Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Αποφράξεις Αθήνα

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Απόφραξη, Άντληση υδάτων
 • Aπόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
 • Καθαρισμό / Συντήρηση αγωγών
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση ή επισκευή αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Εκκένωση βόθρου
 • Κατασκευή/Επισκευή βόθρου
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις αποφράξεις στην Αθήνα

Οι αποφράξεις στην Αθήνα αποτελούν μια βασική κίνηση για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να μην ταλαιπωρείσαι από την κακοσμία του χώρου σου, αλλά και τις βουλωμένες σωληνώσεις σε οικιακό, ή επαγγελματικό χώρο.

Οι αποφράξεις που πραγματοποιούν τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων του Douleutaras.gr στην Αθήνα, ολοκληρώνονται με επιτυχία και εγγυώνται απόλυτα λειτουργικές αποχετεύσεις. Αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για τις διαδικασίες και τα σημάδια αναγνώρισης που δείχνουν την ανάγκη για απόφραξη, έχουμε συγκεντρώσει όσα θέλεις να ξέρεις.

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες αιτίες για βουλωμένες αποχετεύσεις;

Ένας βουλωμένος νιπτήρας, ή μία βουλωμένη μπανιέρα που χρειάζεται απόφραξη, είναι συχνό φαινόμενο σε πολλά σπίτια. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις, μας ενημέρωσαν για τον πιο δημοφιλή λόγο, ο οποίος είναι οι φραγμένες σωληνώσεις.

Οι μπλοκαρισμένες σωληνώσεις μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα και να αποβούν ιδιαίτερα κοστοβόρες. Πέρα από τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας, την συγκεκριμένη εργασία μπορούν να αναλάβουν και οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί μας στην Αθήνα, μιας και δεν απαιτείται συνεργείο, εφόσον το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο.

Ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα, είναι οι επαγγελματικές αποφράξεις αποχετεύσεων από έμπειρα συνεργεία απόφραξης στην Αθήνα. Οι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία απόφραξης και να καταστήσουν τις σωληνώσεις του αποχετευτικού σου δικτύου, πλήρως λειτουργικές.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν συχνά οι αποφρακτικές μας εταιρείες στην Αθήνα;

Οι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις στην Αθήνα, αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα αποφρακτικών εργασιών. Παρακάτω, έχουμε δημιουργήσει μία συνοπτική λίστα με τις βασικότερες:

 • Ξεβούλωμα νιπτήρα κουζίνας

 • Ξεβούλωμα μπανιέρας

 • Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

 • Εκκενώσεις για βόθρους

 • Άντληση υδάτων

 • Βουλωμένη κεντρική αποχέτευση

 • Ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου

 • Φθαρμένοι σωλήνες αποχέτευσης

 • Απόφραξη φρεατίου

Ειδικά σε περιόδους κακοκαιρίας τα αιτήματα για αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα, αυξάνονται.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες για άμεσες αποφράξεις σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας κι αν βρίσκεσαι και να εξασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης του σπιτιού, της πολυκατοικίας, ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Τα συνεργεία αποφράξεων στην Αθήνα, αναλαμβάνουν, από μία απλή απόφραξη ενός νεροχύτη ή νιπτήρα, έως άντληση υδάτων και εκκενώσεις βόθρων και διαθέτουν εξειδικευμένα αποφρακτικά εργαλεία που θα σε βγάλουν άμεσα από την δύσκολη θέση.

Ποιοι είναι οι πιθανοί λόγοι που θα χρειαστείς αποφράξεις στην Αθήνα;

Οι αποφράξεις που πραγματοποιούνται σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες, συνήθως οφείλονται στους εξής λόγους:

1. Συσσωρεύεται λίπος και τροφές στον νεροχύτη της κουζίνας.

2. Συσσωρεύονται τρίχες στον νιπτήρα του μπάνιου και στη μπανιέρα, έπειτα από το καθημερινό μπάνιο.

3. Βουλώνει το σιφόνι της τουαλέτας από μικροαντικείμενα, ή χαρτιά που έχουν πέσει μέσα.

4. Έχουν φθαρεί οι σωλήνες με το πέρασμα του χρόνου.

5. Βουλώνουν τα φρεάτια, αλλά και τα σιφόνια των εξωτερικών χώρων της ταράτσας ή του μπαλκονιού και της αυλής από φύλλα.

6. Φρακάρουν οι σωληνώσεις από άλατα που συγκεντρώνονται με το χρόνο.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα της απόφραξης των αποχετεύσεων του σπιτιού, ή του επαγγελματικού σου χώρου στην Αθήνα είναι μεγάλης δυσκολίας, ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι οι επαγγελματικές αποφράξεις αποχετεύσεων από έμπειρα συνεργεία απόφραξης στην Αθήνα.

Οι αποφράξεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που αναλαμβάνουν τα έμπειρα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας, περιλαμβάνουν από τις πιο απλές, μέχρι τις πιο σύνθετες και ολοκληρωμένες εργασίες που χρειάζεται μια αποχέτευση.

Ειδικά σε περιπτώσεις κακοκαιρίας, αυξάνεται η πιθανότητα για πλημμύρες και ανεπανόρθωτη ζημιά στο αποχετευτικό δίκτυο, γι’ αυτό και οι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις Αθήνα είναι έτοιμοι για άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες.

Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, τα έμπειρα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας, μπορούν να εγγυηθούν λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Τι είδους εργαλεία χρησιμοποιούν τα συνεργεία αποφράξεων;

Τα έμπειρα συνεργεία απόφραξης αποχετεύσεων που εξυπηρετούν το κέντρο της Αθήνας, διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός περιλαμβάνει:

 • Μηχανικές ατσαλίνες.

 • Σπιράλ μεγάλου μήκους με ειδική κεφαλή διάτρησης.

 • Ειδικά αυτοκίνητα για άντληση υδάτων.

 • Πιεστικό- περιστροφικό μηχάνημα, το οποίο με κυκλική κίνηση αποφράζει τις σωληνώσεις.

 • Πιεστικό μπεκ που εισχωρεί στις σωληνώσεις και τις ξεβουλώνει.

 • Κάμερα Αποχέτευσης που εισχωρεί στο εσωτερικό των σωληνώσεων και σου δείχνει ποιο είναι το πρόβλημα με την αποχέτευσή σου.

Γιατί να μην χρησιμοποιείς χημικά σκευάσματα στις αποφράξεις;

Πολλοί θεωρούν, ότι η απόφραξη του νιπτήρα ή η απόφραξη του νεροχύτη, μπορεί να γίνει άμεσα με την χρήση χημικών. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας στις αποφράξεις, μάς ενημέρωσαν για τους λόγους που η χρήση χημικών για την απόφραξη των σωληνώσεων του χώρου σου, αποτελεί μία πολύ κακή ιδέα:

 • Βλάβη στις μεταλλικές σωληνώσεις

 • Ζημιά μεγάλου κόστους

 • Βλάπτουν το περιβάλλον

Τα χημικά στις αποφράξεις είναι επιβλαβή για το περιβάλλον και γι΄αυτό δεν προτιμώνται ούτε από τους επαγγελματίες του χώρου. Για τους παραπάνω λόγους, οι αποφρακτικές εταιρείες στην Αθήνα, συμβουλεύουν να μη γίνεται χρήση χημικών και πάντα να ζητάς μια επαγγελματική άποψη για την απόφραξη της αποχέτευσής σου.

Οι αποφράξεις στην Αθήνα, από έμπειρα συνεργεία αποφράξεων, θα σου γλιτώσουν χρόνο και χρήματα από το να τις αναλάμβανες μόνος σου. Η πιθανότητα να μην βελτιωθεί η λειτουργία των αποχετεύσεών σου είναι μεγάλη, αν δεν έχεις εμπειρία στον τομέα. Ακόμη, ένας επαγγελματικός καθαρισμός των βόθρων στην πολυκατοικία, ή στο γραφείο σου στην Αθήνα σε μηνιαία βάση, θα σε γλίτωνε από μία μελλοντική ταλαιπωρία.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία μας στην Αθήνα για τις αποφράξεις;

Για να ξεχωρίσεις ένα αξιόπιστο συνεργείο αποφράξεων από ένα που δεν είναι, πρέπει να διακρίνεις σε αυτό τα παρακάτω στοιχεία:

1. Αντοχή στη φθορά του χρόνου: Η συντήρηση των αποχετεύσεων προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη φθορά του χρόνου, καθώς οι βλάβες προβλέπονται και λαμβάνονται μέτρα, προτού παρουσιαστεί η βλάβη.

Η πλατφόρμα μας, είναι η απάντηση στην αναζήτησή σου για αξιόπιστα συνεργεία αποφράξεων που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Αθήνας και καθαρίζουν τις αποχετεύσεις σου, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σου.

2. Σεβασμός στους ενοίκους: Τα επαγγελματικά συνεργεία αποφράξεων αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των αποχετεύσεων και την απόφραξή τους, χωρίς να ταλαιπωρούν τους ενοίκους και να δημιουργούν ηχορύπανση.

3. Φροντίδα του χώρου που γίνονται οι εργασίες: Τα αξιόπιστα συνεργεία απόφραξης στην Αθήνα, φροντίζουν για την υγιεινή του χώρου έπειτα από το πέρας των εργασιών στις αποφράξεις.

4. Αυθημερόν Εξυπηρέτηση: Τα εξειδικευμένα συνεργεία απόφραξης φροντίζουν για την αυθημερόν εξυπηρέτηση του πελάτη και της απόφραξης της αποχέτευσης στο σπίτι ή στο γραφείο του.

5. Υπερσύγχρονος αποφρακτικός εξοπλισμός: Ένα επαγγελματικό συνεργείο απόφραξης διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό απόφραξης που μπορεί να φέρει εις πέρας από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη απόφραξη αποχέτευσης.

Στο Douleutaras.gr, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ένα έμπειρο και αξιολογημένο συνεργείο αποφράξεων στην Αθήνα, που θα ολοκληρώσει με επιτυχία της αποφράξεις που θα του αναθέσεις.

Αν χρειάζεσαι άμεσα εργασίες για αποφράξεις στην Αθήνα, καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο τεχνικό της περιοχής σου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

4,71 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Απόφραξης για το 2020

Γιώργος Κ.
352 αξιολογήσεις

Εξαιρετική συνεργασία παρά τις «δύσκολες συνθήκες» όπου όλη η συνεννόηση και τεχνική αξιολόγηση έγινε τηλεφωνικά διότι η ζημιά συνέβη όταν …

Κωνσταντίνος Δ.
154 αξιολογήσεις

Αξιόλογος επαγγελματίας, γρήγορος και άμεσος στις υπηρεσίες του. πολύ καλή και προσεκτική εργασία. με σεβασμό του χώρου που επισκέπτεται.

Δημήτρης Π.
122 αξιολογήσεις

Συνεπής επαγγελματιας, συνεννοησιμος, φιλικος και με λογικες τιμες. Θεωρω οτι η εργασια του ηταν καλη αν και αυτο, οπως συμβαίνει με ολες τ…

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Τον κάλεσα για αποφραξη λεκάνης το πρωί και η επίσκεψη έγινε με συνέπεια την ώρα που επέλεξα. Αναλυτικός, αποτελεσματικος, επίμονος, εντιμο…

Χρήστος Κ.
74 αξιολογήσεις

Είμαι ικανοποιημένος από την εργασία του κύριου Κώτση , ήταν πολύ εξυπηρετικός και οικονομικός

Γιάννης Νίκος Γ.
73 αξιολογήσεις

Τι δεν εχει αλλα αστερια;;;;Αστειεύομαι.Εξαιρετική ομαδα.Σας ευχαριστω παιδιά

Σχετικά άρθρα

Πού οφείλονται οι βουλωμένες αποχετεύσεις;

Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου

Περισσότερα
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την προστασία σπιτιού από πλημμύρα!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότερα Συνεργεία Απόφραξης

Επίλεξε το συνεργείο απόφραξης που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Αναστάσιος Κ.

Αποφράξεις Αθήνα - Πειραιάς
15 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ, δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των αποχετεύσεων και αποφράξεων στην Αθήνα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για πάνω από 25 χρόνια. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, αφοσίωση για το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά και συνέπεια στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά, για να αναλάβουμε εργασίες για αποφράξεις στην Αθήνα, εύκολα και οικονομικά. Προτιμήστε μας, για να σας προσφέρουμε μια πλήρως λειτουργική αποχέτευση, με προσιτό κόστος!

Γιάννης Β.

Αποφράξεις Αθήνα - Πειραιάς
95 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας απασχολείται στις αποφρακτικές εργασίες εδώ και 20 χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει πολυάριθμες αποφράξεις στην Αθήνα. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, χάρη στο οποίο μπορούμε να αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες που αφορούν τις αποχετεύσεις, για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο. Στόχος είναι για εμάς η ποιοτική σας εξυπηρέτηση, σε προσιτές τιμές!

Γιάννης Σ.

Αποφράξεις Αθήνα - Ροδόπη
12 αξιολογήσεις

Χάρη στην εμπειρία που έχω αποκτήσει σε βάθος χρόνων, είμαι ο ιδανικός επαγγελματίας για να αναλάβω τις αποφράξεις Αθήνα. Απασχολούμαι με αποφρακτικές εργασίες για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και κατάλληλα μηχανήματα, για έργα μεγάλης κλίμακας, αλλά και μικρής. Στόχος μου είναι να προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις με διάρκεια, πάντα με σεβασμό στο χώρο του πελάτη μου. Επίσης, μπορώ να σας προσφέρω χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή φροντίδα της αποχέτευσής σας, ώστε να αποφύγετε τις συχνές αποφράξεις. Είμαι στη διάθεσή σας, καθημερινά!

Σταμάτης Κ.

Αποφράξεις Αθήνα - Δυτικά Προάστια Αθήνας
31 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας απασχολείται στον κλάδο των αποφράξεων στην Αθήνα για πολλά χρόνια. Έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να αναλάβουμε κάθε αποφρακτική εργασία που χρειάζεστε, άμεσα και υπεύθυνα. Το συνεργείο μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν κάθε έργο, μικρής και μεγάλης κλίμακας, για να σας προσφέρουν μια πλήρως λειτουργική αποχέτευση. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, σε κάθε περιοχή της Αθήνας!

Ορεστης Κ.

Αποφράξεις Αθήνα - Κέντρο Αθήνας
23 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας διαθέτει εξειδίκευση και τεχνογνωσία στις αποφράξεις και μπορεί να αναλάβει παντός είδους αποφρακτικές εργασίες στην Αθήνα. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένο εξοπλισμό και σύγχρονα αποφρακτικά εργαλεία, χάρη στα οποία μπορούμε να εγγυηθούμε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα με διάρκεια. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια πλήρως λειτουργική αποχέτευση, χωρίς βλάβες και προβλήματα. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία στην Αθήνα, άμεσα και οικονομικά!

Συνεργεία Απόφραξης σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές