Μετακόμιση; Oργάνωσε τη αποτελεσματικά!

Μετακομίζεις και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Μήπως ανήκεις κι’ εσύ σε εκείνους που πιστεύουν ότι η διαδικασία της μετακόμισης είναι ένας…γολγοθάς; Κι όμως δεν είναι! Αρκεί να έχεις σωστό προγραμματισμό και να οργανώσεις σωστά όλα τα επιμέρους βήματα, ώστε να κάνεις μια ασφαλή και οργανωμένη μετακόμιση στο καινούργιο σου σπίτι!

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για τη σωστή οργάνωση μιας μετακόμισης. Αν, λοιπόν, ψάχνεις μια ολοκληρωμένη απάντηση στο ερώτημα “πώς να οργανώσω μια μετακόμιση”, παρακάτω θα βρεις πολύτιμες συμβουλές για το πώς να κάνεις μία σωστή μετακόμιση. Επιπλέον, σου δίνουμε αρκετά tips για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για τη σωστή οργάνωσή της.

Βήματα και Χρήσιμες Συμβουλές για μια Εύκολη και Γρήγορη Μετακόμιση!

Πώς γίνεται μία σωστή μετακόμιση;

Η μετακόμιση πρέπει να γίνει σωστά εάν θέλεις να διασφαλίσεις την ακεραιότητα των προσωπικών σου αντικειμένων. Το πρώτο βήμα, είναι να καταγράψεις τις μεταφορικές σου ανάγκες και τις υπηρεσίες που πιθανότατα θα χρειαστείς. Έπειτα, η επιλογή μιας αξιόπιστης μεταφορικής εταιρείας, θα σου λύσει τα χέρια. Η μεταφορική, θα αναλάβει τον προγραμματισμό και την οργάνωση της μετακόμισης και εσύ δεν θα χρειαστεί να κάνεις καμία επιπλέον ενέργεια. Εάν όμως, δεν θες να είσαι παθητικός θεατής της διαδικασίας της μετακόμισης, αλλά θέλεις να έχεις ενεργή συμμετοχή στην οργάνωσή της, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.  

Εύκολη μετακόμιση σε 5 έξυπνα βήματα!

Πώς να οργανώσω μία μετακόμιση;

Η οργάνωση στις μετακομίσεις είναι το <<Α>> και το <<Ω>> και αρκεί μία έμπειρη μεταφορική για να σε ενημερώσει για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Ποια είναι αυτά;

1. Προμηθεύσου τα κατάλληλα υλικά

Τι πιο χρήσιμο σε μία μετακόμιση από τις χάρτινες κούτες; Οι χάρτινες κούτες είναι άκρως απαραίτητες για την μεταφορά και την αποθήκευση των προσωπικών σου αντικειμένων. Εξίσου σημαντικές είναι και οι χαρτοταινίες προκειμένου να σφραγίσεις τις κούτες. Έτσι θα εξασφαλίσεις την ασφαλέστερη μετακίνησή τους. Φρόντισε να προμηθευτείς αυτά τα δύο υλικά από την αρχή, στις σωστές ποσότητες. Μη ξεχάσεις να γράψεις πάνω σε κάθε κούτα τι περιέχει.

2. Βάλε προτεραιότητες

Πριν ξεκινήσεις, απάντησε στο ερώτημα “πώς να οργανώσω μια μετακόμιση” βάζοντας προτεραιότητες. Αποφάσισε εάν θα ξεκινήσεις το πακετάρισμα με τα μεγάλα ή μικρά αντικείμενα του σπιτιού. Σίγουρα η αποσυναρμολόγηση και η συσκευασία των επίπλων είναι η πιο επίπονη διαδικασία. Θα ξεκινήσεις από αυτό ή από το συμμάζεμα των μικρών αντικειμένων όπως ένα βάζο, μαξιλάρια και λοιπά διακοσμητικά; Αυτό είναι ένα δίλημμα, το οποίο πρέπει να λύσεις εξ’ αρχής.

6+1 Συμβουλές για μετακόμιση!

3. Φρόντισε τα εύθραυστα αντικείμενα

Υπάρχουν κάποια αντικείμενα τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής κατά τη μετακόμιση. Τα πιάτα, τα ποτήρια και γενικά τα εύθραυστα σκεύη, πρέπει να έχουν μία διαφορετική μεταχείριση. Από αυτή την κατηγορία δεν εξαιρούνται και τα αντικείμενα μεγάλης αξίας. Όλα αυτά πρέπει να φροντίσεις να τα προφυλάξεις, για να αποφύγεις τα λάθη στη μετακόμιση. Προτού τα τοποθετήσεις στις κούτες, τύλιξε τα με αεροπλάστ για να μειώσεις τους ενδεχόμενους κραδασμούς κατά τη μεταφορά. Φρόντισε να βάλεις από τώρα στη λίστα σου την αγορά του αεροπλάστ, πριν έρθει η ώρα να πακετάρεις.

4. Βρες εγκαίρως μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν αναρωτιέσαι “πώς να οργανώσω μια μετακόμιση” είναι το πώς θα μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και έπιπλα. To αμπαλάρισμα και η συσκευασία επίπλων και προσωπικών αντικειμένων είναι κάτι το οποίο μπορείς να κάνεις και μόνος σου. Συχνά όμως η διαδικασία της μεταφοράς – μετακόμισης απαιτεί ανυψωτικά μηχανήματα και γερανούς για ειδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων. Σε μια τέτοια περίπτωση απαιτείται η συνδρομή έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού με κατάλληλο εξοπλισμό.

Κι’ αν νομίζεις πως το να βρεις μεταφορική εταιρεία είναι δύσκολο, το Douleutaras.gr θα σου αλλάξει γνώμη! Οι μεταφορικές μας εξυπηρετούν όλη την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και πολλές ακόμα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Περιγράφοντας τις ανάγκες της μετακόμισής σου σε αυτή τη φόρμα μετακόμισης μπορείς να δεχτείς άμεσα και δωρεάν προσφορές, από το έμπιστο δίκτυο μεταφορικών εταιρειών του Douleutaras.gr! Try it!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρις συσκευασια με προσωπικό)
Αθήνα 03/08/2020
Εκτελέστηκε από
ALEXOPOULOS Μ.
Είδος μετακόμισης:
Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση (χωρις συσκευασια με προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Ναι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
Σεπολια
Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας των επαγγελματιών, η μετακόμιση δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα μικρότερο των 3 ημερών.
Έχω ενημερωθεί για τον φόρτο εργασίας των επαγγελματιών
5,0
Αναρτήθηκε από Ανδροτσου Γ.

Τι να πω?Δεν εχω λογια...Φοβερη ομαδα ...δεν μας αφησαν να κανουμε τιποτα...Αν μπορουσα να βαλω 10 ...θα το εβαζα...αλλα το μεγαλυτερο ειναι το 5...Τους προτεινω ανεπιφυλακτα...

Συσκευασία αντικειμένων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
Αιγάλεω 01/08/2020
Εκτελέστηκε από
T. Trans
Είδος μετακόμισης:
Συσκευασία αντικειμένων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
Πλήθος αντικειμένων:
Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Ναι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
Μοσχάτο
Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας των επαγγελματιών, η μετακόμιση δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα μικρότερο των 3 ημερών.
Έχω ενημερωθεί για τον φόρτο εργασίας των επαγγελματιών
5,0
Αναρτήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τ.

Εξαιρετική δουλειά Πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοι Πρόσεξαν όλα τα πράγματα και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτο Πολύ ευχαριστημένος

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Τι να πω?Δεν εχω λογια...Φοβερη ομαδα ...δεν μας αφησαν να κανουμε τιποτα...Αν μπορουσα να βαλω 10 ...θα το εβαζα...αλλα το μεγαλυτερο ειναι το 5...Τους προτεινω ανεπιφυλακτα...

Για: ALEXOPOULOS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Εξαιρετική δουλειά Πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοι Πρόσεξαν όλα τα πράγματα και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτο Πολύ ευχαριστημένος

Για: TOLIS TRANS / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
4,5

Δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα, ξερω οτι εξ ορισμου σε μια μετακομιση ειναι πολυ δυσκολο να μετακινηθουν ολα τα αντικειμενα χωρις κανενα χτυπημα. Βρηκα ελαφριες γρατζουνιες σε 2-3 πραγματα, εξου και το 4αρι, αλλιως θα εβαζα 5.

Για: Κωσταντίνος Ιωάννου / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Άψογος επαγγελματίας...Έχω δοκιμάσει αρκετούς αλλά το τηλέφωνο του κ.Βασιλη θα μείνει στο κινητό μου για ότι χρειαστούμε μελλοντικά...Τον συστήνω ανεπιφύλακτα...

Για: DIRTY JOBS ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΧΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΜΠΑΛΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ. ΤΗΡΗΣΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗ.

Για: Αλέξανδρος Κορώνης- Η σωστή κίνηση στη Μετακόμιση / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό
5,0

Άψογος επαγγελματίας Κύριος σε όλα όσα είχαμε συμφωνήσει,πολύ προσεχτικός και σχολαστικός σε όλη την διάρκεια της μετακόμισης Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Μακράν μπροστά απ όλους όσους μου έδωσαν προσφορές.- Ευχαριστώ πολύ κ.Κορωνη είμαι ευγνώμων!

Για: Αλέξανδρος Κορώνης- Η σωστή κίνηση στη Μετακόμιση / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού