από το επιπλέον κόστος. Συνηθίζεται τα σούπερ μάρκετ να μαζεύουν τις κούτες από τα εμπορεύματα με σκοπό να τα δώσουν στην ανακύκλωση. Εάν φορέσεις το χαμόγελό σου, πας στον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ και ζητήσεις ευγενικά κάποια χαρτοκιβώτια, είναι σίγουρο ότι θα σου φέρει από την αποθήκη την ποσότητα που θέλεις. Αυτές οι κούτες είναι δωρεάν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία μετακόμιση. Ακόμη, μπορείς να τις βρεις σε πολλά μεγέθη. Τις μικρές θα τις χρησιμοποιήσεις για τα διακοσμητικά αντικείμενα και τις μεγάλες για τον ρουχισμό και τα κουζινικά.

#2 Κούτες για μετακόμιση από βιοτεχνίες υφασμάτων

Θα μου πεις που θα βρεις μία βιοτεχνία υφασμάτων και θα έχεις και δίκιο. Αλλά εάν είσαι από εκείνους που ψάχνουν λίγο παραπάνω και τύχει να βρεις μία, θα λύσεις αμέσως το πρόβλημα της μεταφοράς των προσωπικών σου αντικειμένων. Σε αυτές τις βιοτεχνίες, χρησιμοποιούν για την μεταφορά των ρούχων και των υφασμάτων κούτες με μεγάλη αντοχή στα κρούσματα και στην υγρασία. Βασικό τους υλικό, είναι το χαρτόνι, με πάχος που φτάνει το ένα εκατοστό. Εάν επιχειρήσεις να τις τρυπήσεις θα καταλάβεις ότι είναι σχεδόν αδύνατο. Μήπως λοιπόν, να θυσιάσεις λίγο από τον χρόνο σου για να βρεις την πιο κοντινή βιοτεχνία υφασμάτων και να προμηθευτείς κούτες για μετακόμιση;

Πώς να ταξινομήσεις τα αντικείμενα στις κούτες για μετακόμιση;

Αφού προμηθευτείς τις κατάλληλες κούτες για μετακόμιση, το επόμενο βήμα είναι να αρχίσεις να πακετάρεις. Πακετάρισμα, δεν σημαίνει απλή τοποθέτηση των αντικειμένων στα χαρτοκιβώτια. Πολλά αντικείμενα είναι εύθραυστα και μπορεί να μην αντέξουν στη μεταφορά. Πριν ξεκινήσεις το πακετάρισμα φρόντισε να δημιουργήσεις μια λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχάσεις, ώστε να μην μείνει τίποτα πίσω! Ειδικά αν ετοιμάζεσαι για μετακόμιση στο εξωτερικό, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε όλα τα απαραίτητα στάδια! 

Για να μεταφέρεις με ασφάλεια όλα σου τα πράγματα, πρέπει να μάθεις καλά την τέχνη της συσκευασίας. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποιες βασικές οδηγίες και συμβουλές για να πακετάρεις τέλεια τα πράγματά σου.

Εύκολη μετακόμιση σε 5 έξυπνα βήματα!

#1 Χρησιμοποίησε βαλίτσες

Οι βαλίτσες που έχεις στο πατάρι της οικίας σου, μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες και να χρησιμοποιηθούν, αντί για κούτες για την μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο βάρος. Τέτοια είναι τα βιβλία, τα χειμωνιάτικα ρούχα, τα κηροπήγια κ.α. Για ακόμη, πιο εύκολη μεταφορά, διάλεξε μία βαλίτσα με ροδάκια, ώστε να μπορείς να την χειριστείς εύκολα.

κούτες για μετακόμιση

#2 Χρησιμοποίησε μαύρες σακούλες σκουπιδιών

Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για την μεταφορά ρούχων που έχεις σε κρεμάστρες. Στις μεγάλες σακούλες, μπορείς να τοποθετήσεις τα ρούχα μαζί με την κρεμάστρα τους. Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί κατά το ξεπακετάρισμα να τα κρεμάσεις πάλι στην νέα σου ντουλάπα. Μεγάλη διευκόλυνση έτσι;

#3 Επίλεξε σακούλες τροφίμων για την μεταφορά μικρών αντικειμένων

Κι όμως, οι σακούλες τροφίμων μπορούν να αποτελέσουν σωτήρια λύση, ώστε να μην χάσεις μικρά αντικείμενα, όπως κοσμήματα ή βίδες. Το συγκεκριμένο είδος σακούλας σφραγίζει οπότε είναι αρκετά δύσκολο να χαθούν κατά την μεταφορά ή να προκληθεί κάποιου είδους φθορά.

#4 Προστάτεψε τα πιάτα σου τοποθετώντας ενδιάμεσα πλαστικά πιάτα

Τα πιάτα, αποτελούν εύθραυστα και ακριβά αντικείμενα και η μεταφορά τους φοβίζει και τους πιο θαραλλέους. Για να είσαι σίγουρος, ότι δεν θα αντικρίσεις θρύψαλα όταν φτάσεις στο νέο σου σπίτι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλαστικά πιάτα. Τα πλαστικά πιάτα θα τοποθετηθούν ανάμεσα στα κανονικά και θα εμποδίσουν το σπάσιμο σε περίπτωση κρούσης.

#5 Χρησιμοποίησε ρολά από χαρτί υγείας για την μεταφορά καλωδίων

Είναι ένας έξυπνος τρόπος να μεταφέρεις καλώδια σε μία μετακόμιση. Όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με το μπλέξιμο των καλωδίων. Εάν δεν θέλεις να αφιερώσεις μία ώρα για να ξεμπλέξεις μικρά και μεγάλα καλώδια, τοποθέτησέ τα μέσα σε ρολά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

#6 Αγόρασε μεγάλη ποσότητα κολλητικής ταινίας

Είναι απαραίτητο υλικό συσκευασίας και θα διασφαλίσει ότι καμία από τις κούτες σου δεν θα ανοίξει κατά την διάρκεια της μεταφοράς. Σφράγισε καλά τις κούτες και γράψε επάνω τους το είδος του αντικειμένου που περιέχουν. Εάν η ταινία σου δεν κολλάει καλά, τοποθέτησέ την για λίγα λεπτά μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων και θα αποκτήσεις πάλι την κολλώδη της υφή.

κούτες για μετακόμιση

#7 Φτιάξε ένα σακίδιο με αναγκαία είδη

Η πρώτη μέρα στο νέο σου σπίτι, θα είναι δύσκολη και η πιθανότητα να ξεπακετάρεις όλες τις κούτες και να τοποθετήσεις τα πράγματα στην θέση τους, είναι λίγες. Αυτή η συμβουλή θα σου φανεί πολύ χρήσιμη κατά την μετακόμιση. Το συγκεκριμένο σακίδιο, μπορεί να περιέχει από μία πρώτη αλλαξιά, μέχρι κάποια φάρμακα, βασικά τρόφιμα και σεντόνια.

Το πακετάρισμα, είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει στην οργάνωση μιας μετακόμισης. Φρόντισε να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και να βρεις τις κατάλληλες κούτες για μετακόμιση, χωρίς άγχος. Εάν δεν έχεις επαγγελματική βοήθεια από μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία, θα δυσκολευτείς. Μπορείς να αναθέσεις την εργασία σου στις μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας και να αφήσεις σε εκείνες το πακετάρισμα των προσωπικών σου αντικειμένων!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Αθήνα 23/09/2020
Εκτελέστηκε από
ALEXOPOULOS Μ.
Είδος μετακόμισης:
Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
5-10 αντικείμενα
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
Χαλανδρι
Συσκευασία αντικειμένων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
Κηφισιά 23/09/2020
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Γ.
Είδος μετακόμισης:
Συσκευασία αντικειμένων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
Πλήθος αντικειμένων:
Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
Κηφισιά
Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας των επαγγελματιών, η μετακόμιση δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα μικρότερο των 3 ημερών.
Έχω ενημερωθεί για τον φόρτο εργασίας των επαγγελματιών

