Κούτες για Μετακόμιση: Που θα βρεις κούτες για τέλειο πακετάρισμα;

Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και έχεις πνιγεί από το άγχος του πακεταρίσματος των προσωπικών σου αντικειμένων; Οι κούτες για μετακόμιση, είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προμηθευτείς και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα για να είσαι σίγουρος ότι θα χωρέσουν όλα. Επίσης, θα πρέπει να κάνεις σωστή ταξινόμηση και να διαχειριστείς έξυπνα τις κούτες, ώστε να κερδίσεις χώρο και χρόνο.

Η πιο εύκολη λύση είναι να ζητήσεις από την μεταφορική εταιρεία υλικά συσκευασίας. Φυσικά, θα πρέπει να γνωρίζεις πως αυτό θα έχει κάποιο κόστος. Ωστόσο, υπάρχουν λύσεις να προμηθευτείς ανέξοδα κούτες για μετακόμιση για να μεταφέρεις τα αντικείμενά σου. Επιπλέον, υπάρχουν τρόποι να πετύχεις ένα πρακτικό πακετάρισμα για τα προσωπικά σου αντικείμενα, ώστε να τα μεταφέρεις σωστά και με ασφάλεια. Διάβασε παρακάτω τις ιδέες που συγκεντρώσαμε και μάθε όλες τις πληροφορίες και τα tips για την τέλεια μετακόμιση.

Που θα βρεις Δωρεάν κούτες για μετακόμιση & Πώς θα πετύχεις το Τέλειο Πακετάρισμα;

Που θα προμηθευτείς δωρεάν κούτες για μετακόμιση;

Αναζητώντας δωρεάν κούτες για μετακόμιση, μπορείς να μειώσεις το μπάτζετ. Έτσι, σου προτείνουμε μερικά tips, ώστε να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη. Που θα βρεις, λοιπόν, δωρεάν κούτες για μετακόμιση;

#1 Κούτες για μετακόμιση από το Σούπερ μάρκετ

Κι όμως, το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, μπορεί να σε σώσει, τόσο από την ταλαιπωρία της αναζήτησης χαρτοκιβωτίων, όσο και από το επιπλέον κόστος. Συνηθίζεται τα σούπερ μάρκετ να μαζεύουν τις κούτες από τα εμπορεύματα με σκοπό να τα δώσουν στην ανακύκλωση. Εάν φορέσεις το χαμόγελό σου, πας στον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ και ζητήσεις ευγενικά κάποια χαρτοκιβώτια, είναι σίγουρο ότι θα σου φέρει από την αποθήκη την ποσότητα που θέλεις. Αυτές οι κούτες είναι δωρεάν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία μετακόμιση. Ακόμη, μπορείς να τις βρεις σε πολλά μεγέθη. Τις μικρές θα τις χρησιμοποιήσεις για τα διακοσμητικά αντικείμενα και τις μεγάλες για τον ρουχισμό και τα κουζινικά.

#2 Κούτες για μετακόμιση από βιοτεχνίες υφασμάτων

Θα μου πεις που θα βρεις μία βιοτεχνία υφασμάτων και θα έχεις και δίκιο. Αλλά εάν είσαι από εκείνους που ψάχνουν λίγο παραπάνω και τύχει να βρεις μία, θα λύσεις αμέσως το πρόβλημα της μεταφοράς των προσωπικών σου αντικειμένων. Σε αυτές τις βιοτεχνίες, χρησιμοποιούν για την μεταφορά των ρούχων και των υφασμάτων κούτες με μεγάλη αντοχή στα κρούσματα και στην υγρασία. Βασικό τους υλικό, είναι το χαρτόνι, με πάχος που φτάνει το ένα εκατοστό. Εάν επιχειρήσεις να τις τρυπήσεις θα καταλάβεις ότι είναι σχεδόν αδύνατο. Μήπως λοιπόν, να θυσιάσεις λίγο από τον χρόνο σου για να βρεις την πιο κοντινή βιοτεχνία υφασμάτων και να προμηθευτείς κούτες για μετακόμιση;

Πώς να ταξινομήσεις τα αντικείμενα στις κούτες για μετακόμιση;

Αφού προμηθευτείς τις κατάλληλες κούτες για μετακόμιση, το επόμενο βήμα είναι να αρχίσεις να πακετάρεις. Πακετάρισμα, δεν σημαίνει απλή τοποθέτηση των αντικειμένων στα χαρτοκιβώτια. Πολλά αντικείμενα είναι εύθραυστα και μπορεί να μην αντέξουν στη μεταφορά. Πριν ξεκινήσεις το πακετάρισμα φρόντισε να δημιουργήσεις μια λίστα με όσα δεν πρέπει να ξεχάσεις, ώστε να μην μείνει τίποτα πίσω! Ειδικά αν ετοιμάζεσαι για μετακόμιση στο εξωτερικό, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε όλα τα απαραίτητα στάδια! 

Για να μεταφέρεις με ασφάλεια όλα σου τα πράγματα, πρέπει να μάθεις καλά την τέχνη της συσκευασίας. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποιες βασικές οδηγίες και συμβουλές για να πακετάρεις τέλεια τα πράγματά σου.

Εύκολη μετακόμιση σε 5 έξυπνα βήματα!

#1 Χρησιμοποίησε βαλίτσες

Οι βαλίτσες που έχεις στο πατάρι της οικίας σου, μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες και να χρησιμοποιηθούν, αντί για κούτες για την μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο βάρος. Τέτοια είναι τα βιβλία, τα χειμωνιάτικα ρούχα, τα κηροπήγια κ.α. Για ακόμη, πιο εύκολη μεταφορά, διάλεξε μία βαλίτσα με ροδάκια, ώστε να μπορείς να την χειριστείς εύκολα.

κούτες για μετακόμιση

#2 Χρησιμοποίησε μαύρες σακούλες σκουπιδιών

Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για την μεταφορά ρούχων που έχεις σε κρεμάστρες. Στις μεγάλες σακούλες, μπορείς να τοποθετήσεις τα ρούχα μαζί με την κρεμάστρα τους. Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί κατά το ξεπακετάρισμα να τα κρεμάσεις πάλι στην νέα σου ντουλάπα. Μεγάλη διευκόλυνση έτσι;

#3 Επίλεξε σακούλες τροφίμων για την μεταφορά μικρών αντικειμένων

Κι όμως, οι σακούλες τροφίμων μπορούν να αποτελέσουν σωτήρια λύση, ώστε να μην χάσεις μικρά αντικείμενα, όπως κοσμήματα ή βίδες. Το συγκεκριμένο είδος σακούλας σφραγίζει οπότε είναι αρκετά δύσκολο να χαθούν κατά την μεταφορά ή να προκληθεί κάποιου είδους φθορά.

#4 Προστάτεψε τα πιάτα σου τοποθετώντας ενδιάμεσα πλαστικά πιάτα

Τα πιάτα, αποτελούν εύθραυστα και ακριβά αντικείμενα και η μεταφορά τους φοβίζει και τους πιο θαραλλέους. Για να είσαι σίγουρος, ότι δεν θα αντικρίσεις θρύψαλα όταν φτάσεις στο νέο σου σπίτι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλαστικά πιάτα. Τα πλαστικά πιάτα θα τοποθετηθούν ανάμεσα στα κανονικά και θα εμποδίσουν το σπάσιμο σε περίπτωση κρούσης.

#5 Χρησιμοποίησε ρολά από χαρτί υγείας για την μεταφορά καλωδίων

Είναι ένας έξυπνος τρόπος να μεταφέρεις καλώδια σε μία μετακόμιση. Όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με το μπλέξιμο των καλωδίων. Εάν δεν θέλεις να αφιερώσεις μία ώρα για να ξεμπλέξεις μικρά και μεγάλα καλώδια, τοποθέτησέ τα μέσα σε ρολά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

#6 Αγόρασε μεγάλη ποσότητα κολλητικής ταινίας

Είναι απαραίτητο υλικό συσκευασίας και θα διασφαλίσει ότι καμία από τις κούτες σου δεν θα ανοίξει κατά την διάρκεια της μεταφοράς. Σφράγισε καλά τις κούτες και γράψε επάνω τους το είδος του αντικειμένου που περιέχουν. Εάν η ταινία σου δεν κολλάει καλά, τοποθέτησέ την για λίγα λεπτά μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων και θα αποκτήσεις πάλι την κολλώδη της υφή.

κούτες για μετακόμιση

#7 Φτιάξε ένα σακίδιο με αναγκαία είδη

Η πρώτη μέρα στο νέο σου σπίτι, θα είναι δύσκολη και η πιθανότητα να ξεπακετάρεις όλες τις κούτες και να τοποθετήσεις τα πράγματα στην θέση τους, είναι λίγες. Αυτή η συμβουλή θα σου φανεί πολύ χρήσιμη κατά την μετακόμιση. Το συγκεκριμένο σακίδιο, μπορεί να περιέχει από μία πρώτη αλλαξιά, μέχρι κάποια φάρμακα, βασικά τρόφιμα και σεντόνια.

Το πακετάρισμα, είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει στην οργάνωση μιας μετακόμισης. Φρόντισε να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και να βρεις τις κατάλληλες κούτες για μετακόμιση, χωρίς άγχος. Εάν δεν έχεις επαγγελματική βοήθεια από μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία, θα δυσκολευτείς. Μπορείς να αναθέσεις την εργασία σου στις μεταφορικές εταιρείες της πλατφόρμας μας και να αφήσεις σε εκείνες το πακετάρισμα των προσωπικών σου αντικειμένων!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Αθήνα 21/01/2021
Εκτελέστηκε από
Δημήτριος Τ.
Τοποθεσία μετακόμισης:
11145
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
1 αντικείμενο
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
5,0
Αναρτήθηκε από Roxani A.
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Αθήνα 17/01/2021
Εκτελέστηκε από
DIRTY JOBS Β.
Τοποθεσία μετακόμισης:
'Αλιμος
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρίς συσκευασία με προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
5 - 10 αντικείμενα
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
5,0
Αναρτήθηκε από Dimitrios K.
Συσκευασία αντικειμένων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
Πειραιάς 17/01/2021
Εκτελέστηκε από
Σάββας Σ.
Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας των επαγγελματιών, η μετακόμιση δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα μικρότερο των 3 ημερών.
Έχω ενημερωθεί για αυτό
Τοποθεσία μετακόμισης:
ΜΟΣΧΑΤΟ
Είδος μετακόμισης:
Συσκευασία αντικειμένων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
Πλήθος αντικειμένων:
Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
5,0
Αναρτήθηκε από ΣΤΑΘΗΣ Μ.

Κύριε Σάββα ευχαριστώ πολύ για όλα!!Αμεσότατος,ακριβής,λογικός,άριστος γνώστης της εργασίας του!Πολύ δυνατή ομάδα και πολύ καλά παιδιά όλοι.Έχω δώσει ήδη το τηλέφωνό σας σε γνωστό μου!Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και τη συνεργασία μας!

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Κύριε Σάββα ευχαριστώ πολύ για όλα!!Αμεσότατος,ακριβής,λογικός,άριστος γνώστης της εργασίας του!Πολύ δυνατή ομάδα και πολύ καλά παιδιά όλοι.Έχω δώσει ήδη το τηλέφωνό σας σε γνωστό μου!Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία και τη συνεργασία μας!

Για: Σάββας Σακοράφας / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού
5,0

Ευγένεια και προθυμία. Τόσο η τηλεφωνική επικοινωνία όσο και απο η από κοντά εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική! Ευχαριστώ πολύ!

Για: Δημήτριος Τσιριβάκος / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού
1,1

Αισχρός. Αφου φόρτωσε τα πράγματα από το Χαλάνδρι εμφανίστηκε στου Ζωγράφου μια μιση ώρα μετά (90 λεπτα!) και άρχισε τη γνωστή γκρίνια πολλών μεταφορέων (όχι όλων) ---αυτό δεν το είχαμε συμφωνήσει, σου κάνω χάρη κτλ. Ανικανότητα και αντριλίκι, εκρηκτικός συνδιασμός.

Για: Αντρέας Χονδροβασιλοπουλος / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού
5,0

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, οργάνωσαν και ολοκλήρωσαν την μετακόμιση πολύ γρήγορα, με προσοχή και συνέπεια. Μπράβο τους!

Για: Δημήτριος Κόκκας / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού
5,0

Εξαιρετική και άμεση εξυπηρέτηση! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, θα τον προτιμώ όποτε χρειαστώ μεταφορά από εδώ και στο εξής και θα τον συστήσω παντού! Ευχαριστώ πολύ, κε Τσιριβάκο!

Για: Δημήτριος Τσιριβάκος / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού
5,0

Aριστη εντύπωση από τον Μπάμπη και το συνεργείο του. Συνεπής στην ώρα του, ευγενικός, πρόθυμος, προσεκτικός. Θα τον προτιμήσω ξανά και θα τον συστήσω και σε άλλους.

Για: Χαράλαμπος Αλεξιάδης / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού