Πώς θα αντιμετωπίσεις σωστά μία υδραυλική ζημιά;

Οι υδραυλικές βλάβες είναι ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει σε κάθε σπίτι. Η βλάβη μπορεί να ξεκινήσει από μία απλή υδρορροή και να καταλήξει ακόμη και σε πλυμμύρα, εάν δεν δράσεις έγκαιρα. Αν θέλεις να περιορίσεις την υδραυλική ζημιά, θα πρέπει να δώσεις λύση όσο πιο άμεσα γίνεται. 

Υδραυλική Ζημιά | Οδηγός Αντιμετώπισης

Κράτα αρχείο

Αυτή η συμβουλή δεν αφορά τόσο την άμεση αντιμετώπιση μίας υδραυλικής βλάβης, αλλά θα σε βοηθήσει σε περίπτωση που εκείνη εμφανιστεί και πάλι. Φρόντισε να διατηρείς ένα αρχείο με φωτογραφίες από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σου. Αν τυχόν προκύψει κάποιο πρόβλημα θυμίσου να καταγράψεις όλες τις λεπτομέρειες καθώς επίσης και τις συμβουλές του εκάστοτε τεχνικού. Έτσι θα διευκολύνεις τον επαγγελματία υδραυλικό και παράλληλα θα εξασφαλίσεις ότι η εκτίμηση του προβλήματος θα είναι η βέλτιστη.

Εντόπισε την πηγή του προβλήματος

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις από την αρχή από που προέρχεται η βλάβη και τις αιτίες της διαρροής. Παραδείγματος χάριν θα πρέπει να εξακριβώσεις εάν υπάρχει κάποιος προβληματικός σωλήνας ή αν το πρόβλημα προέρχεται από την ίδια τη βρύση. Για να το πετύχεις αυτό δεν χρειάζονται ειδικευμένες γνώσεις. Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο, διότι θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρόνο και θα σε αποτρέψει από περαιτέρω σφάλματα.

Έλεγξε αν υπάρχει βουλωμένος σωλήνας

Εάν ο νεροχύτης ή η ντουζιέρα σου δεν απορροφούν όλο το νερό, πιθανόν να οφείλεται σε κάποιον βουλωμένο σωλήνα. Στα super market υπάρχουν χημικά κατασκευάσματα, ιδιαιτέρως οικονομικά, τα οποία δίνουν άμεση λύση. Η χρήση τους είναι απλή. Τα τοποθετείς στο σιφών με μία μικρή ποσότητα νερού κι έπειτα από λίγα λεπτά ξεπλένεις. Αναλυτικές οδηγίες βέβαια θα βρεις στη συσκευασία. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται προσοχή να μην έρθει το υλικό σε επαφή με το δέρμα σου.

Εάν τελικά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν αξιόπιστο υδραυλικό για να αποφύγεις έγκαιρα τα… χειρότερα! Καταχώρησε την εργασία σου και εξυπηρετήσου άμεσα από έναν αξιολογημένο επαγγελματία του Douleutaras.gr!   udraulikoi-banner

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Υδραυλικά
Αθήνα 29/09/2020
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Τ.
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα
Υδραυλικά
Νίκαια 29/09/2020
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Π.
Είδος υπηρεσίας:
Υδραυλικά
Είδος υδραυλικής εργασίας:
Επείγουσα βλάβη/επισκευή
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα
Κόστος 120,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,1

N/A

Για: ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
1,0

Απαράδεκτος

Για: Δημήτρης Πουλόπουλος / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
4,9

Συνεπής ευγενικός και επαγγελματιας

Για: Παναγιώτης Βαγιόπουλος / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Ο Γιώργος είναι αξιόλογος άνθρωπος και σωστός επαγγελματίας. Πολλή εύκολη η επικοινωνία μαζί του και άμεση ανταπόκριση! Το σημαντικό είναι ότι ακούει και καταλαβαίνει τις ανάγκες του καθενός. Με βοήθησε με έξτρα συμβουλές για εργασίες που θα κάνουμε στο μέλλον. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Γεώργιος Παυλίδης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
4,9

Ευγενικός, κ πολύ καλός στη δουλειά του.

Για: Λάζαρος Καράμπελας (Υδροθερμαντικη καλυψη) / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Άμεση ανταπόκριση, υπομονή στις παραξενιές του πελάτη ((λόγω COVID), ραντεβού στην ώρα του, γρήγορη διεκπαιρεωση της εργασίας.

Για: Μανώλης Λαμπαρδάκης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες