Μετακόμιση; Oργάνωσε τη αποτελεσματικά!

Μετακομίζεις και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Μήπως ανήκεις κι’ εσύ σε εκείνους που πιστεύουν ότι η διαδικασία της μετακόμισης είναι ένας…γολγοθάς; Κι όμως δεν είναι! Αρκεί να έχεις σωστό προγραμματισμό και να οργανώσεις σωστά όλα τα επιμέρους βήματα, ώστε να κάνεις μια ασφαλή και οργανωμένη μετακόμιση στο καινούργιο σου σπίτι!

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για τη σωστή οργάνωση μιας μετακόμισης. Αν, λοιπόν, ψάχνεις μια ολοκληρωμένη απάντηση στο ερώτημα “πώς να οργανώσω μια μετακόμιση”, παρακάτω θα βρεις πολύτιμες συμβουλές για το πώς να κάνεις μία σωστή μετακόμιση. Επιπλέον, σου δίνουμε αρκετά tips για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για τη σωστή οργάνωσή της.

Βήματα και Χρήσιμες Συμβουλές για μια Εύκολη και Γρήγορη Μετακόμιση!

Πώς γίνεται μία σωστή μετακόμιση;

Η μετακόμιση πρέπει να γίνει σωστά εάν θέλεις να διασφαλίσεις την ακεραιότητα των προσωπικών σου αντικειμένων. Το πρώτο βήμα, είναι να καταγράψεις τις μεταφορικές σου ανάγκες και τις υπηρεσίες που πιθανότατα θα χρειαστείς. Έπειτα, η επιλογή μιας αξιόπιστης μεταφορικής εταιρείας, θα σου λύσει τα χέρια. Η μεταφορική, θα αναλάβει τον προγραμματισμό και την οργάνωση της μετακόμισης και εσύ δεν θα χρειαστεί να κάνεις καμία επιπλέον ενέργεια. Εάν όμως, δεν θες να είσαι παθητικός θεατής της διαδικασίας της μετακόμισης, αλλά θέλεις να έχεις ενεργή συμμετοχή στην οργάνωσή της, τότε οι παρακάτω συμβουλές θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.  

Εύκολη μετακόμιση σε 5 έξυπνα βήματα!

Πώς να οργανώσω μία μετακόμιση;

Η οργάνωση στις μετακομίσεις είναι το <<Α>> και το <<Ω>> και αρκεί μία έμπειρη μεταφορική για να σε ενημερώσει για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Ποια είναι αυτά;

1. Προμηθεύσου τα κατάλληλα υλικά

Τι πιο χρήσιμο σε μία μετακόμιση από τις χάρτινες κούτες; Οι χάρτινες κούτες είναι άκρως απαραίτητες για την μεταφορά και την αποθήκευση των προσωπικών σου αντικειμένων. Εξίσου σημαντικές είναι και οι χαρτοταινίες προκειμένου να σφραγίσεις τις κούτες. Έτσι θα εξασφαλίσεις την ασφαλέστερη μετακίνησή τους. Φρόντισε να προμηθευτείς αυτά τα δύο υλικά από την αρχή, στις σωστές ποσότητες. Μη ξεχάσεις να γράψεις πάνω σε κάθε κούτα τι περιέχει.

2. Βάλε προτεραιότητες

Πριν ξεκινήσεις, απάντησε στο ερώτημα “πώς να οργανώσω μια μετακόμιση” βάζοντας προτεραιότητες. Αποφάσισε εάν θα ξεκινήσεις το πακετάρισμα με τα μεγάλα ή μικρά αντικείμενα του σπιτιού. Σίγουρα η αποσυναρμολόγηση και η συσκευασία των επίπλων είναι η πιο επίπονη διαδικασία. Θα ξεκινήσεις από αυτό ή από το συμμάζεμα των μικρών αντικειμένων όπως ένα βάζο, μαξιλάρια και λοιπά διακοσμητικά; Αυτό είναι ένα δίλημμα, το οποίο πρέπει να λύσεις εξ’ αρχής.

6+1 Συμβουλές για μετακόμιση!

3. Φρόντισε τα εύθραυστα αντικείμενα

Υπάρχουν κάποια αντικείμενα τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής κατά τη μετακόμιση. Τα πιάτα, τα ποτήρια και γενικά τα εύθραυστα σκεύη, πρέπει να έχουν μία διαφορετική μεταχείριση. Από αυτή την κατηγορία δεν εξαιρούνται και τα αντικείμενα μεγάλης αξίας. Όλα αυτά πρέπει να φροντίσεις να τα προφυλάξεις, για να αποφύγεις τα λάθη στη μετακόμιση. Προτού τα τοποθετήσεις στις κούτες, τύλιξε τα με αεροπλάστ για να μειώσεις τους ενδεχόμενους κραδασμούς κατά τη μεταφορά. Φρόντισε να βάλεις από τώρα στη λίστα σου την αγορά του αεροπλάστ, πριν έρθει η ώρα να πακετάρεις.

4. Βρες εγκαίρως μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν αναρωτιέσαι “πώς να οργανώσω μια μετακόμιση” είναι το πώς θα μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και έπιπλα. To αμπαλάρισμα και η συσκευασία επίπλων και προσωπικών αντικειμένων είναι κάτι το οποίο μπορείς να κάνεις και μόνος σου. Συχνά όμως η διαδικασία της μεταφοράς – μετακόμισης απαιτεί ανυψωτικά μηχανήματα και γερανούς για ειδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων. Σε μια τέτοια περίπτωση απαιτείται η συνδρομή έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού με κατάλληλο εξοπλισμό.

Κι’ αν νομίζεις πως το να βρεις μεταφορική εταιρεία είναι δύσκολο, το Douleutaras.gr θα σου αλλάξει γνώμη! Οι μεταφορικές μας εξυπηρετούν όλη την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και πολλές ακόμα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Περιγράφοντας τις ανάγκες της μετακόμισής σου σε αυτή τη φόρμα μετακόμισης μπορείς να δεχτείς άμεσα και δωρεάν προσφορές, από το έμπιστο δίκτυο μεταφορικών εταιρειών του Douleutaras.gr! Try it!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Περιστέρι 22/09/2020
Εκτελέστηκε από
B. Cargo
Είδος μετακόμισης:
Μόνο μεταφορά (χωρίς συσκευασία ή προσωπικό)
Πλήθος αντικειμένων:
1 αντικείμενο
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Όχι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
Αιγάλεω
Συσκευασία αντικειμένων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
Πειραιάς 22/09/2020
Εκτελέστηκε από
Νικος Π.
Είδος μετακόμισης:
Συσκευασία αντικειμένων - Φόρτωση - Μεταφορά - Εκφόρτωση
Πλήθος αντικειμένων:
Πάνω από 10 αντικείμενα ή πλήρη οικοσκευή
Ανυψωτικό μηχάνημα:
Ναι
Αποθήκευση οικοσκευών:
Όχι
Τοποθεσία μετακόμισης:
Άγιοι Ανάργυροι

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Άμεση επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο οποίο ήταν συμπαθέστατοι. Αφορά μετακόμιση επίπλων εντός διαμερίσματος . Δύο άτομα πολύ εξυπηρετικά και ευγενικά . Φρόντισαν να μην χτυπήσουν τα έπιπλα και τους τοίχους αι να μη γδάρουν τα ξύλινα πατώματα κατά τη μεταφορά . Ακόμη και ένα έπιπλο το οποίο είναι σε κακή κατάσταση το πρόσεξαν πολύ ώστε να μην ανοίξει. Επαγγελματίες . Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Για: DIRTY JOBS ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, έγιναν όλα όπως τα συμφωνήσαμε... ή μάλλον όχι, έγιναν και παραπάνω από αυτά που συμφωνήσαμε. Εξαιρετικοί, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Για: ALEXOPOULOS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Εξαιρετικοί!! Τόσο ο Περικλής, όσο και οι συνεργάτες του ήταν ευγενικοί, προσεκτικοί με όλα τα αντικείμενα, ηθικοί και τυπικοί. Πάντα χαμογελαστοί με διάθεση να βοηθήσουν και να κάνουν το καλύτερο. Πέρα από σωστοί επαγγελματίες ήταν και καλοί άνθρωποι. Κάναμε μετακίνηση πραγμάτων σε 3 σπίτια, με αρκετές δυσκολίες καθότι το ένα σπίτι ήταν Παγκράτι και η χρήση ανυψωτικού ήταν απαγορευτική! Όμως δούλεψαν σαν ομάδα με απόλυτη οργάνωση και σε 3 ώρες είχαμε τελειώσει τα πάντα. Επίσης αν σας πει για χρήση ανυψωτικού, να το ακολουθήσετε.. τα πράγματα σας δεν θα ταλαιπωρηθουν και η δουλειά θα γίνει γρήγορα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Περικλή.

Για: Περικλής Χονδροβασιλόπουλος / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Προτείνω τον κ. Λευτέρη σε όποιον χρειάζεται οτιδήποτε. Από απλή μεταφορά ενός καναπέ έως πλήρη μετακόμιση. Επαγγελματίες, συνεπείς με το παραπάνω στο ραντεβού και η τιμή όπως συμφωνήθηκε τηλεφωνικά. Προσεκτική μεταφορά του αντικειμένου και γρήγορη παράδοση. Ευχαριστώ πολύ.

Για: Ελευθέριος Γυμνόπουλος / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
5,0

Ο Περικλής είναι ευγενέτατος και εξυπηρετικός. Μετέφερε κάποια πράγματα στον επαγγελματικό μου χώρο άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια. Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό και ευχαριστώ πολύ.

Για: Περικλής Πανουργιάς / Μετακόμιση εντός του ίδιου νομού
4,9

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Συνεπής, ευγενέστατος, συνεννοήσιμος. Η μεταφορά από Θεσσαλονίκη για Αθήνα έγινε γρήγορα και χωρίς πρόβλημα. Τον ευχαριστούμε πολύ!

Για: Αλέξανδρος Κορώνης- Η σωστή κίνηση στη Μετακόμιση / Μετακόμιση σε διαφορετικό Νομό