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

1,0

Ειλικρινά λυπάμαι που συνεργάστηκα με τον κύριο Κώστα γιατί απλά δεν είναι επαγγελματίας. Η τιμή που μου έδωσε ήταν χαμηλότερη απ'όσους πήρα προσφορά αλλά τελικά το φθηνό το πληρώνεις και ακριβά. Η μετακόμιση ήταν από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Το αμπαλάζ ήταν σχεδόν ανύπαρκτο με αποτέλεσμα το στρώμα να μου το φέρει λερωμένο και τη ντουλάπα μου χτυπημένη σχεδόν παντού. Και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κύριου Κώστα, είναι ότι έπρεπε εγώ να καταλάβω ότι η ντουλάπα δεν χωρούσε από την σκάλα του σπιτιού στην Αθήνα ενώ οι δύο υπάλληλοι του μου είπαν ότι επειδή μας γλιστράει και είναι βαριά θα έρθουν άλλοι δύο για να την μεταφέρουν. Εκείνοι δεν κατάλαβαν ότι δεν χωρούσε που είναι επαγγελματίες αλλά έπρεπε εγώ. Τα συμπεράσματα δικά σας. Το αποτέλεσμα ήταν η ντουλάπα να χτυπηθεί πάντου γύρω γύρω και να μου την αφήσουν κάτω στην είσοδο της πολυκατοικίας και την άλλη μέρα θα έφερναν ανυψωτικό για να την ανεβάσουν. Ο κύριος Κώστας ήθελε να πληρώσουμε από μισό το ανυψωτικό. Δεν το δέχτηκα φυσικά έτσι όπως έγινε η ντουλάπα μου και αφού μαλώσαμε άσχημα με πήρε ο γιος του και είπε ότι θα ανεβάσει την ντουλάπα και θα επωμιστεί το κόστος εκείνος και οι υπάλληλοι. Τα συμπεράσματα πάλι δικά σας.

Για: Κωνσταντίνος Κουταλιάς / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό
5,0

Εξαιρετική δουλειά κι άψογη συνεργασία. Ο κ. Κορώνης και το συνεργείο του εργάστηκαν με συνέπεια,προσοχή κι υπευθυνότητα.Η συσκευασία και τη μεταφορά από και προς τον χώρο μου ήταν εξαιρετική.Τα αντικείμενα έφτασαν σε άριστη κατάσταση. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Για: Αλέξανδρος Κορώνης- Η σωστή κίνηση στη Μετακόμιση / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό
5,0

Άμεση επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο οποίο ήταν συμπαθέστατοι. Αφορά μετακόμιση επίπλων εντός διαμερίσματος . Δύο άτομα πολύ εξυπηρετικά και ευγενικά . Φρόντισαν να μην χτυπήσουν τα έπιπλα και τους τοίχους αι να μη γδάρουν τα ξύλινα πατώματα κατά τη μεταφορά . Ακόμη και ένα έπιπλο το οποίο είναι σε κακή κατάσταση το πρόσεξαν πολύ ώστε να μην ανοίξει. Επαγγελματίες . Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Για: DIRTY JOBS ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, έγιναν όλα όπως τα συμφωνήσαμε... ή μάλλον όχι, έγιναν και παραπάνω από αυτά που συμφωνήσαμε. Εξαιρετικοί, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Για: ALEXOPOULOS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Εξαιρετικοί!! Τόσο ο Περικλής, όσο και οι συνεργάτες του ήταν ευγενικοί, προσεκτικοί με όλα τα αντικείμενα, ηθικοί και τυπικοί. Πάντα χαμογελαστοί με διάθεση να βοηθήσουν και να κάνουν το καλύτερο. Πέρα από σωστοί επαγγελματίες ήταν και καλοί άνθρωποι. Κάναμε μετακίνηση πραγμάτων σε 3 σπίτια, με αρκετές δυσκολίες καθότι το ένα σπίτι ήταν Παγκράτι και η χρήση ανυψωτικού ήταν απαγορευτική! Όμως δούλεψαν σαν ομάδα με απόλυτη οργάνωση και σε 3 ώρες είχαμε τελειώσει τα πάντα. Επίσης αν σας πει για χρήση ανυψωτικού, να το ακολουθήσετε.. τα πράγματα σας δεν θα ταλαιπωρηθουν και η δουλειά θα γίνει γρήγορα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Περικλή.

Για: Περικλής Χονδροβασιλόπουλος / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Προτείνω τον κ. Λευτέρη σε όποιον χρειάζεται οτιδήποτε. Από απλή μεταφορά ενός καναπέ έως πλήρη μετακόμιση. Επαγγελματίες, συνεπείς με το παραπάνω στο ραντεβού και η τιμή όπως συμφωνήθηκε τηλεφωνικά. Προσεκτική μεταφορά του αντικειμένου και γρήγορη παράδοση. Ευχαριστώ πολύ.

Για: Ελευθέριος Γυμνόπουλος / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού